- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TP-LINK routerek
- Windows 11
- Bittorrent topik
- Sweet.tv - internetes TV
- VoIP telefonálás
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Otthoni hálózat és internet megosztás
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
Sziasztok,
Tegnap reggel leszedtem én is a one ui 7-et, azóta 5-ből 5-ször sikertelen volt az nfc fizetés. (Simple classic)
Másnál jó volt?
Megnéztem, nfc be van kapcsolva, simple appon belül is.
Annyit látok, hogy az alapértelmezett nfc app kiválasztásból eltűnt a simple opció. -
szami777
addikt
Sziasztok,
Kèrdés azoktól, akik a samsung weboldalán rendelték elő.
Nekem azt írja a rendszer, hogy az összes hűségpontom lejár május végén, nálatok is ezt írja?
(Tízszeres pont járt előrendelès esetén, ami s24 esetén minimum 25 ezer ft levásárolhatóság)Na most ezt írja az ászf: Hűségpont beváltásra 2024. március 31-ig van lehetőség.
Mivel kb senki sem kapta meg, mert bugos volt a rendszer, gondolom kitolták a beváltast, de ha jól sejtem s24 esetén 25000 forintnyi hűségpont megy a kukába 2 nap múlva... Ha valaki meglesi magánál, megköszönöm.
Szóval vásároljatok, amíg lehet. -
szami777
addikt
Momanio.hu-n a legolcsóbb jelenleg a spigen fólia.
[link]
10% kupon rámegy még: TSKLA
6860+ szallításra jön ki.
Én innen vettem csomagpont szállítással.Egyébként az s22-re a spigen nem volt az árához elvarható minőségű, de az s24-re szerintem nagyon jó lett, pl az ujjlenyomatomat sokkal jobban veszi be, nem kell nyomni, elég érinteni csak feloldáskor.
-
szami777
addikt
válasz
gangstagergo #579 üzenetére
Én úgy látom, sima biztonsági frissítés, nem látok semmilyen változást.
-
szami777
addikt
Nézem 1 nap alatt 40+ hozzászólás.
Gondoltam, most vagy kijött egy update, vagy jött egy fos az exynos lökéshullám.
Lassan csak lemorzsolódik a topic és az marad itt, akinek tényleg van ilyen telefonja...vagy venne.Ha már szóba hoztam, csak nekem fura, hogy semmilyen update nem jött még a telefonra? Korabbi samu csúcstelóknál az első 3 hétben jött legalább egy hotfix/frissítés.
-
szami777
addikt
válasz
Rigormortiis #332 üzenetére
Hát ezek szerint igen.
Ezt kéne lássad s24-ről:
-
szami777
addikt
válasz
Rigormortiis #329 üzenetére
Új telefonról nézed?
Be vagy jelentkezve a samsung accountba telón? -
szami777
addikt
válasz
Rigormortiis #321 üzenetére
Kedvezmények fül.
Elektronikus űrlap - feltöltöd a számlát - napokkal(hetekkel) később kapsz emailen egy kuponkódot - azzal mész be a samsunghoz.Dobozt nem kell vigyél, csak a telefont.A promo hibás amúgy, pdf számlát nem enged feltölteni, csak képformátumot.
-
szami777
addikt
Láttam több hirdetőt, akir regalaxy kupont hirdet, én ma vittem be az s22-met a mammut expreience store-ba, ott azt mondták, eredeti email tulajdonos adhatja le, azaz nem adható tovább.
Hát erre azért kíváncsi leszek.
Ami jó hír, hogy a leadott telefon garija nem sèrül, viszont a javításra nem vállalnak jótállást, szóval ez is vicces lesz.Illetve tegnap megjött a nilkin camshield pro tok, aliról rendeltem, 11 nap alatt itt volt, itthon 5-6 ezer a tok, kintről 3300 ingyen szállítással. Kifejezetten jó tok, ajánlom meleg szìvvel.
-
szami777
addikt
válasz
7Heads Drago #235 üzenetére
Az már bőven a jó kategória, ami évekig kiszolgálhat több gazdát.
-
szami777
addikt
válasz
7Heads Drago #229 üzenetére
4-500k telok megvásárlása pont nem támogatja a környezetvédelmet.
Pedig pont hogy de, mert lesz 2. és akár 3. gazdája is, akár évekig is még. Nagyon nagy használt piaca van ezeknek.
Egy 40-50 ezres belépő telefon meg megy a darálóba nagyon max 2-3 év után, de inkább hamarabb.A hosszú támogatás meg nem csak a biztonság miatt fontos, hanem sokkal értékállóbb a telefon. Teszem azt 3 év múlva veszel használtan egy s24-et, és kap még 4 évig főverzió frissítést.
A regalaxy program is az egyik legjobb húzás szvsz. -
szami777
addikt
válasz
Richie86 #161 üzenetére
Eredeti árakon ez nem kérdés. Én úgy voltam vele, hogy kb amelyik olcsóbb lesz, azt veszem.
Viszont s24 előrendelve konkrétan olcsóbb volt, mint a tavalyi samsung s23 szétkuponozva, így ez nem lehetett kérdés, hogy akkor jöjjön már az újabb.
S23 nagyjűából 270-280 ezer, ha nem nézzük a sok szürkeboltot. S24 előrendelve 282 volt, cserébe felújítják az s22 telefonomat és kapok 28 ezer forintot a samsung fiókomba. Aki nem rendelte elő, hanem mondjuk előrendelés után venné, akkor nem ér +80 ezret az s24. Bár az s24 még most is eléggé lekuponozható.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyjából ugyanazt nyújtja, mint a nagytesó S24+, viszont van annyi apró eltérés, hogy érdemes külön is ránézni, mit nyújt a legfrissebb kompakt androidos csúcsmodell.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One UI zápor esett a hétvégén
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest