Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- DIGI internet
- Open Broadcaster Software OBS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Adobe Lightroom topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- Asustor NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolez76
tag
Jött frissítés.
-
diegho
nagyúr
Használja valaki tok és fólia nélkül a telefont? Én egy nagyon slim tokban használom fólia nélkül, de annyira jó a fogása tok nélkül...
-
nikilauda
senior tag
válasz nincsnév007 #1895 üzenetére
Érdekes. Nálam gond nélkül elküldi a képeket, átméretezés nélkül. Én a Samsung Mail-t használom, de kipróbálom majd a Gmail-lel.
-
nincsnév007
őstag
-
nikilauda
senior tag
válasz nincsnév007 #1892 üzenetére
A kamera elindítása után, fekvő módban a bal oldali menüben ki tudod választani, hogy 12 vagy 50 megapixeles fotó legyen.
-
nincsnév007
őstag
fényképezéskor a képeknek a méretét hogy lehet csökkenteni? mert gmailben már nem tudom elküldeni a képet, mert túl nagy a fájlméret.
-
Rhino82
aktív tag
válasz mSchumi87 #1887 üzenetére
Tudom…de t-nél egyikből sincs.
Másfelől meg engem annyira nem érintenek ezek a dolgok, hogy valamit 0,3 mp-vel előbb tölt be napi használat során. Telefonról laptopra meg azt az 1-2 alkalmat kibírom az évek alatt. Bár szerintem már 2 éve nem másoltam adatot vezetékesen. -
Rhino82
aktív tag
Sziasztok!
Eldöntöttem hosszas keresgélés és tesztek-videók nézegetése után, hogy marad android fronton a samsung vonal. Oneplus és honor szimpi, de nekem már nagyon batárak ezek a 6,7-6,78-as masinák. Nem hiszem el, hogy kínában csak a tepsiket favorizálják a xiaomin kívül…a lekerekített kijelzőről meg nem is beszélve.
Pedig a honor 200 prot nehezen engedtem el.
Iphone is erős téma volt nálam, de a 15 most egy masszív 60-70 ezerrel többre jönne ki mint az s24…de még a 14 is egy 20-assal drágább lenne. Az S23-ról nem is beszélve. Az már egy 100-assal kevesebbre jönne ki az i15-nél, és 50-el az i14-nél. Így szerintem ár érték arányban nem kérdés, hogy nekem a két samu a nyerő.Na mindegy is. Még délután, max az éjszaka még megálmodom, hogy S24 vagy s23 legyen. Élőben megnézve jobban tetszik a 24 kialakítása. Illetve a 23 már csak-csak közeledik a 2. Évéhez. Még olvasgatom itt a 24-es topikot miket írtatok. Eddig ameddig jutottam elég kellemes csalódás az exys s24. Nem találtam olyan kiugró hibát mint az s22-es család idejében.
Apropó: Telekomnál venném most részletre. S24 260 ezerre jönne ki. S23 pedig 225 ezerre. (Mindkettő 8/128) -
Damage401
senior tag
Nem nyomkodtam annyira. Wifi6 lóg, minden bekapcsolvaSiemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
őstag
válasz migabi24 #1881 üzenetére
Két különböző dologról beszélünk. Rhino82 fórumrárs a kamera fáziskésésére kérdezett rá. Tehát a gomb megnyomásától az exponálásig eltelő időre. Ez a shutter lag néven emlegetett késés. Ez bizonyos esetekben korábban akár fél másodperc is volt. Amiről te beszélsz, az a kamera záridejének hossza miatt van. Azaz túl hosszú ideig exponál fotózás közben, ezért a mozgó dolgok életlenek lesznek a képeken. Ha lenne a kamerában beállítható sport mód, amikor rövid záridőt használ, akkor minden éles lenne a képeken, még a pattogó pingponglabda is. De ha kikapcsolod a hdr-t, már az is sokat javit a mozgó tárgyak fotózásában. Vagy átváltasz pro módra, és ott tudod állítani a záridőt, lehetőleg 1/250-nél rövidebb időre. 1/1000-nél tuti semmi nem lesz elmosódott semmi a képen, viszont akkor erös megvilágítás kell. Mert ahogy csökkented a záridőt, arányosan sötétedik a kép.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
migabi24
nagyúr
válasz zöldhunyor #1873 üzenetére
És tényleg, köszi
-
migabi24
nagyúr
válasz zöldhunyor #1866 üzenetére
"Engem mondjuk jobban zavar például az, hogy az i16 és P9 képein is minden fényforrás duplán van"
Én ezzel még nem találkoztam egy tesztben sem, hol lehet erről tájékozódni?
[ Szerkesztve ]
-
Rocker1
tag
Nálam működik 4 számjeggyel is (S24+).
Biztonság és adatvédelem, zárolt képernyő, képernyőzár, pin
Beírod az általad választott négy számot, raksz utána két nullát. Ekkor megjelenik alul, hogy OK nélkül elfogadod, kiveszed majd visszarakod a pipát és visszatörlöd a két nullát.
Persze ahol kell rányomsz a folytatásra.
A telefon újraindításánál viszont rá kell nyomni az OK.-ra, máskor nem.[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
Azt hol tudom beállítani, hogy a készüléket feloldó PIN beírása után ne kelljen még OK-t is nyomni, hanem egyből oldja a telefont?
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
zöldhunyor
csendes újonc
Nem, de itt most többen úgy mondták, mintha általánosságban teljesen szar lenne a kamerája az S24-nek, pedig nem az, hanem ebben a specifikus dologban rosszabb. Engem mondjuk jobban zavar például az, hogy az i16 és P9 képein is minden fényforrás duplán van, mert szar az optikájuk. Vagy a zöldülő felhők a P9 esti képein. Ez az ízlése, hogy melyik zavar jobban.
-
dnelb
veterán
válasz zöldhunyor #1864 üzenetére
Mutasd meg a videoban hol van a mozgó objektum lefotózása teszt . Jah sehol Ez nem ízlés kérdése, ebben tényleg hulladék a samsung. Az ultra is, gyűlöltem miatta. Ez a cikk tökéletesen bemutatja .
Egyébként pl a videoban is látszik 8:08nál, nézd meg az s24, mosott minden ember aki mozog. -
zöldhunyor
csendes újonc
válasz tibbike01 #1862 üzenetére
Hát srácok, ha most a fórum alapján választanék, akkor nem sok jóra számítanék De összehasonlításokban meg egyáltalán nem tűnik olyan rossznak az a kamera ([link]), bár vannak hibái, de a másik kettőnek is bőven (például esti videónál az a becsillanás hány éve nem megoldott iphone-on, de Pixel is csinálja).
Inkább ízlés kérdésnek tűnik, hogy melyik kamera tetszik valakinek. -
nincsnév007
őstag
Sikerült köszi
-
TODI1111
veterán
válasz nincsnév007 #1856 üzenetére
Beállítások - Általános kezelés -Jelszavak, jelkulcsok és automatikus kitöltés - preferált szolgáltatás.
-
aktív tag
Sziasztok,
Egy MI 9T Pro-ról költöztem a nagytesóra, eddig minden szuper. Viszont, azt hogy lehet megoldani, hogy a korabban elmentett sok wifi hálózat jelszavai is átkerüljenek az új eszközre?
-
baitsee23
őstag
Van valami ajánlott kamera beállítás protokoll a legjobb végeredményhez? Eddig nem találtam.
Samsung Galaxy S24
-
zzola
titán
válasz nincsnév007 #1856 üzenetére
-
nincsnév007
őstag
azt nem lehet be állítani hogy a jelszavakat ne a samsung pass-ba mentse hanem a google fiókba?
-
zzola
titán
válasz Rhino82 #1851 üzenetére
Abban kell gondolkodj, hogy egy iPhone 14 szintjét nem hozza kamerában. Nappal és jó fényviszonyok között jó képeket lehet lőni vele. Viszont 250e körül nem nagyon van kompakt, felsőkategóriás mobil. Itt azért van rendszeres szoftverfrissítés, javítják a hibákat, míg egy Honornál ugyanezt nem kapod meg (vagy ha igen, azt is sok-sok hónap után), cserébe olcsóbb a mobil.
Nem vagyok szaki, de Pixel, Samsung és Apple mobilok közül választanék... -
Rhino82
aktív tag
Hát mit mondjak nem igazán hoztátok meg a kedvemet a samsungokhoz. Lehet el kellene gondolkodjak a többi gyártón is…viszont 250-260 fölé nem akarok menni árban.
-
Essien
aktív tag
-
Julian86
kezdő
-
Essien
aktív tag
Akkor próbálj meg egy gyereket mondjuk mozgás közben szobában lefotózni egyszerre iphone-al és pixel-el . Kb fél éve tesvéremmel így csináltunk. Neki i14 pro nekem pixel 8 volt. Kár hogy nem tartottuk meg a képeket.. Nagyon nagy különbség volt a pixel javára
[ Szerkesztve ]
-
Essien
aktív tag
válasz Cöletibi #1836 üzenetére
Nem egy csúcs, nekem iphone is volt attól sem ájultam el . Egyedül a pixel csinált jó képeket. Amennyiben neked a képek minősége a legfontosabb pixel-t vennék a helyedben. Samsung ,iphone nekem addig csinál szép képeket amíg tökeletes nappali fény volt és véletlenül sem volt rajta mozgó téma. Egyéni vélemény de legalább az összes volt a kezemben
-
Cöletibi
tag
Sziasztok!Nézegetem az S24-et,de lenne pár kérdésem.Milyen a kamerája?Tesztekbe azért nem dicsérik agyon,főleg este.Nekem ez fontos lenne.Mennyit bír az akksija?Az Iphone meg drága!Köszönöm a válaszokat.
-
Rhino82
aktív tag
Az az igazság, hogy 250-260-nál többet én nem szánok telefonra. Ezt az árat kimaxolva pedig s24,s23,iphone 14 és a honor 200 pro amik talán a legjobbak. Honor nagyon jónak tűnik, de nagy…de lehet beáldozom a méretet és honor lesz. Ott elvileg a tesztek alapján jobb a kamera.
-
-
Damage401
senior tag
Kijött a szeptemberi patch. Csekkoljátok
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
zzola
titán
válasz Rhino82 #1822 üzenetére
Nekem ugyan nem volt S23, de biztosan nem éri meg váltani. S24 szinte ugyanaz mint az S23, picit nagyobb az akku meg fényesebb a kijelző és kb. ennyi. Szerintem azt vedd, amelyikhez olcsóbban hozzájutsz. A 7 év frissítési ígéret szerintem a többséget nem érinti, manapság senki nem használ 7 évig egy mobilt, persze elvétve biztosan vannak ilyen emberek is...
-
nincsnév007
őstag
én kettő napja használom az s24-et, 23-án raktam fel töltőre és most töltöm megint. ebben volt szoftverfrissítés, ph, fb, messenger, persze gép mellett nem használom egész nap, de dél előtt ezen intézek mindent. este wifi, bt kapcsolat órával. melegedni csak akkor éreztem mikor frissített. térerő a pálcikákat figyelve ugyan olyan itt nálunk mint a snapis redmi telómon.
-
Rhino82
aktív tag
válasz mSchumi87 #1823 üzenetére
Kipróbáltam ismét az ios-t hosszú idő után…illetve nem bíztam a samsungban már az s22 betegségei után… Amikor vettem az i13 prot(samsung s10e-t váltott), akkor még az s23-ról nem volt túl sok infó, mert nagyon új volt. Így lett az iphone.
Nem rossz, a kamera tényleg bajnok…viszont nekem hiányzik az android és nem hallok olyan rosszakat az s22 utáni modellekről…sőt a 23-at sokat dícsérték.[ Szerkesztve ]
-
mSchumi87
senior tag
Szia en minden éven váltok, nekem az S24 forma világa jobban bejon mint a S23-é, a Snapi is tudott nálam melegedni szoval ebben a tekintetben nem látok semmi kulombséget ahogy a uzemidon se. Szerintem mindenkép S24 legyen mar csak a 7év frissitések miat is. Engem viszont a te vélemenyed erdekelne miert valtasz iPhone-rol
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
Rhino82
aktív tag
Sziasztok!
Van itt valaki aki s23-ról váltott esetleg s24-re?
Gondolom nem túl sokan, mert semmi értelme…de hátha.
Érdemesebb inkább a 23-at venni a snapi miatt? Merülés,melegedés,térerő mennyire rizikós az exys 24-nél?
Most elég jó árban tudnék s24-et (260e) és s23-at is (225 e)
Iphone 13prorol váltanék vissza androidra. -
viewdetails
addikt
Itt a szeptemberi biztonsági.
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
diegho
nagyúr
Sziasztok,
Mit nem állítok be, hogy az autó sima bluetooth-on lássa a telefonon a zenéket? A52S-el látta, S24-en nem.
-
mSchumi87
senior tag
válasz nincsnév007 #1814 üzenetére
En ugy tudom hogy az a lenyeg hogy fel legyen oldva a telo fizetesnel.
-
nincsnév007
őstag
ha csak pin kóddal oldom fel telefont akkor fizetésnél, kétszer kéri a pin kódot?
-
Thom!
veterán
[link] A Samsung Galaxy S25 és S26 állítólag ugyanazt az 50 MP-es kamerát használja, mint a Galaxy S22
Szomorú
-
Balázzs
senior tag
válasz nincsnév007 #1810 üzenetére
Gyári van nálam is, nincs vele gond. Korábbi gyári (s10-en) 2 hónapot bírt csak.
-
TomPack
őstag
válasz nincsnév007 #1810 üzenetére
Én a gyári tükröződésmentes fóliát használom! Zseniális!
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
nincsnév007
őstag
igaz. köszi.
sajnos amit vettem fóliát hozzá, sajnos nem érzékeli az ujjlenyomatot tudtok ajánlani olyat ami tudja fólián az ujjlenyomatot? -
Balázzs
senior tag
válasz nincsnév007 #1808 üzenetére
persze, miért duplikálnád? Felesleges.
Én szoktam ezekről a fontosabb képekről (családi nyaralás pl.) külső meghajtóra egy-egy mentést csinálni, kb. évente. -
Balázzs
senior tag
válasz nincsnév007 #1806 üzenetére
Fotókra ott a google felhő.
-
mSchumi87
senior tag
válasz nincsnév007 #1804 üzenetére
Lassan vege a Samsung fele uzeneteknek 😁 szerintem nyugodtan hasznald a google-t
-
nincsnév007
őstag
Csatlakozok én is egy s24
Egy kérdésem lenne, az Google messageből hogy tudom át hozni az üzeneteimet? -
diegho
nagyúr
Nálam is stabilan ott a 6 óra feletti SOT, sőt igazából a 8 sem elképzelhetetlen 1 nap alatt.
-
Damage401
senior tag
válasz Balázzs #1792 üzenetére
Akkor van javulás az üzemidőben? Tegnapi. Volt 30% hátra.
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autószerelők, autószerelés
- Ilyen lehet az életlen Galaxy S25 Ultra
- Egészséges életmód
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- További aktív témák...