Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz Misi 007 #4296 üzenetére
igen, a vége, vagy inkább csak az utolsó pálya elég durva, pedig én csak stalker fokozaton játszottam.....a legfurább az volt, amikor már a földön lőttem strelokot, egy monolitos se foglalkozott velem, pedig voltak még jó páran. addig meg olyan távolságokról is meglőttek, amihez nekem távcsöves kellett.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
balintka
addikt
válasz Misi 007 #4296 üzenetére
Én is végigvittem, érdekes a vége, a videó. Gondolom, mert a Shadow of Chernobil előzménye. Ez most h vág össze akkor? A Heg, aki a játékos túléli a kisugárzást? Most ő az akit a SoC elején teherautóra raknak és leesik róla?
Én már régóta trainerrel játszom, ezt nem tudnám anélkül végigvinni.
[ Szerkesztve ]
-
Misi 007
őstag
Végignyomtam újra de hihetetlen a vége mert szabályosan lecsalnak masteren a monolitos tetvek.
Volt pár olyan szituáció hogy már csak annyit tudtam magamba mondani hogy ezt nem hiszem el és sírva röhögtem. -
rétisün
veterán
válasz Misi 007 #4287 üzenetére
valamelyik,a második oszlopban lévő fejlesztést meg kell még csináltatnod. viszont vannak egymást kizáró fejlesztések, tehát előfordulhat, hogy már végrehajtottál egy olyan fejlesztést a második oszlopból, ami miatt ezt a most választottat már nem fogja engedni.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Misi 007
őstag
Megszereztem a SEVA-hoz a kért pendriveokat a fosztogató gépésznek de továbbra is ugyanazt írja ha az újabb fejlesztések egyikét szeretnék rárakatni.
Most ilyenkor mit csináljak?[ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
válasz Misi 007 #4285 üzenetére
Hát,nekem adott.Belinkelni már nem tudom,hogy pontosan mit mondott,mert ujrakezdtem az ingoványból.Majd meglátjuk, hogy mi lesz,ha ujra odaérek.De nem sietek annyira,mert látom, hogy még mennyi minden van ingoványban,úgyhogy barangolok még egy darabig.
Rétisün! Odaver rendesen az a térkép!
[ Szerkesztve ]
-
Misi 007
őstag
Én most ott akadtam el hogy már nem tudom továbbfejleszteni a SEVA-t mert kéne a fosztogató szakértőnek a 3db pendrive ami tartalmazza a ruha további képességeinek ábráit.
A középső pendrive ami a megerősített páncélzatról tartalmazza az ábrákat nálam volt így azt rögtön le is adtam neki a kapott 12500 rubelből pedig azonnal rárakattam a +15KG-os teherbírást a ruhára de a többiről gőzöm nincs hol lehet.
Ennyit ír róluk: [link] [link]
Valaki emlékszik még rá hol találhatók?Annyit hozzátennék hogy a vörös erdőbe még nem mentem át mert tudom mi vár ott rám és szeretném addig maxra fejleszteni a rucit ha lehetséges.
[ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
válasz rétisün #4280 üzenetére
A géppuskázás nem volt igazán nagy kaland.Egéren plusz gombokra be van állítva a kötszer, és az elsősegélycsomag,és csak nyomni kellett magamba,mint a barom. Szóval inkább innen kezdem újra,minthogy a felénél elmenjen a kedvem,mert nem emlékszem, hogy mi volt a küldetés...
-
rétisün
veterán
válasz dodopek #4278 üzenetére
ha jól emlékszem, én is ezzel a verzióval toltam, plusz még volt magyarítás meg mod is.
fogalmam sincs, mi lehet a gond nálad..de ha már átértél a kordonba, ne hagyd abba, én annak idején (amikor először nekiálltam) itt adtam fel, mert nem bírtam megúszni a legéppuskázást
[ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
Letöltöm az 1.5.10est,hátha használ.Vagy kezdem előről,ha semmi más nem segít....
-
rétisün
veterán
válasz dodopek #4276 üzenetére
melyik verzióval játszol? patchek fenn vannak? modot tettél fel, lehet, hogy az kever be....
már a legelejétől sem látszottak a pda-n a küldetések, vagy csak mióta átértél a kordonba?
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz dodopek #4274 üzenetére
ja igen, nálad nem látszanak a pda-n a küldetések...nincs bekapcsolva valami szűrés, hogy mondjuk csak a mellékküldiket mutassa? lehet, hogy nincs is ilyen, már elég régen befejeztem a clear sky-t, plusz keveredik is a 3 rész, mert elég egyhuzamban játszottam őket......
pl. ez a "hozd el a táskát" küldetés is csak a z első részből rémlik, mert abban nem régen kellett megcsinálnom[ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
Kinyírtam mind a 20 hadsereg figurát a bázisukon a kordonban.Nem volt egyszerű...
De nem találom a táskát! Itt van egyáltalán?
Köszi előre is! -
Misi 007
őstag
A minap én is elővettem újra a játékot és belekezdtem Masteren de olyan mintha most játszanék vele elsőre mert szinte semmire nem emlékszem!
Konkrétan az érdekelne hogy mivel lehet elég jó pénzt keresni?
Mert hiába adogatom elfelé a sok fegyvert szinte semmit se fizetnek érte...
Vagy hol és milyen küldiket érdemes elvállalni amik jól csengetnek?
A SEVA-ra hajtok de egyenlőre csak az árának a felét sikerült összekaparnom! -
rétisün
veterán
válasz dodopek #4267 üzenetére
az utoljára kapottat írja, ha jól emlékszem. nincs jobb ötletem, beszélgess a karakterekkel, hátha belebotlasz valakibe, akitől majd kapsz olyan küldetést, ami a "fő szálhoz" tartozik....
vagy próbáld meg egy régebbi mentéstől újrajátszani. én is jártam úgy, hogy egyszer az egyik párbeszédben nem azt válaszoltam, amit kellett volna (valami küldetést nem vállaltam el, "majd később") és csinálgattam a mellékküldiket. aztán utána hiába beszéltem megint a karakterrel, nem adta azt a küldit, ami kellett a fő szálon továbbmenni.war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
dodopek
addikt
A tabulátorra csak annyit ír ki, hogy találd meg a fejlesztéseket.De az másodlagos fejlesztés.3 flash meghajtót kér egy technikus Valerian atya táborában.
Elsődleges küldetésnek nem jelöl semmit...
Vagy itt mindíg csak az utoljára kapott küldetést írja ki? -
-
dodopek
addikt
válasz rétisün #4260 üzenetére
Sziasztok!
A játék elején vagyok,1.5.0.4. patch,win7 32bit.Szerintetek az bug, hogy semmi küldetés nem látszik a statisztikámban? Se fő,se mellék.Egyedül a 3 megtalálandó pendrive,amit a tech kér az atya csoportjánál a kordonban.Vagy ez így rendben van?Hogy nem látszik... -
emre
veterán
válasz balintka #4255 üzenetére
mod van fenn?
A smrter Zone Alpha régebbi változata produkált hasonlót.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
rétisün
veterán
-
balintka
addikt
A játék hibaüzenettel (xray crash) kilép, amikor Limanszkon át nyomulunk. Másnál is előfordult ez?
-
rétisün
veterán
-
rétisün
veterán
válasz balintka #4241 üzenetére
passz, ez így most nem ugrik be
de úgy emlékszem, hogy csinálgattam a mellékküldiket, kérdezgettem a népeket, aztán valaki egyszer csak kibökte, hol vannak?
-
rétisün
veterán
jelentem, megszüntettem strelok védelmét, azaz a játék végére értem amikor leestem a földre, onnantól kezdve érdekes módon nem foglalkoztak velem a monolitosok, pedig voltak páran, lehet, hogy lefoglalták őket a clear sky-os haveraim
az erőműves rész amilyen rövid, olyan g**i, az alig sebződő ellenfelekkel meg az állandó gránáthajigálásaikkkal. úgy rémlik, a SoC-ban ennél többet kell kínlódni az erőműben, de majd ha odeérek, úgyis meglátom
egy kissé itt is úgy éreztem (mint a CoP-ban is), hogy a vége össze van csapva, az utolsó pályák egyre rövidebbek....
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz Silenzio #4236 üzenetére
ha ott rabolnak ki, amikor agropromból mész át a szeméttelepre (vagy vissza) ott simán el lehet menni/futni mellettük, nem kell velük foglalkozni
először én is leálltam lövöldözni, aztán rájöttem fölösleges.war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Silenzio
addikt
Nem lehet, hogy a magyar kiadás miatt ilyen fos? Sok ilyen játékról hallottam, pl. Fallout 3 GOTY; Gothic 4...
Én Dark Valley-nél járok, de egy buggal sem találkoztam még. Leszámítva azt, hogy vagy 8x kiraboltak. De sztem még ez sem bug, csak egy logikai érdekesség. Anno írta valaki, hogy a cuccokat többért kapod, mint amibe névleg kerülnek. Ez sem bug, hanem a játékrendszer sajátossága, amivel arra ösztönöznek, ne megvedd, hanem megtaláld.
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Silenzio
addikt
válasz rétisün #4230 üzenetére
Igen, de a lényeg, hogy nem könnyen rágnak be rád, még akkor sem, ha ritkítod a banditákat. Viszont a garbage roncstemetőjében fészkelőket ha megtámadod a lonerekkel, valszeg zabosak lesznek. Ezt még nem próbáltam ki, de majd csekkolom, mi történik.
-
rétisün
veterán
most bogarászom a térképet, rajta van ez a barlang is, még a kerítésen lévő lyuk is jelölve van
az erőműben meg én bugzottam be (de szép szó ) nem tudom időben megszüntetni strelok védelmét......asszem újra kell kezdenem az erőműves részt.
-
rétisün
veterán
válasz Silenzio #4229 üzenetére
pedig ha legközelkebb újrakezdem, én is úgy akarom megcsinálni, hogy összehaverkodok velük, bár ezek alapján csak az épületben lévőkkel (yoga és kompániája) lehet valamennyire jóban lenni....
-
Silenzio
addikt
válasz rétisün #4225 üzenetére
Másrészt nem csatlakozni akarok hozzájuk, csak azt akarom, hogy baráti státuszban legyenek. Megtörtént. Sajnos a többi banditát nem értesítették (a pálya szélein lévő srácokat), ezért továbbra is tüzet nyitnak rám, ha nem adok lóvét. Nem lőttem vissza, ennek ellenére csökkent a reputációm a banditáknál, és megint sárgák. Sőt, Yoga többé nem hajlandó küldetést adni. Tehát meg nem ölnek, ha odamegyek, de csatlakozni pl. nem tudok többé hozzájuk.
Egy biztos, jóval bonyolultabb a frakciók kezelése a játékban, mint ahogy itt sokan állítottátok. A fórum hozzászólásait átfutva, sokan hetet-havat összehordtak az elmúlt két évben.
-
Silenzio
addikt
válasz rétisün #4225 üzenetére
Na egen, de ez nem válasz a kérdésre. Miért rabolnak ki mindig, ha közel érek hozzájuk, akkor is, ha nincs nálam egy fillér sem.
Amúgy észrevettem, hogy a Kordon felől állomásozó banditáknak semmi közük nincs a gyárépületben székelő, Yogás banditákhoz. Ergo, ha elslisszolsz előlük, sőt, ha megölöd őket, még mindig haverkodhatsz a banditákkal, így megúszod a rablást is. Ki is próbáltam, nálam működött.
Most épp barátok lettünk a nyomikkal, de a határ menti outpostoknál lévő banditák megmaradtak sárgának.
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz Silenzio #4224 üzenetére
a szeméttelepen a banditákhoz csatlakozáshoz egy yoga nevű fickó ad küldetéseket, benn az épületben. (öld meg ezt, intézd el azt....) csak a banditáknál tudod maxra fejleszteni a seva ruhát.
[ Szerkesztve ]
-
Silenzio
addikt
Nem értem ezt a játékot. A legújabb patch van fent. Ha megérkezem Garbage-ra, természetesen ki akarnak rabolni. A probléma, hogy MINDIG ki akarnak rabolni, akárhány bandita csapattal találkozom. Rájöttem, hogy nem kötelező nekik engedelmeskednem, ugyanis ilyenkor két dolog történhet: vagy elordítják magukat, hogy DROP HIM!, előkapják a fegyverüket, és nem történik semmi, vagy lőni is kezdenek. Eddig 6x raboltak ki. Nem kell átmennem másik helyszínre, elég egy csapat banditához közelítenem, hogy kiraboljanak. Eddig 6 küldetést csináltam meg nekik, ebből 3 bázisvédelmet. Meg is jutalmaztak annak rendje s módja szerint, mégis mindig kirabolnak. Zöldre az istennek nem akarnak váltani, több küldetést se adnak. Ha már itt tartunk, miért van az, hogy 10 emberből 9, ha megkérdezem, segíthetek-e, azt mondja: nemtucc?
Valaki találkozott már a fent említettel?
Tele van remek ötlettel ez a játék, csak játszani pocsék élmény vele. Ez nagyon nagy öngól, remélem a Pripjaty jobb.
P.S.: ha lőnek rád, az az adott járőrre vonatkozik. Ha nem lősz vissza, nem romlik a reputációd a frakciónál. Ha el tudsz menekülni "igazoltatásnál", nem történik semmi. Ez pozitív, hiszen nem kell hagynod magad kiraboltatni, mégsem leszel a banditák ellensége. A játék ennek ellenére egy fos.
-
rétisün
veterán
most értem át az erőműbe ma ennyi, holnap (gondolom) a végére is érek. stalker fokozaton nyomom, ezzel még elboldogulok....
aztán ha végeztem, megnézem ezt "élőben". nem állok neki még egyszer, előbb a SoC-ot akarom végigvinni, a jó befejezéssel.
arra azért kiváncsi lennék, hogy azok az ellenfelek, akiknél 15-30 lőszert találok, miután elintéztem őket, meddig lőnének még rám, ha nem lövöm le őket
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz Medvelászló #4218 üzenetére
csinálhatnál egy screenshotot a hibaüzenetről.....vagy most nincs is feltelepítve a játék?
-
titán
válasz Medvelászló #4218 üzenetére
Nagyon pontos info, ezzel lehet mit kezdeni.
-
titán
válasz Medvelászló #4214 üzenetére
Milyen illesztoprogram ez?
-
Medvelászló
senior tag
Helló mindeki!
Lenne némi problémám-múlt héten fel telepítettem ismét a gémet azt gyorsan meg is szabadultam tőle mert a gépem blokkolja az illesztő programot instabilitási gondok miatt de letörlés után is fent áll még ez a probléma. Valaki tudja hogyan tudnám letörölni ezt az illesztő progit,esetleg ha rátelepítek 1 újat akkor megszűnik-e a probléma?? netán 1 linket küldeni honnét tudnék leszedni 1-et
Win 7-32 bit-es op rendszer
köcce s helpet előre is -
rétisün
veterán
azon már túl vagyok, ez már a limanszki rész végefelé van, a téranomáliák után. egy félig kész panelház(?)nál volt, de közben elértem a kórházba, szóval kiderült, hogy azért nem végtelen monolitos van
az volt a legjobb, hogy késő este értem oda, mivel nem akartam sötétben lődözni, aludtam egyet a legnagyobb csata kellős közepén. aztán reggel még vártam eg kicsit, hogy kivilágosodjon, és agyonlövöldöztem a maradékot
a rossz viszont, hogy bár van a clear sky-osok között aki javítja a felszerelést, nem nagyon van pénzem kifizetni
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz proci985 #4209 üzenetére
Annyira en sem, csak mikor mar nyomod orak ota es mindig feljebb spanolod magad, uatan meg bemesz a voros erdobe es neked ugrik a cucc. Kb 10 masodpercenkent neztem magam moge, hogy nincs-e ott valaki, pedig egyedul voltam itthon. Na mondom itt volt eleg, 1 ora szunet es nyomtam tovabb.
(#4210) rétisün Nem emlekszem pontosan melyik lehet az. Van egy nagyon kemeny resz, mikor at kell menni a hidon es a tuloldalon egy hazbol/annak kornyezetebol lonek a monolitok mint az allat. Ha ott vagy, akkor lojed csak oket, mert elfogynak, de nehez ugy lesz.
-
rétisün
veterán
limanszkban, ahol át kell jutni az építkezésen, ott ilyen végtelen számú monolitos jön elő szépen sorban?
10 évvel ezelőtti játékoknál volt szokás, hogy ha megálltál egy helyen, akkor csak jöttek, jöttek az ellenfelek számolatlanul.....war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
proci985
MODERÁTOR
ó, én alapvetően nem szoktam rettegni (kivéve az első bloodsucker még a csatornában az SoCben), alapvetően megtanultam, hogy ami vérzik, az kilőhető, ami meg nem vérzik -Alma Fearből -, az amúgy sem tud megölni, mert nem lehetne végigvinni a játékot
viszont, nekem ott még AKm volt, és egy upgradeletlen Sevam. vagy egy upgradelt stalker suitom. masteren. nem volt vicces, korántsem
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
rétisün
veterán
már benn vagyok a városban, de még az elején vagyok.....most valami csatornánál járok, ahol egy géppuskást kell kicsinálni.
lehet, hogy csak azért nem tetszik hirtelen ez a rész, mert eddig a SoC-ban kóvályogtam, aztán hirtelen furcsa lett, hogy nem mehetek amerre kedvem tartjawar...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
titán
válasz proci985 #4204 üzenetére
A voros erdobe en ejszaka erkeztem es a szobaban is be volt sotetitve, csak egy kicsi lampa egett. Meg amugy is full be voltam mar parazva. Loszer es ruha hianyom nem volt, a mar emlitett dolgok miatt , de annyira paraztam, hogy ki kellett lepnem a jatekbol es neteznem egy orat, hogy megnyugodjak.
(#4205) rétisün A limanszki hidra gondolsz? Hat az eleg kemeny, csak szimpla irtas az egesz. Utana sniperkedni kell, az nem rossz, meg lesz mas is, de nem arulkodok.
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
most értem el addog, hogy kicsit a clear sky-al is játszak.
limanszkban vagyok, és nagyon nem tetszik...olyan, mint valami call of duty másolat. pont az tetszett eddig a stalkerekben, hogy nem az a tucat darálós fps, erre most beletesznek egy ilyen részt.war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
proci985
MODERÁTOR
vörös erdőben bloodsuckerek masteren rondák, és van belőlük pár. a végtelenítődő protect stalker mission is eszi a skulót. meg ott a pseudogiant, abba is kell 3-4 tár. annyival normál esetben egy kötegnyi banditát ki tudok irtani magában még nem is lenne a dolog veszélyes, de utánna jön a find compass, army warehouse, sniperkedés, és utánna lehet megint elmenni lőszerért. mindez jobb esetben egy Seva suitban, AKval, mert ott még nincs jobb.
nekem ott olyan érzésem volt, hogy mintha kivágták volna Bart a kör közepéről
Limansk meg urban warzone kb, viszont van Military suit, exo és GP37. úgy mindjárt kevesebb lőszer kell
Vladi: a végigjátszás alatt azt éretettem, hogy az ember célirányosan megy CNPPbe portya alatt tényleg sok lőszer megy el.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
mondjuk szerintem 4000 lőszerrel a játékon végig lehetne menni, nem hogy 12kval. én SoCban a pripyat-cnpp körre szoktam olyan 500nato+300x9.39el menni (meg mellé olyan 5+5+5 eu csomag), és az is elég szokott lenni bőven. CSben a legtöbb skuló talán a Red Forest/Army Warehouse, illetve Limansk/Hospital körre kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Jövedelem
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest