- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Computex 2025: VGA-dömping az Acernél
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
a szabadalmi rendszert meg nem tudják manipulálni, lobbizni a nagy cégek, akiknek ez a helyzet több mint tökéletes? egy olyan országban ahol köztudott hogy szinte az összes döntéshozó posztra kerülőnek a kampányát különböző multik dobják össze, valószínűleg a két szép szemükért
ez a kép szerintem mindent elárul...
-
janos1988
addikt
válasz
Canis rufus #3 üzenetére
Vagy valaki nagyon occsón akarja megvenni.
-
vhunor
őstag
válasz
Canis rufus #6 üzenetére
Nem az Apple a hibás, hanem a jogrendszer ami lehetővé teszi ezt. Ezer és egy ilyen per van, csak az Apple kirakatban van a Samsung elleni háborúja miatt, mert anno berágtak Galaxy Ace (?, nem emlékszem pontosan melyik, ami tök úgy nézett ki mint egy szifon) miatt (ami tényleg oltári nagy lopás volt).
-
Tigerclaw
nagyúr
Szerintem még pár év és rájönnek a kormányok, hogy ez a szabadalmi rendszer alapjaiban akadályozza a fejlesztéseket. Belenéztem ennek a cégnek az egyik vitatott szabadalmába, talán pont abba, amiről a per szólt és semmi innováció sincs benne, csak általánosan pár szóban felvázolt ötletek.
-
törölt tag
válasz
Canis rufus #3 üzenetére
óóó bezárni tuti nem fog. a szabadalmaira vagy a teljes cégre tesz majd valaki bagóért ajánlatot és viszi...
-
Canis rufus
tag
Valaki nagyon nem akarja, hogy a RIM létezzen...
Csak nem szemet szúr a titkosítás valakinek ?
-
Tigerclaw
nagyúr
Nem értem. Ha ők tényleg használták azt a módszert, algoritmust, eljárást, mielőtt más levédette, akkor miért kell fizetnie? Ennyire idióta volt a bíró?
-
Angel1981
veterán
Ahogy a cím is mondja....
Mondjuk ha jogos, akkor jogos!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest