Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hackeeeee

Jómunkásember

válasz Polllen #334 üzenetére

Én nem háborodok fel, nem erről van szó..

Most nem azért, de sztem van pár olyan szak az egyetemen, amin lehet, hogy pár ember többet öregszik 3 év alatt, mivel ugye a BSC-s kézpés már nem 10 félév, hanem csak 6, mint valamilyen munkán az ember több év munka után, aztán ha szerencséje van, talán még kap ösztöndíjat is.. ha vért izzad az átlagért... És még lehet akkor sem kap.

Ennyit nem érdemel meg jelenleg egy felsőoktatásban lévő? Tehet egy szivességet, ha már egyetemre jár a polgár? MSDNAA pl. nem mindenkinek jár, ugye elvileg csak olyanoknak, akik Informatika karra/szakra járnak, tehát abból is sokan kiestek.

Oké, aláírom, az ember választotta, hogy arra jelentkezik... tehát elvállalta.. Nah mindegy, Én ezt egyetemista oldalról nézem.. :U

Ugyan ez volt a szoctámmal is... Plusz az egyetemek juttatásaival, államilag lett csökkentve, ebből kifolyólag csökkent minden...

Mondogatják, hogy járjál egyetemre, aranyélet, meg kapsz mindent, hát hogyne, lényegében megvonnak már mindent... Plusz csökkentik a képzések időtartamát, közben az anyag semmivel sem kevesebb, de azért végezd el.. Aham.

Akkor az adódból építsenek 5-ös metrót. :)

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív...

• stevve

veterán

válasz Polllen #334 üzenetére

"goto dolgozni, aztán majd megtanulják mennyire van ingyen... mintha valami alapvető szükségletről lenne szó..."

Itt most egyetemistákról, középiskolásokról és tanáraikról van szó? Hova ez a radikális álláspont?

Régi jó komcsi társadalmi berögződés, hogy a munka nemesít, meg a munka életre nevel, meg egyebek... sok ember azért nem dolgozik, mert nem tud, de ez megint nem jön ide.

Amúgy nem mondtam, hogy tartsák fenn. Olyat látsz a hsz-be, ami nincs ott. Csak azt mondtam, hogy felesleges hangulatkeltés a "az én adómból soha!" felkiáltás - amit egyébként nem neked szántam. Nem is vettem észre, hogy te írtál ilyesmit.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák