- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Fedora Linux
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Sweet.tv - internetes TV
- Family Link
- Synology NAS
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
Eli577 #46528 üzenetére
Nem. 2.3-ra épül, de a témázása hajaz az ICS-re. Az a nagy felhajtás, hogy jól össze van rakva, jó a fogyasztása, így gyorsan népszerű lett.
Shummo: Wipe data, cache, dalvik. Nem árt a kernel cleaning script sem, és utána mehet bármilyen alapra R2 romja cwm-ből. (Én ODIN-nal már hónapok óta nem tettem fel semmit, mindig full wipe + cwm.)
-
djapor96
senior tag
válasz
Eli577 #46429 üzenetére
Nem, csak a rendőrségnek, bíróságnak adnak ki IMEI információt.... Kész csoda.... pedig annó volt nekem is hasonló ügyem és akkor ezzel ráztak le.....Vajon mi történne, ha az én készülékem EFS mentését tennénk rá egy letiltott IMEI számú telefon mappájára.... Ill. mit szólna a hálózat, ha 2x regisztrálna be azonos imei-el renelkező készülék....
Ha működik komoly piaca lehetne az EFS mappának különösen, ha tönkrement készüléké volt....
Persze csak hangosan gondolkodom....
))
-
pzstm
titán
válasz
Eli577 #35984 üzenetére
XWKJ3-asnál jár, v28-as verzió.
De ha már Turkbey akkor én ezt ajánlom
Turkbey v28 fixedNekem nagyon bejött
-
Rotate
veterán
válasz
Eli577 #35684 üzenetére
igen, mint ahogy a 4 oldalról erős bevilágításra, szigetelés elválásra, és a 2-ből 2 telefonomon levő pixelhibára is emlékszem, zseniális telefont rakott össze az LG, és akkor még nem is szóltam egy szót sem a szoftverről
öcséd miért kínozza magát azzal a szarral? mazochista?
-
F-ECT$
titán
válasz
Eli577 #35144 üzenetére
2g-n voltál, az adatkapcsolat is ki volt kapcsolva, vagy az folyamatosan ment?
Btw én azt vettem észre, hogy az első 50%-kal egy kicsit tovább bírja, mint a második 50%. Tehát ha 50%-nál vagy mondjuk 15 óra használatnál, amiből 2 óra a kijelző, akkor a második 50% csak mondjuk 12 óra használatot bír 1.5 óra kijelzővel.
-
ERPY
őstag
válasz
Eli577 #35144 üzenetére
Nem beleugatni akarok, és ne vedd támadásnak, de ez a készülékhasználat szted mennyire ésszerű és általános? Mert valóban így elmegy 4 napot, de gyakorlatilag a 4 nap alatt játszottál 45 percet, és telefonáltál 45 percet, meg egy kicsit nézegetted. Ez nem hiszem hogy nagyátlagban életszerű egy ilyen telefon esetében. Persze jól mutat, hogy 4 napig elmegy, csak éppen használva nem volt. Erre egy 3000ft-os tella is kiváló.
Ezért is írtam valamelyik nap, hogy ez nem életszerű használat, ilyent mindenki tud csinálni, szal erről képernyőfotó vagy bármi fölösleges. Ha csak telefonként használnám, meg néha megnézném mennyi az idő és az időjárás, 1 hétig is elmenne. Csak azért akkor fölösleges volt kiadni 130150ezret. Sztem.
Mégegyszer mondom, ne vedd támadásnak sem kötekedésnek, de ez nem teszt. -
-
Rotate
veterán
válasz
Eli577 #34858 üzenetére
az egyetemi előadásaim nagy részén kötelező bent lenni, csak értelme nincs, mert úgyis a könyvet kell bevágni
ilyenkor hasznosabban is el tudom tölteni az időt
egyébként annak aki nem sokat nyúzza, az a plusz egy óra kijelző használat, az +1 napot is jelenthet
nem kevés
vagy a GSMArena tesztből az jött ki, hogy 8 óra folyamatos videólejátszásra képes... ehhez hozzárakod a +20%-ot és kb 10 órára nyúlt az idő... persze való életben ezek valamivel kisebb értékek lesznek, de akkor is jónak tűnik
-
Rotate
veterán
válasz
Eli577 #34853 üzenetére
vannak olyan helyzetek, amikor nekem megérné
mert általában jó az aksiidőm, de pl folyamatos böngészésből 4 és fél óránál nem tud többet, és azért egész nap suliban ülve jól jönne, ha kényelmesebben nyüstölhetném
szal a képernyőidőt ki lehetne tolni 5-6 órára, és átlag fogyasztásban meg még többet bírna
azért az nem kevés többlet
-
pzstm
titán
válasz
Eli577 #34717 üzenetére
szomszéd sógoréknál korlátlan SMS, korlátlan hívás hálózaton belül, korláltlan adatforgalommal és 1000perc másik irányba meg 1000 SMS más irányba havi 15,90 EUR-ért van....most karácsonyi kedvezményben...online rendelés esetén a havidíjból elengednek 10%-ot még ezen felül 1 évig...
(korlátlan net 3GB-ig utána lassítanak 128 kbit-re)
Ez a legkisebb tarifacsomag amiben nagyjából 60ezer környékén van az SGS2......
-
Csaabi
tag
válasz
Eli577 #34709 üzenetére
Tuti! mindent csinálok vele. Torrent ezek is havi 100 gb-okat. Átlagosan 8megát mérek de voltam már olyan helyen is ahol 20 fölött. A net tökéletes lenne mindenre csak xboxon keresztüli gaméra nem. nem tudom hogy de laposon játszani tudtam már nem is egy gammel online. De az Xbox-on nem tudok. És már szedtem le wifi tether progit de azzal se tudtam a samut belöni.
-
Csaabi
tag
válasz
Eli577 #34703 üzenetére
Angliában élek és itt a telomon korlátlan adatforgalmam van a sávszélem meg a pingem is megfelelő lenne a játékhoz. Csak ezt nem tom h kellene megoldani mert ez nagyon bosszantó. Nem checkoltam a telot sajna előtte h tud e ilyet és most porbálok vmi megoldást találni rá.
-
F-ECT$
titán
válasz
Eli577 #34680 üzenetére
Ti használtok lockscreent? Engem iszonyat idegesít, hogy folyton fel kell oldani, és mivel ha megyek valahova, akkor bőrtokban van a telefon, így kb 0 az esélye, hogy benyomódik egy gomb. Ha meg be is nyomódna, akkor is kicsi az esélye, hogy hívni tudna valakit, meg elállítani sem nagyon tud semmit az érintőképernyő nélkül, ahhoz meg ujj kell.
-
HXY
addikt
válasz
Eli577 #34607 üzenetére
Amik nekem vannak JIG-jeim, azok minden ROM-nál, minden bootloadernél behozzák a download módot.
Most gyári KJ3-mam van, és teszteltem, működik.
A tied valószínűleg selejtes.F-ECT$: Erről az oldalról vettem, hogy 3 nap: [link]
Én gyári KJ3-mat használok Siyah kernellel, és nekem is elmegy 2-3 napot.
Egy éjszaka alatt 8%-ot fogyaszt. -
R2D20208
addikt
válasz
Eli577 #34569 üzenetére
(#34566) PaFec Nos. Ez sajna nem olyan egyszerű. phone.apk cseréje is kényes kérdés ROM és ROM között. Szerintem, kb 50% az esély, hogy fog működni, 50 hogy FC lesz a vége. Mert a ROM- ban rengeteg helyen nincs hozzárendelve ez a funkció, nagyon belső fájlokban. A statusbar csere ugyanigy csak 50 % esélyes, és minden egyes system app. Sok sok png, és fájl van hozzárendelve, és itt egyik összefüggésbe van a másikkal, egyik vezérli a másikat. Én nem vagyok informatikus, és ha valaki elolvasná amit irtam, kiegészithetné, mert én tudom mi a helyzet, de nem tudom elmagyarázni, mert ez nem olyan egyszerű rendszer. Én jelenleg, csak tanulgatom.
-
R2D20208
addikt
válasz
Eli577 #34324 üzenetére
Szivesen segitettem. Szeretném felhivni figyelmedet, szintén segitő szándékkal, nem mindig szerencsés-appok, alkalmazások egyik ROM- ból másik ROM-ba történő "átitkatása" sokféle okból. Pl vannak nagyon "érzékeny" png fájlok(pl .9 végűek is), amik minden appért felelősek. Ezek a framework-res ben, illetve a twframework-res -ben (is) vannak. Minden romnak a saját témabeállitásával. A lényeg. Ha véletlen valamelyik appod a keveréstől FC- zik, az az oka a dolognak.
-
-
djapor96
senior tag
válasz
Eli577 #33901 üzenetére
Engem a sok dicséret meggyőzött, fel is raktam.... tényleg baromi gyors.... de ezt a giccsparádét.....áhhhhh.....mint egy török taxi......
Meg a sok felesleges app.... Nem is értem, hogy tud ilyen gyors lenni....Nincs rá valami konszolidált téma?
Ill. a rezgő jelet nem lehet eltüntetni a status sorrol mint a Jkay -ben? Ill. hiányzik a kibővített kikapcs is... Jkay-t rá lehet heggeszteni valahogy?
-
R2D20208
addikt
válasz
Eli577 #33833 üzenetére
Természetesen nem. De azt te is megeheted. Mint írtam, saját ízlésem alapján csináltam, és nekem tetszik. Na asszem ezzel meg is adtad a választ. Mindenkinek más az ízlése. Meg sem osztom. Jobban járok. Kritikák nem hiányoznak. Köszi hogy rávilágítottál a dologra elsőre
-
-
R2D20208
addikt
-
sippet
senior tag
válasz
Eli577 #33542 üzenetére
érdekes.
megnéztem most a battery monitor widgetben, hogy mennyit eszik wifin, illetve 3g-n a telefon. amikor wifin lóg, 5 perces időintervallumokat tekintve 25-29 mA között ingadozik a fogyasztás. 3g-n ugyanez 44-51 mA. csak tudnám, mi a jó édes anyukájáért csinálja ezt.
-
F-ECT$
titán
válasz
Eli577 #33461 üzenetére
Nekem a criskelo v30 nagyon bejött. Kb ugyanazt tudja, mint a turkbey, de nem olyan csicsás alapból, és van rá többféle téma is. Check-kel is össze lehet hozni egy jó romot, de ott az alap feltétele után még a kitchenből kell összevadászni a funkciókat.
Egyébként ma stock-kal nyomulok, stock kernellel. Az látszik, hogy az AOS bug elég erős benne, viszont mintha a kijelzővel jobban bánna (bár ezt nem értem miért). Na mindegy, ma elleszek így, holnap meg megy fel valami siyah.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Eli577 #33422 üzenetére
Ezt nem hiszem el...
Na, akkor Gizmo's helpdesk..
Ha az egéren felfelé görgettek, vissza tudtok olvasni a hozzászólások között.
Igen, felfelé. A régebbiek felfelé vannak.
A piros színnel jelölt sorok a linkek.
Rájuk kattintva sikert érünk el. ( többnyire)Bármi egyéb kérdést csak nyugodtan.. mostmár úgyis mindegy,,,
-
-
tajcsi
őstag
-
blt.62
őstag
válasz
Eli577 #33262 üzenetére
Szio Földim! Tudnál segíteni?
Letöltöttem egy hívásszűrés programot,és a marketon angolul van a kiírása,le töltés után meg kínai lesz. Nem lehet valahogy a nyelvet állítani? Azért bosszant mert már régóta keresek egy egyszerű fekete-fehér listás szűrő progit,amiben semmi bonyolultság sincs,csak hívást kell szűrni,sms-t nem. Végre találok egyet,és kínai a nyelv,nem tudok mit kezdeni vele. Tudsz-tudtok ebben segíteni?
Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayStation 5
- Opel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Autós topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest