- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Linux Mint
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Proxmox VE
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Vírusirtó topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Miért egyből a nanosuit jutott az eszembe?
Ha válaszolunk / írunk az üzenetére, elvárjuk a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
pampika
őstag
igen, csak amennyire tudom, elég korlátozott mennyiségben tudnak még adatot tárolni.
az mondjuk tényleg nagy dobás lenne, ha valahogy a test működtetné a csipet (bőrröl elektromosságot levéve, vagy az izzadtságból, nem tudom, melyik a reális).
nemrég volt egy előadás egy szenzorokkal is foglalkozó embertől és ő is azt mondta, hogy jelenleg sok olyan adatot nem tudunk felhasználni az orvoslás terén, ami begyűjthető lenne épp a szervezetből/ről, csak nem feltétlenül van még meg hozzá az eszközünk. és akkor beindulhatna az igazi személyre szabott orvoslás, hisz a szervezet folyamatos működéséről lenne képe az orvosnak, nem csak annyi, hogy "itt fáj".arra leszek még kíváncsi, hogy mennyire tudják majd védeni ezeket a rendszereket
-
fairi
addikt
Ezt már lehet venni, ha biohackingre adja az ember a fejét.
Igazi nagy szám az lenne ha képes lenne monitorozni is pl....
-
pampika
őstag
ha nem valósidejű monitorozás a cél, hanem csak mondjuk infó tárolás, akkor a fentebb is említett nfc technológia teljesen megfelelő: a leolvasó ad energiát arra a pár pillanatra, amíg a külső eszköz írja/olvassa a a chip tartalmát. amúgy csak tárol a chip, ehhez nem kell külön energia
-
Gombelem.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
fairi
addikt
napelem, vagyis este nagyon ne használjunk, vagy kell bele egy forradalmi akksi ami kis méretben képes elég energiát tárolni míg újra fény nem éri.
termoelektromos megoldás még nem is tűnik rossznak, ám ide kell hőgrádiens,és olyan elemet kell találni ami minimális esetén is termel valamennyi energiát.létezik pár lehetőség, de elég világos azok max mW-nyi energiát (de inkább microwattnyit) fognak tudni adni,és ebből kell gazdálkodni.
összes vezetéknélküli cuccnál örök kérdés az akksi -
0xmilan
addikt
-
pomorski
őstag
Érdekes hír, -bár a munkahelyemen ilyeneket is készítenek. Nanorétegek, nanoáramkörök.
-
Bambuszpro
tag
Már várom de az akku az tényleg kérdéses. Úgy tudnám max elképzelni ,hogy lenne egy karóra szerű valami ami csak akku.
Manapság az okos telefonok és az ostoba emberek korát éljük.
-
törölt tag
A Lopott időben is ilyen cucc volt?
-
fairi
addikt
Nagyon szép és nagyon jó, de hogy a francba fogják ellátni energiával.
Én szeretem a sci-fi, és mindig csodálkozok hogy ilyen-olyan icipici szerkentyűk amik legalább GW teljesítményt produkálnak, de akksiról sose beszélnek.
-
tDr1v3r
veterán
válasz Depression #1 üzenetére
Én modern ember vagyok, ónpasztával és hőlégfúvóval forrasztok.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Depression
veterán
Hozom a forrasztópákát...
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.