Új hozzászólás Aktív témák

• localhost

Közösségépítő

válasz harry #122 üzenetére

Én meg úgy veszem észre, mintha egyedül engem tennél felelőssé az iparági szokásokért.

Mondok néhány példát: Családomban és ismerőseimnél kizárólag olyan notebookok vannak, amiket gondos kiválasztás alapján vásároltunk, van közöttük Vistás, FreeDosos és Linuxos masina egyaránt.
    Kereskedőként dolgozom és mindig (!) megtaláljuk a legális lehetőséget arra, hogy leendő vásárlóm olyan operációs rendszert és gépet kapjon, ami igényeinek megfelel. Természetesen az igényeinek szón van a hangsúly, azt én sem, de senki sem tudja kezelni, hogy ha az ügyfél egy megadott gyártó és megadott típusú és alverziójú, de Vistával szállított gépét szeretné "kopaszon", de az a piacon nem elérhető. Ilyenkor keresünk neki azonos tudású, de az igényeinek megfelelő másik gépet. Itt a kulcsmondat.
    És kérem, többször említettem már, hogy ne 1 darabos vásárlóról beszéljünk, legalábbis én nem arról beszélek, másik példa: ha az ügyfelem ideállítana, hogy kell neki 100 darab noti ilyen és ilyen de Vista nélkül, biztosan megtalálnánk a megoldást, hogy Vista nélkül kapja. (persze olcsóbban). Alapvetés, amit korábban valaki már leírt, hogy ha valaki Vistával ellátott konfigot vásárol, az ne rinyáljon, hogy miért van rajta Vista!

És ha kell, most támadjatok nekem, rontsatok rám majd legfeljebb elvetődöm :)

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

Új hozzászólás Aktív témák