-
IT café
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
remington2 #4847 üzenetére
Hát nemtudom.. Én nekem az a minigun az egyik kedvencem. A 7.62-es páncéltörővel használom... Leginkább a súlya az ami aggasztó vele szemben. Nameg ugye azt csak exos ruhában lehet használni és abban meg nem lehet funi.
Viszont amit nagyon szeretek abban a fegyverben, az pont a szórása és az elképesztó pusztítás amit végez!
Csak meghúzom a ravaszt, körbeforgok vele egy kissé és 100m-en belűl mindent elpusztítok vele!Többször volt alkalmam ezt kipróbálni amikor kutyafalkák támadtak meg, ők nagyon tudták értékelni..
Amúgy miféle törpéről írtál ami eltérítette a golyókat és nemtudtad vele megölni? Én még egyetlen mutánssal sem találkoztam, amit ne tudtam volna könnyűszerrel kiiktatni azzal a fegyverrel. Mindegy volt, hogy törpe, irányító, pseudogiant, husi vagy vmi más, miután meghúztam a ravaszt nem volt menekvés. -
- = Zk = -
félisten
válasz
remington2 #4847 üzenetére
legalább a tölténykupacot bent a bárba sikerült megcsinálnod?...mki szeme láttára?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...