-
IT café
2019-től a Xiaomi saját, különálló márkaként vezette be az új Redmi modelleket.
A téma címében szereplő 2 típus alapvetően azonos hardverrel készült. Előbb a Note 8 (röviden RN8), majd kicsit később a Note 8T (röviden RN8T) jelent meg. Bizonyos információk szerint ezt a modellt szánták európai használatra.
Kicsit ellentmond ennek, hogy a Note 8-nak is van Global verziója, tehát nem csak sajátpiacos értékesítésre készült. Ennek ellenére vigyázni kell a verziókkal, mert van "Global" és "Global ROM"-os verzió is a boltokban. Alapvető különbség köztük, hogy ha csak Global ROM-os, akkor nincs benne a - Magyarországon szükséges - B20 csatorna támogatása. Enélkül - főleg vidéken - gond lehet a telefonálással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
-
tomazin
veterán
Nekem volt, mert en a loshoz vettem telefont.
Fajopontom a kamerat nem tudja normalisan hasznalni, plusz kamera app es azzal valo konfigolas utan is az egyik kamera hasznalatakor fagy.
Neha nem bontja rendesen a hivast, igy a hivonak foglaltat jelez altalaban. (Pl hivok valakit, lerakom, majd azonnal visszahivna)De en a googlementessegert ezt lenyelem.
-
MODERÁTOR
Egyáltalán nem. YT-on van videó, meg kell melegíteni egy kicsit a hátulját körbe, én inkább hajszárítót használtam erre mint hőlégfúvót, akkor óvatosan fel lehet emelgetni a hátlapot, ami csak ragasztva van, ilyen nyúlós, hőre lágyuló gumis trutyival. Utána kihúzod az ujjlenyomat olvasó kábelét, ezzel teljesen elválik a hátlap a telefontól, majd van 8-10 apró csavar, amik a burkolólemezt rögzítik. Ezeket kitekered, utána megint van két szalagkábel csatlakozó amit ki kell húzni, a harmadik már az akkué, és lehet is kivenni. Az akku szintén ilyen kétoldalú ragadós akármivel van rögzítve, ezt némi alkohollal lehet oldani, aztán kivehető az akku.
Amúgy itt jegyzem meg, egész jól kezd működni a csereakku, valószínűleg a hosszas raktárban állás után kell neki néhány regeneráló töltés. Az első használatbavétel után kissé riasztóan viselkedett, de most a másodszori feltöltés után már teljesen más, és egyelőre biztatónak látszik. Másfél napja használom, és jelenleg 70%-on van a töltöttség, ami az én használati szokásaimmal szép eredménynek ígérkezik.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Aliexpress-en találtam 2023-as akkut, ma meg is érkezett, mindjárt megy be a telefonba, aztán meglátjuk, hogy bírja. Jó múltkor is rendeltem már bele, más helyről, de sajnos akkor pont olyan ~3 éves akkut küldtek mint ami gyárilag is benne volt, szóval azzal nem voltam előrébb. Mondjuk én időközben már lecseréltem a telefont, ezt a Note 8-at csak a kocsiban használom Waze-re, de mivel elkezdett felpúposodni a régi akku, muszáj voltam másikat venni bele. A használatból adódóan elég sokat van töltőn, napi akár több órát is, aztán nehogy még kigyulladjon a sz@r akku.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Igazán nincs mit! Most két nap után 84%-nál tart, de itt lényegében csak az asztalon pihent, talán 5-6 alkalommal ránéztem, hogy áll.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest