Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
válasz
#06658560 #108 üzenetére
Azért szerintem jobban megéri gürizni érte. Nincs hátramaradó szemét, mert a nukleáris reakció végén nincs neutron maradék, jobb hatásfok, és több energia. Mondjuk szerintem mire idáig eljutunk, nem lesz probléma a Holdon való bányászás. De egyelőre nagyon jók az atomerőművek is.
-
Béééla
őstag
válasz
#06658560 #108 üzenetére
Persze hogy nem mobilis a villanyhálózat, viszont elég szépen be vagyunk hálózva keresztbe-hosszába vezetékkel, úgyhogy elég lenne kijelölni pár csomópontot, aztán gazdaságosságot figyelembe véve akár mozdítható is pár erőmű. Nagyon sok lehetőséget adna, ha esetleg autópályán szállítható lenne kamionnal anélkül hogy 2X6 sávot le kéne foglalni.
A mobiltornyok egy részét is költöztetik a balatoni forgalom növekedésével (Hansnak kell a térerő), így esélyes, ha MONDJUK a Mátrában levő erdei erőműveket télen elköltöztetik például Sopronhoz, de nem vagyok meteorológus, de biztos van valami mérés arról, hogy mikor-mennyi a szél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest