Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Asustor NAS
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 10
- Milyen routert?
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
kislaki92
senior tag
fiúk lesz majd fegyver tuningolás! ha még nem olvastátok el ezt a cikket ajánlom..interjú Dezoval
itt is leírják ,hogy lesz mint a COP-banhttp://logout.hu/cikk/s_t_a_l_k_e_r_lost_alpha/masodik_resz.html
[ Szerkesztve ]
ha lelősz egy embert a seregből szemétláda vagy, ha egy sötét bőrűt lősz le a Közel-Keletről,hőssé válsz, sikolyok melyet országod okoz,füledig sosem érnek el...
-
M@trixfan
addikt
válasz capulet75 #893 üzenetére
A többi fegyvernél ezt nem vettem észre, csak az AK-nál. Skadovskról a csővezeték irányába lőve, ha jönnek a kutyák a domboldalon, már annyira nem visz el az AK. Szóval nem valami irdatlan távolságról van szó és a távcsőben is bőven a chevron-ok közt van a drop. Hiba a Mátrixban jelenség, egyszerűen megszűnik létezni egy idő után a lövedék mielőtt leesne, miközben bőven látótávon belül van. A többi fegyverrel teljesen oké minden, azt néztem még a pisztoly is lehet messzebre visz. Természetesen kizártam a szórást is, ebbe beleöltem pár órát Szóval én úgy látom nem nagyon érdemes csak pontosságra fejleszteni az AK-t, egy-két opciót jobban megéri a recoil és handling fejlesztésére fordítani.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
PeL
addikt
Alapjátékban ez már géppisztollyal nem ment Ergo kimentek a golyók a látótávból így azok valszeg megszűntek az éterben.
-
capulet75
addikt
Tény hogy nem egy szimulátor. Mondjuk a Battlestation Pacific-hez képest, ahol egy Iowa osztályú csatahajó a normál 32km lőtávja helyett el tud lőni másfél kilométerre, ahhoz képest ez nem rossz.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
M@trixfan
addikt
Nekem csak az a bajom az AK-val, hogy a játék világán belül mesterségesen meg van határozva a lőtávolsága, egyszerűen megszűnik a lövedék egy idő után. Ezt már többszöri céllövészettel teszteltem és természetesen a bulletbdropnak nincs köze hozzá. COP-ban biztosan igy van, a CS-re is így emlékszem és elég esélyes a SOC is.
-
bluyoo
nagyúr
"Vagy még a kés jöhet számításba. Bazi nagy, véresen csillogó kés. Olyan éles, krokodilnyúzó kés. A kés azért jó, mert csendes fegyver. És minél kevesebb a zaj, annál elégedettebb a raj. Tökön szúrjuk őket, mi aztán nem cicózunk. Puska a nyomiknak, kés a profiknak."
Bazinga!
-
capulet75
addikt
Nyilván az összes körülményt figyelembe véve tettem ezt a kijelentést. VOG gránátból is 10x annyit lehet összeszedni mint M209-ből, a lőszer is sokkal több. A VSS is csak azért olyan jó mert négy is van belőle, egyébként elég hamar sz@rrámegy. A MOD-okban (pl complete vagy kb akármelyik) nyilván van sokkal jobb csúzli is.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Vladi
nagyúr
válasz capulet75 #874 üzenetére
Az túlzás, hogy a legdurvább, meg a legjobb.
Az viszont tény, hogy a leginkább alkalmas a zóna körülményekhez. Elég sokoldalú. Én úgy szoktam, hogy egyet felhúzok pontosságra, egyet tűzgyorsaságra. Ez a fegyverhasználatom 85%-át kiteszi.
Jók a nyugati fegyverek, de alapvetően nem zord körülményekre valóak. A játékban is gyakrabban akadnak pl. Nameg az orosz skuló minden kukában akad, szóval kifogyhatatlan.il sole non sorge più ad Est!
-
-
capulet75
addikt
-
vhw
addikt
válasz capulet75 #880 üzenetére
Nekem ez a "skill dolog" új, nem hallottam róla még, meg nem is igazán tapasztaltam... (bár lehet ettől így)
Számomra valahogy elfogyott az erő a végjátékra az 5.45-ös fegyverekből. Ha "kényelmesebben" akartam játszani, akkor inkább valami jobb féle 5.56-ost vagy a 9x39-est vittem.
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
M@trixfan
addikt
válasz capulet75 #880 üzenetére
Értem. Lehet LA-ban is lesz ilyesmi, ha a SOC motoron fut. Mondjuk nem bánom ha nincs és csak egyszerűen kiismerem a fegyverek érzetét, karakterisztikáját. Amúgy a bulletdropot egyenesen imádom és azt is szeretem ha egy fegyvernek van jellegzetessége. Battlefieldben is sokat hozzáad azz élményhez a bullet drop.
-
capulet75
addikt
Először lőve pontosabbnak hatnak, de mint írtam fejlődsz skillben is. És mire NATO csúzlikkal lőhetsz, már eldurrogtattál 3946593465 AK lőszert jó esetben. De hát ahány ház....
#879 M@trixfan: valahol és valamikor (kb ezer éve) olvastam én is erről. Hogy bár nincs látszóra kitéve de van benne skillrendszer.
-
félisten
-
capulet75
addikt
válasz Plazmacucci #875 üzenetére
Ez pontosabb, nagyobb a tűzgyorsasága + gránátvető...
-
félisten
-
capulet75
addikt
Itt van ez + scope + grenade launcher. Ennél durvább támadófegyver szerintem nincs a játékban.
-
capulet75
addikt
válasz Plazmacucci #870 üzenetére
A SoC-ba amúgy is a kala a legerősebb. És bár jelölve nincs a fejlődés, de fejlődsz minden fegyverre, minél többet használod. Az elején még nagyon szór a kalashnikov, a végén meg már 100-ról head.
-
félisten
-
M@trixfan
addikt
válasz Plazmacucci #866 üzenetére
A "mod" szó ebben az esetben kétértelmű. Viszont a moddb FAQ-jában találtam:
Q: Will you make a weapon upgrade system like in CS?
A: Our upgrade system is based on cs-cop version, you can see it in action in one of the 3 alpha format videos.Érdekesség, hogy a Lost Alpha hivatalos oldalán szereplő FAQ nem tartalmazza, de elvileg a moddb-s a frissebb.
-
kekeeci
senior tag
capulet 75[ Szerkesztve ]
kekeeci (waltzer) R†P: Project Torque, LevelR & HEAT Online :( "Kívánom, hogy a víz amit talál ne világítson a sötétben. (May the water you find in the desert not shine at you in the dark.)"
-
félisten
-
M@trixfan
addikt
válasz Plazmacucci #864 üzenetére
Ha kijön engem jó ideig nem fog érdekelni semmilyen mod, miért is kéne egyből ezzel kezdeni a játék élvezete helyett?
-
félisten
-
M@trixfan
addikt
Nagyon jók ezek a Stalker témák, csak ennyi félig off hozzászólással eljelentéktelenedik a topik szerintem. Jó, mondjuk nincs általános Stalker topik,vagy ilyesmi
-
félisten
-
capulet75
addikt
-
Dhampir
félisten
válasz marked one94 #852 üzenetére
Már most ajánlatos elkezdeni a "bemelegítést" Nemiroff gorilkával.
-
capulet75
addikt
Legalább 2-3 kellene, Kiev sincs túl messze, akkor már meg kéne azt is nézni.
-
marked one94
őstag
válasz westcoastog #850 üzenetére
Ez is igaz
vhw: Én egyből megyek a bárba vodkázni
You'll Never Walk Alone
-
vhw
addikt
válasz marked one94 #849 üzenetére
Ja, csak vigyenek át a sorompókon, utána úgyis jönnek a küldtesek, hullarablás, artifact keresés...
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Automata kávégépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Asustor NAS
- Milyen TV-t vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör