- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Facebook és Messenger
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Crypto Trade
- Sweet.tv - internetes TV
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
camillus
tag
Elsőre azt hittem, hogy az énekes talán a névadója a swift nyelvnek, de aztán rákerestem.
Pénzsóvár egy perszóna.
[ Szerkesztve ]
http://i.imgur.com/Ea58ASu.jpg
-
bepken
veterán
ja hogy Taylor Swift az egy énekesnő? ma is tanultam valamit (ha így nézzük, nem rossz reklámfogás)
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
joey04
titán
Pontosan.nálunk csak 5 euro lesz
-
pzstm
titán
Karácsony előtt, valentin napkor meg valamelyik amcsi vásárlási láz napján lehetett 25-30 dollárokért hozzájutni.Lassan három éve van így előfizum
De jogos, mert ugyanúgy 9,99$ ez is alapból mint az összes többi, csak Spotify igazít árat helyi piachoz, hogy jobban ki tudjon törni. Meg XBM-el szemben az itthon is hivatalosan is elérhető. Apple gondolom elérhető de nem nagyon izgatja ez a része a dolgoknak, s őszintén...meg is értem
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Gusztáv
addikt
Valószínűleg nem a magyar piacra árazták be a terméket, az Xbox Music pont ugyanúgy 9.99$ az USA-ban. De pl a Spotify/Deezer már a németeknél is 9.99€/hó. Az Apple meg pont leszarja a magyar piacot.
@ptzsm: az valami akciós csomag (gondolom Office365 + Xbox Live), az szokott ilyen áron lenni
[ Szerkesztve ]
Laci
-
addikt
-
nagyúr
Mi az a zenei sztriming?
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Jeanne d'Arc #13 üzenetére
Pedig nem drágább, mint a többi zenei streaming szolgáltatás (Spotify, Deezer, Google Music, stb).
-
tDr1v3r
veterán
válasz Jeanne d'Arc #13 üzenetére
Hiszed vagy sem, a többi streaming service ugyanilyen árazással operál.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
addikt
Vannak azért jó dalai, de nem egy Madonna. A szolgaltas pedig drága, mint minden ami Apple, magyar viszonylatban
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
mikej95
aktív tag
„Tisztelem a vállalatot és azokat a zseniális elméket, akiknek a segítségével innovatív módon tudjuk a jogainkat érvényesíteni”
Ilyen alacsony az átlagintelligencia Amerikában, el is hiszem népszerű. Vak vezeti a világtalant, de komolyan.Azt viszont nem tudják, hogy mi nem tudjuk azt, amiről ők úgy tudják, hogy tudjuk.'
-
Döglött Róka
veterán
Tokmindegy ki ez az ember, de legalabb elert valamit
mrhitoshi : Dogoljek meg a beagyazott dalocska a konnyed szovegevel meg nekem is tetszett, pedig nem vagyok tinipicsa... nem kell ide sztereoptipia...
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Gusztáv
addikt
Ettől függetlenül gusztustalan lett volna, ha az eredeti módon megy le az akció. Gyakorlatilag az Apple az új szolgáltatásának marketing költségeit a zenészekkel akarta ráhúzni, miközben annyi pénzük van, hogy nem tudnak mit csinálni vele. És igen, egy ennyire népszerű előadó kell ahhoz, hogy egy ekkora céget is változtatásra kényszerítsen.
Laci
-
anulu
félisten
-
Syl
nagyúr
Ki a fene az Taylor Swift?
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
tDr1v3r
veterán
Félelmetes hogy az igényes zenehallgató közösségnek Taylor Swift nélkül kell élveznie az Apple Music-ot.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
alevan
őstag
Ez ugyanaz a Taylor Swift, aki azért töröltette le a Spotify-ról az összes albumát, mert csak 70%-ot kapott minden stream után? Kicsit nehezen hiszem el, hogy kicsit sem önmagáért teszi.
Felőlem akár törölheti magát az összes streaming szolgáltatásról. Hogy én még egyszer nem fogok albumot vagy single-t venni, az biztos. És valahogy nem tudom a mai zeneipart sajnálni.
[ Szerkesztve ]
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
Oliverda
félisten
...és vajon Taylor Swift mennyit kapott ezért a kis reklámért?
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Narxis
nagyúr
Egy Taylor Swift kellett, hogy az Apple beismerje egy rossz döntését és változtasson rajta. wow
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM