Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
Dhampir #6337 üzenetére
No, talán a megkergült játék visszatért a medrébe. A csalfa, ellenséges szabadúszó stalkerek eltűntek, de ennyi holttestet még nem láttam Kordonban, akiknek a cuccai a hátizsákban hevertek.
A Szemétdomb és a Mocsár útelágazásánál is volt valami ismeretlen, jelzés nélküli csetepaté, mert teli volt fegyverekkel és tetemekkel. Furcsa. Valami hiba következménye lehetett mindez.
Minden drága és alig kapható jobbféle ruha.
Egy ízben szervo-ruhás őr mutatkozott a Zöldfülűek falujának bejáratánál, még olyat sem láttam korábban a CS-ben.A kerítés hálóját nem lehet látni, de ez régen is ilyen volt. Nem tudom, hogy van-e rá más hibajavító patch.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Gumi és felni topik
- Formula-1
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Peugeot, Citroën topik
- Energiaital topic
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Gigabyte Z590 Aorus Ultra-I7 11700K-G.Skill 3600-C16 Samsung B-die 16Gb
- ASUS TUF 4080 SUPER JAVITOTT + AJANDEK
- SATA to SAS átalakító tray caddy hdd keretbe
- Lego 10497 - Galaxy Explorer - Egyszer összerakott, hiánytalan
- LEGO Ideas - Vincent van Gogh - Csillagos éj (21333) - Egyszer összerakott, hiánytalan
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest