-
IT café
>>>>> SAMSUNG SMART TV KIEGÉSZÍTŐK! <<<<<
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokopo
aktív tag
válasz
LittleShark #769 üzenetére
Oki
Koszi -
kokopo
aktív tag
válasz
LittleShark #767 üzenetére
Koszonom
....
Ezzel a progival, lehet lejatszani belso halozatrol is (NAS) filmeket?
(tudom hogy maga a tv is tudja a DNLA-t, de vannak filmek amiken csuszik a hang)
Plex nem tetszik
(esetleg egy masik media player) -
gery2123
őstag
válasz
LittleShark #764 üzenetére
Köszönöm szépen! Várom, hogy a Samsung account vissza kapjam, nem tudok belépni... Várom a help desk segítségét, aztán írok neki hátha.
-
vyce21
tag
válasz
LittleShark #756 üzenetére
-
patesz
csendes tag
válasz
LittleShark #751 üzenetére
A telepítés sikerült köszönöm, de a program megáll a ...Betöltés.... felületen és nem megy tovább.
Majd megpróbálom újratelepíteni, illetve olvasom lejjebb is, hogy volt valakinél hasonló.
Ott esetleg meg lett már a megoldás? -
patesz
csendes tag
válasz
LittleShark #751 üzenetére
Köszi, megpróbálkozom vele.
-
patesz
csendes tag
válasz
LittleShark #748 üzenetére
Köszönöm a választ.
Akkor próbálok keríteni egy régebbi androidot.
A telefonomon a 10es verzió fut.Ha sikerül másik készülékkel / android verzióval megpróbálni akkor írok.
-
TheNiceSpy
csendes tag
válasz
LittleShark #742 üzenetére
Igen, a webböngészőben lejátszós megoldás elég limitált, pl. több hangsávval sem nagyon tudnak mit kezdeni még a böngészők. A transzkódolás persze lehetséges lenne, illetve hangsávok kinyerése és ezek csatolása a videóhoz egy playlistben, de a nagy erőforrásigény miatt ez nem igazán járható út pl. NAS-on.
A DLNA castolást én tegnap futólag kipróbáltam az LG B9-es tévémen (egy wrserver által kiszolgált mkv fájlt és srt feliratot küldtem a tévére) és nagyon jól ment, meglepetésemre még választani is lehet, hogy a külső srt feliratot, vagy az mkv belső feliratait jelenítse meg. A seek-elés mondjuk nem ment, de biztos vagyok benne, hogy működésre lehet bírni, sajnos ahány gyártó, annyi féle opciót kell beállítani a http header-ben, hogy rendesen felismerjék a streamet a tévék.
De a komplett DLNA szerver sem rossz megközelítés, hogy könytárakként jeleníti meg a torrenteket. Köszi, ha átküldöd az eredeti forráskódot és a DLNA-s szerver verziót, szívesen belenéznék.
A memóriakezelésnél én olyanba futottam bele, mintha bizonyos esetekben a GC felszabadítana olyan memóriaterületeket, amik még írás/olvasás alatt vannak, ilyenkor a torrent kliens el is kezdi bannolgatni a peereket hibás checksum-ra hivatkozva. Valamint az LRU könyvtár egy frissebb verzióját is beemeltem a kódba, mert alapból úgy tűnt nem sülnek el rendesen a callback-ek, de az is lehet én bénáztam el rajta valamit.
Az amúgy feltűnt, hogy ha nagyon magasra emelem a memória limitet, akkor a TV kilövi az alkalmazást lejátszás közben, de ha a wrserver indulása előtt kiűrítem a RAM-ból a cache-t, akkor felszabadul ~500MB memória, amin már azért el lehet férni. A 128MB-os memória limit az én tévémen nem eredményez fagyást, sem újraindulást, de ahogy írtam is, régebbi készülékeknél nem biztos, hogy ezek optimálisak (az enyémen sem biztos, de működnek
).
Hogy a többieknek is válaszoljak, nálam is Xpenology fut. Szerintem simán összerakható egy ilyen docker konténer, ami egy egyszerű weboldalt is hostol, amivel kereshetők a torrentek és elindítható azok kiszolgálása.
-
TheNiceSpy
csendes tag
válasz
LittleShark #738 üzenetére
Rendben, örülök, ha tudok valamit segíteni. Bocsi, ha kicsit áttekinthetetlenek a git commitok, használtam a VSCode beépített formázóját és eléggé sok helyen átrendezte a kódot. Valószínűleg majd még folytatom a szerver bővítését, tervezek egy a WR-hez hasonló windows-os alkalmazást készíteni, amivel DLNA-n keresztül tudnék filmeket castolni a webOS-es LG tévémre, és ehhez remek alapnak tűnik a wrserver.
A Jackett egyébként szerintem futtatható lenne a TV-n, de figyelembe véve a RAM igényét, lehet nem a legjobb ötlet. Arra is gondoltam, hogy majd összedobok valami docker konténert amiben egyszerre fut a wrserver és a Jackett, és akkor pl. kitelepíthető lenne az egész egy NAS-ra (nálam jelenleg is így fut a Jackett). Ez azért is jó lenne, mert azért a nagyobb méretű 1080p-s filmeknél legjobb próbálkozásaim ellenére is elő-előfordul, hogy nekiáll "homokórázni" a TV. Nem is igazán jöttem rá, hogy mi lehet a pontos ok sajnos, de gépről futtatva a szervert semmi ilyen gond nem jön elő.
Azt azért hozzátenném, hogy látszik a White Raven-en, hogy nem kevés munka lett beletéve és szerintem egyfajta "technikai csoda", hogy ilyen jól működik, tekintve, hogy mára a TV "smart" része nagyjából a nullával lett egyenlő. Nálam is egyedül a YouTube app működött már csak rajta, és az is borzasztó lassan és rossz minőségben.
-
TheNiceSpy
csendes tag
válasz
LittleShark #732 üzenetére
Köszi a választ! Az én készülékemben úgy látom 1GB RAM van, de ebből szabadon max kb. 50-120MB-ot láttam. Leforkoltam a szerver forráskódját és elkezdtem kicsit kísérletezni vele.
Egyrészt a webes torrent feltöltésbe nyúltam bele, hogy ne csak a torrent fájlból kinyert infohash, hanem a teljes metadata alapján addolja a torrentet. Másrészt megnöveltem a max piece size-ot 16MB-ra, illetve 64-ről 128MB-ra állítottam a memórialimitet és a letöltési sebességet is feljebb nyomtam kicsit
Ezekkel a módosításokkal, ha gépről Windows-on futtatom a szervert, szépen viszi a nagyobb méretű (15GB+) 1080p-s filmeket is. A TV-n futtatva a szervert sajnos már nem ilyen jó a helyzet, rövid idő után akadozgat a lejátszás, rosszabb esetben vissza is dob a "torrent fogadása" képernyőre. Gondolom a memory storage-nél is érdemes lenne módosítani a számokon, csak még nem teljesen látom át a működését.
Ha minden kötél szakad az USB háttértáras megoldás egyébként nem rossz szerintem, a hálózati tárolót én inkább hanyagolnám.
Megnéztem ezt az iTorrentet is (eddig nem tudtam, hogy az magyar), sajnos sok filmnél elég kevés a seed, és a piece size-os dolog is előjött ott is, amíg nem módosítottam.
A Jackett tapasztalataim alapján elég jól működik, nagyon sok trackert támogat (privátokat is) és gyakran frissítik az integrációkat szerencsére. Azt nem tudom, hogy a TV-n működésre lehetne-e bírni, és a memória szűkössége miatt talán nem is éri meg vele vesződni, de IP cím és API kulcs megadásával, külső szolgáltatásként is használhatná az alkalmazás akár.
-
8
senior tag
válasz
LittleShark #729 üzenetére
Bejön a torrentoldal a tv böngészőben.
szerk: legközelebb feb 22-én lesz hozzáférésem a tévéhez, akkor tudom tovább tesztelni.
köszi szépen az eddigi munkádat -
8
senior tag
válasz
LittleShark #726 üzenetére
Nem jelenik meg hibaüzenet, 5+ percig hagytam a loading oldalt. Szerverrel és anélkül is próbáltam.
Megpróbáljam újra telepíteni? Ha igen, először eltávolítsam a tévéről vagy ne? -
8
senior tag
válasz
LittleShark #723 üzenetére
Sikerült telepítenem.
Viszont egyelőre nem müxik a tévén, csak addig jut, hogy "...loading...", a szem pirosan pulzál, onnan nem megy tovább.
A tv nem rootolt, legalábbis én nem rootoltam (ha jól tudom még nem is létezik rá, de lehet hogy tévedek).Installhoz annyi kigészítés, hogy ha meg volt nyitva az "Apps", akkor nem sikerült a telepítés, csak miután bezártam (nem tudom, hogy köze volt-e hozzá, vagy csak egyszerűen másodjára sikerült).
Kérdés: az androidon futnia kell-e a szervernek a white raven működéshez, vagy csak a telepítés idejére kell?
-
8
senior tag
válasz
LittleShark #723 üzenetére
Köszi, holnap megpróbálom, és visszajelzek mi lett az erdeménye
Reménykedem, hogy MU szérián is működik, szívesen segítek vele tesztelni -
Imike2007
csendes tag
válasz
LittleShark #720 üzenetére
Megoldódott. Leírom hátha valakinek szüksége lesz rá. A pendrive ment tönkre, új penre feltettem a rootoló fájlokat és azzal indítva a tévét minden rendben.
-
moco22
aktív tag
válasz
LittleShark #717 üzenetére
Értem. Akkor csak a TV okosító lehet a megoldás, a TV vásárláson kívül.
-
Imike2007
csendes tag
válasz
LittleShark #705 üzenetére
Köszönöm.
-
Kurucles
csendes tag
válasz
LittleShark #708 üzenetére
Köszönöm, alakul a dolog. Látom, hogy a 707-es is mintha nekem írt volna, de nem látszik...
-
petir
senior tag
válasz
LittleShark #698 üzenetére
-
petir
senior tag
válasz
LittleShark #694 üzenetére
Szerintem a root igen sok embernél probléma, akkor ezek szerint ez megoldás ha külső szerveren fut...vagy Dockerben akinek pl. van egy NAS-a vagy RPi-je...
Engem mondjuk a zárt oldalas megoldás izgatna 🙄 a trackert zavarja vagy mi ott a baj ha nem titok ?
-
Polp
csendes tag
válasz
LittleShark #690 üzenetére
Ertem. Es akkor a root hogyan hajthato vegre? :) Vagy az az, ami a temainditoban van? Koszi.
-
petir
senior tag
válasz
LittleShark #690 üzenetére
,,...A külső szerver Windows vagy Linux rendszert használó gépeken futtatható..."
Nevezetesen pl. lehet ez egy NAS is ? Tegyük fel egy Xpenology... ? Dockerben is futhat ?
Ha külső szerveren fut milyen előnyöm van belőle ? Külső szerver kicsit furán hangzik hiszen a NAS LAN-on van belül mondjuk ha szeretném ki is engedhetem
Szóval ha szerveren fut helyi hálón root se kellhet , vagy az mindenképp kell..mert végülis mindegy hol a szerver...- erre válaszoltam magamnak 🤣 bocsi 🤣
-
MadGame
senior tag
válasz
LittleShark #691 üzenetére
Igen, köszi, meglett a probléma forrása: a gép 5GH-en, a tv meg 2,4-en futott...
-
Arolotifar
őstag
válasz
LittleShark #686 üzenetére
Sajnos már a Sony is elkezdte tiltani a Kodi-t
-
Imike2007
csendes tag
válasz
LittleShark #680 üzenetére
Köszönöm, minden ok.
-
Imike2007
csendes tag
válasz
LittleShark #678 üzenetére
Szia!
A 0. 3-ast, frissítsek a 0.35-re? -
Qkasz
újonc
válasz
LittleShark #665 üzenetére
Szia
Rootolásnál arra van valami megoldás ha ip cím beírása után a szinkronizáláskor csak annyit ír hogy kapcsolódás de nem lép tovább. (ue40es6100) -
d.sz.ata
csendes tag
válasz
LittleShark #669 üzenetére
Köszönöm szépen, írtam üzenetet :)
-
d.sz.ata
csendes tag
válasz
Kedves LittleShark!
Szeretném letolteni a 0.3-as verziót gépről, hogy úgy tegyem át a TV-re, mert amúgy azon nem találja a szervert. Hol tehetem meg? Köszönöm előre is :) -
zeg74
aktív tag
válasz
Köszi szépen a segítséget 😃
-
moonster
tag
válasz
LittleShark #658 üzenetére
Kedves LittleShark!
Feltettem az F-es Tv-mre a WhiteRaven-t, de sajnos Rootért kiáltott.
A posztodban említettél egy ingyenes, 5 perces ROOT-ot erre a TV-re. Tudnál hozzá útmutatót küldeni? Nézegettem én, de csak 2013-as topicocat találtam.
Köszönöm -
Csak.TnT
tag
válasz
LittleShark #650 üzenetére
Köszi szèpen. :) akk ezen a tvn nem èl ez a rootolòs dolog,progi? Gondolom
-
zeg74
aktív tag
válasz
LittleShark #652 üzenetére
Köszi szépen
-
zeg74
aktív tag
válasz
LittleShark #648 üzenetére
Szia.
Tudnál nekem is segíteni. F típusú a tv.
Privátban leírnád, lépésről lépésre hogy hogyan kell telepíteni?
Előri is köszönöm -
passat77
tag
válasz
LittleShark #645 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ, ezeken már túl vagyunk
Csak a tv látja rendesen a HDD-t, ha gépre dugom fel sem ismeri, csak kattog.
Ilyet még nem láttam... -
petir
senior tag
válasz
LittleShark #627 üzenetére
És most mi készül ha nem titok ?
A topicinditoban mintha latnek valamit -
vzoli1987
aktív tag
válasz
LittleShark #624 üzenetére
A thepiratebay féle sem megy már?
-
petir
senior tag
válasz
LittleShark #624 üzenetére
De állj, állj, állj én most vagy férlreolvastam valamit vagy nem látom még át ezt a dolgot
,, Jelenleg egyik régi kiegészítőm sem működik ,,
Tehát hiába rootolom a TV-m ez a Slimfix nem fog mukodni es nem fogok elerni semmilyen filmet ?
Esetleg van uj bovitmenyed ?
Kicsioff
Maga a root tudom , hogy lehet hasznos hiszen nyilán olyan alkalmazások es esetleg lehetosegek nyilnak meg amit a gyári rendszer tilt vagy nem enged telepiteni viszont root joggal nyilván barmit telepithetek - ilyen lenne a slimfix .Kicsit elbizonytalanodtam a temat illetoen...
-
petir
senior tag
válasz
LittleShark #622 üzenetére
Tehát lényegében , hogy használni tudjam a "bővítményed" elöször is mindenképp rootoljam a TV-t.
Jól értelek - ugye ?
-
AuroraI
csendes tag
válasz
LittleShark #581 üzenetére
Szia KicsiCápa,
Olvastam, értem, feldolgoztam amit írtál, és ami lezajlott, de azért én nagyon örülnék valami önállóan a samsung TV-n használható filmezős lehetőségnek! Számomra ez volt igazán a specialitás tőled! Nagy titokban nem használsz, készítesz, tervezel valami ilyesmit, sokak nagy örömére? Avagy csak privátban?
A korábban működő pendriveos slimflix, és az azelőtti verziók zseniálisak voltak. S én legalábbis nem találtam még máshol ilyen irányú fejlesztést. Persze tudom, vannak módok a TV-n filmezésre, meg a fizetős lehetőségek is, mielőtt valaki okosan ideírná, de ennek korábban meg volt a maga varázsa. Én biztatnálak!
Ha mások tudnak, használnak valamilyen működő ilyen appot, akkor kéretik megosztani a tudást!
Ja, és pl magam is készítek felirat fordításokat, egyéb tevékenységeket, az úgynevezett netes közösség érdekében, teljes mértékben ellenszolgáltatásoktól mentesen. Mert azért valamit jó bedobni ebbe a kalapba, ha már kiveszel abból sok jó dolgot. Szerintem ez így kell működjön.
Köszi!
AI -
Jakuu
őstag
válasz
Ezekrol a bongeszo pluginekrol, lehet mar valamit tudni?
-
promo
csendes tag
válasz
Youtube progiról van már valami?
-
moonster
tag
válasz
Úgy gondolom, hogy a filmmegosztó oldalak látogatóinak elég kis hányada használta/használj a SlimFix programot. Nem vagyunk kevesen, de elenyésző az összeshez képest.
Éppen az volt a jó benne, hogy nem kellett hozzá másik számítógép, legyen az PC, laptop, vagy telefon, tablet, hanem a TV magában megoldotta az egészet.
Szomorúan hallom a döntésed, mert tetszettek a munkáid, a hozzáállásod.
Remélem a projektjeid sikeresek lesznek. -
Seriesfun
újonc
válasz
LittleShark #553 üzenetére
Hát félek, hogy vége a dalnak. Túl szép volt, hogy a SlimFlix ki tudta váltani a letöltögetést.
A program tökéletes, de az Exashare, a Youwatch valamint az Allvid elkaszálása igen leszűkítette az online tartalmakat.
Hiába a szuper app, sajnos visszatérek a torrentezéshez. -
válasz
Bírom, hogy senki nem kérdezi meg: van egyáltalán fedél a fejed felett?
-
ERPY
őstag
válasz
Reméljük összejön, hajrá.
-
moonster
tag
válasz
LittleShark #547 üzenetére
Ohh, szomorú hír.
Talán előbb-utóbb lesz olyan szolgáltató amelyet tud kezelni a SlimFix.
Én mindképpen köszönetet mondok neked LittleShark, hiszen az én napjaimat és a gyerkőceimét is megkönnyítette az alkalmazásod. -
ERPY
őstag
válasz
LittleShark #547 üzenetére
Akkor ez van sajnos. Az Android app tökéletesen működik, bár jó lenne benne egy kedvencek rész mint a tv-nél, meg hogy fekvő módban több borító legyen mint kettő. Itt HD tartalmak egyébként nincsenek?
-
Seriesfun
újonc
válasz
LittleShark #540 üzenetére
A SlimFlix TV widget vasárnap óta nem műxik. A filmek listáját behozza ugyan, de a filmet nem tölti be csak "teker".
Érdekes mert az androidos apk viszont működik.
Más is tapasztalta ezt? -
ERPY
őstag
válasz
LittleShark #538 üzenetére
Az utolsó frissítéssel működik a fekvő mód, csak vízszintesen 2 borítót mutat, ami elég nagy. Egy sorban lehetne akár 4-5 borító is a jelenlegi 2 helyett. Sokkal jobban is mutatna, meg praktikusabb is lenne.
-
n_atsi
tag
válasz
LittleShark #536 üzenetére
Nagyon szuper az app! Mindenki hálás lehet...majd megy a donate!
Nekem tableten 4.2.2.-n a borítóképek nem jelennek meg, csak a slimfix felírat, ettől függetlenül működik. -
8zabi
őstag
válasz
LittleShark #531 üzenetére
ma már szinte senki nem használ olyan telefont, amin nem legalább 4.0 fut [0.9%]
-
Seriesfun
újonc
válasz
Én is a 2. verziót támogatnám.
A TV-s változathoz hasonló Kedvencek menüpont kialakítása nagy meló lenne? -
huliganboy
addikt
válasz
Felesleges két verzió szerintem. Egyet is elég karbantartani!
-
ERPY
őstag
válasz
Ha 2 verzió van, lehet az a jobb megoldás, mert telefon esetében tökéletes az álló mód, box esetében pedig csak a fekvő mód. Persze ez csak az én meglátásom.
-
ERPY
őstag
válasz
LittleShark #529 üzenetére
Köszönöm szépen, egy haverom kérését tolmácsoltam.
-
Anonim37
csendes tag
válasz
LittleShark #513 üzenetére
Igen az uj SlimFix v1.2 mar mukodik!
-
válasz
LittleShark #521 üzenetére
Hogy tudunk segíteni? -
balu999
tag
válasz
LittleShark #521 üzenetére
Szia
A tv-men a gyári program fut, néha volt frissítve, legutóbb kb. 1 hete, akkor is a gyári frissítés jött netről.
Látom írtál majd ott kérdezek még ha nem zavar.
Sok szerencsét, kitartást és boldogságot a 11-ik napi után életedhez.
-
balu999
tag
válasz
LittleShark #517 üzenetére
Elég ha a tv IP címe megvan?
Ha van hozzá kedved csinálok egy portforwardot és eléred bárhonnan ha megadom az ip-t.
Vagy egy távoli asztallal is csinálhatjuk.Persze ha van kedved hozzá.
-
balu999
tag
válasz
LittleShark #517 üzenetére
Átjöhetsz
, megírhatod rajta csak nem rontsd el
-
balu999
tag
válasz
LittleShark #1 üzenetére
Szia
Kösz a fejlesztést.
Kérdésem, hogy Samsung LE32B650 tv-n működik , ha nem akkor készül erre a szsériára?
Nekem pl. a youtube hiányzik mert egy kb. 6 éves tv-ről van szó.Üdv
Balázs -
zeg74
aktív tag
válasz
LittleShark #479 üzenetére
Köszönjük, tökéletesen működik!
-
Lpeet01
csendes tag
válasz
Köszönjük a javítást, a munkádat!
-
moonster
tag
válasz
Köszönet a javításért!
-
Seriesfun
újonc
válasz
LittleShark #469 üzenetére
Köszönöm a cool fejlesztéseidet. Teljesen új dimenzió tárult fel a tv-zésben/sorozatnézésben. A Movianról csak most halottam, de az is elképesztően jó. Kipróbáltam droidon és PC-n is. Szuper.
A SlimFlixre találtál megoldást? -
VikDraven
újonc
válasz
LittleShark #475 üzenetére
Ugyan csak rövid ideje ismerem munkásságod, én személy szerint nagyon köszönöm :-)
-
pstomi
csendes tag
válasz
De miért kellett nekik változtatni azon a strukturán, miért kell a jól bevállt dolgot lecserélni... Nálunk már szinte a család része lett a MovieShark/Slimflix a samsung tv-nken, kb már most elvonási tüneteink vannak
Van rá esély, hogy újra müködjön belátható időn belül?
-
imp6111
csendes tag
válasz
Hát, sajnos ezek rossz hírek számomra mert én H6200-as tv-vel rendelkezem.
Ha a Slimflix nem működik csak szerverrel de milyen szerverrel?
A Moviesharkot meg azért nem lehet használnom mert nincs H sorozatú tv-hez pendrive-os szerver, ami talán jó lenne a Slimflix-hez is akkor nálam nem működik semmi.
Hát, ez van mindenesetre szép munka volt még ha most keresztbe is tettek egy kicsit.
Talán majd legközelebb készül egy újra működő rendszer.Köszi.
-
Duyu
csendes tag
válasz
Köszönjük!
-
huliganboy
addikt
válasz
LittleShark #456 üzenetére
Köszönjük!
-
csori23
aktív tag
válasz
LittleShark #444 üzenetére
Ha ez segit valamiben, akkor elmondanám hogy a MovieShark 0,5 verzióban amit legutoljára küldtél, az alsó menü helyesen jelenik meg. Szinek szerint. Lásd a videón, amit küldtem.
-
moonster
tag
válasz
LittleShark #442 üzenetére
Az új verzió telepitesekor a régit felülírja vagy el kellene távolítani?
K -
csori23
aktív tag
válasz
LittleShark #445 üzenetére
Super. Majd ha lesz 1 teszt verzió, szivesen tesztelem.
-
huliganboy
addikt
válasz
LittleShark #442 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen, ez a verzió már megy!
Három apróbb hibát vettem eddig észre, de ezek elhanyagolhatóak számomra, de gondoltam jelzem feléd:
1. A slimfix logó nem jelenik meg
2. Az alsó menüsor nem karakterhelyes
3. Gyors lapozáskor szétesik a képernyő és az aktuális oldaltól nem tudsz tovább lépni, mivel az egész képernyő csúszik a nyilak mozgatására.Hálás köszönet!
-
zapikanka
tag
válasz
LittleShark #439 üzenetére
Rendben. További szép napot!
-
moonster
tag
válasz
LittleShark #428 üzenetére
Melyik androidos boxot ajánlod? Én is agyalok egyben a kölykök szobájába.
-
w.miki
veterán
válasz
LittleShark #426 üzenetére
Köszönöm.
Gondoltam megnézem a Samsung oldalán, hogy melyik TV-n van smarthub, de nem találtam TV listát.
TVt szeretnénk venni a gyerekszobába, minél olcsóbban, és nem tudom, ilyen smart TV legyen, vagy sima LED, és egy box okosítás. -
handbrake
csendes tag
válasz
LittleShark #419 üzenetére
Tegnap este egymás után 2x is eljátszotta, 3-ikra elindult és minden tökéletesen működöt.. Lehet, hogy a TV szoftverével lesz valami?
-
pcmesteryt
csendes újonc
válasz
LittleShark #419 üzenetére
Nekem a Pendrive-os előző SlimFlix-szel volt ilyen problémám,de az új pendrive mindent megoldott. Nekem is lefagyott, újraindult. Amikor csatlakozattam a pendriveot, akkor jelentkezett a probléma, mármint egy ideig jól ment, aztán pár hét használat után kezdődött. Az egész TV megbolondult, csak az élő adás képéig jutottam minden indítás után, és csak úgy javult meg, ha kihúztam az áramból, pendrivot kivettem, akkor ment rendesen. (Samsung H6400)
-
handbrake
csendes tag
válasz
LittleShark #417 üzenetére
Elindítom az alkalmazást, bejön a logó, karikázik egy darabig, aztán elsötétül a kép. Vagy 2-3 percig aztán a Tv újraindul magától. Távirányítóra ez idő alatt csak a jel vételét reagálja de se kikapcsolni, se átlépteni más alkalmazásra, tv-adásra nem lehet. Csak ha áramtalanítom a készüléket.
-
uvyp
csendes tag
válasz
LittleShark #412 üzenetére
ue40s9as típuson futna a slimflix?
-
moonster
tag
válasz
LittleShark #400 üzenetére
Értem már. A slimfixhun ugyanannyit tud, mint a skarkserver-movieshark combo vagy kevesebbet. Én csak néhány sorozathoz és filmekhez használom a serveres cuccot. Ezt simán fel tudnám váltani a slimfixszel?
-
sepsi0
őstag
válasz
LittleShark #404 üzenetére
Akkor adósod vagyok, amit pótolok.
Én már többször felhoztam a másik topikban, hogy támogatnék, tv-ért fizetnék havonta.
Mindig elhajtottak.... Nem említettek téged sem, én azt hittam csak névegyezés van..Viszont ajánlom figyelmedbe...
[link] -
csori23
aktív tag
válasz
LittleShark #400 üzenetére
Az android telefonokon futó szerver számomra a legkézenfekvőbb és legegyszerübb. (mindig kéznél van)
Nálam a MS pendriveos telepités nem játszik mert a régebbi MStar cpu-s D5500-nél csak a Develop-on keresztüli telepités marad.(sajnos).
Ezért is irtam, hogy jobb lenne mind2 variáció a widgetek telepitéséhez, hogy minnél több TV-n elérhető legyen.sepsi0
Egy Kodi+Box kombót nyilván nem űberel, de ha valaki csak egy reklám mentes filmet szeretne megnézni, ahogyan az átlag emberek 80%a, akkor már mindjárt más a helyzet. -
moonster
tag
válasz
LittleShark #385 üzenetére
A voksomat a nem rootolt tv-n futó verzió mellé teszem. Ahogy olvasom a sok hozzászólást, úgy látom, hogy valóban el kell készítened az összes variációt.
(Miért kevésbé biztonságos a tvn tárolt és futtatott alkalmazás a pendrive okkal szemben) -
AuroraI
csendes tag
válasz
LittleShark #394 üzenetére
Az új verziónál nekem logót váltott. Az a kék monitor van most amit az angolnál láttam. Pedig almappákban futólag láttam a másik, slimflix logódat ebben is.
-
uvyp
csendes tag
válasz
LittleShark #392 üzenetére
Köszönjük a munkádat, nagyon jó amit csinálsz!!
Egy apró észrevételem van. ue65es8000-en nem jelenik meg a slimflix ikon, hanem csak az app neve jelenik meg, és az ikon helye üres.
Más formátumban vagy felbontásban kellene lennie az ikonnak? Most 8bites .png ha jól láttam. -
csori23
aktív tag
válasz
Sokkal nagyobb területet fedne le a munkád, ha root nélkül is működne a dolog.
Részemről a pendrivos és telepitős/szerveres kombót is támogatnám, mert nem mindegyik tv-n működik a pendrivos dolog.
Nagyon szépen köszönjük eddigi munkádat és kitartást a továbbiakban. -
szendo777
tag
válasz
Ja és még annyit, ha csak rootolt tv-hez lesz elérhető akkor rootolni fogunk.
-
AuroraI
csendes tag
válasz
Köszi a frissítést Shark!
Ha egy mód van rá, akkor maradjon a lehetőség root nélkül is.
H6400 on kipróbáltam pendriveon, tv re telepítve és külső HDD ről is. Lényeges eltérést nem tapasztaltam felhasználhatóság terén.Az android server nagyon bejön, mivel önálló felületként is használom, és a tv servereként is. Ennek adott esetben a fejlesztése remek irány lenne, bár most is kitűnő.
A TV kliensnél azt mondom, ha nem zárod ki a rootolatlanokat, akkor bármelyik jó lehet. Ha érvek szólnak a pendriveos biztonsága mellett, akkor akár az.
-
szendo777
tag
válasz
Hihetetlen milyen értékes munkát végzel, a magam nevében nagyon köszönöm.
Kérdés hogy mennyi plusz munkával járna ha mindegyik lenne.Pedig gondolom mindenki ezt választaná, de ha sokat kell vele dolgoznod akkor azt ami a legtöbbeknek megfelelő.
-
moonster
tag
válasz
LittleShark #378 üzenetére
Lesz a MovieShark - Sharkszerver kombonak is új kiadása Samsung tv-re vagy használjuk a SlimFixHun-t?
Köszi -
szendo777
tag
válasz
LittleShark #375 üzenetére
-
uvyp
csendes tag
válasz
LittleShark #379 üzenetére
Köszönöm a segítségedet. Először a TVkliens App-ot töltöttem le, azzal nem ment.
Aztán a TVklienspandrive-ot azzal megjelent az ikon.
Ez azt jelenti, hogy a pendrivenak mindig a tvben kell lennie?
(jelszónak elfogadta az 111111-et is, a sarokban develop néven vagyok bejelentkezve) -
uvyp
csendes tag
válasz
LittleShark #375 üzenetére
Sziasztok, egy kis segítség kellene, nem működik nekem a SlimFlix.
Letöltöttem a SlimFlix Hun V0.4-et, kicsomagoltam egy fat32-es pendrivera, rádugtam a tvre
(UE65ES8000) de sehol sem jelenik meg a slimfix ikon.
Beléptem a smarthubra develop, 111111-el is.
Mit csináltam rosszul? -
huliganboy
addikt
válasz
LittleShark #373 üzenetére
Küldtem PÜ-t!
-
pstomi
csendes tag
válasz
LittleShark #366 üzenetére
Miért nem költözöl fel pestre? Itt van programozó állás dögivel nagyon jó fizuval. IT-s fizuval bőven kijön egy pesti albérlet bármilyen drága is, és felrakni is tudnál bőven miből. Programozók nem vidéken élnek hidd el nekem. Az összes külföldi cég pesten nyit irodát nem vidéken. Elhiszem hogy vidéken nincs meló, nekem is ez a szakmám tudom miről beszélek. Én is be tudlak ajánlani. 400 000-es nettó fizud tuti meglenne, tehetségesnek tünsz az alapján amit összehoztál a Movieshark/slimflixel. De ha nem akarsz egyelőre pestre költözni regisztrálj ide: https://www.upwork.com/ otthonról tudsz dolgozni különféle külföldi projektekbe szabadúszoként. Haverom sok pénzt keres itt. Megbízható oldal, mindig fizetnek időben.
-
HUNited
őstag
válasz
LittleShark #366 üzenetére
Milyen nyelveken programozol, hogy nem tudsz bedolgozós munkát találni? Ha pl jó vagy PHP-ben, én lehet be tudlak protezsálni valamelyik partneremhez.
Android és/vagy iOS fejlesztéssel is szerintem be tudlak ajánlani.
Lehet Java fejlesztőként is, de ez kevésbé valószínű.
-
huliganboy
addikt
válasz
LittleShark #360 üzenetére
Szia!
Droid alkalmazás esetén a TV 30 perc után "ellenőrizze a hálózati kapcsolatot" hibával kilép a filmből...
Mit lehet tenni? Az alkalmazásnak a film indítása után is futni kell?
Köszönöm válaszod!
Új hozzászólás Aktív témák
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest