Hirdetés
- Felléphet az amerikai tech óriások ellen Németország az újabb vámok miatt
- Sok pénztől esik el az OpenAI, ha nem lesz profitorientált cég
- Kínában már az USA nélkül is tudnak 5 nm-es chipeket gyártani
- Henna Virkkunen szerint minden tech cégnek tisztelnie kell az EU-s törvényeket
- Nincs elég NVIDIA AI-chip Kínában
-
IT café
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
Sziasztok! Miért kaphattam a Revoluttól pénzvisszatérítést standard csomagban? Úgy tudtam, hogy ez csak a magasabb/fizetős csomagok része...
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Rigormortiis #45193 üzenetére
Na fasza...a kártya működik amúgy, voltam az otp-ben is, ott azt mondták elvileg minden rendben van (viszont sok tiltás van a Revo visszaélések miatt)
Csak gáz, mert holnap lesz a havi Netflix/YT stb... levonás, és nincs rajta ketyi...
-
Rigormortiis
veterán
Sziasztok! Az mitől lehet, hogy tegnap óta nem tudom etetni a Revolutos számlámat az otp-s kártyámról? Mindent úgy csinálok, ahogy eddig szoktam, de nem szól az OTP alkalmazás, hogy hagyjam jóvá a vásárlást, így pedig a Revo arra hivatkozik, hogy a bankom a kérést elutasította...
-
Rigormortiis
veterán
válasz
géeles #44792 üzenetére
Nem utalással etetem elvileg. A kezdőlapon rámegyek a "hozzáadás"-ra, aztán kiválasztott az összeget, majd a pénz biztonságos hozzáadására bökök, majd megadom az OTP kártyám kódját, aztán az OTP appban engedélyezem a "vásárlást". Amennyire tudom, ez külföldi kártyás vásárlásnak minősül.
-
Rigormortiis
veterán
Sziasztok! Hogyha a Revolut appon belülről az ott megadott otp-s kártyámmal etetem a revolutos kártyámat, azért számíthat fel az OTP bármilyen díjat?
-
Rigormortiis
veterán
Most látom, hogy a tegnap létrehozott virtuális kártyám hó végén le fog járni. Ez normális?
-
Rigormortiis
veterán
válasz
#01110937 #42335 üzenetére
Hogyan lehet megadni neki a "rendes", magyar kártyámat úgy, hogy ha mondjuk a telefonommal fizetek a boltban a revoluttal (telefonnal vagy órával a Google wallettal), akkor ez működjön a nélkül, hogy előtte manuálisan átutalgatok a magyar számlámról a Revolut számlámra? Mert ha jól olvastam, akkor így ingyenes a fizetés, míg ha manuálisan utalhatom, arra a magyar bankom díjat számol fel.
-
Rigormortiis
veterán
Regiaztráció után melyik csomagot érdemes választani? A standarddal lehet online/telefonnal/órával fizetni? Bankkártyák közül a betétit vagy a virtuális betétit jó választani, mi a különbség?
-
Rigormortiis
veterán
Jár bármilyen költséggel a Revolut kártya/számla igénylése?
Az normális, hogy adószámot is kér tőlem?
-
Rigormortiis
veterán
Jól gondolom, hogy ha igénylek Revolut-os kártyát, és azt adom hozzá a Google wallet-hez, azzal működni fog az órás fizetés?
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A Chieftec továbbra sem hanyagolja a klasszikus felépítésű házak piacát
- Parkside szerszám kibeszélő
- GTA VI
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Napelem
- Elfelejtettem a film címét
- A legjobb gaming monitor 300 ezer alatt? - LORGAR 27MP1
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), frissen tisztva, 6 hó garancia, Bp-i üzletből eladó!
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1650W SilverStone DA1650 Gold moduláris tápegység
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Purple Használt, karcmentes állapotban 16/512 GB
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.350 mill ft
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro Black Használt, karcmentes, ajándék tokkal és 1 év garanciával
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest