- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullseye
addikt
ismét kanadai barátomnál van az igazság
katt!'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Alwares
aktív tag
válasz Komplikato #50 üzenetére
Nah ez érdekelne engem is.
-
KAMELOT
titán
jó hogy kiderül az igazság.
Amit az újságokban és oldalakon közölnek, csak a 10%-a ha igaz.
Legalább egy oldal ami valós dolgokat közöl a világról.
Ezek szerint ez lenne a béke??? Népirtás, nukleáris bomba, gyilkolás, kínzás????Ezek az emberek nem a békét képviselik hanem valamilyen politikai esetleg személyes érdekeket.
Köszönjük meg Lenin, Stalin, Kim Jong IL, Obama, Bush, és még a többi Osama Bin Láda nevezetű embereknek, hogy a pénz nem közérdekekre megy el hanem mindenféle katonai akciókra fegyverekre.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
janos666
nagyúr
Hány féle jelzőt aggattok már szegényre? Hát senki sem tanulta meg, hogy
az igazság ... odaát van ?Égyébként nem véletlenül erre böktem, én is osztom a véleményt, hogy az "igazság" is épp olyan, mint a Jó és Rossz vagy épp az erkölcs.
De szerintem ugyan ezt fejezi ki az is, hogy "odaát van", mert mindenkinek meg van a maga igaza, és hacsak le nem gyűröd a torkán a sajátodat, akkor mindig a másiknak lesz igaza...(#50) Komplikato
Izraelt kihagytad a sorból? (Bár igaz, az nem valódi amerikai kreálmány, amerika is csak egy eszköz volt a kézben, ami megbolygatta a világot...)[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Komplikato
veterán
Mondjuk a Török infó szerintem eddig is nyílt titok volt. a jelenlegi Törökország egy USA által létrehozott "anti-Irán" iszlám ország. Fura az lenne, ha nem lenne ott ... csak visszafelé ne süljön el a kapanyél, mint Husszein bácsinál, meg Saddam-nál. Ők is USA frankensteini szörnyei.
Az nem baj amit a Wikileaks csinál, de egyoldalúnak tűnik az USA szivatása. A sok hülye diktatúra szivatása hol van? Vagy az oroszoké? A többi jó arcról (Franciaország, Izrael, akárki) miért nem esik szó?
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
janos666
nagyúr
Ez a Julian Assange fénykép úgy néz ki, mint egy olajfestmény Barni Stinson-ról.
A kníai ügyeket pedig nem egészen értem. Ha amerikai nagykövetségek levelezéseit olvasgatjuk, abból hogy derül ki bizonyosan az, hogy mi is történt a kommunista kínában? (Mert itt már a pártvezés kabakutyájának a hangulatával is kapcsolatban lesz a google feltörés időpontja...)
Attól még hogy az amerikai diplomata, vagy akár kém ezt vagy azt hisz vagy találgat, és ezt titkos levelezésben továbbítja nagykövetségek közt, még nem lesz tény és valóság. Ilyen felvetéseket akkor lehetne bizonyítéknak venni, ha a kínaiak levelezését fogták volna el (amiben részletezik, hogy azért ma kell feltörni a google-t, mert JoJo kutya 3-at nyüszített reggel...).TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
dezz
nagyúr
Hát, kíváncsi leszek, mi mindent fognak benne találni. Illetve, hogy mennyi idő múlva fog ez a feledés homályába sűllyedni...
(#41) bambano: Csak sajnos nem feltétlenül ugyanúgy műveli a földet egy felelősségteljes szakember (egy kisebb gazdaságban), mint a felelőtlen pénzhajhászok, akik ha a rendes növény már nem él meg, termesztenek genetikailag úgy módosítottat, ami megél -- az sem baj, ha íztelen és silány, kicsivel olcsóbban adva a jónál, ezt veszik a nagykerek. Az emberek meg az, amit eléjük raknak.
-
hemaka
nagyúr
Közben lehet egy kis Update, mert:
Amerikai atomfegyverek Hollandiában Belgiumban és Törökországban
A Wikileaks megerősítette a helyiek gyanúját.
Azért elég gáz így megtudni az ilyen dolgokat.crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Pikkolo^^
addikt
Srácok, sok az off.
Csak így tovább, kerüljön ki még több belsős információ, titok stb.. Legalább minden érintett magánba nézhet és elgondolkodhat azon hogyan is kell/kellene kezelni a másik felet.
-
lapa
veterán
ja pihentetés ~ vetésforgó ~ beültetés, szóval egyről beszélünk.
az istállótrágyát (tápként) is elvitted valahonnan, nem megoldás.
a piaci zöldséget mind esszük, szóval ha a répa, hagyma meg krumpli héja akkora mérgező lenne már rég beledöglöttünk volna.
még mindig értelmesebb téma, mint hogy most ki kire fog haragudni. eddig is csak a hazudozás ment, eddig is mindenki tudta ki mikor hazudik. ez szvsz csak a proliknak új, hogy hű meg ha. de idetéved Crystalheart úgyis ki leszünk osztva parasztizálásból...
egyébként szerintem annyira nem kell sok a mikrobáknak sem, mindenhol van belőlük dögivel. legrosszabb esetben is odafú a szél, aztán osztódnak amíg tart a kaja. gyorsan végbemehet. itthon a komposztot se kell beoltani, mégis az utolsó grammig átforgatják pár év alatt a kis dögök. a magasabb rendű életformák ugyanígy egyből ott vannak, hiszen nem sterilizált semmilyen talaj.
[ Szerkesztve ]
-
-
bambano
titán
A pihentetés pont nem alkalmas erre, mert lehet, hogy romlik a talaj, ha nincs beültetve.
De pl. egyes pillangósvirágúak vetése jót tesz a nitrogéntartalomnak.
Emellett ha integrált mezőgazdaságunk lenne, ami nincs, köszönhetően egy-két parlamentbe bejutott komikusnak (pl. Patakvér Pacalzabáló), akkor lenne istállótrágya. Az istálló meg a gazdasági udvar földje nem sírna, ha elvennéd onnan.A jelenlegi technológiával esetleg tudsz alapvető elemeket pótolni, nitrogént, foszfort, stb. de mikroelemeket már nehezebben. A szükséges biológiai környezetet (pl. giliszták, baktériumok) meg lehetetlen mesterségesen pótolni. Ugyanígy zűrös, ha helytelen talajműveléssel beengedted a kártevőket, azok irtása.
A piaci zöldségmaradék azt nem biztos, hogy kitenném a földemre.
Na mindegy, szerintem hagyjuk a mezőgazdasági vonalat
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
lapa
veterán
pontosan milyen más, legalábbis nagyságrendjében a jelenlegi technológiával összehasonlítható módszert ismersz? értem én, hogy komposzt/zöldtrágya meg vetésforgó, de azok még mindig nagyságrendjében csökkentenék a kibocsájtást.
a pihentetés jó mert regenerálódik pár létfontosságú tápanyag (nitrogén pl.). de az hosszú távon nem elég. jópofa a komposztálás is, de ha nem ugyanoda szarsz, ahonnan elvetted, akkor onnan elvettél. meg abban sem vagyok biztos, hogy a komposzt, amit részben a piaci zöldségmaradékból csinálok annyira egészséges, bár még mindig áttételesen kerül vissza habtestembe.
-
bambano
titán
válasz capulet75 #27 üzenetére
Azt, hogy mi a helyzet, két módon is megtudhatod:
- olvasod az ilyen összeesküvéselméletes, agyonhájpolt, pénzes lobbiérdekektől függő jelentéseket
- van a családban szakember 30 évnyi agrármérnöki tapasztalattal meg van a családnak földje, amit művelnek és beszélgetsz vele.Attól, hogy én is látom a bajokat, az a jelentés még lehet marhaság.
#28: amíg egy területen természetes módon felhalmozódik minden, ami a növényeknek szükséges, az nagyon hosszú idő. mire beáll a talaj mikrobiológiája, makrobiológiája, kialakul egy fenntartható ciklus, az ennyi. Ezen dolgok nagy része nem pótolható mesterségesen.
#37: nem csak gázolajjal előállított műtrágyával lehet trágyázni.
#38: ajjajj.... ne keverjük az elméleti matematikát az alkalmazott matematikával. és az sem mindig jött be, hogyha axiómát semmisnek tekintünk, akkor az ezekre épülő rendszer szükségképpen semmis lesz... Bolyai, Lobacsevszkij megvan?
-
Polllen
nagyúr
válasz Predator666 #38 üzenetére
Sajnos én sem vagyok filozófus, de még matematikus sem, így én tudom magam jobban kifejezni, de azért szeretnélek még kicsit terrorizálni...
Visszatérve a valósághoz...
Wikipédia
A valóság a természet és az anyagi világ tudatunktól függetlenül létező része, mindaz, ami megfigyelhető, megérthető és a tudomány, a filozófia vagy más analitikus rendszerbe sorolható. A valóság alapvető jellemzője az, hogy objektív, magyar szóval tárgyilagos, vagyis független a megfigyelőktől, azok helyzetétől, mozgási állapotától és az eszközöktől, amiket a valóság megfigyelésére a megfigyelő felhasznál, valamint független a megfigyelő prekoncepcióitól, értékítéletétől, nézeteitől is. A valóság megtapasztalásának vannak korlátai, de a megismerésére tehetünk erőfeszítéseket. A tudományos megismerés célja az objektív valóság feltérképezése.Tehát a valóság objektív. Korábban azt írtam, hogy ami igaz, az megfelel a valóságnak... Ha a valóság minden körülmények között tárgyilagos, akkor ami ennek megfelel, nem lehet ugyancsak tárgyilagos? Ekkor független a megfigyelőtől és minden egyéb körülménytől?
Persze ugyanitt megemlítik, hogy "Az egyes csoportok más és más elfogadott igazságokkal bírhatnak" és azt is, hogy Az igazságról alkotott más feltételezések szerint az igazságnak végső, legfelsőbb értelme van, ami független a szubjektív behatásoktól.
Azt hiszem ezt nem ma fogjuk eldönteni végérvényesen...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
hemaka
nagyúr
jól tették...
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Predator666
aktív tag
válasz cherockee #33 üzenetére
Polllen Nos sajnos nem vagyok filozófus, de ha jól tudom a matematika egzakt tudomány. Milyen 'ténynek' minősülnek a mínusz számok? A gyökvonás? A komplex számok? A 'tények' axiómák, vagy axiómákon alapulnak. Az axióma 'by definition' általánosan elfogadott kijelentések (ha úgy tetszik tények). A matematika akadémikus szinten (ha jól tudom) valamilyen feltevésen alapul (egy axiómából indul ki), így lehet spekuláció alapján olyan valóságteret alkotni, ami tulajdonképpen nem materializálható, mégis teljesen következetes és látszólag létező.
Amennyiben úgy döntünk, hogy az axiómákat semmisnek tekintjük, úgy az ezekre építkező rendszereket szintén.
Habár ez már egy kicsit mély nekem, úgy hiszem az eddigi spekulációk alapján az, ha kiegészítjük a korábbi okoskodásunkat a 'tény' szóval, nem hoz semmilyen minőségi többletet.cherockee Részben igaz. Én azt állítom, hogy abszolút igazság és nem azt, hogy igazság nincs. Tudunk igazságot kreálni magunknak, de a kérdés az, hogy az én igazságom mennyire igazabb a tiédnél. Tehát mennyire vagy képes fenntartani a saját elképzeléseidet az enyéimekkel szemben. Ezért az én igazságom szintén nem abszolút. Ez végülis az érvelés menete azt hiszem, amivel az elménket pallérozzuk.
Természetesen nem hiszek a mátrixban, meg hasonló dolgokban, de gondolkodni/spekulálni jó dolog.
Kivettem, mert volt, kit zavart.
-
lapa
veterán
nem foglalok állást az idézet ügyében, amire reagálsz.
azt viszont beláthatod, hogy az anyagok (a talaj) összetételére vonatkozóan több könyvtárnyi tudással rendelkezünk. a talaj alkotóelemeinek aránya ismert, rendszeresen mért dolog. innentől kezdve nem nagy ügy helytálló következtetéseket levonni.
a több tízszeres energiabefektetés simán reális, csak az olcsó olajjal lehet a szétgyilkolt földekre a megfelelő mennyiségű műtrágyát előállítani (ez a leg energiaigényesebb rész). aztán dízel trakeszok művelik a földet, szórják a műtrágyát, dízel szivattyúkkal öntöznek. végül dízelekkel viszik a bótba (akár országokon át), ami ugye korábban inkább helyi felhasználású volt.
-
janos1988
addikt
Majd egyszer amikor vege lesz a 3. vilaghaborunak, kiderul, hogy a wikileaks mogott is az usa allt...
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
cherockee
aktív tag
válasz Predator666 #30 üzenetére
Pusztán a játék kedvéért, mert elismerem, én se lehetek biztos a témában:
Ha elfogadjuk azt, hogy nincs "egy igazság", akkor a beszélgetésünk is értelmetlen, ami a megállapításaink igazságtartalmát vitatják. Röviden: ha szerinted nincs igazság, akkor miért gondolod, hogy az állításod, miszerint nincs igazság, az igaz?Az igazság és az érzékelt valóság akkor eshetne teljesen egybe, ha elvi szinten az érzékelés felbontóképessége végtelen lenne, ahogy az igazság kiterjedése is. Szerintem attól, hogy az ember (esetleg csak még, vagy eredendően ebben a formában) nem képes felismerni a végtelenített rendszerek szabályszerűségeit, attól még létezhet rendszer.
(Remélem nem érted félre, csak játékból szálltam be, nem kötekedem.)
-
cherockee
aktív tag
Kevés keresgélés után rátalálhatsz azokra a forrásokra, amik az írás egyik felét alátámasztják, másik felét cáfolják. Gond van, ez tény. De azért mielőtt a világvége hangulatot átveszed valakitől, nézd meg, hogy ő ki, miért mondja, és mifelé terel téged.
Egyrészről ha a globális felmelegedést megfilmesítő valaki tengerparti házat vesz, a szerinte várható vízszint emelkedése ellenére, másrészről ha a világot a sötét középkorban ideális technikai fejlettségűnek látók mondják, hogy jön a világvége, akkor lehet érdemes még tovább keresgélni.
(És nem, nem mondtam, hogy a technika jó, de azt sem, hogy rossz...előre kérném, hogy ne forgassátok ki a szavaim, kérdezzetek, és ne feltételezzetek.)
-
Polllen
nagyúr
válasz Predator666 #30 üzenetére
Az eredeti meghatározás így szerepel:
Igazság: megfelel adott ténynek/valóságnak.
A tények már sokkal kézzelfoghatóbbak, mint a valóságérzet, de természetesen erre is rá lehet sütni, csak úgy mint a történelemre, a győztesek írják...
Egyébként az érvelésed abszolút logikus, nekem nem kellett volna kihagynom a "tény" szócskát!
-
Predator666
aktív tag
Amennyiben elfogadjuk, hogy az igazság a valóságnak megfelelőség, abból nem következik, hogy csak egy igazság van.
Vajon ugyanannak a valóságnak tekinthető két személy érzéklete? Vajon rámondhatjuk, hogy egy dolgot ugyanúgy érzékel-e két személy?
Melyik valóság a valóság? Az, amit érzékelünk? Esetleg, amit kimutathatunk? Vagy talán az az igazság, amiről gondolkodni tudunk? Ez a három nem fedik egymást teljes mértékben, és mindegyik halmaz, mindegyik részében találhatóak elemek.
Így az a benyomásom, hogy nincs abszolút igazság. Természetesen, ha a valóságnak megfelelőségből indulunk ki.Kivettem, mert volt, kit zavart.
-
Polllen
nagyúr
Az igazság fogalmának sok értelmezése van, de a legtöbb ugyanazt jelenti, csak más megközelítésből.
Ha abból indulunk, hogy az igazság nem más, mint a valóságnak megfelelőség, beláthatjuk, hogy igazság mindig csak egy van.
A történelemre már sokkal igazabb az állításod...
-
törölt tag
Ez a 15-17x szorzó egy minden alapot nélkülöző orbitális marhaság.
jaja, legalább akkora, termőföld keletkezési üteme több tízezer év.
mert most mit veszel keletkezési időnek és miből. pl. kibújik egy adag magma és szikla lesz belőle, valahol az óceánon. arra azt hiszem kevés, hogy egy élő virágzó sziget legyen belőle. egyébként meg sok.[ Szerkesztve ]
-
capulet75
addikt
Már meg ne haragudj, de nevetséges az ilyen hozzáállás.Meddig "ne dőljünk be az ilyen marhaságoknak". Nyilván nem pusztul a föld,magyarország is mindenféle szempontból csak javul és fejlődik.Nem kell elhinni hogy baj van.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
bambano
titán
Mennyi a termőföld keletkezési üteme? több tízezer év. Ehhez képest pár száz éve műveljük... Ez a 15-17x szorzó egy minden alapot nélkülöző orbitális marhaság.
44x annyi vegyszer? nem is olyan nagyon régen még nulla volt a vegyszer felhasználás, ezt bármivel szorozva nullát kapsz.
szerintem ne dőljünk be az ilyen marhaságoknak.
-
bambano
titán
Az, hogy mit írtak a Kínában levő amcsi nagykövetségről, nem bizonyít szinte semmit.
-
h-yle
addikt
Javaslom az In the Loop című filmet megtekintésre, annak akit érdekel a diplomácia, és a politikai manőverezés vicces körítésben.
[ Szerkesztve ]
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
bullseye
addikt
válasz delacroix #14 üzenetére
persze, hogy tudhat róla, de nem kötelező figyelembe vennie, amíg nem kerül nyilvánosságra... ha az érdekei úgy hozzák, akkor nem tud róla. ez a diplomácia
de ha kiderül a dolog, és tömegtüntetésen követelik az ellencsapást, akkor már muszáj lereagálni, ami esetleg meggyengíti a szövetségest és nekik se jó.Jó példa Irak 2.0 indulása. Bush inváziót akart persze, ez - főleg utólag - nyilvánvaló. De lehetett volna csak blöff és nyomásgyakorlás is, hogy Irak ne trükközzön a fegyvervizsgálatokkal. Hussein befeszített, Bush is. Irakban tömegek mentek az utcára tűntetni, hogy ők életüket adják a hazáért, visszaverik az aljas támadást - Hussein poziciója jócskán erősödött a tárgyalásban. USA szerte is tüntetések kezdődtek, csakhogy a háború ellen, Busht anyázták ezerrel - a pozíciója jelentősen meggyengült. az ENSZ jóváhagyás nélkül, meg több állam rinyálása miatt meg pláne. Választhatott, hogy elkullog szétverve, Hussein csináljon amit akar, vagy tényleg háborút indít...
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Yoshida
aktív tag
válasz capulet75 #19 üzenetére
"Amugy meg tök mindegy ki mit csinál" néha én is erre jutok.
Kedvencem:
"A jelenlegi tájhasználatunk csak fokozott energia befektetés mellett tartható fenn. A múlt század közepi állapotokkal összehasonlítva elmondhatjuk, termésátlagaink 2-3-szorosára nőttek, ám az ehhez 16-szor annyi energiára van szükségünk, azaz a gazdálkodás energiamérlege romlott, termelékenysége az ötödére, nyolcadára esett vissza. És ez csupán az érem egyik oldala. Ma 44-szer annyi vegyszert használunk, mint a mezőgazdálkodás iparosítása előtt, s e folyamat eredményeként a rákos megbetegedések a vidék férfi lakosságának körében megötszöröződtek. És még mindig nem értünk a sor végére. A megtermelt növények nagy része takarmány, tehát azért cseréltük le a legelőket szántókra, hogy sokkal nagyobb energia befektetéssel etethessük fel a szántóföldi növényeket azokkal az állatokkal, akik egyébként a legelőkön sokkal természetközelibb — ha tetszik: bio — módszerekkel is tenyészthetők lettek volna. És mindeközben a megtermelt növények nyomelem- és sikértartalma rohamosan csökken. Egyes szántóföldi növényekben pl. 70-80%-kal kevesebb nyomelem található. S ha mindez nem volna elég, az Európai Unió egy elemzése arra figyelmeztet, hogy térségünkben a termőföld már nem tekinthető megújuló természeti erőforrásnak, mert keletkezési ütemétől 15-17-szer gyorsabban pusztul."
Tájhasználat és árvizek avagy 300évnyi ámokfutás ára (ez a Tiszta térsége, de áll bárhova szerintem)
-
bullseye
addikt
-
capulet75
addikt
Jó kis életbiztosítás. Amugy meg tök mindegy ki mit csinál,rég kielemezték már hogy ebben az ütemben haladunk akkor 20 év mulva roncs lesz a bolygó és lesz rajta 16 milliárd ember aki kb egymást fogja felzabálni.Apokalipszis rulez.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Yoshida
aktív tag
válasz Brutális eb #17 üzenetére
Nem merik, mivel kiraktak a netre egy rakás doksit, letitkosítva, aminek a kulcsát nyilvánosságra hozzák, ha valakinek baja esik.
Állítólag ezért élnek még, a moszad már 3szor felnégyelte volna őket szvsz
-
Brutális eb
addikt
Azt hiszem hamarosan érkezik egy bumm a fejbe a főszerkesztőnek.
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Yoshida
aktív tag
Itt mintha nem lett volna megemlítve, a doksikból kiderül, hogy pár ENSZ vezetőt is megfigyeltettek diplomatákkal. (ez ugyanaz mint a hidegháború idején a SZU csinált.)
A diplomáciának az a lényege, hogy erőszak nélkül érd el azt ami a te érdeked, leszarva a másik felet. Persze ez a legtöbbször csak úgy sikerülhet, ha a másik fél is érdekelt lesz benne.
És egy Ausztrál ember, ha felhívja a figyelmét a világnak arra, hogy amerikai diplomaták "kémkednek" (mondom, ugyanaz mint a SZU csinálta anno) pl. ENSZ tagok után, akkor az hol állam ellenes összeesküvés?
-
ddekany
veterán
Én azt hittem, hogy eddig is ez volt a hivatalos álláspont, hogy bizonyára a kínai vezetés köreiből indult a megrendelés... Eleve a sok politikus meg diplomatát milyen mértékben sokként érhette, hogy országok néha nem teljesen felebaráti dolgokat próbálnak tenni más országokban. Há' ki látott még ilyet!
-
delacroix
csendes tag
ha a wikileaks megszerezte, más is tudhat róla (legyen az az egyik szövetséges vagy ellenség).
-
idkfaiddqd
tag
ez is csak megtévesztés,valami fontosabbról terelik a gyanút,ilyen horderejű dolog mögött van valami hátsószándék.
Hibás-törött PS3,PS2,PS1,PSP,WII,DS,XBOXc,EEEpc-ket veszek reális áron!
-
bullseye
addikt
valakinek az is jó, különben nem csinálnák. ez nem egy hős hacker, meg nem egy whistleblower... tulképp ez valahol már államellenes összeesküvés, csak senki nem meri kimondani, mert akkor rendőrállam, Rodney King, meg ilyenek....
-
Dany007
veterán
Hát nemtudom, de szerintem ez már egy kicsit sok volt.
Az eddigiek még okés, de ez a mostani akció szerintem erőteljes nemzetközi feszültségeket robbanthat ki, akár még a szövetségesek között is.
Na, az meg senkinek se lenne jó. -
bullseye
addikt
az igazság, mi? Eddig legalább eltitkolt és eléggé elszúrt katonai akciókat hozott napvilágra "a világnak joga van tudni" felkiáltással. De ez többnyire belső levelezés, ami csak a tartalma vagy nyelvezete miatt ciki, mint egy belső értekezlet, nem azért mert aljasul titkosították.
mellesleg nagyon várom, hogy esetleg a másik félről is kikerüljön valami titkos, kínos adat... főleg a háttériparukról.
-
sbazsi
veterán
válasz TheDragon007 #3 üzenetére
és vajon melyik kormány lesz, amelyik nem ddos támadással válaszol
-
TheDragon007
senior tag
A (válasz) DDoS támadást vajon melyik kormány rendelte meg
Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha
-
Glenda
addikt
Melyik igazság a sok közül?
Egyetemes igazság nem volt soha, és nem is lesz.from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
Narxis
nagyúr
Na most végre kiderül az igazság, hozzanak csak nyilvánosságra mindent.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
Új hozzászólás Aktív témák
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
- KERESEK meghajtó elektronikát 18 TB-os SEAGATE-hez
- i7-3770 (4c 8t, 3,9GHz, 8MB cache, HD4000)
- Számítógép
- Eladó Lenovo IdeaPad Slim 5, 14" WUXGA OLED kijelző /Ryzen5/8GB/512 GB SSD/Win11Home 21 hó garancia!
- Eladó!!! ASUS TUF F15 FX507ZC4-HN066 (i7)15.6'' Full HD 144Hz Gamer Laptop - 1 éves(kevés használat)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest