Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
Bemásoltam egy régebbi verziót a Docus/User/AppData/Local/Temp könyvtárba SkypeSetup.exe néven, majd a Tulajdonságait írásvédetté tettem, és most úgy tűnik békén hagy a frissítéssel
-
nálam nem helyett, hanem mellett; google csevegő/hangouts, ha már mindegy...
< CyberBob >; ami számomra most nem probléma, az a későbbiekben sem lesz az, eleve vigyázok ilyesmire, bár részint szakmai ártalom - volt -, bármikor nyomtak rám direktben, vagy a feleségemre - és közvetve rám is - egy átvilágítást, és akkor ettől jobban/mélyebben belementek a dolgokba...
Iscariah; teszek rá, de olyat sosem állítanék, hogy nem tudnak mit kezdeni az információkkal, ille5ve nincs is teljesen rendben, ezt sajnos a gyakorlatban is tapasztaltam, de ez minden területen egyre rosszabb lesz, ez van...
-
Apollyon
Korrektor
A Skype egy zárt protokoll, egyelőre csak a Trillian nevű klienst tudod használni alternatívaként, de ettől még az üzenetek nem fognak átmenni ha valamelyik fél offline.
Illetve ezen az oldalon megtalálod az indokokat.
"Skype always worked this way, and I doubt they will change this behavior soon. Skype is primarily a VoIP service which works only when both peers are online. Skype is a peer to peer application where the server only there to connect people together directly or indirectly (through supernodes) when direct connection is not possible. The server does not store anything other than the login credentials."
Bár abban nem vagyok biztos, hogy valóban nem-e tárolja az üzeneteket valami szerver...
-
Nekem volt egy, amit frankón, hiba nélkül tudtam használni.
Innen le tudod szedni egy darabig: Letöltés Skype 5.6.59.110, offline telepítőAzt elfelejtettem, hogy az Appdata >>> Skype mappából a Skype nevednek megfelelő mappát másold ki és majd tedd vissza. Én mindig így csinálom, nem veszik el semmilyen beállítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest