Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
magyarattila
tag
válasz Steven88 #31385 üzenetére
sztem vegyél wifit a készülékhez mert anélkül kb totális használhatatlan. Tudom, én is így jártam. Megvettem hogy majd fog kelleni lófasznak wifi otthon kábellel átteszem a játékokat stb, de először regelni kel meg market is csak wifiről meg kb...
szóval sztem szerezzbe wifit.
Az ember vágyik valakire, akivel törődhet, akinek minden kérdésére válaszol, anélkül, hogy tudna róla.
-
dancsuri
veterán
válasz Steven88 #27476 üzenetére
ha egyszer ment és nem raktál mág fel semmit, akkor annak mennie kell, lehet nem jó nyomod. Nem egyszerre kell nyomni a 3 gombot. hanem benyomod és nyomvatartod a hangerő (valamelyik) kombját, majd a középső gombot és azt is nyomvatartod, majd a bekapcsoló gombot
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
hülyegyerek
addikt
válasz Steven88 #26298 üzenetére
Akkor passzolom a hálózatos dolgot...nekem is volt már, hogy nyilvános helyen (pláza,rendelő) levő hálózatra valamiért nem ment fel, csak connectingelt egyfolytában.
Mobile shell szerintem akkor lesz hivatalos, ha a Marketbe is felkerül.hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
CHIPman
nagyúr
válasz Steven88 #23640 üzenetére
Igen, de általában elég az összes alkalmazás bezárása is. Amennyiben Telenoros a cucc, nyugodtan frissíts KIES-sel, jobb megoldás jelenleg nincs az otthoni frissítésre.
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
Lacusch69
tag
válasz Steven88 #23633 üzenetére
RAM: másnál is így van.
865pont: kicsit kevés, 900 körül/felett szoktak lenni a 2.1-esek okosítások nélkül. Valószínűleg fut a háttérben néhány felesleges program, lődd le őket.
(2.2.1-gyel 1200 körül megy, inkább felette)[ Szerkesztve ]
Egy Volvóval ütközni teljesen veszélytelen. Ha egy Saabban ülsz...
-
B.Ricsike
őstag
válasz Steven88 #23370 üzenetére
Én is azt javaslom, amit fuximaxi! Olvasd el az elsö hozzászólást. Ott le van irva minden frankón, link-ekkel, videokkal, aztán ha valami nem tiszta, vagy nem megy, akkor kérdezz bátran, illetve használhatod elötte még itt a fórumon is a keresöt, mert általában már minden levan irva itt is, amik nem biztos hogy belekerültek az 1. hozzászólásba. Ha nem találod akkor szegezd nekünk nyugodtan a kérdéseidet!
-
fuximaxi
senior tag
válasz Steven88 #23370 üzenetére
Olvasd el az első hozzászólást elejétől a végéig és ott sok mindenre választ kapsz. Illetve még itt is olvashatsz sok hasznos dolgot. Ha elolvastad és valamiben nem vagy biztos akkor inkább kérdezz, mintsem haza vágd a telód
[ Szerkesztve ]
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
B.Ricsike
őstag
válasz Steven88 #23366 üzenetére
Én nem tettem fel, mert Odinozok, és inkább nem vártam a hivatalosra. De egy factory reset biztos kell neki a frissítés után. Aztán ha nem is sokkal, de gyorsul majd valamennyit biztos.
(Törölni fog viszont minden adatot és app-ot)Amugy ha gyorsulásra vágysz, akkor ajánlom hogy Odinnal tedd fel te is valamelyik 2.2.1-et, javaslom a JPY-t, utána már nemnagyon fogsz gyorsulásra vágyakozni.
Aktív témák
- Szólánc.
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Exkluzív órák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest