Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- DIGI internet
- Open Broadcaster Software OBS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Adobe Lightroom topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- Asustor NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz nincsnév007 #2142 üzenetére
Nem csak a viber videohivás zabálja az áramot, hanem a gugli meet is. Más videohívást nem használok ezeken kivül (S23 egyébként), de véleményem szerint azok se lehetnek spórolósak. A magyarázat egyszerű. Kétirányú videokamera kapcsolat még a csúcstelefonoknak is megterhelő feladat. Amit bizonyos körülmények még tovább nehezítenek, pl. mobilnet, alacsony térerő, napsütés/túl világos környezet.
-
Alc
tag
válasz nincsnév007 #2138 üzenetére
CoolMobile
-
Roland-87
aktív tag
válasz nincsnév007 #2107 üzenetére
Létezhet, bár valamelyik app hamarabb kavarhat be, viszont nem észrevenni sokkal nehezebb, amióta 120hz-es a TV, a laptop kijelző, és most már a telóm is, azóta bármilyen 60hz-es telóra ránézek és azonnal feltűnik, és zavar is a darabosság, persze lehet van akinek kevésbé feltűnő, én már nem tudom nem észrevenni, sőt egyre nehezebben tudok elvonatkoztatni ha 60hz-es kijelzőn kell bármit nézni.
-
tms+
aktív tag
válasz nincsnév007 #2103 üzenetére
Nekem korábban S23U-nál volt ilyen portrémódban, akkor az app adatainak törlése segített.
Pixel 9 Pro & Galaxy S24 Ultra | Watch4 44mm | Buds Pro
-
zzola
titán
válasz nincsnév007 #2077 üzenetére
Nem, soha nem is volt az.
Viszont találtam egy cikket, amit eddig nem láttam:
[Korlátozást vezet be a Galaxy telefonok szoftvereinek frissítésébe a Samsung]Röviden a lényeg, Samsung account hiányában nem fognak frissülni a gyári appok.
[ Szerkesztve ]
-
ClioRS
őstag
válasz nincsnév007 #2043 üzenetére
Cellect sima üveg, nem a full cover, mert azon van fekete keret körben, én S22-re valót használok, szóval akár azt is vehetsz, tökéletes az olvasó, és egyáltalán nem drága.
[ Szerkesztve ]
-
manokaki
addikt
-
tibbike01
őstag
Spigen ez fit! A legjobb és magadnak patikán fel is tudod rakni.
[ Szerkesztve ]
-
jose999
senior tag
Próbáld törölni a meglevőt, majd újra regisztrálni az ujjlenyomatot.
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
mSchumi87
senior tag
válasz nincsnév007 #2039 üzenetére
Spigen uveggel is mukodik meg barmilyen aliexpressel is
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
KD6-3.7
őstag
válasz nincsnév007 #2039 üzenetére
Ha ez az a gyári anti-reflektív fólia akkor igen, működik az ujjlenyomat olvasó. Már egy ideje használom.
-
manokaki
addikt
-
robee19
tag
válasz nincsnév007 #1932 üzenetére
Természetesen, azóta többször is, de csak kikapcsol a kijelző miközben nézem.
-
őstag
válasz nincsnév007 #2022 üzenetére
Igen, a kis S23 (nem a +os) produkál brutális sot-okat.
A legkisebb S23 (8/128-as) nyúzós napok végén:
[kép] [kép]
Energiatakarékoskodás nincs bekapcsolva, 120 Hz, egy sim, több mint felén mobilneten, 4G[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
válasz nincsnév007 #2022 üzenetére
Igen
-
baitsee23
őstag
válasz nincsnév007 #1999 üzenetére
Igen.
Nekem, ami nincs pipálva, nem frissül automatikusan.Samsung Galaxy S24
-
baitsee23
őstag
válasz nincsnév007 #1985 üzenetére
Ha a Playben apponként kikapcsolod a frissítést, kizárt, hogy frissítsen.
Samsung Galaxy S24
-
mSchumi87
senior tag
válasz nincsnév007 #1985 üzenetére
Es konkrétan az appba ha kikapcsolod hogy ne frissitsen?
-
baitsee23
őstag
válasz nincsnév007 #1982 üzenetére
A Playben az alkalmazásnál, fent van 3 pötty. Kattints rá, és ott ki lehet kapcsolni az adott alkalmazás frissítését. Ha ezt kikapcsolod, biztos nem frissül.
Samsung Galaxy S24
-
tibbike01
őstag
válasz nincsnév007 #1982 üzenetére
Nekem meg be van kapcsolva, de soha nem frissülnek automatikusan már legalább 2 éve. Mindig külön rá kell nyomni a frissítés gombra.
-
őstag
válasz nincsnév007 #1956 üzenetére
Nem, ez a repülő mód miatt van. A repülő mód minden vezeték nélküli kommunikácíót kikapcsol. Wifit, mobil csatornákat(2G,3G, 4G, 5G), bluetooth-ot, NFC-t. Igy aztán a wifi hívás nem fog működni, hiába kapcsolod be.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz nincsnév007 #1952 üzenetére
Alap helyzetben a RAM+ be van kapcsolva, de az energiatakarékos mód nem aktív (amit amúgy én még egy mobilon sem használtam soha, pedig volt pár tucat fajta a kezem alatt). RAM+-t ha kikapcsolom sem változik a helyzet. 256-os változat, elvileg a gyorsabb háttérrel rendelkezik, nem mintha ez számítana bármit is a névjegyzék beolvasásánál. Kontaktokat a G fiókból szinkronizálja. XDA-n is foglalkoznak ezzel a problémával, de nem mindenkit érint.
Vannak amúgy furcsaságok, úgy tettem el a mobilt hogy csináltam rajta recovery-ből egy teljes wipe-ot. Most bekapcsoltam a mobilt, kezdeti beállítások után feldobta az értesítési sávban, hogy "az elmúlt heti képernyőidő"..., ami valljuk be furcsa, hiszen wipe után elvileg nem maradhatnak adatok az előző felhasználásról.
Gondoltam Odinnal feltolom a legújabb FW-t sima CSC-vel, de én nem igazán vagyok híve az ilyen nem hivatalos frissítésnek.
iPhone-nál a DFU mód azért felhasználóbarátabb. -
ClioRS
őstag
válasz nincsnév007 #1940 üzenetére
Telefon app/bal felül 3 pötty/beállítások/hívásjelzések és csengőhang
-
Vikooo
addikt
válasz nincsnév007 #1928 üzenetére
Galériában szerkesztés gomb majd a lenti 5 menupont közül válaszd ki az utolsót, az felfedi a tárgy eltavolito és egyéb tool - okat.
-
robee19
tag
válasz nincsnév007 #1930 üzenetére
Nekem sajnos nem akarja az igazat....
-
nincsnév007
őstag
válasz nincsnév007 #1916 üzenetére
Melegedést csak akkor tapasztaltam amikor frissített. Amúgy sima használattól nem melegedik.
-
Vikooo
addikt
válasz nincsnév007 #1906 üzenetére
A fogadó szerveren van korlátozás gondolom.
-
Parallaxis
addikt
válasz nincsnév007 #1892 üzenetére
Ez érdekes, mert a gmail bármekkora méretet képes elküldeni, max. ha túl nagy akkor feltolja drive-ba és linket küld tovább róla.
-
nikilauda
senior tag
válasz nincsnév007 #1895 üzenetére
Érdekes. Nálam gond nélkül elküldi a képeket, átméretezés nélkül. Én a Samsung Mail-t használom, de kipróbálom majd a Gmail-lel.
-
nikilauda
senior tag
válasz nincsnév007 #1892 üzenetére
A kamera elindítása után, fekvő módban a bal oldali menüben ki tudod választani, hogy 12 vagy 50 megapixeles fotó legyen.
-
TODI1111
veterán
válasz nincsnév007 #1856 üzenetére
Beállítások - Általános kezelés -Jelszavak, jelkulcsok és automatikus kitöltés - preferált szolgáltatás.
-
zzola
titán
válasz nincsnév007 #1856 üzenetére
-
mSchumi87
senior tag
válasz nincsnév007 #1814 üzenetére
En ugy tudom hogy az a lenyeg hogy fel legyen oldva a telo fizetesnel.
-
Balázzs
senior tag
válasz nincsnév007 #1810 üzenetére
Gyári van nálam is, nincs vele gond. Korábbi gyári (s10-en) 2 hónapot bírt csak.
-
TomPack
őstag
válasz nincsnév007 #1810 üzenetére
Én a gyári tükröződésmentes fóliát használom! Zseniális!
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
Balázzs
senior tag
válasz nincsnév007 #1808 üzenetére
persze, miért duplikálnád? Felesleges.
Én szoktam ezekről a fontosabb képekről (családi nyaralás pl.) külső meghajtóra egy-egy mentést csinálni, kb. évente. -
Balázzs
senior tag
válasz nincsnév007 #1806 üzenetére
Fotókra ott a google felhő.
-
mSchumi87
senior tag
válasz nincsnév007 #1804 üzenetére
Lassan vege a Samsung fele uzeneteknek 😁 szerintem nyugodtan hasznald a google-t
-
TomPack
őstag
válasz nincsnév007 #1795 üzenetére
Persze, tökéletes! Nekem otthon nagyon gyenge a 4G, max 1-2 pálca szokott lenni, amíg 2G-n majdnem fullon van a térerőm, és az akksim is jobban bírja. 2G-n egyébként nagyon gyatra minősége lenne a hívásnak, de VoWifi-vel kristálytiszta! Elvileg az lenne a lényege hogy ne a mobilhálózatot használja.
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
tibbike01
őstag
válasz nincsnév007 #1790 üzenetére
Igen.
-
Essien
aktív tag
válasz nincsnév007 #1762 üzenetére
Köszönöm én is most valami hasonlóra gondoltam és csináltam a viberen alaphelyzetbe állítást . Az a baj előtte nem tudom hogy be volt-e kapcsolva de most nincs . 1-2 napig tesztelem így mert nem mindig dobta fel a reklámokat
-
diegho
nagyúr
válasz nincsnév007 #1550 üzenetére
Igen. 1 SIM-el.
-
diegho
nagyúr
válasz nincsnév007 #1360 üzenetére
Mindig szűrök a forgalmazóra, mert én TV-vel szívtam meg régebben.
-
diegho
nagyúr
válasz nincsnév007 #1358 üzenetére
Igen emag és cikkszám is azonos. Majd kiderül, 15W-os van itthon, azzal is tudom tölteni.
-
Pano
addikt
válasz nincsnév007 #1328 üzenetére
Áh. Ugyan olyan szakbarbár fejlesztés, mint a facebook.
#1329 Damage401: Köszi, akkor igyekszek türelmesebb lenni vele. Csak így elsőre csalódás/kiábrándító volt.
Már mindent felraktam tegnap, de ma is melegedett már ilyen 1-2 perc után. Elég volt csak a telex-et görgetni kicsit böngészőben.
Meglátjuk mi lesz.[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
zsolez76
tag
válasz nincsnév007 #1321 üzenetére
Nálam kiírja. Sima 24.
-
baitsee23
őstag
válasz nincsnév007 #1321 üzenetére
Nekem az egyik kártya vodás - sajnos. Szokott írni 5G-t. De még egy ilyen retek szogáltatót...?!
Samsung Galaxy S24
-
tibbike01
őstag
válasz nincsnév007 #1242 üzenetére
Igen, ha az adatok átmásolásáról van szó. Wiki jelszavak, telószámok, sms-ek...stb átvitelére gondoltam az előző hozzászólásomban.
-
TODI1111
veterán
válasz nincsnév007 #1235 üzenetére
Természetesen, amennyiben be vagy lépve abba a google fiókba a készüléken.
-
tibbike01
őstag
-
tibbike01
őstag
válasz nincsnév007 #1217 üzenetére
User error. Nekem egyszer sem szaggatott mióta használom...
-
tibbike01
őstag
válasz nincsnév007 #1053 üzenetére
Újonnan. Bontatlanok 3 év garival, regalaxy kuponnal. Még olyat is tudnak, hogy a számla a neveden legyen.
Vanazapénz: igen most megcsappant kicsit, amikor én néztem annyiért is volt.
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
válasz nincsnév007 #1049 üzenetére
Nézz fel apróra
-
Tekergő82
tag
válasz nincsnév007 #768 üzenetére
Telekom. De az S23 is az volt. Esim, szóval hiteles az összehasonlítás.
-
Rigormortiis
veterán
válasz nincsnév007 #719 üzenetére
Egy olyan dolog, ami akkor tűnt csak fel az (itteni) felhasználóknak, miután pár hónappal a keszülék premierje után külfökdi lapok cikkezni kezdtek róla, noha a hiba már addig is fent állt.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
wanted5
őstag
-
gangstagergo
senior tag
válasz nincsnév007 #654 üzenetére
Tökéletesen passzol rá a keret. Nem lehet elrontani a felhelyezést.
-
kchris78
veterán
válasz nincsnév007 #551 üzenetére
őnekik valoszinu nagyobb a ralatasuk mit lehet bevallalni. ez mutatja hogy mennyire behuzta a kezifeket a mobil fejlodes.. mondjuk egy reszet mi is latjuk: nincs ujabb kamera szenzor, mar az s21U-mban is 12GB RAM volt stb...
-
janeszgol
félisten
válasz nincsnév007 #549 üzenetére
Ez oké. Az eddigi kettő év az pofátlanság volt, de ez már az S10-től megváltozott, amihez 3 évet adtak. Az árához képest ez is kevés volt. Az S20 is 3 évet kapott, megállt Android 13-nál. De a 4-5 (inkább 5) év szerintem elég.
Mutatsz két telefont, az egyik 5 évet, a másik 7 évet kap supportból, ez lenne az utolsó szempontom, ami alapján választanék.
-
Atomgoa
csendes tag
válasz nincsnév007 #512 üzenetére
ha van ismerősnek alap S szériás telefonja, azon is kipróbálhatod, S20-21-22-23
nekem volt poco (azaz xiaomi) 33W töltőm, az az S21-emet nem tudta[ Szerkesztve ]
-
Atomgoa
csendes tag
válasz nincsnév007 #510 üzenetére
keress vmi ilyesmit a fejen lévő feliratok között:
Output: 9V=3A
ha van ilyen, akkor tudja
ha nincs 9V-ra megadva érték, akkor nem tudja (pl csak 5V=2A vagy ilyesmi)
ha van 9V-ra érték, de az jóval kisebb 3A-nél, akkor sem tudjade ennél sokkal egyszerűbb, ha felteszed tölteni és megnézed, h kiírja-e ezt: szupergyors töltés
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
válasz nincsnév007 #483 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
exyfostos
friss újonc
válasz nincsnév007 #479 üzenetére
Nem laggol a rendszer, legalábbis nálam nem, se S23, S24. Pont erről beszélünk.
Van a kb. 100 alkalmazásomból néhány, ami problémás. Ez konkrétan a Galaxy Store (ez röhej szerintem), a Foodora, a Reddit és Twitter nálam. Ebből kettőt nem tudtam lecserélni. Illetve van még pár app, aminek egy-egy oldala mikrolaggol. Ilyen a Spotify főoldala, a Google Discover néha, YT Music főoldala. Ezek többsége nálam Huaweieken is rossz volt, a Twitter pl. amióta van, ilyen volt, miközben böngészőkben hibátlan.
Droid szinten én most kimaxolva érzem a fluiditást, hozzátenném, én iOS-en is látom a röccenéseket. Soha nem fogtam tökéletes telefont.[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
válasz nincsnév007 #481 üzenetére
"Biztonság, meg a témákba vannak reklámok. ezeket használja is valaki. ?"
Meg itt-ott.
Az S szériának nem szabadna döcögnie. Ha mégis van valami ami ilyet okoz, az jó eséllyel javításra kerül frissítéskor.
A reklámok viszont maradnak, mert a redminek sajnos szerves része lett. -
Ricardo
titán
válasz nincsnév007 #479 üzenetére
" veszek redmit az nem akad."
Ha bírod reklámokat
-
manokaki
addikt
válasz nincsnév007 #378 üzenetére
2 napot elleszel ,de 3-at nem , akárhogy használod a készenléti ideje kevés ( az exynos miatt ) , ha AOD -t is hasz álsz akkor felejtsd el még a 2 napot is , az eszi az aksit minden telefonon..
[ Szerkesztve ]
Attila
-
qltsar
veterán
válasz nincsnév007 #375 üzenetére
S23 széria nem opció?
-
Antonio989
csendes tag
válasz nincsnév007 #256 üzenetére
Köszi, akkor még túrom a netet, ha találok valami trükköt jelzem.
@migabi24: Akkor ez maradt ugyanaz
@ClioRS: Rendben írok majd róla Még pár nap kell mire beáll az akksi, és most kivételesen nem minden adatot vittem át a SmartSwitchel a régi telefonról, hanem új belakás. Macerásabb lesz, de állítólag így jobban működik a telefon. S6edge - S7 edge - S20FE - S22. És az S24-re akkor manuálisan teszem a dolgokat, névjegyek, notes, üzenetek.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz nincsnév007 #51 üzenetére
Nekem kb. 5 okostelefonom halmozódott fel évek alatt itthon. Ebből általánosítva én támogatom, hogy a dobozból hagyják ki a telefont. Szerintem azzal durván nagyot lépnének a környezetvédelem terén. Ezért azt is elfogadom, hogy az árak emiatt feljebb mennek, olyan 2500 eur környékére.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autószerelők, autószerelés
- Ilyen lehet az életlen Galaxy S25 Ultra
- Egészséges életmód
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is