- Synology NAS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Netflix
- ASUS routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
-
IT café
Üdv a SkyShowtime Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ramoskaa
senior tag
Sziasztok! Ha jól értelmezem a feláras életre szóló akciót bármikor le lehet mondani, csak annyi, hogy többször ezt a kedvezményt nem tudod igénybe venni?(ápr11 után amúgy se tudnám)
köszi -
Chris0321
veterán
válasz
Mr.Talbot #1238 üzenetére
Hello.
Ezt olvastam ma a Sky egy rajongói Facebook oldalán:
"Én ki cseréltem az Android boxot. 2 GB RAM helyett 4GB RAM. Ez volt a megoldás, ugyanis a Skyshowtime sok memóriát foglal magának, annak a felét a Netflix, még kevesebbet a HBO MAX, és a legkevesebbet a Disney plus foglal el. Skyshowtime nélkül elég a 2 GB RAM is. Most, ahogy ki cseréltem a boxot, megszűnt a probléma." -
redhunter
senior tag
válasz
Mr.Talbot #1238 üzenetére
Nekem pont most van ilyen,pedig eddig nem nagyon volt gond.Philips 65PUS 7304 re van telepítve.
Most kezdtem volna a Yellowstone 5. évadot de már olyan is volt hogy nemcsak karikázott de ki is lépett az alkalmazásból.A többinél,hbo,Disney ,netflix semmi gond.Remélem majd itt is javulnak a dolgok. -
csibe1
addikt
Akkor vagy új tévé vagy veszel valami boxot ha nem akarsz ilyesmivel szenvedni.
Esetleg Fire Stick 4K. Vettem kettőt az apróról, mert régi tévém van, a boxom meg nem támogatott. Egyikkel sincs gond, én legalábbis nem látok akadást; SkyShowTime, Netflix, Disney megy gond nélkül. -
törölt tag
Igen ez elég idegesítő lehet. Nálam külső box van, azon fut a Kodi és az beállítja tartalomhoz a képfrissítést (amikor épp nem bugos
). De ha kézzel kéne folyton a menüben túrnom lehet már olyan kopasz lennék mint az itteni avatarom.
HBO vegyes amúgy, van ami 25-tel, van ami 24-gyel van fenn.
Azt hittem ez a tévéknél meg van oldva, ahogy telefonon és laptopon se szokott gond lenni vele.
-
dropi
senior tag
Srácok, allitgatom a hertzet össze vissza, de még olyat nem találtam, ami ne szaggatna. Az autó módot hagyjuk is. A tv miatt 50-van kiválasztva (Telekom, Yettel tv boxon is ugyanaz, nyilván mert a box is kb ugyanaz), de azon szaggat. 30-on kb okés, de akkor még ugye a tévé lesz szar :/
-
Skylukos
tag
"- Videó: Minden tartalom elérhető HD minőségben. Dolgoznak a tartalom 4k-ra való felskálázásán, így hamarosan ez is várható.
Szélsőértékként akár az 512x288 pixel vagy az 1920x1080 pixel felbontást is támogatják"
Ezt most pontosan hogy kell érteni, milyen felbontás van az újabb filmeken általába, esetleg van már 4k? -
l1k3_1t
tag
Ezt az űzenetet kaptam:
Fontos információk a SkyShowtime külföldi használatával kapcsolatban
Üdvözlünk! Reméljük, hogy remekül érzed magad külföldön. Fontos tudnod, hogy a SkyShowtime szolgáltatásait külföldön csak 30 napig élvezheted. Ezt követően a lejátszást átmenetileg felfüggesztjük. A SkyShowtime újbóli használatához be kell jelentkezned a fiókodba a lakóhelyed szerinti országból. Ezután a tartalom azonnal ismét elérhetővé válik. -
törölt tag
válasz
l.skywalker #1212 üzenetére
Yellowyackets fenn volt valahol már magyarul? Vagy adta valamelyik csatorna?
-
lm83
őstag
válasz
l.skywalker #1217 üzenetére
Köszi.
De pont a lokalizáció lenne most a lényeg ennél. -
l.skywalker
Topikgazda
Az elérhetőséget meglehet már egy ideje. Regisztrálsz a JustWatch-ra és beállítod lokalizációnak magyarországot. Megadod azokat a szolgáltatásokat amiket használsz vagy használnál és rákeresel a filmre. Nem 100%-os, de az esetek 99%-ban jót mutat:
Különleges ügyosztály - fent van az Amazonon 8 évad, a Skyshowtime-on 5 évadSajnos a szinkron/felirat infót ez sem tartalmazza.
Szerk.: az Amazonon nincs felirat sem rajta
-
lm83
őstag
Valaki megtudja nekem mondani, hogy a Law&Order SVU milyen évadok vannak fent és milyen magyar lokalizációval?
Még mindig nem lehet csak úgy valahol megnézni ugye? -
válasz
hadam98 #1213 üzenetére
Tippek:
1. Másfél hónapja került fel több száz cím - akinek az elfogyott mostanra, annak ez a szolgáltatás mindenképp kevés lesz hosszabb távon.
2. Az alkalmazottak nyilván jól elszórakoznak azzal is jelenleg, hogy javítgassák az eddig felkerült anyagokban a hibákat, nem hiányzik nekik még több potenciális hibaforrás.
3. Még tart a félárú időszak - ha kb. összejött a tervezett előfizetői szám, akkor nem pont most lenne célszerű elsütniük további húzó címeket, később kifizetődőbb lesz. -
hadam98
senior tag
válasz
l.skywalker #1212 üzenetére
Én a Wolf Pack-et nem láttam de a kategóriájában úgy tűnik elég erős. Egyébként gondoltam, hogy biztos jönni fog rá kérdés mikor. Na meg a másik… Közzé tették, hogy mi várható áprilisban. Eleve nagyon kevés a listán szereplő mennyiség, de komolyan nem fog jönni egyből egy akkora exkluzív mint a Fatal Attraction? Valahogy nem kerek ez az egész. Nagyon remélem, hogy csak le hagyták, bár azért egy ekkora címet lehagyni a listáról elég gáz.
Félreértés ne essék, jelenleg a legjobb streaming szolgáltatónak tartom itthon és nem fogom le mondani, csak kicsit már idegesítő. -
hadam98
senior tag
Nem értem, hogy miért nincsenek még mindig fent az olyan sorozatok mint az Evil, Wolf Pack és a Yellowjackets…
-
törölt tag
Ezt a Rabbit Hole-t bepróbálta már valaki?
-
kovjoe
aktív tag
válasz
Azteeek #1204 üzenetére
Igazad van, jár a taps. Gazdagok által következmények nélkül elkövetett gyilkosságokat, emberek, nők, gyermekek folyamatos megalázását (akár családon belül is) mutatja be a film. A főszereplők bárkit, bármikor eltaposnak saját céljaik érdekében, és lényegében szolgaként tartják a munkavállalóikat, de tényleg nincsenek benne saját nemükhöz vonzódó férfiak, vagy nők
. A sorozat amúgy valóban jó, a legkisebb szerepben feltűnő színész is kiválóan játssza el a szerepét.
-
csongor12
újonc
Hali
Nem tudom ti találkoztatok e ilyennel, de van egy pár film vagy rész sorozatokból, ami nem magyar. Úgy értem kiválasztod a Magyar nyelvet és más szól alatta pl Cseh. Ha a Csehet kiválasztom ugyanaz marad. ( Warcraft, Mayor of Kingstownból egy két rész). Valaki valami megoldás? Köszi! -
törölt tag
válasz
s7evcsenko #1200 üzenetére
Hát remélem. Mert eddig elég langyos. Azt hittem ilyen Shield szintű cucc lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Home server / házi szerver építése
- Synology NAS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia ( 52)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia ( 63)
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest