- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Disney+
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Synology NAS
- Vírusirtó topic
- Proxmox VE
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
én soha nem váltogattam linuxra hardvert, mégis minden gépemen gond nélkül ment. Sőt az ubuntu, már 8.04-től kezdve felismerte szó nélkül a hp nyomtatómat, amit a vindóz annyira nem, hogy még a letöltött driverrel is fél napot kell szopni, így inkább ha nyomtatni kell valamit, viszem is át a másik ubuntus géphez a nyomtatót.
Ja mondjuk nem is veszek ilyen chöngching 0 szériás gagyikat.szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
Traxx
őstag
"Közismert, hogy egyelőre a linuxhoz kell a hardvert összeválogatni. "
Ebben igazad van. Csak az kicsit bosszantó volt, hogy a Canon IP1500-amat nem ismerte fel kapásból, a 2000-hez meg már lett volna minden Leírás alapján meg tudtam csinálni, de akkor is másabb volt egy csöppet win-en. Mielőtt megszólnátok: linux alatt nem kellett hangot, hálókártya drivert, kiskutyafülét felrakni, netet belőni, minden volt rögtön Csak a monitorfelbontást állítottam a max-ról kisebbre, feltoltm az Operát, amsn-t, és jócc.
A tuner viszont szintén izgis, kb 7 éves Terratec...win alatt CD be, pöcc, linux alatt szívás, legalábbis ami a kényelmet jelenti.
Nem rossz a linux, és elfogadom azt is, hogy más, és abban is egyetértek, hogy a gyártók feladata lenne inkább a driver, vagy legalább a doksik kiadása.
Kényelmileg pedig felemás...el tudja venni az ember kedvét egy ilyen hardvernyűg, de hogy kinyalja a hátsómat a rendszer azzal, hogy nem kell codec-et keresgélnem, alapból van egy jópár program, némileg kompenzálódik a rosszkedv. (Egyéni szocprobléma: böngészés közben windows alatt a középső gombot lenyomva szoktam a legtöbbször görgetni az oldalt, ez nagyon hiányzik a linuxban )
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!