-
IT café
>>>>> SAMSUNG SMART TV KIEGÉSZÍTŐK! <<<<<
Új hozzászólás Aktív témák
-
petir
senior tag
válasz
TheNiceSpy #740 üzenetére
Ha már NAS , Nálam Xpenology fut. Lehet, hogy ez az egész az Xpenology dockerjeben futtatható legyen és bármelyik smart tv-n menjen?
-
petir
senior tag
válasz
LittleShark #698 üzenetére
-
petir
senior tag
válasz
LittleShark #694 üzenetére
Szerintem a root igen sok embernél probléma, akkor ezek szerint ez megoldás ha külső szerveren fut...vagy Dockerben akinek pl. van egy NAS-a vagy RPi-je...
Engem mondjuk a zárt oldalas megoldás izgatna 🙄 a trackert zavarja vagy mi ott a baj ha nem titok ?
-
petir
senior tag
válasz
LittleShark #690 üzenetére
,,...A külső szerver Windows vagy Linux rendszert használó gépeken futtatható..."
Nevezetesen pl. lehet ez egy NAS is ? Tegyük fel egy Xpenology... ? Dockerben is futhat ?
Ha külső szerveren fut milyen előnyöm van belőle ? Külső szerver kicsit furán hangzik hiszen a NAS LAN-on van belül mondjuk ha szeretném ki is engedhetem
Szóval ha szerveren fut helyi hálón root se kellhet , vagy az mindenképp kell..mert végülis mindegy hol a szerver...- erre válaszoltam magamnak 🤣 bocsi 🤣
-
petir
senior tag
válasz
LittleShark #627 üzenetére
És most mi készül ha nem titok ?
A topicinditoban mintha latnek valamit -
petir
senior tag
válasz
LittleShark #624 üzenetére
De állj, állj, állj én most vagy férlreolvastam valamit vagy nem látom még át ezt a dolgot
,, Jelenleg egyik régi kiegészítőm sem működik ,,
Tehát hiába rootolom a TV-m ez a Slimfix nem fog mukodni es nem fogok elerni semmilyen filmet ?
Esetleg van uj bovitmenyed ?
Kicsioff
Maga a root tudom , hogy lehet hasznos hiszen nyilán olyan alkalmazások es esetleg lehetosegek nyilnak meg amit a gyári rendszer tilt vagy nem enged telepiteni viszont root joggal nyilván barmit telepithetek - ilyen lenne a slimfix .Kicsit elbizonytalanodtam a temat illetoen...
-
petir
senior tag
válasz
LittleShark #622 üzenetére
Tehát lényegében , hogy használni tudjam a "bővítményed" elöször is mindenképp rootoljam a TV-t.
Jól értelek - ugye ?
-
petir
senior tag
Sziasztok ,
Nekem egy Samsung UE32F6400-as tipusu TV-m van ez ha minden igaz kompatibilis a bovitmennyel. Viszont az en tv-m nem rootolt. Tudnátok segiteni nekem a telepitesben mert atolvastam a bevezetot de nem tul tiszta meg ez a root is itt van.. inkabb kerdezek mielott belevagok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Padavan firmware
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen videókártyát?
- Manjaro Linux
- Synology NAS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Logitech G513 - 5.000Ft (apró hibás)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest