- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Milyen NAS-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Windows 11
- Az USA pénzügyminisztériumától loptak fájlokat a hackerek
- Bittorrent topik
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Betilthatja a kínai drónokat az USA
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
No, így négy nap után úgy néz ki, jó vásárt csináltam az 55f6170-nel. Választásnál leginkább egy szempont volt, ki tudjam fizetni. Így is ügyeskedni kellett, sikerült az előző tévémet beszámíttatni.
Kicsit ugyan aggódtam, mert az olcsóbb tévéknél is kevesebbet kértek érte, és nem örültem volna egy ótvar képminőségnek. De ezek szerint fejlődött a technika a B széria óta, szerencsére semmi panaszom, szinte jobbnak is látszik, mint az öreg prémium.
Mivel a smart dolgok sosem hatottak meg, nem is baj, hogy a tévé menüjében csak a lényeg található.
Ugyan nem használom, de egy véletlen miatt azt is megállapítottam, hogy egész türhető hangja van. Semmi visszhang, műanyagos dübörgés, egész jó. YT-on néztem egy klippet, is mikor nem értettem miért nincs elég basszus, vettem észre, hogy az erősxtő helyett a hang a tévére ment ki. Persze helyére raktam a dolgot, de nyugtáztam, hogy nem rossz.
3d-t valószínűleg csak ritkán fogom használni, de napokig rossz kedvet okozott, már azt hittem az olcsósága miatt ilyen szar. Konkrétan órákig rosszul voltam pár perc nézéstől, ami élvezhetetlen volt(csak bluray esetén). Miután számtalan dolgot végigpróbáltam, "megnyugodtam" hogy csak a vga-val van gond.
Így lassan minden a helyére került. A színeket valószínűleg még napokig állítgatni fogom, mert még nem találtam meg a nekem, és minden feladatnak megfelelő kombinációt, de azt már látom, hogy nem bántam meg a cserét. Az analóg adások teljes képernyőn pixelesebbek lettek, de hát elég nagyot nőtt a tévé.
Szóval boldogság van
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a OnePlus 2
- Androidos fejegységek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Digitális Állampolgárság Program
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Drón topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen TV-t vegyek?
- Unihertz 8849 Tank 3 Pro - ezzel lehet vetíteni