Új hozzászólás Aktív témák
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Frissítene a Skype-om 5.5-ről 5.9-re. Valaki frissített-e már?Kapásból nem merem ráengedni a frissítést mert nemegyszer volt már rá példa, hogy az új verzió nemigazán volt sikeres.
-
lacko22
aktív tag
Sziasztok. Adott egy i5 ös procival szerelt gép 8 giga rammal Gigabyte alaplappal, de sztem nem is ez a lényeg. Windows 7 64 bites home premium van rajta az enyémen + az ismerős gépén is. Mindkettőnknek logitech webkamerája van és nekem is megfagy a SKYPE sokszor amikor leteszem a vonalat meg neki is meg szokott fagyni de nem egyszerre, mindig csak annak fagy le akit letesznek. Ilyenkor a feladatkezelőben két db skype.exe van és az egyiket nem lehet bezárni. A skype csak akkor hajlandó újra működni ha újraindítom teljesen a gépet. Ha csak kilövöm a skype.exe-t akkor nem működik ha újra belépek. A kameráknak a 64 bites driverjük van feltéve. Esetleg valaki találkozott már ilyen problémával?
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Keresgéltem, de egyelőre nem találtam olyan kézi telefonra hasonlító dolgot, aminek van egy USB-s dokkolója és egy vezeték nélküli kézibeszélője. Igazából vannak ilyen vezetélkes/skype kombi dolgok, de nagyon drágák, valami frankó olcsó megoldás kéne.
Ötlet valakinek? -
woodbear
addikt
Hello.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy már nem használnám a skyp-ot mobilról, tehát az egyenlegemen lévő összeget szeretném vissza utaltatni a bankkártyámra, de nem tudom hol kell. Mert azt olvastam, hogy lehet ilyet kérni, de gőzöm sincs, hogy merre. Köszi -
ria8
csendes tag
Sziasztok!
Elnézést, ha olyan kérdést teszek fel amit előttem már százan feltettek...Ha ismerősöm külföldön tartózkodik (Párizsban) magyar mobillal, akkor ha feltöltöm a skype egyenlegemet, tudom őt hívni ugye? És ezért neki fizetnie kell? Vodás és roaming van neki. Előre is köszi. -
pazzo
tag
Üdvözletem!
Frissen telepített windows xp-re felraktam a skype-ot. Előzőleg is működött rajta, de most a program indulásánál azt írja: "a skype hibát észlelt, és leáll".
Igazából fogalmam sincs, mi lehet a baj. Az első indításnál minden rendben ment. Azóta viszont ez az ablak fogad. A gép újratelepítése előtt sosem volt vele probléma.
Elképzelhető, hogy TigerCat kolléga "törlős" megoldása itt is segítene?
Köszönöm előre is a válaszokat!
-
MilkyWay
csendes tag
Szaisztok! Kis segítség kellene-baráom telefont szeretne vásárollni és tőlem kérdezi mien mobillt vegyen amin már lehet skypot használni?
Mivel nekem nincs érintős mobilom,nem tudtam rá válaszollni.
Tudtok segíteni egy alapos felsorolással,mien mobilon fut a skyp és mik a tapasztalataitok meik készülékeket érdemes és meiket nem?!!
köszi, -
ro_bert17
őstag
Sziasztok!
Saccperkábé lehet tudni, hogy 1 perc videó hívás mekkora adatforgalmat generál? Őszintén szólva a felbontással sem vagyok teljesen tisztában. Milyen felbontáson működik a videó hívás?
Valamint konferenciázni lehet több partnerrel? Videó konferencia több partnerrel csak a fizetőssel érhető el, ha jól emlékszem? -
-
mrsjeges
csendes tag
Sziasztok!
Egy frissítés során a skype újabb verziót telepített és az összes partnerem eltűnt! Tud valaki segíteni, hogyan tudom visszahozni őket??? Fontos adatok voltak... nagyon kéne! Köszönöm előre is! -
S-Attila
senior tag
-
SzalaiG
addikt
W7 alatt, ha kijelentkezés után az X-el bezárom a Skype-ot, akkor miért marad ott a tálcán?
-
válasz
lucky07 #2271 üzenetére
Ennyiből nehéz...
- Melyik verzió van fent?
- Hangkártya drájverrel nincs gondod?
- Skype-ban mi van beállítva hangeszköznek?
- Frissítés, vagy újra telepítés sem segít?
- Próbáltad már törölni az accountodat és újra belépve hívni?
(előtte lépj ki a Skype-ból, mentsd le és ha nem ez a hiba, akkor csak visszamásolod C:\Users\%username%\AppData\Roaming\Skype\ saját Skype nevednek megfelelő mappa) -
lucky07
aktív tag
Sziasztok!
Valaki erre? előre is köszönöm!
-
válasz
Galagonya33 #2275 üzenetére
1. Igen, azzal együtt. Triviális kérdésre, triviális megoldás: megszámoltam :-)
2. Amennyi a partnerlistában megjelenik. Most töröltem egyet és még nem frissült az adatlapomon, de gondolom hamarosan változik a szám.
3. Nem nagyon (legalábbis nekem minden alkalommal visszajött), de átnevezheted pl. zzSound Test Service-re, így mindig a végén lesz. Ha pedig később kellene, akkor csak echo 123-ra rákeresel és tesztelhetsz. -
Galagonya33
csendes tag
Sziasztok! Pár apró, lehet triviális kérdésem lenne: 1. a személyek skype adatlapján, ha ki van írva a partnerek száma, az az echo sound test service-el együtt értendő, v anélkül, a felvett konkrét személyeket írja ki? 2. ez mindig megbízható szám, vagy van úgy, h nem annyi,amennyi a ténylegesen felvett és visszaigazolt ember? 3. az echo sound test service-t ki lehet venni a partnerlistából? köszi előre is
-
S-Attila
senior tag
válasz
VinoRosso #2272 üzenetére
Töltsd le az offline telepítőt.
-
VinoRosso
veterán
Sziasztok !
Probléma:
1. Le akarom tölteni a klienst azt mondja regisztráljak
2. Regisztrálok kapok egy e-mailt amiben van egy link "download skype" felirattal
3. Rákattintok az linkre megint egy regisztrációs űrlap fogad. Gondolom valamiért nem jelentkezett be, bejelentkezek
4. Bejelentkezés után letöltési link sehol de találok egy menüpontot amire az van írva "get skype"
5. Rákattintok, megint egy regisztrációs űrlap fogad.1-5ig végtelen ciklus mitévő legyek ?
-
lucky07
aktív tag
Sziasztok!
Mi lehet az oka ha a Skype-on beszélgetést akarok indítani vagy fogadni akkor azonnal ki fagy?
Előre is köszönöm a segítséget! -
KoPy89
tag
Sziasztok!
Ha Skype Korlátlan Európa Csomagot vásárolok és betartom a havi 10 000 perces limitet, akkor az alábbi országokba: Németország, Egyesült Királyság, Svájc, Franciaország hívhatok mobil és vezetékes telefont is havi 5,99 Euróért? (6,89 € ÁFÁ-val) Vagy ez csak a vezetékes telefonálásra vonatkozik?
Köszi a választ előre is!
-
vilzon
csendes tag
igen visszaigazolt!
-
TiMoN
senior tag
Hali! Probléma nálam is kb. ugyan ez. Webkamera kép nem megy skype-n, de pl live messengeren igen. Ott probléma mentes. Nem több kamerával próbáltam nem ment skype-n egyik sem. Szóval szerintem nem nálunk a hiba. Vagy csak a skype nem támogatja már a sima alap kamerákat? Logitech express go kamera van most a gépen.
-
vilzon
csendes tag
sziasztok..!
csináltam magamnak egy skypot! és fell vettem ez egyik ismerősömet, az a baj hog nem látom a elérhetőknél nem mutatja és hiába ellkülök egy üzenetet és akkor sem érkezik meg neki!! MINEK elöre is köszönöm a segitséget! -
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Egyik ismerősömnél a Skype nem adott képet.
Laptopról van szó, és beépített webcameráról. Feltelepítettem neki mindent, még a webcamera driverjét is, és több minf fél évig hibátlanul ment minden. Képet is tudott küldeni, azaz látták őt, a webcamerán.Most viszont egyik napról, a másikra nem látja a skype a webcamerát. A skype ot már letelepítettem, és vissza a legújabbat. Már a webcamera driverjét is letelepítettem, és vissza.
Már próbáltam külső, usb-s webcamerát csatlakoztatni, és az sem ment. Mi lehet, a gond szerintetek?
köszi
üdv, -
Luissimo
veterán
válasz
Sharkweb #2260 üzenetére
ez oké, de mivan, ha én nemvagyok rá kíváncsi ?
hol tudom letiltani a skype-ban, hogy nem figyelmeztessen állandóan a frissebb verziokra és neakarja velem letöltetni és felrakatni.
Végre találtam egy kvázi stabilan működő verziot, annál maradnék, a SkypeHome állandó felugrálását és elnemtűnését már meghekkeltem, nemszeretnék ennél nagyobbtudású verziot, mint az 5.5.0.114hogytudom letiltani a frissítésfigyelmeztetést.??????
-
Sharkweb
aktív tag
Új Skype verzió érhető el: 5.8.0.158
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Mi a fene lehet a skype-al? 1-2 hete nemlátok bejelentkezve senkitsem. azt írja ki a skype főoldal a progiba hogy
A Skype kezdőoldal nem érhető el
A Skype kezdőoldal jelenleg nem érhető el. Látogasson ide később, hogy megnézhesse híreit és figyelmeztetéseit.Könnyű beszélgetést kezdeményezni a Skype-on:
Válassza ki egy ismerősét, és már el is kezdhet beszélgetni
Hívjon vezetékes vagy mobilszámot a számbillentyűzetről, vagy küldjön SMS-t. -
Integra
titán
unexpected end tag: expected "b" actual "font"
wtf???? -
szimcsi
senior tag
Nekem 5.0.32 van fenn, tegnap pár perc alatt bejelentkezett
Most nem akar...
-
Orionk
senior tag
Én sem tudok belépni, már vagy 1 órája.
Nem tudom, hogy hanyas verziót használok. Mit csináljak?
Holnapra megoldódik?, ha nem, akkor hogyan tudom belépés nélkól upgrade-elni a dolgot?
köszi
-
Sátán44
addikt
20 perc alatt jelentkezett be a skype. Karbantartás lenne
-
erikke17
őstag
válasz
Kam1kaze #2248 üzenetére
Szintúgy nálam is... 4.2.0.155 van újat nem teszek mert ratyik.. De másik gépemen meg 3 as van azzal is már döcögősen megy.. Az még öregebb szóval szerintem nem ezzel van itt a baj..
Meg tudtommal Sykpe nincs nagyon verzióhoz kötve úgy mint MSN.. Reméljük helyrepofozzák..
-
Kam1kaze
tag
válasz
erikke17 #2247 üzenetére
Én egy fél órája teljesen kiléptem belőle, feladtam mára. Mai nap 1x sikerült csak bejelentkeznem, azt is nehezen, azóta semmi.
Neten nem találtam róla semmit, mondjuk külföldi oldalakon nem kerestem.
Gondoltam arra is, hogy lehet mert régebbi a Skype (4.2.0.187) és azért, mint anno msn-nél nem engedett be régebbivel, de akkor szólna gondolom és egyáltalán nem engedne 1x se belépni, így nem hinném.
Átmentem addig Yahoora, msn mellett. Remélem, azért a napokban kijavítják a hibát. -
dite29
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha mobiltelefonon akarok skype-olni, mekkora adatforgalommal jár?
-
erikke17
őstag
Üdv, valakinek tipp hogy miért nem tudok ebbe a vacakba bejelentkezni? Szinte mindig fut háttérben de most nem akar bejelentkezni, másik gépen gond nélkül öregebb verzióval, hogy ezen a gépemen miért nem akar rejtély.. Ma negyedszerre sikerült kijelentkeztem majd vissza azóta sem tudok bejelentkezni..
Csak pörög pörög majd egy idő után azt rija a Skype nem tud kapcsolatot teremteni létesiteni vagy mit...
-
McClane
aktív tag
válasz
Medvelászló #2238 üzenetére
Töröld ki a listából és próbáld meg újra. Ő is tegyen ugyan így. Beszéljétek meg, hogy abban az időben mindketten online legyetek.
-
Medvelászló
senior tag
válasz
Medvelászló #2237 üzenetére
valami engedélyezésre gondoltam de nem tudom hol ill hogy kell.
-
Medvelászló
senior tag
Sziasztok!
Lenne 1 problémám a szkájppal.Van egy ismerősöm a listában akinek a neve előtt az a karika vagy mi nem zöld hanem szürke és azt írja hogy nem osztotta még meg az infókat velem.Nem tudom sem hívni sem írni.Az ő gépén is ugyan ez a helyzet az én nevemmel.
Már próbáltuk egymás ismét felvenni többször is de semmi sem változott. -
kpal
nagyúr
Ezt érdemes leszedni : 5.8.0.156 valaki használja már ?
-
Nekem volt egy, amit frankón, hiba nélkül tudtam használni.
Innen le tudod szedni egy darabig: Letöltés Skype 5.6.59.110, offline telepítőAzt elfelejtettem, hogy az Appdata >>> Skype mappából a Skype nevednek megfelelő mappát másold ki és majd tedd vissza. Én mindig így csinálom, nem veszik el semmilyen beállítás.
-
w.miki
veterán
Melyik a legjobb Skype Verzió szerintetek?
Nekem eddig mindegyikkel volt bajom, most az új nem tud telepedni, mert a régi 5.8.0.154. valahol elakad unistallálásnál...
Arra gondoltam letörlöm, és felrakok egy tényleg jót, ha van ilyen... (Csak nem akarok jelszavakat, újra beírni) -
válasz
Salvador20 #2229 üzenetére
Helyes...
:-) -
S-Attila
senior tag
válasz
Salvador20 #2226 üzenetére
Szerintem ennek a funkciónak önmagától nem lenne szabad aktiválódnia csak úgy.
-
válasz
Salvador20 #2226 üzenetére
Beállítások - Videó asszem és automatikus fogadás partnerektől. Vagy beszélgetés közben a nagy + jel...
-
mpierre
veterán
válasz
Salvador20 #2224 üzenetére
Nem lehet, hogy aktív az asztal megosztása a beállítások között?
Az csúnya, ha magától csinálja.
-
Salvador20
őstag
Az mi, hogy a partner amikor beszélgetés folytatunk laptopon egyszer csak elkezdi látni amit a böngészőben csinálok, pl facebook, freemail stb. Mindandig, míg meg nem szakítjuk a webcamos képet. Elég riasztó látvány
-
DragonR+
aktív tag
Tiszteletem!
Hol tudnám azt beállítani, hogy a
Skype a felvétel/mikrofont válassza ki forrásnak?
TV kártyám vonalról rögzíti a hangot, tehát ha elindítom a "kistévém",
a input automatice átvált vonalra.
Hogyan tudnám megoldani, hogy a Skype visszaváltson mikrofonra ha kell?
Manuálisan működik a dolog, de hátha tudjátok az okosat.Üdv, DragonR+
-
aag
őstag
XP-home bekapcsoláskor a Skype jobbra az alsó tálcán megjelenik, de én azt szeretném, hogy egyből ki is legyen nyitva. Van rá mód?
-
Sharkweb
aktív tag
válasz
Motion_Blur #2218 üzenetére
A Skype 5.8.0.124 már támogatja a HD minőségű videóhívást, ahhoz, hogy a hívott fél jó minőségben láthassa neki is ezt a verziót kell használni. Jó minőségű videóhíváshoz elengedhetetlen a 4Mbit/s (512kbps) feltöltési sávszél. Neked mekkora a feltöltési sávszéled?
Ha 4Mbit-nél kisebb akkor csak gyengébb minőségben tudod továbbítani a képet. A hívott félnél pedig a letöltési sebesség számít neki is minimum 4Mbit/s-nak kell lennie a jó minőségű híváshoz.Jó minőségű híváshoz használható internet csomagok:
- T-Home kábelnet ill. Optinet csomagok
- UPC Fiber Power 50-től felfele. -
Motion_Blur
félisten
válasz
Sharkweb #2208 üzenetére
Szia, net sebességgel nincs gond olyan mintha a progi korlátozná a felbontást és az fps számot. Ha előfizetek Skype Premiumra az megoldaná a gondomat? Külföldre költözés miatt most direkt megvettem 3db 720p-es Logitech kamerát, de ennyi erővel választhattam volna fele annyiért valami sz*rt is...
-
mpierre
veterán
válasz
S-Attila #2216 üzenetére
Nézzük csak. 2012 01. 21.-én lett a gép telepítve... Mindenből a legfrissebb. Kodek csomag a shark007 féle, abból is a legutolsó.
Most raktam fel a 5.8.32.154 verziót. A felvétel és lerakás sokat javult, van egy kis késése, de elfogadható. A proci terhelést meg mindjárt megsasolom. -
arpeen2
senior tag
válasz
S-Attila #2214 üzenetére
Én már próbáltam mindenfélét a 4.x verzióktól a legújabbat, a legújabb BETA-t, mindent, amit felleltem, ráadásul több gépen is.
Igaz nekem nem 100%on viszi a procikat, "csak" 50-60% körül, de mikor be akarom a hívást fejezni, belekerül vagy fél percbe, mire a gomb lenyomásától kezdve megszűnik a prociterhelés és bontja a vonalat.
-
mpierre
veterán
Üdv!
Újabban a skype folyamatosan szívat (5.5.0.124). Egy X6-tal szerelt gépet képes maxra kiterhelni (6 mag 100%-n pörög hívás alatt) Ha felvenném a hívást, akkor a felvétel után még fél percig csörög, lerakni majd egy jó percbe is beletelik. Mivel akadhat össze?
-
w.miki
veterán
válasz
Motion_Blur #2207 üzenetére
próbáld ezt
-
dredbiro
senior tag
Sziasztok,segítséget szeretnék kérni
Feltelepült a gépre a legújabb skype,de bizonyos időközönként a skype leáll erroral találkozok.( RPCRT4.dll-hibamodulra hivatkozva)
Találkozott már valaki ilyen hibával?Ha igen,hogyan sikerült orvosolnia?
Előre is köszönöm -
Luissimo
veterán
válasz
ha szar a sávszélesség, nemszabad videohivást használni, a nincskép kevésbé idegesítő, mint a széteső kép, akkor csak arra fibyelsz, ahelyett, hogy azt hallgatnád mit mond.
te perszehogy jonak látod a saját kamerád képét, hiddel az ellenpartner a tulsovégen is jonaklátja a sajátját :-) -
Sharkweb
aktív tag
válasz
Videóhívásnál nagyon sokat számít a net feltöltési sebessége, valamint a hívott fél internetsebessége, pláne ha közben melette mást is csinál. Tudtommal nincs rá opció.
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
Olyan adott egy Logitech C210-es webkamera. Tudom, nem kell tőle sokat várni de videohívás közben valami iszonyat pixelhalmaz amit művel. Netkapcsolat rendben, és amit én látok magamról kamera képet az akadásmentes és jó minőségű.
Nincs valami opció a programban ami esetleg lebutítja a videohívás minőségét?
A hang az teljesen OK.
-
w.miki
veterán
Skype-ban hogyan lehet beállítani, hogy lássák az én desktopomat?
Ha a képernyő megosztásra kapcsolok, akkor csak a képernyőm egy részét látják nagyban (nagy betűkkel).
Ha videót játszok le, akkor még azt sem, azt sehogy
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest