-
IT café
>>>>> SAMSUNG SMART TV KIEGÉSZÍTŐK! <<<<<
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNiceSpy
csendes tag
válasz
LittleShark #738 üzenetére
Rendben, örülök, ha tudok valamit segíteni. Bocsi, ha kicsit áttekinthetetlenek a git commitok, használtam a VSCode beépített formázóját és eléggé sok helyen átrendezte a kódot. Valószínűleg majd még folytatom a szerver bővítését, tervezek egy a WR-hez hasonló windows-os alkalmazást készíteni, amivel DLNA-n keresztül tudnék filmeket castolni a webOS-es LG tévémre, és ehhez remek alapnak tűnik a wrserver.
A Jackett egyébként szerintem futtatható lenne a TV-n, de figyelembe véve a RAM igényét, lehet nem a legjobb ötlet. Arra is gondoltam, hogy majd összedobok valami docker konténert amiben egyszerre fut a wrserver és a Jackett, és akkor pl. kitelepíthető lenne az egész egy NAS-ra (nálam jelenleg is így fut a Jackett). Ez azért is jó lenne, mert azért a nagyobb méretű 1080p-s filmeknél legjobb próbálkozásaim ellenére is elő-előfordul, hogy nekiáll "homokórázni" a TV. Nem is igazán jöttem rá, hogy mi lehet a pontos ok sajnos, de gépről futtatva a szervert semmi ilyen gond nem jön elő.
Azt azért hozzátenném, hogy látszik a White Raven-en, hogy nem kevés munka lett beletéve és szerintem egyfajta "technikai csoda", hogy ilyen jól működik, tekintve, hogy mára a TV "smart" része nagyjából a nullával lett egyenlő. Nálam is egyedül a YouTube app működött már csak rajta, és az is borzasztó lassan és rossz minőségben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Nők, nőügyek (18+)
- Last Epoch
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest