-
IT café
2019-től a Xiaomi saját, különálló márkaként vezette be az új Redmi modelleket.
A téma címében szereplő 2 típus alapvetően azonos hardverrel készült. Előbb a Note 8 (röviden RN8), majd kicsit később a Note 8T (röviden RN8T) jelent meg. Bizonyos információk szerint ezt a modellt szánták európai használatra.
Kicsit ellentmond ennek, hogy a Note 8-nak is van Global verziója, tehát nem csak sajátpiacos értékesítésre készült. Ennek ellenére vigyázni kell a verziókkal, mert van "Global" és "Global ROM"-os verzió is a boltokban. Alapvető különbség köztük, hogy ha csak Global ROM-os, akkor nincs benne a - Magyarországon szükséges - B20 csatorna támogatása. Enélkül - főleg vidéken - gond lehet a telefonálással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mAtech
aktív tag
Hali!
Egy hete van meg a telefon. Eddig jó.
Mi távirányítóhoz lehet alcor dvbt tunert párosítani? Listában nincs ez a márka. Van valakinek tapasztalata hogy melyikkel mehet?
Köszi, A.Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
mAtech
aktív tag
Üdv!
Az RCS a Messages progiban nem megy. Ez Note 8T sajátosság?
Köszi, A.Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
mAtech
aktív tag
Note 8T-t használja valaki nem gyári ROM-al?
Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
mAtech
aktív tag
-
mAtech
aktív tag
válasz kisgyerek85 #1680 üzenetére
Nálam is ugyanez a helyzet a legutóbbi frissítés óta.
Főleg a tárcsázó fos, de az néha nagyon.Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
mAtech
aktív tag
válasz kisgyerek85 #1683 üzenetére
Én is beállítottam a videó szerinti dolgokat. Eddig jó.
KösziHa nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
mAtech
aktív tag
Nekem továbbra is a hívás rész az ami tetű lassú. Névjegyek sokszor lassan jönnek be. Rákattintok valakire hogy hívjam, 5-10 másodperc mire feljön hogy melyik SIM-ről akarom.
Többi dolog tűrhető.Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
mAtech
aktív tag
válasz Intruder2k5 #1716 üzenetére
Nehéz kicserélni? Otthoni környezetben kérdezem.
KösziHa nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
mAtech
aktív tag
válasz Intruder2k5 #1720 üzenetére
Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
mAtech
aktív tag
Na nálam is szerintem elkezdett az akksi gyengülni. Naponta kell tölteni. Igaz 2 Sim van benne.
-
mAtech
aktív tag
válasz AlyrArkhon #1731 üzenetére
Az volt, de most kivettem és Voda ment be. Sajna nem lett jobb.
-
mAtech
aktív tag
válasz Intruder2k5 #1733 üzenetére
Köszönöm az infót!
Mondjuk most én is navinak használtam nyaraláskor és úgy merült mint a Titanic.
Mióta ezt nem csinalom mintha helyreállt volna valamelyest. De így is reggel 80-ról lemegy 30-ra. 2 simmel, max 1 óra telefonálással kb. Pici net is van benne.
[ Szerkesztve ]
-
mAtech
aktív tag
Nálam nagyon belassult a tárcsázó. 10-15 mp is eltelik mire feladja hogy melyik SIM-ről szeretném a hívást kezdeményezni. Névjegyzékben a keresés is lassú.
Ami még fura hogy a "Messenger a háttérben dolgozik" üzenet szokott megjelenni a felső értesítési sávban. Eddig ez nem volt.Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
mAtech
aktív tag
válasz AlyrArkhon #1749 üzenetére
Köszi.
Sajna nem lett jobb.Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
mAtech
aktív tag
válasz AlyrArkhon #1751 üzenetére
Szia!
Ott nem. De megcsináltam. Csak a gyorsítótárat ürítettem.
Meg beállítottam hogy az akkumulátor kímélő ne korlátozza a programot.
Kíváncsi leszek.Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
mAtech
aktív tag
válasz AlyrArkhon #1751 üzenetére
Olybá tűnik hogy észhez tért a telefon.
-
mAtech
aktív tag
Helló!
GCam-ből mi a legújabb, ami még erre a telefonra felmegy és működik?
Van valakinek tapasztalata ebben a témában?Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
mAtech
aktív tag
Ez a Note8 finnyás valamelyik Bluetooth fejhallgatóra? Vagy ami tudja azt a kommunikációt azzal fog menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest