Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • DeFranco

  nagyúr

  válasz fordfairlane #16 üzenetére

  És aztán kezdhetjük ugyan ezt az optikai meghajtókkal, majd a glossy kijelzőkkel, a dedikált videokártyával (ha van azért, ha nincs azért), stb. Mert mi van, ha leteszem a nagyesküt, hogy én soha nem akarom használni a DVD meghajtót? Miért fizessem ki? Ha meg anélkül nem adják, akkor meg alapvető szabadságjogomban vagyok megsértve mélységesen. Abszurd egy dolog ez.

  A másik oldalon meg ott van, hogy elvileg a piacnak ezt magától be kellene szabályoznia. Az lenne a racionális magatartás a gyártók részéről, hogy biztosítanak oprendszer nélküli gépeket is, de valamiért ezt nem teszik.

  Ha konteózni akarok, akkor azt mondom, hogy azért, mert valaki kompenzálja az így kiesett eladásokat.

  Ha nem akarok konteózni, akkor meg azt mondom, hogy többe kerülne a gépek logisztikája, mint a plusz vevőkör által generált haszon.

  Talán az lenne a legjobb megoldás, hogy a boltban az van, ami van, ezt eldönti az eladó, meg a kereslet, de a gyártó tegye elérhetővé a modelleket oprendszer nélkül is, legalább egy csatornán. Így nem kellene nekem kifizetnem a választékbővítés miatt felmerülő költségeket a vételárban. Aztán meglátjuk, ki rendel onnan, és ki veszi boltból.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés