- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Disney+
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Synology NAS
- Vírusirtó topic
- Proxmox VE
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
a szabadalmi rendszert meg nem tudják manipulálni, lobbizni a nagy cégek, akiknek ez a helyzet több mint tökéletes? egy olyan országban ahol köztudott hogy szinte az összes döntéshozó posztra kerülőnek a kampányát különböző multik dobják össze, valószínűleg a két szép szemükért ez a kép szerintem mindent elárul...
-
janos1988
addikt
válasz Canis rufus #3 üzenetére
Vagy valaki nagyon occsón akarja megvenni.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
vhunor
őstag
válasz Canis rufus #6 üzenetére
Nem az Apple a hibás, hanem a jogrendszer ami lehetővé teszi ezt. Ezer és egy ilyen per van, csak az Apple kirakatban van a Samsung elleni háborúja miatt, mert anno berágtak Galaxy Ace (?, nem emlékszem pontosan melyik, ami tök úgy nézett ki mint egy szifon) miatt (ami tényleg oltári nagy lopás volt).
-
Tigerclaw
nagyúr
Szerintem még pár év és rájönnek a kormányok, hogy ez a szabadalmi rendszer alapjaiban akadályozza a fejlesztéseket. Belenéztem ennek a cégnek az egyik vitatott szabadalmába, talán pont abba, amiről a per szólt és semmi innováció sincs benne, csak általánosan pár szóban felvázolt ötletek.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
törölt tag
válasz Canis rufus #3 üzenetére
óóó bezárni tuti nem fog. a szabadalmaira vagy a teljes cégre tesz majd valaki bagóért ajánlatot és viszi...
-
Canis rufus
tag
Valaki nagyon nem akarja, hogy a RIM létezzen...
Csak nem szemet szúr a titkosítás valakinek ?
-
Tigerclaw
nagyúr
Nem értem. Ha ők tényleg használták azt a módszert, algoritmust, eljárást, mielőtt más levédette, akkor miért kell fizetnie? Ennyire idióta volt a bíró?
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Angel1981
veterán
Ahogy a cím is mondja....
Mondjuk ha jogos, akkor jogos!
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM