Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
Tomate
veterán
válasz Oppenheimer #40272 üzenetére
Egy csöppet Másik havernak is én csináltam legutóbb, de akkor zökkenőmentesen ment minden... Én már csak ilyen vagyok. Mindenkinek megcsinálok mindent aztán izzadhatok. Elszóltam magam mikor azt hittem működik a cucc. Szóval fentvan a rom, betölt, jön a hang s betű csillog, de random rezeg és ennyi. Nem lép tovább...
-
Tomate
veterán
Nagyon szopóágon vagyok... 2.1-ről kellett volna frissítenem 2.2-re haverom telóját, de elbasztam. Nem volt 3gombos recovery. Megcsináltam és lett. Utána hülye fejjel feltettem a vodo kernelt ami ugye 2.2.1-hez jó és így már nem is indult a rendszer. CWM-ment, de telepítőfájl nem volt a telefonon. Próbálgattam odinnal romot telepíteni de factory.rfsnél mindig lehal... Már a cwm sincs velem. (nem mintha eddig ért volna valamit) Már csak a download mode és odin az utolsó mecsváram. Ugye feltudom éleszteni még a gépet innen?
-
Tomate
veterán
válasz ForRedGlory #40256 üzenetére
Mennyi idő amíg frissít odinnal? factoryfs.rfs-nél mindig megakad
-
Tomate
veterán
válasz ForRedGlory #40256 üzenetére
oks
-
Tomate
veterán
válasz ForRedGlory #40254 üzenetére
Értem. Próbáltam feltenni egy JS7-es tar fileos romot odinnal download módban. de az elején nagyon megakadt és nem csinált semmit.
Tudsz linkelni egy ilyen JP-s cuccot pls
[ Szerkesztve ]
-
Tomate
veterán
válasz ForRedGlory #40250 üzenetére
micro sd-ről ez a cwm kompatibilis mód jó lesz nekem? Csak mert cwm-ban nem tudtam betallózni a micorSD kártyát...
-
Tomate
veterán
válasz tariattila #40244 üzenetére
Értem. Odin izzítva. Fogok egy tar. file-os romot és download módban feltolom neki? Vagy, hogy lehet?
-
Tomate
veterán
Mi tévő legyek? Van egy 2.5.1.3-as Clockwrk recovery a telefonon, viszont a rendszer nem indul, telepítőt meg nem tettem a telefon belső memóriájára. Külső micro SD-ről, hogy tudom megetetni vele?
-
-
Tomate
veterán
válasz HUTCHDB #39274 üzenetére
Stimmel. Néztem 1.hsz-t. kb oda lyukadok ki, hogy XDA fórum és akkor ott böngésszem ki, hogy mi van. Magyarul nem egyszerű (így elsőre) nem, hogy angolul... Szerintem ferrari1 megoldását megpróbálom.
szerk:- Unzip the attached CF-Root-JPx-vX.X.zip (nekem is ez kell?)
Oppenheimer: A lementéssel már nem lenne gond, csupán rootlonom kéne tudni Lehúzom odint első körben.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tomate
veterán
Hogy a fenébe szedem le az EFS mappát? Alap 2.2 rootolatlan a telefon. Rootolni szeretném és feltenni rá egy KS5 romot. Mennyire muszáj nekem ez az EFS mappa? És beírtam a keresőbe, hogy EFS, de nem jött le nekem semmi normális infó. Azt látom, hogy rootolni kell a telefont hozzá. Akkor rootoljam a gyári 2.2t? 1.hsz alapján mehet?
[ Szerkesztve ]
-
Tomate
veterán
Szeretnék rootolni egy Galaxy S-t és új romot feltenni rá. Az 1. hsz-ban lévő leírás alapján csinálhatom bátran? Másik kérdés A rootolásnál magát a telefont rootolom vagy az android rendszert? (szóval előbb root aztán rom vagy fordítva?) 2.2.1 a legfrissebb rom? Ami gyárilag van rajta recovery nekem végig jó? Recovery Tudtok ajánlani egyet amit itt többen használtok és bevált nektek? Blademet már oda vissza rootoltam és már frissítettem romot rajta egy párszor, szóval azért valamilyen szinten képben vagyok. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Tomate
veterán
haverom galaxys-én a zeneszámoknál mindenhol ugyan azt az album borítót mutatja. Gyári 2.2 van fent neki. Miért van ez?
Aktív témák
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest