Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
Akinek nem inge, nem veszi magára. Szándékosan nem azt írtam, hogy TE.
Amúgy ebben semmi komcsi beidegződés nincs, 27 éves vagyok. Csak a posztok egy részéből az jön le, hogy fel sem mérik mit kaptak eddig ingyen, amiért hálásnak kellene lenniük. Most pedig, hogy nincs nem degecfalvázni kellene, hanem tudomásul venni, hogy semmi sincs ingyen. (inkább egyébként az maradt az előző rendszerből, hogy majd az állam mindent odaad és megold, ha-ha)
A kezdjenek el dolgozni pedig azért lenne fontos, mert ha még mindig nem alakult ki benne az, hogy mások munkáját becsülje, talán, amikor magára kezd el keresni átértékeli. Nem biztos, de talán.
hackeeeeeAttól, hogy továbbtanulsz még mindig nem értem, miért kellene ingyen járnia egy windows-nak és ms office-nak. Nekem is van diplomám, nekem is meg kellett érte dolgoznom.
Ha olyan jól élnénk, nem sajnálnám még a tablet-t se senkitől. Most még nem jött el ez a világ, így a megvonás utáni felháborodásnak - sztem - semmi alapja. Azon lehet pörögni, miért ilyen a megállapodás, annak még értelme is lenne, mint ez az nehogymá'fizetnikelljenmán..."Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
Új hozzászólás Aktív témák
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest