Új hozzászólás Aktív témák
-
miaoumaoi
tag
Meg ha már windows-t vesznek akkor szerintem nem kéne annyira pazarolni, mert nem 2ft egy windows, hogy lazán megvásárolja az állam, a mi pénzünkből, utána megvásároljuk mi is a boltban, utána aki virtuális gépen akar régebbi windows-os programokat futtatni az vegye meg azt a licencet is. Érdekes, hogy ugyanarra a gépre két windows-t fel lehet tenni, azért nem szól az ms, de ugyanazt a windows-t két gépre már nem, ezt most úgy értem, hogy ha lekopik pl. a gépre ragasztott matricáról az aktiváló kulcs, vagy elveszítem, akkor megint vegyem meg. Én nem hiszem el, hogy azt a kulcsot nem lehet pótolni. Ha az ember elveszíti a lakáskulcsát, azért nem kell új lakást vennie?! Egy zár csere meg nem kerül annyiba mint egy lakás. Szóval nem értem az ms-t, hogy miért kell büntetni a felhasználókat.
Új hozzászólás Aktív témák
it Egy az ún. „Windows-adó” ügyében aktív olasz fogyasztóvédelmi csoport pert indított a szoftvervállalat ellen. Nem kártérítést kérnek, csak a nem használt rendszer árát szeretnék visszakapni.
- iPhone 12 Red 64 GB
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- X1 Carbon 10th 27% 14" 2.2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest