Hirdetés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Monitor hiba topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
' Tzs ,
senior tag
Mérgelődök mert a laptopot nem adtam le, mielőtt átjöttem a Sötét völgybe, az a rész kimaradt, de mentésem nincs, szal újra kéne csinálni a mapot amihez nem nagyon van kedvem
Néztem a végigjátszós videót, bár ne tettem volna...totál összekeveredtem itt. Boer hol, mikor tűnik fel és adja ezt a feladatot?
szerk: Ja most látom "(Boer bandita a tanyán csak akkor áll veled szóba, ha megölted Borovot.") még nem...szal gatya. Max kell keresnem mentést a neten Borov küldetés utánról, ha végképp nem jutok dűlőre a dolgokkalNincs god mod a modban? Nem szoktam csalni, de néha jól jönne 1 rövid időre.
-
' Tzs ,
senior tag
Pfff,fck! Nem adtam le a laptopot (most olvasom) ...az baj? Amúgy köszi ezeket! Igen a Voronin odaadta a melót, a nyílpuska is megvan. Érdekes, hogy az egyik végig játszásban nem használtak nyílpuskát. Hova kell menni a kutyáért?
-
Laris2
senior tag
válasz
' Tzs , #7086 üzenetére
[link] Végigjátszás, spawn, meg minden amire szükséged lesz.
1. Súly 100 kg
2. SPAWNER
3. Konzolparancs a fű magasságának beállításához
4. A hátizsákok térfogata 10-szeresére növelése
5. Javított GG állóképessége
6. Mozgáskorlátozott dinamikus öltöny hud
7. A tabulátor szövegének fehér színe (szerző: vader_33)
8. Az étel nem romlik meg a sugárzástól
9. Vegyünk mindent az X gombbal
10. Javított golyóállóság a Nanosuit-hoz
11. A Gravity Suit súlyának rögzítése
12. Lengés letiltása ütéskor
1, Telepíted a modot (ezt a 2-es parancsikonnal végezd torrent fájl)
2, Ráteszed a kiválasztott könnyítéseket
3, Majd a magyarítást és kész
Több módosítást is rátehetsz, csak felülírod a gamedatát.
(Boer bandita a tanyán csak akkor áll veled szóba, ha megölted Borovot. Voronon adja ezt a munkát, az erdész meg a nyílpuskát) Ha előjött Buks a kutya. ő kapcsolja ki az erőteret, kövesd, mert félútról visszafordul. Este 10-ó-ig mehetsz a kutyáért, vagy reggel. Sidortól is vehetsz hálózsákot. A naplóban is vannak információk, ha elakadsz nézz bele, vagy a beszélgetésekbe. Ez legtöbbször segít. -
' Tzs ,
senior tag
válasz
Timstrike #7085 üzenetére
No, azt hiszem itt a vége egyenlőre számomra
Valami félrement valszeg. Átjutottam a Sötét völgybe éjfél után. Beszéltem a 3 banditával akiket Borov kitagadott, egyenlőre nem tudnak segíteni. Megjött pár bandita, akiknek mindegy milyen ruhában vagyok one shoot, one kill van. Plusz van az az erőtér amit nem tudok kikapcsolni. Az egyik bandita tábort (ahol a kapuval szemben asszem valami nagy markoló áll) kiirtottam. Aludni nem tudok, nincs hálózsákom. Szal őő ennyi kb most
Laris: nem használtam még a spawn menüt (hogy kell aktiválni a játékon belül?)
Néztem végig játszást. A megérkezéskor ott lehet beszélni valakivel jó hosszan, de nálam nem jelent meg a fazon. -
' Tzs ,
senior tag
A kitörést (az RtS-ben) Farkas búvóhelyén hogy kell átvészelni? A nyílpuska megvan, laptop megvan, könyvtáros kinyírva! Mire odaérek az öreghez, éjfél van alszik. Amig ő szunyókál, addig engem kinyírt a kitörés
Nincs hova bújni. A pihenésre szánt barlang bejáratát pedig nem találom sehol
-
' Tzs ,
senior tag
[link] - fatál error
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
' Tzs , #7077 üzenetére
[Return to Scar]
Most jutottam át a Bárba. A pultnál álló bandita szövegében van 2 tömb forditatlan angol rész. (Az a rész amikor ingyen infó kell) Továbbá ezen a területen már harmadszor dob ki a játék fatal error hibával. Másoknál volt ilyen? Most kezd izgalmas lenni a sztori nem szívesen hagynám abba ez miatt... -
' Tzs ,
senior tag
Empty folder haver! Próbáld meg használni a TzsWeb frissen nyílt felhőtárhely szolgáltatását! Írj rám PM, kapsz egy ingyen teszt tárhelyet ha érdekel :) Talán nem banoltok a reklámért
Még tesztfázisban van ugyan, de hamarosan elérhető lesz a nagyközönség számára is
Vagy küldd át emailben nekem!
Igen azt meg is kaptam, de hogy hol kell átmenni... amúgy vannak apró gondjaim ami csak az én szőrszálhasogatásom (ezt a szót se használom soha) interface (remélem jól írom) ezért maradt ki az OGSE is meg a többi ShoC mod... A második slotban az AK pld miért nem váltható egér görgővel stb. Meg amikor felveszem az artifaktot megfagy a karakter a sugárzó terület közepén...amúgy sincs nálad semmi csak egy pulóver meg egy eü csomag, szal nem idegesítő
igyekszem elengedni ezeket és folytatni a játékot
[Változás ideje]
Nézz rá kérlek, hátha te megtalálod a megoldást! Nem hiszem, hogy ne bólintana rá a Mester!Többen szívtunk itt vele a fórumon, viszont a sztori miatt én mindenképp végig játszanám. Ahogy a Return to Scar-t is. Itt én többféle megoldásra is gondoltam álmatlan éjszakáim során (na nem ez miatt
) Például hogy a Steam-es eredeti CS-re rátenni a modot, vagy a 2.0 korábbi verzióját. Vagy hogy a modban lévő grafikát lenullázni (dx9, statikus megvilágítás, látótávolság, fű stb.) mindent lebutítani hátha ez a gond...eleve azt a launchert nem lehet kilőni az űrbe? A szándékot értem, de ha nem működik rendesen én hajítanám ki (egyeltalán miért kikerülhetetlen?!). Vagy az fsgame.ltx értékeinek átírása, bár én nem nagyon tudom hogy melyik micsoda...
-
Laris2
senior tag
válasz
' Tzs , #7077 üzenetére
[link] kis könnyítés a játékhoz. Olvasd a végigjátszást is, benne van a magyarításban.
Egyébként amikor a mozdonytól elkíséred a faluba a tudósokat, akkor kapod érte az átmenetet a mocsárba. Vannak kis kiegészítő modok, és spawn menü is hozzá.
Változás ideje, SaGa munkája. Ránézhetek, és ha sikerül megoszthatom, ha SaGa rábólint. -
' Tzs ,
senior tag
Laris: Oszd csak meg ezt mindenkivel pls!
SaGa-nak üzennék közben: nem hagy nyugodni a Változás ideje mod. Ma kattogtam azon, hogy kénytelenek lennénk csaló kódot bevetni a pályaváltásnál. Ha jól emlékszem -max kijavítotok- az az egyetlen mod, ahol nem szokványos töltőképernyős mapváltás van hanem egyszer csak elkezd betölteni. Nem lehet hogy a script hal meg eközben? Talán emlékszel, mondtam hogy Prypiatból egyszerűen NEM LEHET kijutni a 4 kijárat egyikén sem. Nyomozgattam orosz fórumokon másnál is van ez a hiba, de közülünk te vagy az egyetlen aki végigvitte hiba nélkül. Ha van időd kérlek fussunk egy kört ennek a megoldására, mert azt a sztorit nem hagynám ki!
11 éve próbálkozom OMFG!
Erről van szó: [link] -
Timstrike
tag
válasz
' Tzs , #7071 üzenetére
A fej több helyen lehet:
1 -a temető után a völgyben a katonaság felé
2 -az út másik oldalán egy kidölt fánál (vadisznók vannak ott!)
3 -a vasúti híd alatt
4 -az anomáliával tele levő csőtelep Szidó búnkerétől nem messze.
Ha majd mész a Szeméttelepre fogsz találni rengeteg relikviát. -
Timstrike
tag
-
Laris2
senior tag
válasz
' Tzs , #7067 üzenetére
Van végigjátszás hozzá, nézd meg kicsit északra a nagy tartályoknál.De még két másik helyen is lehet. nekem az F5-F9 oldotta meg. Szerencsére nem sok keresgélős feladat van, némelyik helyét jelzi is. A frissítések miatt, pár fájl elveszett, ill nem szerepel a fájlban. Olyan hiba is van, hogy ciril betűt írtak a program karakter közé. Találkoztál is vele az elején. És túl is vagy a problémás részeken.
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
' Tzs , #7066 üzenetére
[Return to Scar]
Nos akkor:
"Tehát mod telepítés, kiegészítők telepítése, és magyarítás."
- mod /done
- Кумулятивный патч 1.08 / done
- összes válaszott kieg.
- magyarítás.Működik. Most Szidor fejszobrát vagy mit kell keresni. A fordításban hangosan felröhögtem az elején, amikor valami olyant nyomott a tudós hogy nehéz mint az orosz szöveg fordítása vagy mi
Nem lehet visszanézni a beszélgetéseket? Szidorét nem találom...
-
' Tzs ,
senior tag
-
Laris2
senior tag
válasz
' Tzs , #7060 üzenetére
[link] Return of Scar 2 magyarítás javítva (egyik kiegészítő, átírt egy scripts fálylt ami felülírta a shram.ltx-et, és ütközés lépett fel, amit nem vettem észre)
"az első linken a torrent link vírusgyanús" ez a legújabb javított mod. A többi hibás, és a patchek további hibákat generálnak. Ha akarsz vele játszani, akkor ezt a 2024.12.10-es verziót töltsd le. Nem volt vele ilyen probléma, priviben teszteltük a játékot.
Tehát mod telepítés, kiegészítők telepítése, és magyarítás. -
' Tzs ,
senior tag
Ez felhívás keringőre haver!
Tehát ezt [link] szedjem le ez az első rész módosított végigvihető változata, itt meg a magyarítás [link] hozzá? Bele kell néznem...
(Amúgy jó lesz ha összeszedünk minden a modot+magyarítást és mindenféle fájlokat. 1-2 nap és nyitom a szervert ahonnan elérhetővé szeretném tenni az összes itt tárgyalt modot és aki akar némi privát tárhelyre szert tenni, annak is lesz lehetősége
)
szerk: az első linken a torrent link vírusgyanús, a yandexes meg jogsértő amiért törölték. Egyéb link esetleg? -
Laris2
senior tag
[link] Return of Scar 2 magyarítás. Van benne egy kiegészítő, amiben minden fontos infó megtalálható a játék elindításához.
A játék tartalmazza az első részt finomítva, ill a második rész ennek a folytatása, és befejezése. Remek történet, remek befejezéssel semmi mellékküldetéssel.
(IA topikból ismerve Tzs fórumtársam temperamentumát, ha végigjátssza,néhány extrém jelenettől biztosan leesik az álla )
Ajánlom minden stalkeresnek, ajándék ez a játék. -
Laris2
senior tag
[link] Return Scar2 OGSR motorral. (készül hozzá egy összecsapott magyarítás is.
Aki már únja, vagy el sem kezdte a Stalker 2-őt, jól jöhet ez a kis kalandosdi)
Buék!!! mindenkinek -
' Tzs ,
senior tag
Hátha érdekel valakit ez a kis gyűjtemény a Magyar Stalker csoportból:
"Ha valakit érdekel az összes stalker mod. Ami számít. Akkor itt van minden is. Ajánlanám a " Secret Trails 2 OGSR" [link] -
lacika93
csendes tag
Sziasztok!
Van egy "kis" probléma a játékkal, 20 perc guglizás után sem találtam rá megoldást, szóval szeretnék segítséget kérni tőletek.
Amint elérek a szivattyúállomáshoz az egész képernyő egy fekete katyvasz, viszont csak ha arra fordulok amerre az ellenség van. Az ellenséget nem is látom, csak azt, hogy a puskák a levegőben vannak.
Aztán össze-vissza vibrál a képernyő.
Már három teljesen különböző móddal is próbáltam, ugyanez a hiba, mindig pontosan ugyanott és ugyanakkor kezdődik.
Az egész játékot úgy, ahogy van töröltem, újratelepitettem, de a hibát nem oldotta meg.
Steames verzióról van szó, az érdekesség, hogy a nem steames verzió simán megy, minden gond nélkül.
Valaki tapasztalt már ilyet? -
Dhampir
félisten
válasz
Dhampir #7048 üzenetére
Köszönöm, SaGa59 fórumtárs segített a S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat topikban.
$game_ai$ = true| false| $game_data$| ai\
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Az fsgame.ltx szerkesztésekor véletlenül átírtam az alábbi értéket a "gamedata" szerkesztése helyett, és nem tudom, hogy eredetileg melyik volt "false vagy "true", esetleg mindkettő?
$game_ai$ = true| true| $game_data$| ai\
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Ismét elkezdtem a magyar szinkronos és hangulatos Clear Sky alapjátékkal kószálni kicsit a Lápban, most a Linuxos Steam alól futtatva, ami klasszul működik.
Érdekes belegondolni abba, hogy egy ilyen játékhoz valaha viszonylag erősnek számító VGA kellett, most pedig a jelenlegi notebookos hardverkonfigurációban egy mobil Intel Core i5-1235U processzor részét képező Intel Iris Xe Graphics G7 80EUs integrált grafikus gyorsító is szépen futtatja.
-
' Tzs ,
senior tag
Ez a Reborn haver. Imádom ezt a részt játszom csak hatalmas harcokat csinálok itt. Van egy mentésem -valakitől innen- azt viszem szórakozásból, mert sajnos még van pár krix krax karakteres leírás az autoscanner (jól írom?) jóvoltából. Busz nincs ott, csak egy katonai terepjáró...
Elkezdek akkor képeket gyártani. Meg van 1-2 furcsa párbeszéd, megnéznéd majd kérlek? -
Laris2
senior tag
válasz
' Tzs , #7043 üzenetére
Ez az Istok lenne? Erre én nem emlékszem, lehet nem is jártam erre. Ez még a játék eleje, vagy hol tartasz. Én a pályák felén nem is jártam, nem is volt küldetés minden pályára.
Persze küldj képeket. A Kordon "borongos" alagúton túl, van egy busz, és egy teherautó. Ugorj fel a teherautóra, és kapsz valami jelet, ha erről van szó. -
' Tzs ,
senior tag
[STALKER - REBORN]
Azé' itt lenne kérdésem: [borongós] mit kell csinálni itt? Azt se tudom mi az és hol van, többszöri végigfutás után sem... A kordonhoz vezető út vége igazi RÉMÁLOM, írtam már itt? 80 db 4-es erősségű (fullos) Stalker és Zsoldos kellett hogy a 6 db óriás toppantót kinyírjuk! Valszeg arra alapból nem kell menni ugye? Amúgy találtam még le nem fordított részeket, küldjek majd képeket? -
Laris2
senior tag
válasz
hubai38 #7040 üzenetére
Lehet csak eredeti játékkal megy.
Még egy tipp. Az unpacker könyvtárban indítsd el a 00UNPACK MOD+addons.bat fájlt. Várd meg amíg végez a kicsomagolással, majd indítsd a játékot az LFOLauncherrel. Ekkor a játék iszedi belőle amire szüksége van.
Ha nem megy alapjáték probléma. -
hubai38
aktív tag
elkezdtem ki szűrögetni, conflig mappa,sytem,text mapa eng es a rus mappák nem jók neki
lehet hogy nem jól írok valamit de ezek a mappák nélkül indul a játék.
-
-
hubai38
aktív tag
angolul működik nincs gond.FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Function : CInifile::r_string
[error]File : C:\Users\Paps\Desktop\Advanced-X-Ray\SourcesAXR\xrCore\Xr_ini.cpp
[error]Line : 514
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : Can't find variable hud_step_sound_vol_k in [hud_sound]stack trace:
-
Laris2
senior tag
válasz
hubai38 #7024 üzenetére
Kipróbáltam. Feltelepítettem a GoG-os verziót. a letöltött modot a Clear sky könyvtárba másoltam, és elindítottam a játékot a LFOLauncherrel itt átállítottam angolra, ellenőriztem működik-e. Ezután rátettem a magyarítást, és simán működik. Más verzióval nem próbáltam. Még annyit, indításkor egyből a beállításokban érdemes lejjebb venni, a hardverzabáló funkciókat.
-
hubai38
aktív tag
Sziasztok Stalker Clear sky LFO mod magyarosítás nem elérhető nem tudom letölteni.
-
Dhampir
félisten
Köszönöm szépen, letöltöm ezt a magyarítást!
Nem tudom, a megvásárolt, de nem az online(?) launcherhez kapcsolódó, hanem a letölthető(?) (úgy rémlik) GOG-os verzió van meg, ami többféle hardveren is elindult, futott.
Lehetőségem szerint nyilván egy alkalmasabb hardveren szeretném majd futtatni ezt a remek játékot, de érdekelt, hogy egyáltalán menne-e.
-
Laris2
senior tag
válasz
Dhampir #7009 üzenetére
A Stalker Clear Sky tiszta telepítése (Steam, Disc, "A GoG-nak is működnie kell") Indítsa el az eredeti játékot, és zárja be (Steam verzió) Csomagolja ki a modot EMLÉKEZTETŐ: Csak az 1. részt csomagolja ki, a 2. részt automatikusan csomagolja ki (fontos a hibák elkerülése és a WINRAR használata érdekében) Telepítse a modot az eredeti játékra Indítsa el az Indítót "LFOLauncher.exe" Válassza ki a nyelvet (nem szükséges manuálisan hozzáadni a fájlokat, az indító mindent megtesz helyetted) Válassza ki a szükséges opciókat (az indító a megfelelő pozícióban adja hozzá) Enjoi FONTOS NÉMET SZÁMÁRA: Da der launcher schon auf Deutsch gestellt ist wähle erst Englisch und dann zurück auf Deutsch SEHR WICHTIG TIPP Minden fenti lépést megtetted ettől? akkor a játékot steam launcherrel is betöltheted. Információk: Hibakeresési mód: A hibakeresési mód lehetővé teszi a játékban a hibakeresési menü használatát, a játék betöltését, majd a főmenübe való belépést és az F1 billentyűt. Object Prefetch: Ez betölti az objektumokat a játék betöltése előtt, csökkentheti a mikrokéséseket Ui Prefetch: ugyanaz, mint az Object Prefetch, de UI-hoz (lehet, hogy problémákat okozhat)
Ezt a telepítési útmutatót találtam, hozzá.
[link] Stalker Clear sky LFO magyarítás. Ezzel próbáld meg az eredetiben találtam hibát ami okozhatta a gondot. -
Dhampir
félisten
válasz
Dhampir #7008 üzenetére
A magyar fordítás gamedata mappájának rámásolása a mod gamedata mappájára először három hibaüzenetet eredményezett, de a "Tovább" gombbal be lehetett jutni a játék főmenüjébe. Azonban "Új játék" indítása újabb hibaüzenetet és eddig nem tapasztalt fagyást okozott, és csak a Feladatkezelővel lehetett kilőni a játék főmenüjének megfagyott ablakát.
Kitörölve a megváltozott gamedata mappát és visszatéve a mod eredeti gamedata mappáját, most már ismét simán fut a moddolt játék angol nyelven.
Azonban tény, hogy az adott kis notebook nem való játékra, inkább kísérletképpen próbáltam meg elindítani rajta a Stalkert.
-
Dhampir
félisten
Köszi, hogy válaszoltál!
A GOG-os alapjátékot most angol nyelven telepítettem, de ugyanaz a probléma.
Ismét megpróbálkozom a moddal.Angol nyelven és alacsonyabb beállításokkal elindult a játék!
Most rápakolom a magyar fordítást is.
Lehet, hogy még megpróbálom letölteni valahonnan a Clear Sky Oblivion Lost verziót is.
-
Dhampir
félisten
Nálam hibaüzenetekkel, de új játék indítására kattintva működik, azután eltűnik a főmenü és hibaüzenet következik, amiben csak kurzorgombokkal lehet lépkedni, amíg be nem zárul.
Azonban meg kell jegyeznem, hogy az adott hardveren (Dell Vostro 3520 notebook, Intel Core i5-1235U, 16 GB DDR4 RAM, NVME Phison SSD) és Windows 11 Pro operációs rendszeren a GOG-os alapjáték el sem indul, csak a kis téglalap alakú rajzos ablakkal, ahol megáll és az egérkurzor folyamatosan köröz, de semmi sem történik.
Nyilvánvalóan nem játékgép, de ennél régebbi, akár 10 éves hardveren tökéletesen fut a GOG-os Stalker is, ám ezen valamiért nem sikerül futtatni a fenti játékokat.
-
Timstrike
tag
Köszönöm most már működik,habár megjelenik játék kezdéskor ez:
FATAL ERROR
[error]Expression : it != languagesToken.end()
[error]Function : CStringTable::SetLanguage
[error]File : C:\Users\Paps\Desktop\Advanced-X-Ray\SourcesAXR\xrGameCS\string_table.cpp
[error]Line : 140
[error]Description : Check localization.ltx! Current language:
[error]Arguments : hunFolytatás-ra kattintva elindul és eddig jól működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Energiaital topic
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest