-
IT café
Üdv a SkyShowtime Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
l1k3_1t
tag
válasz
#42308056 #1601 üzenetére
Ugyanúgy elmondható A Besugó sorozatról is?
Eddig csak az HBO Max-on volt fent mert az HBO-nak gyártották a Max VoD-ra Max Orginals sorozatként adták ki. Hónapokig nem lehetett legálisan nézni a sorozatot. Most meg mi van? Fent van a SkyShowtime-ban (nagyon meglepődtem), de ott mint "Sky Showtime Exclusive" sorozatként. Mi lehet a háttérben? -
l1k3_1t
tag
Nektek működik számitógépes böngészőben a SkyShowtime anyagok lejátszása? Nekem nem. Csak a mobilon (Android) működik minden további nélkűl.
Linux-os a gép és Brave (Chromium alapú) böngészőt használok.
-
l1k3_1t
tag
Ezt az űzenetet kaptam:
Fontos információk a SkyShowtime külföldi használatával kapcsolatban
Üdvözlünk! Reméljük, hogy remekül érzed magad külföldön. Fontos tudnod, hogy a SkyShowtime szolgáltatásait külföldön csak 30 napig élvezheted. Ezt követően a lejátszást átmenetileg felfüggesztjük. A SkyShowtime újbóli használatához be kell jelentkezned a fiókodba a lakóhelyed szerinti országból. Ezután a tartalom azonnal ismét elérhetővé válik. -
l1k3_1t
tag
Egy számitógépes böngészőn sem bírom megnyítni. Semmilyen oprendszeren se.
Android-on meg Chromecast-on működőképes minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest