-
IT café
>>>>> SAMSUNG SMART TV KIEGÉSZÍTŐK! <<<<<
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonster
tag
válasz
LittleShark #658 üzenetére
Kedves LittleShark!
Feltettem az F-es Tv-mre a WhiteRaven-t, de sajnos Rootért kiáltott.
A posztodban említettél egy ingyenes, 5 perces ROOT-ot erre a TV-re. Tudnál hozzá útmutatót küldeni? Nézegettem én, de csak 2013-as topicocat találtam.
Köszönöm -
moonster
tag
Az E-s szeriáig nyírták ki nyáron, ezek a 2012-es modellek.
Az enyém megúszta...még. 2013-as F5300-as modell. Az Samsung gyári appok között ott van a yt.
A kölkök szoktak mesézni rajta és zavaró, hogy 3-5 percenként valami reklám bejön. Megtanulták elnyomni, de ha nem lenne, az lenne a jó.vzoli: köszi az Openwrt-s tippet, de sima Telekomos modem-router mögött van a tv.
Gondoltam, hátha van valami alternatív yt player v hasonló. -
moonster
tag
Üdv!
Van-e lehetőség arra, hogy Samsung (androidos F széria) TV-n valahogy letiltsam a Y0uTub3-on lévő reklámokat. Keresgéltem, de nem találtam semmi kézzel foghatót.
Kösz-hello
-
moonster
tag
válasz
LittleShark #581 üzenetére
Úgy gondolom, hogy a filmmegosztó oldalak látogatóinak elég kis hányada használta/használj a SlimFix programot. Nem vagyunk kevesen, de elenyésző az összeshez képest.
Éppen az volt a jó benne, hogy nem kellett hozzá másik számítógép, legyen az PC, laptop, vagy telefon, tablet, hanem a TV magában megoldotta az egészet.
Szomorúan hallom a döntésed, mert tetszettek a munkáid, a hozzáállásod.
Remélem a projektjeid sikeresek lesznek. -
moonster
tag
Gondolom a Samsung össze tudna dobni egy HTML5-öt támogató firmwaret a régebbi tv-kre is, de nyilván nem gazdaságos nekik.
Sajnos pár éve nekem is jelen vannak egy felhőcske. A YT tiltást megúsztam (talán) az F5300-al.
Nekem semmi bajom nincs a samsunggal, jól működik, jó a képe. Öcsém LG-je is befelhősödött, az új LG meg LEDhibás lett. A szervíz 30k-ért kicserélte az összes ledet. Most majdnem olyan, mint ha új lenne. -
moonster
tag
válasz
Seriesfun #556 üzenetére
PC-re, Androidra nagyon jó a KODI, amihez sok-sok kiegészítő van.
Én jelenleg a Moviesharkot (magyar tartalom) és az Exodust (nem magyar tartalom) használom opensubtitles és supersubtitles pluginnel, így szinte bármit meg lehet rajta nézni.
Támogatja az Exodus a HD streameket, így elég sok sorozatot tudok ezen keresztül torrent nélkül nézni. Automatikusan szedi a feliratot, de előfordul, hogy betlizik, ilyenkor manuálisan kell beállítani.
Úgy tudom, hogy az MS repot ide is LittleShark hegeszti.
A legnagyobb bánatom az, hogy nincs Samsung TVre való változat.(Megj.: Rengeteg kiegészítő van hozzá, amivel szinte minden media elérhető pl.
nline tv, radio, sajat gepen levo tartalom...)
-
moonster
tag
válasz
LittleShark #547 üzenetére
Ohh, szomorú hír.
Talán előbb-utóbb lesz olyan szolgáltató amelyet tud kezelni a SlimFix.
Én mindképpen köszönetet mondok neked LittleShark, hiszen az én napjaimat és a gyerkőceimét is megkönnyítette az alkalmazásod. -
moonster
tag
LittleShark,
A kizárólag tv-n futó server-client kombó elérhető lesz valamikor vagy már nem kivitelezhető?
kösz -
moonster
tag
válasz
mlacko1111 #508 üzenetére
Szia. Mivel az operációs rendszere Tízen típusú, így ez még várat magára. Egy Androidos külső boxszal lehet ezt megoldani a legegyszerűbben.
-
moonster
tag
válasz
LittleShark #479 üzenetére
Köszönet a javításért!
-
moonster
tag
válasz
LittleShark #442 üzenetére
Az új verzió telepitesekor a régit felülírja vagy el kellene távolítani?
K -
moonster
tag
válasz
LittleShark #428 üzenetére
Melyik androidos boxot ajánlod? Én is agyalok egyben a kölykök szobájába.
-
moonster
tag
Hogy ne csak a bajok legyenek megemlítve.
Hétfőn feltettem a SlimFix TVKliensAppHunv0.4 változatát a TV-re (F5300). A TV ProgramInstallert használtam. Nem futottamsemmi gubancba, így gond nélkül dolgozik. Megfér mellette a MS-SS kombó is.
Annyit vettem csupán észre, hogy a Movieshark-SharkServerhez képes:
- kicsit lassabban tölti be a listákat (gondolom a távoli szerver miatt)
- nem lehet választani a filmek, sorozatok forrásai között (exashare, allvid...)Amire kattintottam, az működött, csak ez is eltérés a MS-SS-hez képest.
Viszont VAN
- Kedvencek (Yeaah)--bár még nem próbáltam
- Állítható háttérKérdés:
Lehet-e bővíteni, felírat választással, kikapcsolással? (nyelvtanulás)Nagyszerű munkát végzel, egy kincs vagy. Ha tehetném küldenék egy Tizenes TV-t, hogy arra is portold.
++++repui.: Hogyan tudom eltávolítani a tv-ről a MS-SS kombót?
-
moonster
tag
válasz
LittleShark #400 üzenetére
Értem már. A slimfixhun ugyanannyit tud, mint a skarkserver-movieshark combo vagy kevesebbet. Én csak néhány sorozathoz és filmekhez használom a serveres cuccot. Ezt simán fel tudnám váltani a slimfixszel?
-
moonster
tag
válasz
LittleShark #385 üzenetére
A voksomat a nem rootolt tv-n futó verzió mellé teszem. Ahogy olvasom a sok hozzászólást, úgy látom, hogy valóban el kell készítened az összes variációt.
(Miért kevésbé biztonságos a tvn tárolt és futtatott alkalmazás a pendrive okkal szemben) -
moonster
tag
válasz
LittleShark #378 üzenetére
Lesz a MovieShark - Sharkszerver kombonak is új kiadása Samsung tv-re vagy használjuk a SlimFixHun-t?
Köszi -
moonster
tag
válasz
LittleShark #352 üzenetére
-
moonster
tag
válasz
moonster #346 üzenetére
Lemaradt.
aktiválod a developer usert
login: (user "develop", password "000000")
Ezek után egy pendrivera felmásolod a [#48] -ból a megfelelő mappát.
(Itt lehetsz bajban, mert a tv-d H-s, azaz 2014-es. A 48-ban 2011(D), 2012(E), 2013(F)-hez való progik vannak. Nem tudom, h menni fog-e. Nekem F series van.)
Beledugod a tv-be és az appok között látni fogod a sharkservert.
Elindítod, ekkor feltelepül, egyértelmű a menete.
Ha befejezte, tudni fogod, mert kiírja, akkor tv kikapcs, pendrive KI.
TV be és elméletileg ott leled a moviesharkot az appok között.
Először a Sharkservert kell indítani, ez a böngészőhöz van rendelve, utána a MovieSharkot.
Szóval, böngésző, mjad ha betölt, utána MovieShark.Nálam így működik, sajnos néha hibás linkekkel, mert ahogy LittleShark írta, a weboldalak módosultak.
Nálam az Allvid megy a legjobban.Remélem nem hagytam ki semmit és működni fog. Azért LittleSharknál rákérdezhetnél, h melyik verziót ajánlja a te TVdhez.
-
moonster
tag
válasz
pcmesteryt #334 üzenetére
Azt a dvd-t tedd a laptop olvasójába. Onnan meg már hozzaférsz akár hálózaton keresztül is.
-
moonster
tag
válasz
LittleShark #324 üzenetére
Azt valahogy lehet a tvn frissíteni telnettel vagy ftp-vel, h ne kelljen az egész appot reinstallalni? Vagy a legbiztosabb delete-install combok?
-
moonster
tag
válasz
LittleShark #310 üzenetére
Miért jó, ha rootoljuk a TV-t? Mire jó ez a SamyGo?
Nem siettetve, csak érdeklődve: Movieshark új verzió mikorra várható? -
moonster
tag
válasz
philoxenia #297 üzenetére
Az HBO GO gyári app nálam teszi a dolgát tökéletesen. Sajnos amikor egy éve kerestem megoldást az RTL Most-ra, nem találtam megoldást. Ha utóbbi megoldódna, azt szívesen fogadnám én is.
-
moonster
tag
válasz
philoxenia #292 üzenetére
Wifi-re tabot v telefont használj. Ezek billentyűzetek vezeték nélküliek (nem wifis). Egy USB dongle jár melléjük, amit bedugsz a készülékbe (tv, számítógép, laptop, projektor) és vígan irányítod a fotelben ülve.
Esetleg vehetsz hozzájuk "okos" távirányítót. Ezzel "mutogatva" tudod irányítani a tv-t, gépelni, de a beépített mikrofonnal akár hanggal is tudsz keresni.
Ez egy LG-s.
youtube videó[ Módosította: philoxenia ]
-
moonster
tag
válasz
philoxenia #283 üzenetére
Egy sima vezetéknélküli combót használok (billentyű+egér). Teszi a dolgát. Azaz tette, mert ha kell, akkor én is inkább a Sam Remote TV appot használom androidon. LINK
Ha most vennék billenttyűt, akkor valami beépített touchpadeset vennék.[ Módosította: philoxenia ]
-
moonster
tag
válasz
pcmesteryt #261 üzenetére
Így a servert is felteheted tv-re. Nem kell hozzá számítógép.
#48 -
moonster
tag
válasz
LittleShark #48 üzenetére
Lett egy új tv a családban.
Samsung UE32J5200. A neten talált leírás alapján Hawk-MF proci van benne. (soha nem hallottam róla)
Erre is fel lehet tenni a movieshark - sharkserver combót? -
moonster
tag
Szia. Ugy tudom, h a filmezz.eu es a sorozatbarat oldalakat hasznalja. Ha jobb minosegre vagysz, akkor csakis a hivatalos streamelok johetnek szoba. Netflix, Hbo go, thome go (utobbi neveben nem vagyok biztos) Ezek tudnak jo minosegben, jo sebesseggel streamelni, tudtommal.
-
moonster
tag
válasz
LittleShark #237 üzenetére
Őrületesen jó amit csinálsz. Egy kincs vagy!
Nagyon várom a fejlesztést! -
moonster
tag
Eddig a tv-m (F5300) lejátszotta a videa-s videókat, de most megtagadja hálózati hiba miatt. Egyre kevesebb marad.
Némelyik sorozatbarátos sorozat nem frissül, pedig vannak új epizódok/évadok. (Modern Family)
Ötlet? -
moonster
tag
Esetleg kipróbálhatod a PLEX-et is. Ehhez van külön samsung app is. Sajnos a szerver része kezd globálissá válni, de kinézetre nagyon tetszetős, teszi a dolgát, valamint egy is beállítással bárhonnan megtudod nézni a PC-den lévő filmeket, bármilyen erre képes eszközön, legyen ez TV, telefon, tablet.
Remélem nem tabu itt a PLEX. Ha igen, akkor bocsi. -
moonster
tag
válasz
LittleShark #212 üzenetére
Megnéztem és van nagyon sokféle.
[link]
A kérdés az, hogy frissítenem kell-e az appot. Bár a Szulejmánt (párom nézi) egyből látta
Mi lehet az oka?
Mikorra tervezed a kedvencek implementálását?
m -
moonster
tag
válasz
LittleShark #184 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
Miért lehet az, hogy a sorozatbaráton fenn van egy epizód, de a sharkServer + moviesharkon, samsung tv-n nem látszik? -
moonster
tag
válasz
LittleShark #48 üzenetére
SZiasztok!
Nagyszerű ez a samsung app, ami sharkservert és moviesharkot tesz fel. Gond nélkül működik nekem is. Óriási köszönet érte.
Pár kérdésem, érdeklődésem lenne.
Hogyan érhetem el a Beállítások opciót? (egyik gombra sem aktiválódik a távirányítón)
Lehet-e bővíteni a film-sorozat listát feliratos filmekkel és ezt kezeli-e jól az app?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Villanyszerelés
- Íme, a One UI 8
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Black SB M/L GPS
- Amazon KIndle 10.gen 8gb (háttérvilágítás, Wifi, Bluetooth), reklám mentes, regisztrálható
- Új Asus Zenbook Duo 2x14" WQHD OLED 120Hz Touch Ultra9 185H 16mag 32GB 1TB Intel Arc Win11 Garancia
- Oppo find x7 ultra 512/16+12 új állapotban
- Silvercrest hátmasszírozó párna + nyakmasszírozó párna
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest