-
IT café
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barett 50cal
senior tag
Sziasztok!
Azt megtudom csinálni egy routerrel hogy csak wifit sugározzon?
Ha igen hogy?
köszi! Linksys e1200ról van szó!
-
Barett 50cal
senior tag
A geppel noncs gond,tegnap volt itt kb 5laptop,es egyikselatta a wifit,se a kabeles internetet.
Amit meg felfedeztem hogy ugye eltunt a halozat,nrmtalalja az iPhone se,de talaltam egy olyan halozatot aminek a neve 'linksys' es a router is linksys es eddig nemvolt ilyen..de azon meg nincs net.szoval ha egy aramatalanitas miatt resetelt volna mindent,igyis kellene adnia netet,jelszo meg stb nelkul..
Szal ez elegfurcsa -
Barett 50cal
senior tag
Hali
Mivan akkor ha frissiteni akartam az egesz rendszeremet,es kihuztam aroutert.10ms mulva visszadugtam,de azutan mar nemlett net.elindul,villpg a wifi,az internet,a modem se rossz,aztis ki/be huztam,desemmi.kabelekkel nincs gond.egyszeruen eltunt a halozat pedig ugymutatja hogy aktiv.ilyenkor mivan?:/
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kedvező ár! Lenovo L380 Touch laptop (14FHD/i5-G8/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! HP Elite X2 laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Kedvező ár! HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/i5-G8/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Eladó kitűnő állapotban lévő HP Pavilion notebook
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest