- Több autót adhat el a BYD, mint a Ford és a Honda
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
- Vírusirtó topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- AutoCAD
- Otthoni hálózat és internet megosztás
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomic
addikt
válasz skeleton91 #3599 üzenetére
Köszönöm szépen.
-
tomic
addikt
Köszi! Megvárlak.
-
skeleton91
tag
válasz skeleton91 #3590 üzenetére
Hoppá magamnak címeztem.
Addigis itt van egy a korábbi hozzászólásaimból.
[link]Az oldalon a második hozzászólásomat nézd.
[ Szerkesztve ]
"Mess with the best, die like the rest." Freedom
-
emre
veterán
Olyant nem, de itt nézzél körül rengeteg olyan mod van amivel segíthetsz magadon.
Pl. az említett súly átírása, fair trade mod, hálózsák, full upgrade mod stb..
Olyan csalásokkal mint hogy átlátsz a falon, mint pl a cod-ban nem foglalkoztam.
Asszem a fair trade mod-ban a clear sky-os kereskedő olcsóbban ad mint ahogy veszi tőled.
Ez mindent visz mint a piros hetes, jobb gazdagodási lehetőség szvsz nem kell. De nem árt óvatosan kezelni, mert pofátlanul magas összegü üzletelés végén képes szívinfarktust kapni a csóka, és ezzel bukott a mutatvány."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
tomic
addikt
Drága barátom! Azt , hogy te mit és hogy bírtál ki az engem hidegen hagy .Ha csak azért írsz , hogy a hozzá szólásaidat szaporítsd akkor sajnállak. Nem azért írtam a fórumba hogy valaki saját játékélményéről írjon, hanem azért, hogy TUDSZ--E esetleg csalást ? Mivel már egyszer végigjátszottam a játékot a csalás is csak arra kellett volna hogy kipróbáljam vele mivel nagyon tetszett a játék. Nos mivel úgy látom te nem akarsz segíteni a többiektől azért ismét megkérdezném tudtok-e csalást? Amúgy köszönöm hozzászólásod.
[ Szerkesztve ]
-
Vladi
nagyúr
A súlynak, meg a sok pénzek az az értelme, hogy nem kell a kereskedéssel vacakolni.
Nálam pl 150 kiló van. Mert a játék 90%-a abból állna, hogy a megszerzett fegyverekkel megrakodva cammogok keresztül kasul a zónában.
Így is épp eleget kell gyűjtögetni például egy tápos fegyóra.il sole non sorge più ad Est!
-
skeleton91
tag
Csalók kíméljenek. Gyüjtögessél szépen nem kell csalni.
Azt nem értem hogy miért kell csalni sokan beállitják hogy 500kg elbírjanak meg, hogy többért adják el mint amiért megveszik ennek mi értelme van ezzel csak a játékélmény rontják el.Én kibírtam ezek nélkül akkor azthiszem ti is de ez a ti dolgotok én nem akarok bele szólni csak egy szimpla vélemény.
[ Szerkesztve ]
"Mess with the best, die like the rest." Freedom
-
zolka78
senior tag
Én is szabadságos voltam, de ezt a küldetést nem csináltam meg mert nem érdekelt. Egyébként én is találkoztam hasonlóval egy másik küldetésben, csak ott nem volt senki. Gondolkoztam, hogy ki ellen foglaljam el, magam ellen. Aztán egy idő után megjött a szolgálat. Utána amikor leirtottam őket megint órákig kellet várni, hogy megjöjjön az erősítés. Ezek után már hagytam az ilyen kisebb dolgokat. Csak arra jók, hogy felcucoljunk fegyverekből és lőszerből
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
Vladi
nagyúr
Azta! Ilyen elakadást láttatok már?
Magyarázat:
Beléptem a szabadsághoz. (Mer jó a kaja, olcsó a fű meg ilyenek )
Egész jól haladt az invázió, míg komoly diplomáciai krízisbe nem kerültünk.
A képen látszik, hogy egy helyőrséget kellene elfoglalnom. Viszont azt a helyet már független stalkerek tartják (sárga pötty). Akiket nem szeretnék kinyírni, mégis csak jóba vagyok velük.
Plusz a szolgálattól elkobzott hadi zsákmányt is náluk szeretném értékesíteni.
Persze a szövetséges szabadság csapatok sem haladnak előre (zöld pöttyök), hogy a fent említett probléma, vagy a frissen újjá alakított fosztogatók (piros pöttyök) miatt, nem tudni. Ja igen, mióta szabadságos vagyok, újra itt vannak a fosztogatók. A patkányok. Viszont ha nekitámadok a stalkereknek, akkor már 5 különböző klán ellen kéne harcolnom, ami azért még nekem is sok.
Egyébként a harcállás stratégiai fontosságú, úgyhogy nem csoda, ha patt helyzet alakult ki.[ Szerkesztve ]
il sole non sorge più ad Est!
-
tomic
addikt
Sziasztok! Tudtok olyan csalást amivel be tudok állítani tetszőleges rubelt?
-
Kimmuriel
aktív tag
Ha multizni akarsz, semmilyen modot nem használhatsz! (Szép is lenne, ha lehetne...) Mindet ki kell kapcsolnod, legegyszerűbb a gamedata mappa átnevezésével.
-
romero28
senior tag
az létezik , hogy multizni azért nem tudok mert betettem egy 5000kg-os max weight modot a játékba és ezért nem enged belépni a serverekre ?
-
Vladi
nagyúr
válasz dangerzone #3580 üzenetére
Előfordulhat még bug, de már elég jól játszható.
Ha már 10-es pecs, nekem 8-van fenn most, ha felteszem a 10-et, akkor a mentések használhatóak?
-
dangerzone
addikt
válasz dangerzone #3579 üzenetére
Na, elég volt csak az utolsó peccset feltennem.
Ezzel már játszható, vagy azért maradt még jó pár bug benne? -
dangerzone
addikt
Hááát...Rövidesen akkor kiderül.
-
Dimitryj
aktív tag
válasz dangerzone #3576 üzenetére
Azt hiszem a patch típusától függ
(tudtommal egymás után kell őket telepíteni de lehet a kollégának van igaza) -
lsc
nagyúr
-
jaffa888
csendes tag
-
aginor
veterán
Siasztok!
Miért van az, hogy újabban nem indul a játék Win7 alatt? Azt írja ki, hogy tegyem be az eredeti lemezt..
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
Dimitryj
aktív tag
válasz M@trixfan #3561 üzenetére
Burn - a clearsky mocsaras pályáján az utolsó bázisuk közelében találsz ilyent
+3 burn +1 radGoldfish - sokfelé találsz ilyent pl az armory mellet lévő kis faluszerűség mögött, a kerítés melett a teherautó körül lévő anomáliákban találsz 1 ilyent (össz 3at szedtem össze)
+30kg +3rad -
Vladi
nagyúr
-
Dimitryj
aktív tag
Ha jól sejtem arra gondolsz ahol van az a hoszú magas folyószószerű épület meg az irodaház romjai.
Egyszerű a megoldás:
a bázison ahogy bemész a hangárba (ahol a freedom vezetője van) a földszinten, a képcső mellett vannak ablakok, a hátsónál ami előtt dobozok vannak, bemászol a dobozok mögé felugrasz a párkányra és kikúszol az ablakon. legyen nálad sugárzás ellen elég cucc![ Szerkesztve ]
-
Vladi
nagyúr
Na meglett, köszi a leírást. Azon gondolkodtam, hogy lehet -e egyszerűbben bejutni. És igen!
Ott ahol mondtad, van egy betonlap a másiknak támasztva, az alatt át lehet csúszni.Egyébként nincs ott sok érdekes dolog. Csak egy ereklye. Meg jó tüzelőállás a szabadságosok ellen.
-
romero28
senior tag
-
sgergi
veterán
Én úgy todtam bejutni, hogy a nagy hangár oldalán vezet fel egy lépcső, ami egy erkélyre vezet. Oda felmész, onnan átugrasz a szomszéd tetőre. (amin van egy "kémény") Erről a tetőről pedig megcélzod a kerítés tetejét, úgy, hogy a 2 ágú szögesdrót közé ugrasz. Innen a kerítés tetején be tudsz szépen sétálni.
Nekem így sikerült, remélem érthető, ha nem akkor megpróbálom jobban leírni. -
Vladi
nagyúr
válasz Dimitryj #3538 üzenetére
Azt én se tudtam kinyitni. Pedig kiég az agyam a fejemből a megcsesz az áram, de mégse. Ha rakéta van benne, akkor hagyom. Mi van benne?
A fára viszont sikerült felmászni. Lehet abban van a rakéta? De azokkal szart nem érek. Hol van a nyüves kilövő hozzá?
-
Dimitryj
aktív tag
Van még egy stah, amit nem tudom hogy tudok kipakolni ugyanis fent van egy fa tetején
Algoporm duty bázisa mellett ahol a feljárat van a földalatti bázisról, van egy kupac anomália és mellettük egy fa aminek az egyik ágán ott a hátizsák. Nem tudja valaki hogy lehet elérni? -
romero28
senior tag
nem tudtok egy olyan mod-ot vagy konzolparancsot esetleg amivel a célkereszt méretét le tudom csökkenteni
-
-
emre
veterán
válasz MPowerPH #3529 üzenetére
Nem kép SOC OL-2.2, ott standard felszerelés.
Ha jobban megnézném lehet lenne szappan meg törülköző is..Ja, jut eszembe, nincs az eredeti játékban, mod-olni lehet bocsika
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
MPowerPH
félisten
Nah, innen látszik, hogy csak feltelepítettem, és játszottam vele. Nem is néztem utána milyen új funkciók vannak. Szvsz, milyen hálózsákról is van itt szó?
Dimitryj: Sajnos nem tudom, Yantarban nem töltöttem sok időt, gyorsan húztam a belem. Kíváncsi voltam milyen Limanszk, oda siettem. Többi helyszín nem izgatott valahogy, előző részben minden cm -ét végigjártam a térképnek.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Dimitryj
aktív tag
válasz MPowerPH #3524 üzenetére
Ja hát nem ártott volna bele valami olyan funkció legalább mint a Fallout3ba hogy tudsz várakozni és nem kell a full sötét éjszakában bóklásznod odakint.
Tudna nekem segíteni valaki rejtekhely ügyben? Van egy markerem a térképen, Ynatar - Red Forest átjáró mellett van egy épületben egy stash és nem tudom hogy lehet meghámozni.
-
MPowerPH
félisten
Nah, mivel csak meglett ez a topic is, ide is beírom.
Kipörgettem 1 nap alatt, sajna előröl kellett kezdenem. Annyira nem vagyok oda tőle, Shadow of Chernobyl jobb volt. Itt ruhát se tudtam rendeset szerezni, jó fegyverek is csak a végén jöttek, leszámítva a svájci puskát, amit még a szabadságtól szereztem, és fel is fejlesztettem mesterlövész célokra.
Vége se a legjobb, de hát ez van, legalább lövöldöztem egy jót. Csak azt nem értem, hogy kapcsolódik a Clear Sky a Shadow of Chernobyl -hoz? Mert azt tudom, hogy ez még az első rész előtti rész, csak nem értem a kapcsolatot.Jah, éjszakákat nagyon untam, mindig megvártam míg felkel a nap, mert egyszerűen lehetetlen volt úgy menni. Piszok sok időbe telik egy egy ilyen, kár hogy nem csinálták meg az alvást, értelmesebb lett volna. Talán az új részben már ezt is javítják.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Calibos
addikt
Sziasztok
Most hogy az új gépet összeraktam, mondom kipróbálom a játékot. Valaki elárulná nekem hogy az artifactek-et hogyan tudom felszedni
Olvastam hogy műszerrel be kell mérni de aztán... -
Kimmuriel
aktív tag
De van Dark Valley-ban is blowout... És igencsak gyorsan kell kapkodni a virgácsot, hogy időben beérj a Freedom bázisra! Nekem csak azóta van blowout, mióta Yantar-ban jártam, addig egy se volt, most viszont 3 Agroprom-nál, 2 Garbage-nél, 1 Cordon-nál, 2 Dark Valley-ban. Hirtelen ezekre emlékszem.
Egyébként itt-ott eléggé bugos a blowout-ok kezelése, például volt egy stalker csapat, akik kinn ücsörögtek a szabad ég alatt, és a blowout után ugyanúgy elvoltak, mintha mi sem történt volna.
A másik ilyen nagy hülyeséggel akkor szembesültem, amikor Garbage felől mentem át Cordon területére, amikoris megint jött egy blowout. Gondoltam milyen mázlista vagyok, hogy épp egy kőépületben adta be a játék, így ki se kell tennem a lábam, majd megvárom ott, amíg elmúlik. A stalkerok is behúzódtak az épületbe, lecsüccsentek a földre, és megvárták az "égi áldás" végét. Aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy én megmurdeltam, ők meg szépen kisétáltak... Szóval ha nem a kijelölt helyre mész be, akkor tuti halott vagy. De például a Freedom bázison nem a kőépület, hanem a vasúti kocsi volt kijelölve menedéknek... Tiszta baromság! -
Wlac
Ármester
válasz Kareszovics #3510 üzenetére
Rendben, sikerült végre eljutnom, valóban az kavart meg, hogy ellentétesen mutatta a térképen az utat.
Kösz mindenkinek a segítséget“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
M@trixfan
addikt
válasz Kareszovics #3512 üzenetére
Komolyabb Artifact vagy esetleg GP37 (valódi neve HK G36)? 160 kg cucc van nálam. Minden jó fegyver megvan a GP kivételével és megfulladok a lőszerben, annyi van. Terminátor üzemmódban géppuskázom rendesen, csakhogy fogyjon a tömeg.
Amúgy kifejezetten tetszik a játékban, hogy szuper artifact-ek mellett, exo páncélban is simán meg lehet halni és nem erőltetett a master fokozat nehézsége mint pl. egy COD4. Egyedül a gránátozás baromi idegesítő.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
Kareszovics
addikt
-
M@trixfan
addikt
Limanskban és utána érdemes még gyűjtögetni, keresgélni? Láttam pár helyen van egy-két stash. Fegyverek és lőszer van bőven.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
Kareszovics
addikt
Akkor elmondom, hogy lehet átmenni, mert egyszer én is megkavartam magam:
- szeméttelepről visszamész Vörös-Erdőbe
- Vörös-erdőben visszasétálsz a tatához (elvileg ott egy Duty helyőrség van, nekem az volt)
- ott követed a főutat és lesz egy átjáró ami kivezet Army feleKicsit furán van, mert pont ellentétesen mutatja a térképen az átjárót ami felől be se lehet menni elvileg. Mondom, én is szívtam, vele.
MOD: Ha nem voltam érthető este screenelek, ha találok oda mentést.
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
Wlac
Ármester
A két tanács sajna nálam nem igazán működött.
Vezető nem visz oda, többel is próbálkoztam, de egyszerűen senki.
A másik tippnél megakadtam a Vad terület résznél. Én Jantarból csak a Vörös-erdő felé mehetek, onnan viszont nincs út a Katonai raktártelepre.UI: azért rövidítettem, mert nem volt kedvem kiírosgatni a Katonai raktártelepet és a Vörös-erdőt
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
emre
veterán
Az elöbb adtam két használható gyakorlatias tanácsot.
Most ismét adok, mert az elöbbiek elszaladtak a füled mellett.1.- Ne próbálkozz tájfutással, hidd el nem lesz sok sikerélményed
2 .-Ne add fel, a közgazdász, illetve szociológus szakmát neked találták ki.Komolyan, most miért bonyolítod, el akarsz jutni oda, vagy csak társalogni szeretnél arról, hogy miért nem sikerül úgy ahogy szeretnéd?
mod: a rövidítéseidet nem értem (ve, kr) mármint azt miért kell rövidíteni
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Wlac
Ármester
Szóval, bárhonnan a katonai raktártelepre. Az a baj, hogy a térkép alapján a KR.-ről van út a Vörö9s-erdőbe, de a VE-ből nincs a KR.-re... ez hogy lehetséges?
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Wlac
Ármester
Szóval, meg vagyok kicsit kavarodva, ugyanis a térkép sem teljesen kóser.
UI: A térképről biztos, hogy jól írtam le a neveket.
Van bárkinek bármi ötlete, hogy merre kellene próbálkoznom? Ja, és természetesen próbálkoztam Guide-kkal, de egyik sem vitt el oda.“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
emre
veterán
Ahogy Rejtő Jenő mondta vala: Mindennek van határa, de megkerüljük!
Én erre mennék, (ha már a szemétdombon vagyok): Agroprom>>>Yantar>>>>>Vad terület>>>>>Katonai raktárak
(mivel egyéb megoldás nem jut eszembe)mod: miért nem mész vezetővel?
[ Szerkesztve ]
-
Wlac
Ármester
Üdv mindenkinek, nekem is kellene egy kis segítség.
Szóval, az a feladatom, hogy jussak el a katonai raktártelepre. A Szabadság tagja vagyok, s ahogy néztem, az egyetlen bejutási mód, ha a roncstelepen igénybe veszem az északi bejáratot. Elmegyek a roncstelepre, de a kapu a Szolgálat felügyelete alatt van. És itt is a problémám. Nem kapom meg feladatként, hogy foglaljam el a kaput, így hiába irtom ott ki az összes Dutyst, a kapu nem nyílik ( ha át akarnék menni rajta, azt írja, hogy nem találtad az utat, és visszadob ). Van bárkinek bármilyen ötlete, hogy mit tehetnék itt? Már órák óta foglalgatom az Agroprom felé vezető utakat ( a játék csak ezeket adja küldetésként ), azzal a reménnyel, hogy előbb utóbb majd csak megkapom, hogy foglald el az átjárót, de semmi. Bárkinek bármi ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- ANTMINER S21 Hydro 473 THS Magyarország egyetlen Hydro Hosting szolgáltatójától!!!
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest