- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Windows 11
- Bittorrent topik
- Sweet.tv - internetes TV
- VoIP telefonálás
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- TP-LINK routerek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Aktív témák
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Van olyan tok ami a gyár 2000mAh-ás akksihoz meg a hozzá tartozó hátlaphoz van kifejlesztve. Nem találtam eddig ilyet, de ha meglesz a telefonom biztos, hogy az első dolog amit megveszek hozzá az a nagyobb akksi lesz. Nekem maga a telefon is jobban tetszik azzal a hátlappal -
R2D20208
addikt
-
adodaniel
őstag
Ha van egy mappám, abban utána hogyan tudom rendezni az ikonokat? Köszi
-
trobi28
addikt
válasz
norbert999 #34788 üzenetére
-
R2D20208
addikt
válasz
trobi28 #34786 üzenetére
Elég ha a pc-den van. Onnan ide is fel tudod rakni direktbe. Ha uj hozzászólásra mész, alul van egy opcio...Fájl kiválasztása. Ott feltöltöd. ha felment, rákattintasz, kijön a kép. Ott egy jobb lkikk, kép url- jének másolása, és itt berakod a kép panelbe, vagyis bemásolod, majd ok. És ollé
-
Pro!Petya
addikt
A legfrissebb gyári 2.3.5öt valaki belinkelné?
Köszönöm!! -
trobi28
addikt
válasz
norbert999 #34785 üzenetére
Nem csak te
Hová töltesem fel hogy megjelenjen??? -
xnace
őstag
válasz
norbert999 #34781 üzenetére
Az óra jobb lenne alul.
-
trobi28
addikt
válasz
norbert999 #34781 üzenetére
Ez nem mindegyikkel kompatibilis.
Meg akartam mutatni hogy melyik az enyém de nem tudok képet feltőlteni -
trobi28
addikt
válasz
norbert999 #34773 üzenetére
Már nem tudtam szerkeszteni de ez az ikon kompatibilis az összes rommal.
-
Sógi
addikt
válasz
Hy!
Bármelyik romra feltehetsz, bármilyen akku ikont, én a firmres apk-t szoktam lementeni gépre és commanderrel olyan akkut teszek bele, amilyenhez éppen kedvem van. De gondolom most az xda-as akkukikonokról van szó, a kj3-hoz való deodexedre tervezettek elvileg felmennek rá,ill, lehet, h a ki4-esek is(#34771) milanmylo: Igazán nics mit, remélem megszereted és elégedett leszel vele
(#34774) Spidee : Innen rendeltem meg
-
Bendegouz
csendes tag
-
trobi28
addikt
válasz
Melyik aksi ikont tetted fel konkrétan?
Lőj egy képernyőmentést és akkor megmondom hogy jó-e a V27-el mert ezt én is végigjátszottam és csak egy fajta volt ami mindegyik rom-al kompatibilis. -
norbert999
aktív tag
Tisztelt MENTOROM!
Te tudsz-e segíteni, ebben a kérdésben? -
Sógi
addikt
válasz
milanmylo #34765 üzenetére
Nálam minden működik, a black blue témával használom, az ics nem jött be (nekem)..
Kb 4-5 napja használom. De nagyon jó volt a török rom is, de az több memót evett, ami végül is mindegy, mert van belőle elégElőtte Checkrom volt az is nagyon megbízható volt, de ez a másik kettő gyorsabb, de nincs saját kitchenjük, az egy kicsit hiányzik, de így is bőven megfelel az igényeimnek.
Megrendeltem végre az sgp neo hybrid ex-et, végül is az ezüst mellett döntöttem, csajom azt mondta, h az komolyabb
-
Caaabi
senior tag
sziasztok, aki használ widget lockert segítsen már hogy tudom azt beállítani ( ha egyáltalán belehet ) hogy ics feloldoval, h a kis gömböt ne csak 4 irányba lehessen irányitani hanem 6-8 lehetöség legyen 4 helyett, valamint hogy a widget locker óra mögül azt a fekete hátteret vagy amilyenre állitom kivenni ugy hogy csak az ora szine legyen és mögötte áttetszö.
-
Sógi
addikt
válasz
milanmylo #34757 üzenetére
Omega rom lesz a te "embered"
Smooth és nagyon jó az akkuideje, ma már linkeltem egy részleges eredményt, holnap fog lemerülni, akkor írom a végeredményt..
-
norbert999
aktív tag
erre a kérdésre érkezett válaszok alapján (0db) feltettem a kör akksit.
A kérdés, hogy a 27-es törökre is feltehetem-e gond nélkül?
Addig nem akarom feltenni a v27-est míg meg nem tudom, pedig már lent van.
Lehet, hogy kockáztatnom kell?Nekem jobban bejön, hogy a százalékot szemmeresztgetés nélkül láthatom, külön app nélkül is.
-
Rotate
veterán
nem tudom láttátok-e ezt
a GSMArena szerkesztői az új fajta aksi tesztjüket és nekiengedték az SGS2-nek, és bár az i4S jobban teljesít, szerintem ez teljesen jó eredmény ekkora kijelzővel
és ezt lehet növelni is a 2000mAh aksival
ami a legdurvább nekem, hogy 8 óra folyamatos videó lejátszásra képes, ami szerintem nagyon jó eredmény
a böngészésnél vérzik el sajnos...
a végén az a 40h az azt jelenti, hogy 40 óránként kell feltölteni, ha minden nap 1 óra böngészés + 1 óra videó lejátszás + 1 óra 3G hívásra van használva
milanmylo:
"Gyors, megbízható, akku kímélő romot keresek."
nálam a gyári XXKI4 ilyen
-
milanmylo
aktív tag
Na ma valahogy elegem lett a revolution féle checkromból. Valakinek valami alternatíva? Gyors, megbízható, akku kímélő romot keresek. Criskelot nem szeretnék, mert túl giccses..
-
Pro!Petya
addikt
#34748 <-- erre valaki?
-
Motyi
senior tag
válasz
SpyK333 #34743 üzenetére
Én nem tenném, jó esélyel tégla lesz belőle.Az általad linkelt telefonon 2.3.4-es szoft lehetne a legrégebbi (ezzel jelent meg).
A lehetőségek amiért nem ezt látod:
- Nem jól/jó helyen nézed
- Nem olyan a telefonod mint amit linkeltél
- valaki kibaszásból a gyárban egy régi szoftot tett a telódra és Te pont belenyúltálMás tényleg nem jut eszembe (
-
-
Sokka
aktív tag
válasz
SpyK333 #34743 üzenetére
Üdv! Szerintem, ha alaposan áttanulmányozod az 1-es Hszt, és full vipe után odinnal feltolsz egy 3 file-ost, akkor egyenesben leszel. Ajánlom elsőként a KI3-at, aztán valamelyik KJ-t, vagy főzeléket. Most a Turkbey V26-ot dicsérik sokan.
Ja, és legelőször efs mappa mentése!!!
-
tekk
tag
Sziasztok!
2 hete SGS2 tulaj vagyok én is, a következő probléma jelentkezik néha, mégpedig hogy nem reagál vagy csak problémásan reagál a back gomb (lenti jobb oldali soft key).
Újraindításnál megjavul a helyzet, de akkor is aggasztó. Eddig 2-3 alkalommal jött elő a "bug"(?)
Volt már valakinek hasonló v. van rá valami megoldás? -
Pro!Petya
addikt
http://hotfile.com/dl/134401836/e620e5d/I9100XWKJ3_I9100XENKJ1_XEN.zip.html
Ezt szedhetem?? van benne magyar nyelv?? -
Pro!Petya
addikt
hát akkor lehet hogy nálam van gáz .. átlagosan 450-500mb foglalt a memóriábol (szinte mindig nyomkodtam az memofelszabadítást!)
-
Pro!Petya
addikt
Az valahogy megoldható hogy a most feltelepített programok megmaradjanak miközben felrakom a gyári szoftot , hogy azon ne kelljen mindent újra telepíteni....??
-
Pro!Petya
addikt
valaki dobna egy gyári 2.3.5 linket?
ez turkbey háááááát nem azért szép meg minden de úgy eszi a memóriát és az aksit hogy csak na! frankón 2x hamarabb lemerül! benchet nem is mondok.... kipróbáltam .. és nem jött be -
SpyK333
tag
válasz
pestibenji #34737 üzenetére
Azt nem tudom, de tuti hogy az van rajta, és a legnagyobb baj hogy hiába megyek rá a telcsiben a firmware frissítésre azt írja hogy nincs frissebb.
Akkor álljak rá az első hsz-re tegyek fel rá egy eu-szoftvert és azt mondjátok úgy már egyenesben vagyok?
-
csabicska
senior tag
Már tölthető:
Changelog FoxHound 2.7 No wipe
No Wipe
Includes Jkay13.1
Flashing script runs a global fix permissions at end of flashing to avoid Permission management issues (Thanks Androimeda Team ROM)
New ICS animation included (thanks Capez)
Added Fujutweaks (2.3.7 app_process & system_server)
Added CyanogenMod libsqlite.so and libsqlite_jni.so
Included DownloadALL app
Added script to remove lag when answering phone calls [Test]( Part ThunderBolt tweaks )
New BLN app
Fix lag to recorder 1080dpi [Test]
Trasparency Mms.apk to stock ROM
Change Battery icon
[link] -
Sógi
addikt
Szóval a noled alkalmazás tökéletesen teljesít
Nem szívja az akkut.
Nem is értem eddig miért nem ezt használtam? Jobban észrevehető a nem fogadott, mint a bln-el
Erre a hsz-re senki-semmit? híváslista összesítés...(#34739) Eli577: Én úgy érzem, h a TM a legkorrektebb, most TN-os vagyok és hát, elég gáz, mind lefedettség, mind szolgáltatás, mind árak terén...
-
Rakeem
aktív tag
Sziasztok!
Elhatároztam ma magam és az LG Optimus GT540-t lecserélem egy SGS2-re.
A héten ha minden jól megy akkor meglesz.
Szóval készüljetek fel, lehet lesz pár kérdésem, ugyanis Samsungom még soha nem volt.(Az első hsz.-t pedig alap hogy végig olvasom.)
-
SpyK333
tag
Hello mindenkinek!
Van egy kérdésem, mint általában minden fórumot bújó emberkének
Adott egy ilyen telcsi.Az amerikai kiadásról beszélünk, nem az európai változatról.
Jelenleg 2.2.1-es firmware van rajta, amiben nincs magyar nyelv. Hogyan tudnék én magyar nyelvet varázsolni bele itthon?
Ha valaki tud esetleg ebben a témában segíteni, vagy csak egy infot hogy hol és mit kellene olvasnom, esetleg hova kellene írnom, azt szívesen fogadom.
üdv! SpyK333 -
Eli577
senior tag
Szép...én fizetek havi minimum 5 ezret, ebben van kemény 500 mega forgalom, utána túlforgalmazási díj (na arról tudnák mesélni, hogy a túlforgalmazási díj az a pofátlanság teteje, olyan díjakat felszámolnak, hogy pl. 10 KB!!!-onként 1 forint, vagyis 1 mb 100 forint....én most a 40 megás túlforgalmazásommal akkor ezek szerint 4000-et fogok pluszban fizetni). Ez egy üzleti tarifa, amiben vagyok, de én csak a céges belüliekkel beszélek ingyen, semmi lebeszélhetőség, havi 30 ingyen sms ha jól emlékszem....no comment.
-
Sógi
addikt
A híváslistában van összesített nézett? Mármint, h ne az összes hívást lássam egyenként, plána, hogy ua a szám van egymás alatt 10x...pfff.
Kivagyok tőle, h egy több százas listát látok és ugyanazon hívok/hívottak nem egybe vannak...
Asszem még nokián volt ilyen... -
VBenc
tag
válasz
Solten #34724 üzenetére
aha.. a bejövő nekemis megvan de a kimenő nem jön össze :S
A kimenő levelek kiszolgálóját az internetkapcsolatot biztosító szolgáltató adja, itt tehát saját szolgáltatód SMTP szerverét kell megadnod. Ha nem tudod ennek a nevét, fordulj szolgáltatód ügyfélszolgálatához.
ezt nemtudom..
-
VBenc
tag
valaki próbálta már a gyári email widgetet beállítani freemail fiókkal? nekem nem sikerül :S segítsen valaki pls hogy kell kitölteni.
köszi előreis -
pzstm
titán
válasz
Eli577 #34717 üzenetére
szomszéd sógoréknál korlátlan SMS, korlátlan hívás hálózaton belül, korláltlan adatforgalommal és 1000perc másik irányba meg 1000 SMS más irányba havi 15,90 EUR-ért van....most karácsonyi kedvezményben...online rendelés esetén a havidíjból elengednek 10%-ot még ezen felül 1 évig...
(korlátlan net 3GB-ig utána lassítanak 128 kbit-re)
Ez a legkisebb tarifacsomag amiben nagyjából 60ezer környékén van az SGS2......
-
Eli577
senior tag
válasz
Csaabi #34713 üzenetére
Mondjuk ezen nem lepődök meg, hiszen odakinn a készüléket is ingyen hozzád vágják, ha aláírsz 2 évre átszámítva kb. havi 12-13 ezer forintért. Ez nem egy nagy összeg az ottani kereseti színvonalhoz mérten. Nálunk meg Okostarifa 1000, meg Médiamánia XL.... 17 ezer forint havonta mind a kettő, és ezek mellett kérnek el még vagy 50 ezer forintot a készülékre. Nem is értem....ahol 3-4-szer annyi az átlagfizetés, mint itt, miért olcsóbbak és színvonalasabbak a dolgok....
. Dehát ez úgy látszik egy ilyen világ, azokat még jobban le lehet húzni, akiknek nincs annyi pénzük, mint a nyugati kollegáknak, de úgy akarják feltüntetni, mintha lenne és az életszínvonalat nem a fizetésükhöz mérik, hanem a nyugathoz. Szomorú.
-
WaterWave
veterán
az hogy külföldön mi van és itt mi van, hát köszönőviszonyban sincs a kettő...
talán egy jó 100 év múlva már emelt fővel nézzük a dübörgő magyar gazdaságot és a magyar mentalitást, legfőképp hozzáállást...
addig reménytelen -
Csaabi
tag
válasz
Eli577 #34709 üzenetére
Tuti! mindent csinálok vele. Torrent ezek is havi 100 gb-okat. Átlagosan 8megát mérek de voltam már olyan helyen is ahol 20 fölött. A net tökéletes lenne mindenre csak xboxon keresztüli gaméra nem. nem tudom hogy de laposon játszani tudtam már nem is egy gammel online. De az Xbox-on nem tudok. És már szedtem le wifi tether progit de azzal se tudtam a samut belöni.
-
Csaabi
tag
válasz
Eli577 #34703 üzenetére
Angliában élek és itt a telomon korlátlan adatforgalmam van a sávszélem meg a pingem is megfelelő lenne a játékhoz. Csak ezt nem tom h kellene megoldani mert ez nagyon bosszantó. Nem checkoltam a telot sajna előtte h tud e ilyet és most porbálok vmi megoldást találni rá.
-
Eli577
senior tag
válasz
Csaabi #34702 üzenetére
Magához a NAT-oláshoz nem értek, de azt nem tartom egy jó ötletnek, hogy arról kezdj el Xbov Live-ot nyomatni, mert igencsak nagy adatforgalmat generál, valamint ha mondjuk játszani akarnál szerintem elég gyenge lenne a ping, a játék meg élvezhetetlenné válna. Saját vélemény.
Caaabi: azért is szeretem, mert ki lehet pakolni rá widget-eket is. Egy hátránya van számomra, az, hogy nem jelzi ki magától az ébresztés idejét, csak ha randa widget-et rakok ki neki.
Ja, a gyári zenelejátszót sem rakja ki lockscreen-re. -
Csaabi
tag
Sziasztok! Egy nagy kérdéssel fordulnék hozzátok. Van egy Samsung Galaxy s2-em. És arra szeretnék megoldést találni h wifi hotspottal osztom a 3g-s netet és a laptopom xboxom arra csatlakozik fel. És most jön a problémám mégpedig az h az xboxxal nem tudok multizni mert a NAT-olásom szigorú és nem tom h lehetne ezt a problémát megoldani. nem találtam sehol a teloban beállítást NAT-ra, Port forward-ra vagy Udnp-re vonatkozot. Ha bárkinek van vmi ötlete plz segitsen. Elöre is Köszönöm.
Aktív témák
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest