- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
- Vírusirtó topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- AutoCAD
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
300000
csendes tag
emre.
Nekem is ilyen gondom volt, csak epp mashol. Szemetdombos mentest egyszeruen nem tudtam betolteni, illetve nem tudtam a Szemetdombra belepni (miutan kifosztottak).
Akarmerrol probaltam nem ment. Akarmi mas kuldetest csinaltam minden ment, de amint be akartam tenni a labam egybol leallt a game. (Es fontos lett volna visszaterni mert itt volt a fokuldetes.)Megoldas: ujrakezdtem a jatekot, es minden kiraly
-
emre
veterán
Feltettem az SP3-at.
Mentem 2-3 más küldit, majd ezután mentem vissza a freedomhoz, hátha ez segít, de nem.
A game ugyanúgy kibasz, xrEngine hibával, de csak mikor csatlakozni akarok a freedomhoz.Két megoldást tudok, lonerként végigviszem, vagy csatlakozok a szolgálathoz.
Sajnos egyik esetben sem lesz exo páncélom
A kereskedőknél nincs, vagy háromszor körbejártam, ráadásul a független stalker kereskedőt agyondöfte egy vadkan a pult mögött agropromban, tehát ö végleg kilőve. Valamint a fosztogatók kereskedője is kilőve (gyakorlatilag is)"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
cementmixer
csendes tag
nagyon köszi remington , amugy amikor elkezdtem akkor az 1.03 volt a legújabb patch azért volt ez .... csak kiakadt abbahagytam aztán most kezdtem ujra szenvedni vele
-
emre
veterán
Na bassz...
Kellett nekem dícsérni a vasat.
Eddig semmi problémám nem volt, de most engem is kidob a game XRengine hibával.
Épp csatlakozni akarok a freedomhoz, (erdész, iránytű már megvolt) gondoltam legyalázom a szolgálatot meg a fosztogatókat, erre elmegyek a nagyfőnökhöz, és mikor a hát persze szövegre kattintok már tálcán is a game.Más mentést nem szeretnék használni, mert az erdésztől (az 500kg súlyhatárnak köszönhetően) elhoztam 100db vintart, és mos közel 1milla van a zsebemben
Ha van valakinek értelmes ötlete, ne kíméljen (Olvass vissza nem játszik, olvasok )
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
remington2
senior tag
válasz cementmixer #2592 üzenetére
Hi!
Itt van egy mentés-csomag, elvileg az elejétől a végéig. Több, mint 100 mentés, 1.5.04-es patchel kompatibilis. Mivel a végén vagy, felesleges lenne újrakezdeni, úgyis már csak olyan 30 perc játékod van hátra.
Legközelebb meg patcheld fel a legfrissebbre, azzal sok kellemetlenségtől óvod meg magad
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
cementmixer
csendes tag
valaki segitsen meg légyszives !
Szitu következő: Deserted Hospital , távcsöves meg géppuskás kilőve, A helikoptert lerambóztam , következő részen mielőtt kijutnék a pályáról van még 1 géppuskás. Amint meglátom fagy a játék.
1.03as patch , persze nem kompatibilis a többivel
3 agyvérzés után megköszönném ha valaki küldene nekem elmentett állást onnan ... mimndegy milyen patchre megoldom.Köszi előre is.
-
kobe24
tag
Nekem indításkor a játék azt írja ki, hogy nem bírja megnyitni az fsgame.ltx fájlt, és ezért leáll. ez mitől van?
-
300000
csendes tag
Elnézést a dupla-postért, utólag jutott eszembe:
A Banditákat nem lehet kiirtani? A térképen található összes Banditát kinyírtam, bázisukat elfoglaltam, frakcióerejük lement 7-re.
Most nézem, a Bandita bázis újra él és virul, erejük 32. WTF?Esetleg az a baj, hogy nem a Stalkerok, hanem a Szolgálat tagja vagyok?
-
300000
csendes tag
válasz remington2 #2584 üzenetére
Én az összes patchet felraktam, sorban.
Be tudok menni a tudóshoz. -
bim
veterán
HY ujra itt!
Újból nekifutottam a játéknak és most ott tartok hogy az ingoványban szerintem minden mellékküldetést végignyomtam és át kellene mennem a kordonba de még térkép alapján össze akarok szedni minden motyót amit lehet.(itt linkelt valaki egy térképet amin minden rejtett cucc rajta van, az alapján)
Az a kérdésem hogy van pénzem megvenni a 15 ezer rubeles páncélt és még maradna is némi lovém.Érdemes kiadni rá pénzt vagy tartogassam a pénzem a SEVA rucira?Másik. Az egyik mellék küldiben egy kővirág relikviát kellett visszahoznom az egyik tagnak.Én ugyan odaadtam neki de nem jártam volna jobban ha megtartom inkább?
Némely mellék küldiben vicces hogyha megkérdezem és mondja hogy segithetek akkor van hogy azt a feladatot kapom hogy juttassak el valamit a másik tagnak.de van sokszor hogy ő maga az akinek el kell juttatni pl. lőszert.Még meg is köszöni..
[ Szerkesztve ]
-
AGE-T
őstag
válasz remington2 #2584 üzenetére
Nem szól a sziréna És nem vágom, akkor most mégis jók a régi játék mentései. Tökre felkészültem lelkileg, hogy újra kell kezdeni
For SALE: http://bit.ly/1aepGxI
-
remington2
senior tag
Régebben voltak gondok a tudósok bunkerébe történő bejutással, de szerintem nálad más a helyzet, hiszen felpatchelted. Tudomásom szerint nem kell mindet, csak a legutolsót telepíteni, én legalábbis ezt tettem, és nincs semmi gondom.
Alighanem vannak még a környéken zombik, amelyeket nem nyírtál ki. Azért nem látod őket, mert nem a közelben, hanem kicsit messzebb vannak. A játék lerakja őket, aztán azok megindulnak támadni. Akik távolabb vannak, azoknak időbe telik, míg befutnak Viszont míg meg nem halnak, nem nyitja ki az ajtót. Az egyik ilyen hely a kiszáradt tó medre, a gyártól keletre. A másik fenn, a dombon, a tudós bázistól északra van.szerk: ha szól a sziréna, szinte biztos, hogy a fenti eset áll fenn.
[ Szerkesztve ]
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
AGE-T
őstag
Sziasztok!
Ha nekem csak az alap game van meg, az összes megjelent patchet le kell töltenem, vagy elég csak a legutolsót felrakni?
Clear Sky v1.5.07 ezt pakoltam fel, furcsa mód a régi mentett állások is indulnak. Viszont Yantalban nem tudok továbbjutni. Szaharov bunker ajtaja aszik kinyílni. s már körbeszambáztam az egész környéket, sehol zombi, csak ott ahová nem enged be valami anomália miatt.For SALE: http://bit.ly/1aepGxI
-
titán
válasz Medvelászló #2581 üzenetére
Hasonló jókat, tisztelt Stalker barátunk!
-
Medvelászló
senior tag
Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Medvelászló #2575 üzenetére
gyakran menteni... jobb megoldás nincs sajnos.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Medvelászló
senior tag
Bajban vagyok help,sok mellék küldit csináltam meg eddig,az Agropromnál elkezdett kilépegetni a játék,amikor csak végig rohantam a pályákon nem csinálta.Mit lehet tenni ilyenkor?
-
Medvelászló
senior tag
Huhh,a szemétdomról átléptem az Agroprom területére,ott gyülekezett pár csávó,aztán gondoltam elindulok velük írtani,akkor ért igazi meglepi,egy vérszopó ráugrott egy muksóra,aztán elugrott vele a bozótosba,majdnem összefost@m magam a rémülettől,ráadásul éjjel császkálok és vihar van Félemeletes a játék,akinek gyenge a szíve az mellőzze v.nyomja a Szuper Máriót
-
Anubiss
tag
A Garbage bejáratánál lévő banditaőrhelynél mindent elvesznek tőlem, csak a detektort és az épp aktív fegyvert hagyják meg nekem. Ez alapból így van vagy csak velem szívózik a game?
-
Medvelászló
senior tag
Csőváz All!
A Seva ruhát csak a fosztogatók tudják feltunningolni,v.más frakciók is ?Bejutottam a bázisukra most azon vacillálok hogy csináljak-e küldiket nekik,nekem nem szimpik azok a patkányok -
emre
veterán
válasz Medvelászló #2567 üzenetére
Stalker.Filefront.com/Download
mod:
Ahogy jutok előre, vagy elakadok lassacskán kiolvasom a fórumot, szinte mindenről volt már szó benne. Asszem erről is, de neked kell kikisérletezned, hogy melyik mivel működik. Én valami piszok mázlinak tartom hogy nem keveredtek össze, és frankón megy a game.
Most egy érdekes dologgal találkoztam és kiváncsi lennék a véleményetekre.
Többszöri újrakezdésnél természetes, hogy a dolgok nem ugyanott vanak, mint az előzőnél.
Pl. a legelső küldi, a katona zsákmánya.[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
Ez is egy hozzáállás, de nem az enyém.
Viszont mindenképp tiszteletet érdemel.Engem egy csöppet sem zavar, hogy kicsit magam felé billentem a mérleget.
Hónapok óta megvan a game, de csak most jutottam el odáig, hogy játszható.
Úgyhogy a telepítés után egyből azzal kezdtem,
0. Full saved game (ritkán nyúlok hozzájuk)
1. 07 paccs (szerintem tuti, eddig csak kétszer fagyott)
2. accuaryweight mod (tele volt a tököm a mászkálással, így sok mindent tudok cipelni)
3. amk sleeping bag mod (nem mindig engedi használni, de hasznos)
4. full uppgrade armor and weapons 1.0 (a pedrive-okat ráérek később megkeresni)
5. magyar felirat & szinkron vissza, mert a mod-ok szétgyakták az origit. Ez is jól mükszik, néha persze előfordul orosz duma a háttérben, de a feliratok rendben vannak, illetve a pda mapjában van 1-2 dolog amit angolul ír. Gondolom ezeket a 07-es paccs hozta ki.Aki akar megkövezhet érte, de majd ha ismerem a pályát, és min. egyszer végigvittem, talán majd nem lesz ezekre a huncutságokra szükségem.
Vagy felteszem az 1 tonnás weight mod-ot, és szólithattok dömpernek"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Medvelászló
senior tag
-
VinoRosso
veterán
válasz proci985 #2563 üzenetére
nem csoda, hogy nem látni semmit, mert a CSban ha jól tom 3 dx10es "effekt" van, a god rays, volumetric smoke, valamint a dynamic wet surfaces. Ezekből egyik sincs a képen. Meg lehet őket csinálni dx9ben is, csak dx10ben jobban fut, valamit egyszerűbb elkészíteni. Amit még a dx10.1 miatt érdemes megemíteni( 1.56-tól ) az az MSAA(ezt csak játék alatt veszed észre, hogy emnnyit esik vissza az fps tőle), aztán kifújt.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz remington2 #2558 üzenetére
nézd meg mégegyszer. a talajt. hosszan. nekem is kb egy percig kellett néznem, amíg bármilyen különbséget ki tudtam venni. a DX10esnél a talaj repedéseinél kicsit jobb a mélységérzet, legalábbis szvsz. mintha egy picit a textúrák is élesebbek lennének, de ez megint csak a post process függvények pontos eljárásától függ, ld S.H.A.R.P.E.R. textures pack;> mivel minimum 4 post process (hasamracsapásos szám, nem megkövezni) van, ha ugyanaz a textúra az alap, igazából az élesség nagyon nagyban fog függeni az azokban használt algoritmusoktól is. arról nem is beszélve, hogy a textúrák is valszeg több textúrából vannak heggesztve layerekkel. és itt most lehet baromságot mondok, mert valamennyit a témával foglalkoztam pár éve, de a DX9.0c/DX10.1 renderelési folyamatairól nagyon keveset olvastam csak utánna, és az utóbbi két évben eléggé durva áttörések voltak a témában (Doom3 engine, UT3 engine). meg ehhez konkrétan az enginet is ismernem kéne, ami nem igaz rám.
motion blur alapból jó dolog, mert depth of field és field of view, valamint fókusz szimulálására az elmosás a legjobb módszer, az más kérdés, hogy itt tényleg picit túlzásba vitték a srácok (arról nem is beszélve, hogy az alap textúrák is kicsit túlzottan el vannak mosva). szerintem még belefér, és az NFS: Carbon/UC és Deus Ex2 volt ilyen szempontból totál elszúrva, de ez megintcsak relatív. és azoknál kellett a mosás, mert néha hányadékok voltak a textúráik (gyenge konzolport mind). más kérdés, hogy ha a dolog zavar, ott a sharper for CS mod, és voilá;>
dx9.0c alatt szinte mindent meg lehet csinálni, amit dx10 alatt. a probléma, hogy másképpen kell optimálisan programozni rá, és az évek alatt berögzült/leprogramozott dolgokat nehéz egyik napról a másikra megváltoztatni, főleg ha az egyik rendszert már ismered optimálisan, a másikat meg újdonság, és senki nem tudja konkrétan, hogy mit is kéne vele kezdeni. illetve pontosabban mindent meg lehet csinálni, ha megfelelő méretű számítási kapacitás rendelkezésre áll (eddig is volt global illumination, eddig is volt raytracing, csak éppen akkora számításigényük volt/van, hogy renderfarm alatt nem érte meg őket használni). és ez a lényeg: szép legyen, és fusson a célhardveren, különben a hajunkra kenhetjük. minden más mellékes (szigorúan grafikára sarkítra a dolgot).
a dx10 nem csoda, csak egy eszköz. jól használva sokat lehet gyorsítani/több effektet/spriteot/akármit lehet megcsinálni vele adott idő alatt adott számítási kapacitású eszközön, de a dx9.0áról dx10.1re átkókányolt -nincs natív dx10es játék a piacon- kód sebességi viszonyáról semmi biztos nem állítható. kókányolt jelen esetben: pár funkció cserélve lett, de alapvetően az engine nem nagyon változott (vö Doom3 és Q3A szinte teljesen megegyező konzolja, mert minden más cserélődött az idők folyamán... de mivel valahonnan el kellett indulni, és pont volt kéznél egy engine, hát szisztematikusan annak a részeit kezdték cserélgetni apránként). namármost ha ati kártyán bekapcsolod az AAt dx10.1 alatt, és a játék lassul, akkor kókányolásról van szó, mert a feldolgozási sorrenden egy grammot nem változtattak, csak pár sornyi kódot cseréltek.Lauda: én vezetővel... vagy az északkeleti átjárót használva. közben ugyan van pár bandita, de machine yardtól mindig van olcsó guide;>
[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
Én a mocsárból vissza vezetővel eljövök a géptelepig és csak onnan gyalogolok.
A vezető a faluban mocsok mert elvitt vagy 3-4 x 1800-ért aztán már csak 2800-ért akart, na annyiért meg már megyek gyalog az már majdnem 5 doboz 5.56x45mm AP ami meg fogy mint a fene a FT 200Mből.
Csalni nem is szabad elsőre, bár én másodszorra is csak a trader ovehaul modot raktam fel, hogy ne keljen sokat menni ha venni akarok valamit.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
titán
Én is úgy csináltam (de csak azért tudtam, hogy mizu, mert itt már leírtátok hogyan a legegyszerűbb ), a kép is ott készült. Faxa is vót' minden, csak vissza nem tudtam jutni vezetővel, most már tudom, hogy nem is lehet velük sehogy. Aztán gondoltam, nem szarozok az ingovánnyal és elvittem a cuccot a cordonban lévő stalker "bázisra", de ott csak 400 rubelt ad a kereskedő az obokanért a cs kereskedő pedig 800 felett, szóval érdemes oda átmenni.
Köszi!
emre: Nem szeretnék csalni, addig, míg egyszer végig nem vittem tisztességesen. Ez esetben a legrövidebb út nekem a faluközpontban lévő vezető volt, mert az egyből elrepített a cs bázisra.
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
Én úgy oldottam meg, hogy csaltam.
Feltettem MaxWeight500kg modot, és ha mindent kipakolok egy forduló.Lehet neked másik jön be, nem tudom. Lehet már ezt is frissítettem mikor feltettem az 1.507 patch-et. Nézz körül az oldalon.
Egyébként a legrövidebb szvsz, kordonból ingoványba (stalkerbázis mögött), aztán vezetővel központba.
-
virkir
veterán
Én úgy csináltam, hogy amikor egy adagot legyaktam akkor gyorsan kihordtam mindent a kidőlt fa mellé mert ott nem vesznek észre.
Mire ez megvolt már szivárgott vissza az utánpótlás és lehetett menni a következő fordulóra.
Ha volt már legalább 4 fordulónyi cucc azt először behordtam a faluba és onnan mentem a vezetővel a mocsárba eladni.
Vissza sehogyan sem tudsz jönni csak gyalogosan az ottani vezetők csak a Cordon felé menő utat ismerik.
Megcsináltam vagy 4x mikor elvállaltam a stalkertől az eü. csomagos küldetést, na utána már sajnos nem jön több utánpótlás."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
remington2
senior tag
válasz proci985 #2556 üzenetére
Lehet, hogy vak vagyok, de nekem a dx9-es kép tűnik élesebbnek. Nézzétek a teherautó ajtaját: dx10-nél tisztán látszik rajta a motion blur, dx9-ben tisztább a képe. Ugyanez igaz a fára is.
szerk: jobban megfigyelve a képet, mindenütt a szemét motion blur, a platón is. Nem tudom, mit esznek ennyire rajta, egyáltalán nem szép. Ez lenne az új kor? Technikai fejlődés = szemfolyatás? Kb. olyan, mint amikor szénné sütöm a süteményt, de rakok rá 1 kiló cukrot, hogy ha rossz íze is van, legalább édes legyen
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
-
titán
Még nagyon az elején vagyok, csak gondoltam megpróbálom kifilézni a militarit, hogy mégis mennyire nehéz lesz majd. Sikerült is nagy nehezen [link] , el is vittem egy adagot a cs bázisra, viszont nem tudok vezetővel visszajutni a cordonba, csak a gyalogos átjárón, addigra meg megérkezik az utánpótlás a militariba és szarrálőnek megint. Ti hogy közlekedtek a cs bázis és a cordon között?
Ja és kurva jó lesz ez a game is, csak kicsit le kell ülni elé végre (időm mondjuk megint kevés lesz). Kell azért néha egy kis izgalom, mert az eleje nekem rohadt unalmas volt, ez a militaris gyilkolás hozta meg a kedvem egy kis stalkerhez.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Tommi000001 #2551 üzenetére
Nekem volt ilyen gondom Vista mellett a 7. patch-el. A megoldást az SP1 adta!
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
-
Tommi000001
aktív tag
Volt olyan akinél : XRengine.exe működése leállt?????
Miért van ez és mit lehet tenni elllene???
"A Föld,a Naprendszer elmegyógyintézete...."
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Medvelászló #2542 üzenetére
az a helyzet, hogy az anomáliában nem látod az artifactot, de az bizony ugrál, mint anno SoCben a mamas beadsek atomvillanás után... szóval fog az sokat mozogni, aztán amikor már harmadszorra lépsz bele a vortexbe, egyszer csak megjelenik a lábadnál...
atom ellen szerintem az anomália véd, és ez nem a fallout3, hogy felrobbants benne atombombát
-
remington2
senior tag
Nekem is bezáródott egyszer-kétszer, de nem huzamosabb időre, csak néhány másodpercre. Elfordultam, elindultam a másik irányba, és mire visszanéztem,már nyitva volt . . . Arra lennék kíváncsi, vajon milyen szerepe van az ajtónak a banditák rendszeres visszatérésével kapcsolatban. Lehet, valami rejtett Resurrection Hub van a pincében?
-
foxboro
tag
Hi!
Atomot nem dobj 'má belé, mert tönkremegy a Zóna
Detektor elő( O defaultban): a legszarabb csak pittyeg meg villog, mikor közel jársz
A kicsit jobbik már az artik irányát is mutatja, a best pedig a távolságot is mutatja (olyan mint az Aliens c. filmben a mozgásdetektor, az anomáliában levő artit gombócként látod rajta Amikor már szinte rajta állsz, akkor kiugrik az arti az anomáliából, azt elkapod, és okosan távozol!!!
A csavar csak arra kell, hogy hova ne lépj
Üdv! -
emre
veterán
Miért neked az is van?
Mennyé be érte, azt jól fogd meg, de el ne ereszd, aztán meg fuss forrest fuss, és mindeközben, szorgosan nyomogasd az elsősegély gombját!
Ha meghaltál, akkor nem sikerült, de asszem ezt a részét már gyakoroltadÉn fullos seva nélkül neki sem állok
-
Medvelászló
senior tag
Valaki segítsen,fél órája dobálom a csavarokat az anomáliákba de nem ugrik ki belőle semmi féle arti,mit tegyek még ,atomot ne robbantsak mellette??
-
emre
veterán
Valaki írta, hogy tök random van nyitva a fosztogatóbázis ajtaja. (szeméttelep)
Ez annyira igaz, hogy kb. 20 perce keringek, hol lehetne kijutni.
Ennek eredményeképpen tele tököm, és találtam két artifactot, (éjszakai csillag, holdfény)mod:
no, megvan, a második szint, ahol a hátsó részre ki lehet jutni, onnét meg csak egy ugrás[ Szerkesztve ]
-
titán
Ez a térkép is nagyon jó, minden rajt van, ami kell.
Aki vista alatt játszik, melyik patch van fent? Megoldódott már az 1.5.07-es kilépési probléma?
-
foxboro
tag
válasz Medvelászló #2531 üzenetére
Hi!
Kezdetnek ez is megteszi: [link]
Itt megtalálod részletesen, hogy hol találhatóak az artik.
De: ez nem egy végigfutós játék, tessék szépen lassan elmenni mindenhová, mindent körbejárni ... az anomáliák környékén pedig detektor + csavar elő, és már lehet is kibűvészkedni belőlül az artikat, ilyen egyszerű.... Mondjuk azért az erősebb anomáliákhoz valami jobb ruha, antirad, kötszer, elsősegélycsomag is szükséges.
Javaslom a legjobb detektor beszerzését már az elején
Üdv! -
titán
válasz Tommi000001 #2536 üzenetére
Nézd meg a partíciókat hány helyen találsz olyan könyvtárat.
-
Tommi000001
aktív tag
-
Medvelászló
senior tag
válasz Tommi000001 #2534 üzenetére
Documents and Settings-All user-dokumentumok-Stalker stcs-saved games.
VIrkir: hamár rokonok vagyunk vagy mi ,igen szoktam olvasni a válaszokat,próbálom követni őket,csak nem találtam eddig sehol artit.Amúgy köcce a helpet -
Tommi000001
aktív tag
Helosztok
Hol menti el a game az állásokat?"A Föld,a Naprendszer elmegyógyintézete...."
-
virkir
veterán
válasz Medvelászló #2531 üzenetére
Komám te szoktad olvasni a kérdéseidre adott választ? Habár meg is köszönted.
A #2489-ben leírtam részletesen mindent.
Írtam, hogy Sido gombokat ad a Clear Sky kereskedőhöz képest.
Artit gyűjtögetni meg addig ne menj amíg nincs védelmed radioaktívitás ellen mert sokszor és gyorsan meghalsz.bim
Bizony.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
foxboro
tag
Hi!
Örülök, hogy sikerült
A végét nagyon elcseszték -szerintem.
Egyébként nem csináltam mellékküldetéseket, csak miután már a limanszki híd lent volt, visszamentem az 50 ropiért + Ft200M-ért a bázisra. Azután összeszedtem szinte minden artit, meg fegyvert, mindent eladtam ami nem kellett..
A fejlesztések keresése is jó móka volt, az is hozott zsetont, amúgy kb.400 ezer rubelt szedtem össze így, nem megerőltetve, de így is jutott uppolásra, ruhára, töltényre....
Üdv! -
bim
veterán
válasz foxboro #2525 üzenetére
végignyomtam hála neked.
Azért az nem semmi hogy a mentésedben egy felfeljesztett SEVA rucit kaptam spéci fegyokkal. Ehhez képest én egy hálóköntösben fakardal nyomultam.
A végjátknál és az odavezető úton szinte elengedhetetlen ez a felszerelés.
Már az építkezésnél leizzadtam az én kis puritán felszerelésemmel mire leirtottam az ellent.
Szóval az a lényeg hogy minden mellékküldetést meg kell csinálni hogy legyen elég pénzed és mindent felfejleszteni különben csak szenvedés az egész.
Amúgy nagyon tetszett a játék. -
Medvelászló
senior tag
Kezdek megőrülni,vagy tényleg jól látok,amikor lemegyek Szidorovicshez ,minden alkalommal más lenne a kínálat?????Most kezdem 3x-ra a játékot,van kb 110 000-em,akarok venni 1 Berill bikinit,most meg eltünt előlem,és valami banditás szar műbőr kabátot lehet csak biznicelni.
-
emre
veterán
Én is 1.504-es szinkronosról 07-re.
Frankón megmaradak a mentések nekem is, és még a szinkron is működik.
De azt a tökölést nem tudom visszaadni, mire minden úgy ment ahogy kellett.
Az egyik .ltx-be is át kellett írni vmit.
De ma de. 10 óra óta jáccok, (szerencsétleneked ) és még nem lépett ki."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
bim
veterán
Már az elhagyatott kórházban vagyok s nem jutok előrébb egy centit sem mert amikor a mesterlövészt és a géppuskást le kell irtani a barátok támogatásával egyszerűen kiszór a játék. megakad és kitesz az asztalra.
életemben nem szívtam ennyit egy játékkal sem.
1.504-es patch van fent
esetleg létezik olyan megoldás erre hogy ne vesszen el az összes mentésem? -
virkir
veterán
válasz Medvelászló #2520 üzenetére
Már írtam, hogy hagyd azt a küldetést addig míg nem gyűjtöttél elég pénzt valami komolyabb cuccra.
Menj el a katonaság bázisára fegyvert szedegetni vagy a Freedomnak csináld meg az antennás küldetést.
Költhetsz fegyverre is, tán már van a Freedomnál SVDm2 ilyenkor."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Medvelászló
senior tag
Mielőtt elrabolná a két huligán a lóvémat a bolhapiacnál,valahol tudok-e venni valami féle védőruházatot,nem akarom h.elvigyék kb 13 000 rubelemet!Micsoda utálatos dögök ,már másodszorra nyúlják le a lóvémat a rohadtak
-
foxboro
tag
válasz Gergő009 #2518 üzenetére
Hi!
Strelokot lődd a Gauss puskával, amíg le nem a csík, ami a PSI pajzsát mutatja. Egyébként meg csak előre menj a teleport kapukon keresztül, amint meglátod Strelokot lődd ezerrel, egyébként ezt Lebedev is mondja.... A momolitokat meg valami uppolt fegyóval, pl.FT200M lődd.
Üdv! -
Gergő009
csendes tag
Sziasztok!
Az utolsó pályán vagyok, mikor Sztrelokot kell kinyirni.
Az időkapukon át megyek, de elakadok, mert egy etőn lévőbe mikor bemegyek mindig ugyan arra a tetőre rak vissza.
Másik kapu nincs és minden ellefél kinyírva....HELP please.
-
foxboro
tag
Hi Mindenkinek!
Hát lassan én is végigtoltam a game-t....
A végén nagyon meglepődtem A kórház után a katakombák után az erőműs rész ennyi lett volna!!??? ... pár monolit hidegre tétele, meg bohóckodás a Gauss fegyóval.... nem hiszem el, hogy "csak" ennyi lett volna....
Amúgy a végét leszámítva nagyon bejött az egész
Aki még nem nyomta végig, azoknak tanács: Limanszkba mindenképpen vigyetek uppolt mesterlövész puskát, de minimum egy uppolt Vintar BC-t, nagyon hasznos!!!!
Én maxra SEVA ruhában nyomtam végig , szerintem elég volt, főleg az 5db artinak köszönhetően az övemben, de pl. a limanszki javítás után még a legvégére is maradt kb.50% páncélom Igaz, normálon nyomtam...
Exot nem próbáltam, mert nem szimpatikus, hogy nem lehet benne futni, szerintem néha nagyon kell... Ennyi röviden... Oldalakat lehetne írni róla.
Üdv! -
Medvelászló
senior tag
Hamarosan itt van szilveszter,idén nem akarok pezsgőzni,inkább iszok Kozák vodkák,attól nem leszek sugárfertőzött
-
-
300000
csendes tag
Mi az a Vintar bug?
-
szinesz.bob
senior tag
Sziasztok!
A fosztogatók és a szabadság bázison lévő zenét szeretném +szerezni. A játékhoz adott cd-n nincs rajt.
Előre is köszönöm! -
Foglalt név
addikt
Örülnék, ha mindenki a témánál maradna és nem kéne többet törölnöm. zeoos-nak ez már a második figyelmeztetése. Mint mindenhol, itt is van házirend, amit illik betartani.
-
zeoos
tag
"bim" !
Szerintem a PDA-don lévő képen kicsit dél-keletre lévő csapathoz menj el, majd a lehetséges beszélgetést gombolyítva megfogtok egyezni, hogy te segítesz nekik, ők meg átnavigálnak az anomáliás részen (nem árt, ha van nálad gránátvetős fegyver, mert az út végén lesz egy olyan kétlábú dobbantós izé -ezt jól megmondtam-, amit gránáttal tudsz a leghatásosabban likvidálni.
A szóban forgó csapatot egyszerűbben tudod megtalálni az autóbusz utáni bejárótól, mint a hídfőállásnál lévő bejutási lehetőségtől (mármint vöröserdőt körülvevő kőfal bejárataira gondolok itt).
Tanácsom a következő: ne térj le az ösvényről, azért elég jól látszik a kitaposott út. Nagyjából lődd be az irányt, aztán iszkiri ... keresd meg a csapatot. Onnan már nem lesz gond a továbbjutás. Persze közben lesznek beszarató hangok, talán pár kutya is a seggedbe harap, de nem olyan nagy kunszt még ezt a részt megcsinálni.
Később majd el kell jutnos a téranomáliáig, ami egy tank felett lebeg. Ebbe ugyanúgy belekell ugrani mint a kordonban lévő híd felett lebegőbe kellett annakidején és így teleportálsz át majd az erdész féle területre.
Amikor sikerül átjutnod, körülbelül ugyan az a helyzet mint amikor az ingovány-kordon között először átvisz a vezető, azaz megnyílik egy másik átjáró a vöröserdő és erdész helyszín között ... innentől nyitva lesz az a kapu, ami az erdészes rész melletti bánya felé eső kőfalnál idáig zárva volt.
Mindenesetre egy a lényeg ... ha nem térsz le az ösvényről, akkor nagy baj nem történhet veled."... nem tudtam, hogy lehetetlen (?!) ... ezért megcsináltam (!!!) ..."
-
virkir
veterán
Hát az első és legfontosabb stratégia, hogy jó ruhával menj be oda pl. SEVA-ban.
A második az artifactok használata
Megkapod ha kipucolod a banditák bázisát egy SEVA-val a Stalkeroktól vagy Yantarban a Prof bunkerétől nyugatra a pocsolyás részen.
Dark Valley-ben található 2 db belőle
Ezek mellé nem árt valami egészség növelő és vérzéscsillapító sem amiket többfelé lehet találni.
Használd a térképet amit már többször linkeltünk nagy segítség.
Harmadszor úgy a legegyszerűbb megtalálni az átjárót ha megkeresed a keleti oldalon a kerítést és azt követve járod körbe Red Forest-nek ezt a részét. Egy alagút lesz néhány mutánssal kibélelve amin keresztül egy nagy mezőre érsz. Onnan már egyértelmű az út az anomáliához.
Ja ha az erdész feladatát teljesíted kötelező kihasználni a Vintar bugot"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
kem
addikt
válasz Medvelászló #2501 üzenetére
Ez a máju... majális ez a szeretet ünnepe. Mindenki eggyé egy mindenkié
Köszi!
-
Medvelászló
senior tag
Bár nem szeretnék beleszólni,gyerekek ne gyűlölködjetek Karácsonykor,ennélkül is sok szarság van a világban ünnepekkor!
Új hozzászólás Aktív témák
- ANTMINER S21 Hydro 473 THS Magyarország egyetlen Hydro Hosting szolgáltatójától!!!
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Lenovo ThinkPad T560 laptop notebook i5-6300U, világító HU bill., FullHD IPS, dupla akku
- Synology DS220+2GB + 6TB WD RED
- UNI T UT81C multiméter és oszcilloszkóp
- Samsung Galaxy S24 FE 5G 128GB 8GB RAM Dual (SM-S721B) Mobiltelefon Új Bontatlan Garanciás
- Intel xeon X 5650 HP Z400 6 mag 12 szál GTX 650TI 20 GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest