Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
ba+ eddig olvastam:
"The U.S Energy Information Administration says that the average American home consumes about 11,000kWh per year, or about 30kWh per day."Hogy mivan??
ezek mit csinálnak ennyi árammal? Vagy ebben az ipar is benne van? Vagy hogy jön ki? Nem értem. Én ennek majdnem az 1/10-edét használom.
mod:
Nagyon komoly: usa 10,908 kWh évente, Magyarország: 2284,7 kWh évente. Tiszta zöldek vagyunk
-
törölt tag
"Tesla says the Powerwall is capable of “load shifting,” which means it will start slurping energy from the grid during low rate periods."
Feltételezve, hogy több tarifa létezik a fogyasztók felé, a fogyasztás időpontja alapján.
A második linked maximum Musk víziójának továbbterjedése, nulla konkrétummal.
#90 Rive: Gyakorlatilag minimum kétszeresen kell túllőni az igényt- és hogy szabályozod a PV erőművet? Lekapcsolod a napot? Jelenleg is a PV rendszerek ipari léptékű használatának ez a fő gondja. Mert a szélerőművet ki lehet kapcsolni, ha nincs rá szükség.
#91 fordfairlane: nincs olyan, hogy általánosan. Adott feladat és annak energiaigénye van. Egyébként logikád szerint még mindig a leghatékonyabb energiatárolási mód az atomenergia.
Új hozzászólás Aktív témák
it Sikerül Elon Musknak forradalmasítani az energiatárolók piacát? A bejelentés részletei és az árak.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest