-
IT café
Üdv a SkyShowtime Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
válasz
Harbinger85 #1599 üzenetére
Nem baj csinálják csak
Már amúgy is csak egy hajszál választ el tőle, hogy lemondjam az összeset és vegyek inkább egy NAS-t aztán Plexezzek újra.
-
Harbinger85
aktív tag
válasz
markknight #1598 üzenetére
Mielőtt jött a SkyShowtime Prime-on fent volt mind.
Majd lekerült, ahogy a Jurassic is, bár ott csak az első 4 volt fent. Ami még hiányos széria: Star Trek V., Jurassic World 2 (JP5), Sikoly, BTTF 2 (Prime-on elérhető!).
Egyébként az HBO vagy a Netflix se jobb. HBO-n nem volt teljes a superman, Batman és Mad Max széria. Mondjuk most már a felét le is vették végleg. A Netflixen se volt fennsose teljesben, lásd Resident Evil filmek, Pókember vagy A kiválasztott. -
markknight
veterán
Itt a Halálos Iramban X. Erre még mindig csak egyetlen halálos iramban film van fent, ami random a második rész. Hihetetlen számomra, hogy még csak a hajlandóság sincs meg bennük, hogy kicsit meglovagolják a hype-ot.
-
Harbinger85
aktív tag
válasz
FIREBLADE78 #1596 üzenetére
Van, de nem az volt gond. Frissítettem az Edge-t azóta minden OK.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
Harbinger85 #1584 üzenetére
Ha van reklám blokkolód,akkor kapcsold ki. Nálam is ezt csinálta safari alatt. Azóta működik.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker #1594 üzenetére
Talán ősszel. Nagyon lassan kerülnek fel a Universal, a Sony és a Paramount filmek.
-
l.skywalker
Topikgazda
US Paramount+ba felkerült a Dungeons & Dragons. Vajon itthon mikor lesz elérhető streaming-en?
(1) Wario64 on Twitter: "Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves is now streaming on Paramount+ https://t.co/uSBTgpsdvE https://t.co/k9w8wnASIT" / Twitter -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
spiky03 #1592 üzenetére
Az lehet, viszont ha kicsit jobban megvizsgáljuk akkor a Kodi hbo max plugin listázza az ac3 ( dolby digital ) és eac3 ( dolby digital plus )
Tehát azt jelenti hogy mindkét formátumban elérhető, viszont a Skyshowtime plugin meg csak Dolby Digital plus-t listáz.Lehet hogy Hbo max esetén azért volt, mert az ac3-at tudja kezelni a Chrome.
Ez a Hbo max kodi plugin-ból van.
-
spiky03
veterán
válasz
aprokaroka87 #1591 üzenetére
Hát elvileg tudja kezelni.
Vagyis amikor a Black Adam-ot néztem az HBO Max-on szintén böngészőből (Appnak megcsinálva) akkor volt térhangzás. -
spiky03
veterán
Az lehetséges, hogy WIN10 alatt a Chrome böngésző nem ugyan úgy "adjva vissz" a hangot, mint pl az TV-s app?
Mert csináltam a gyerekeknek egy profilt, hogy ne az enyémet "szemeteljék tele" mesével.
És az egyik mesénál, amikor átállítottam magyar hangra akkor láttam, hogy van eredeti angol 5.1 hang is rajat.
Viszont a PC-n WIN10 alatt nem írta már ki csak 2x az Angol hangot.PC-n WIN10 van és Chrome-ban néztem, a másikat meg egy Amazon Firestick4K-n a feltelepített app-ban.
Az érintett mese a Napsugár 1 évada volt.Találkozott ilyennel már valaki?
Mondjuk megnéztem és a Top Gun 2-nél sem írta ki az angol hangnál az 5.1-et.
Az erősítő mondjuk minden hangnál 5.1-et írt ki, de gondolom az azért mert alapból a hangnál 5.1 van kiválasztva. -
Tudnátok ajánlani vmi brutálisan jó filmet amit mindenképpen meg kell nézni? Nincs most türelmem keresgélni
-
David888
tag
válasz
Harbinger85 #1584 üzenetére
Nekem Chrome-nál csinálja ezt, de nem is foglalkoztam vele
-
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Mielőtt a supportnak írnék egy kérdés: pár napja nem játszik le semmit Edge böngészőben - telón, wifi-vel ugyanaz a hálózat oké. Amit csináltam hogy töröltem a böngésző gyorsítótárát, de kétlem hogy ez hibát okoz. Egyébként ezt írja ki Bébi úrral:
Something went wrong.
Sorry, there was a playback error. Please try again.Szerkesztve: oké, frissítettem az Edge-et, most már oké.
-
cof
veterán
válasz
Harbinger85 #1401 üzenetére
Az epizód automatikus lejátszást a meglehetősen gyér Beállítások menüben lehet kilőni. Böngészőből.
Meg lett már azóta, hogy pontosan hol? Mert kicsit kínos ha épp elalszom a filmre aztán reggelre meg le van merülve a telefon/tablet, amin néztem. Sehol sem találok ilyen opciót én sajnos.
-
vacs
veterán
-
Adama123
aktív tag
Elkezdték aktiválni a szinkronokat a Law and Orderen és az 1923-on, valamint a Yellowstone 5. évad is szinkronos már.
-
AMD Power
titán
válasz
viperabácsi #1567 üzenetére
Szerintem nagyon jó. Mondjuk Ridley Scot mint producer.... sok mindent elárul.
-
Peet23
friss újonc
Sziasztok! Segítsègre lenne szüksègem! Adott egy philips tv,de nem tudom telepíteni a sky showtime-ot. Elkèpzelhető hogy mèg nem èrhető el minden típusra?
-
3shae
aktív tag
Nekem abszolút bejön a filmkínálat, le is mondtam a Netflixet a túróba. Itt legalább szinkronos filmek vannak. Mondjuk tegnap éppen észrevettem egy bakit, méghozzá azt, hogy az egyik filmnél nem lehetett beállítani a magyar szinkront (ki lehetett választani, de cseh, vagy szlovák nyelven ment továbbra is a film)
Gondolom ezeken a dolgokon csiszolnak még. -
junkpod
veterán
Neked van "Live tab"-od? Várom, hogy majd nálunk is elinduljon az új 800 csatornás Google TV szolgáltatás az újra-szabott "Live tab"-on, de nekem a Sony Android TV-n még csak a régi "Live tab" sincs...
[link]Feliratokkal mi a helyzet? Nálam a rendszerben beállított felirat típus (fekete ablak a felirat körül) a magyar nyelvű feliraton nem működik, de az angol felirattal meg jó. Illetve van, hogy kis se tudom kapcsolni a feliratot, ha átváltok "ki" állásba akkor beadja az angolt...
-
ludla
őstag
Sziasztok! Egy kis tapasztalatot osztanék meg androidos boxal kapcsolatban,
Strong Leap-S3 alatt tökéletesen működik a Skyshowtime app
Nagyon jól összerakott kis készülék és a Bluetooth távirányító is nagyon jó dolog, a Google TV (Android 11) rendszer is nagyon jó. -
norbertoth
senior tag
4k, HDR jöhetne már
-
válasz
hadam98 #1548 üzenetére
1. Nálunk a szolgáltatás még mindig nincs három hónapos sem...
2. Hibák javításában pl. a Disney+ sem erős. És ha magyar nyelvről van szó, akkor azt (sajnos) beelőzik az elterjedtebb nyelvek.
3. A streamingről manapság látszik, hogy veszteséges, vagy legalábbis önmagában nem tartja el a stúdiókat. Emiatt a tartalmak (egy részét) megpróbálják először egyéb csatornákon értékesíteni (mozi, tévék, más streaming felületek akár), mielőtt felkerülnének a streaming platformra.
4. Az SST egy új platform: hiába saját gyártású a tartalom, ha korábban eladták a jogait máshová. (Ez magyarázhatja, hogy újabb sorozatok vagy sorozat évadok hiányoznak: már korábban eladták a kertévéknek pl.)
5. A korábbi évadoknál meg lehet az probléma, hogy nem lehet a jogokat előkeríteni. (Múltkor mintha olvastam volna a honlapon, hogy keresnek részmunkaidős munkatársat adott országokban ilyen területre.)
6. Nem tudom, hogy mekkora katalógust szeretnének fenntartani (minél nagyobb, annál többe kerül a terjesztés). Ha a mostaninál nem sokkal nagyobbat, akkor meg kell várni, míg a már fent lévőkre csökken az érdeklődés, és lehet szedni őket.Most éppen teljesen szét van esve a honlapjuk (kevert nyelv, homályos képek, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest