Új hozzászólás Aktív témák
-
MageRG
addikt
Újabb agyhalott ötlet.
Sok fiatal PC előtt hallgat zenét - ez komoly? Szétnéztek ezek már egy vonaton v. villamoson?
Az emberek szeretik magukkal vinni a zenét mindenhova, nem jó ötlet röghöz kötni őket.
Arról meg nem is beszélve, hogy ha már fizetek a zenéért, akkor minimum CD minőségű, veszteségmentes zenét szeretnék. A streaming zene meg ki tudja milyen.Plusz, ha már ott vagyok a PC-nél, fogom és belövöm pl. youtube-ot, v. bármelyik ingyenes konkurenst.
Persze ez csak szerény magánvéleményem..."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
szp1
addikt
+1
Egyet nem értek : ki a fene ad ilyen dolgokhoz indulótőkét, amikor normális, megalapozott projektekhez úgy kell összekalapozni uzsorakamatra a pénzt, ha egyáltalán valaki szóba áll veled.
Bűzlik az egész, úgy ahogy van.[ Szerkesztve ]
Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
dabadab
titán
Egyaltalan nem agyhalott otlet, ket helyen kell rajta csiszolni:
1. kell hozza mobil kliens is, mindenkeppen
2. ki kell talalniuk, hogy mivel akarjak lenyomni a last.fm-et, ami kb. ugyanennyibe kerul (a Superbox havi 790 Ft, a last.fm 3 EUR, ami most kb. 795 Ft), viszont ez utobbi mind valasztak, mind szolgaltatasok teren messze veri a Superboxot[ Módosította: Erasmus ]
DRM is theft
-
Polllen
nagyúr
Amíg az internet hemzseg az ingyenes streaming szolgáltatást nyújtó oldalaktól, addig ennek semmi értelme így. Ráadásul azok egy részét még mobilról is el lehet érni.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Tenoce
tag
A kliens is ultra gaz. Gondolom en hasonlo, mint a Raiffeisen altal mar adott Raiffeisen music. Kulonosen rosszul hasznalhato, nehezkes. Flash kell hozza. Akik ezt fejlesztettek azok lattak mar esetleg a Spotify szolgaltatasat? No latency, gorulekeny navigacio, stb.
Lehet engem fikazni, hogy azt mondtam, hogy halott a zeneletolto piac, de ennek sem latok komoly jovojet. Sot! Semmilyet....
-
Tenoce
tag
Vajon miert offshore tulajdonu a ceg?
1. A tag(ok) adatai
1/1. iSolution Inc.
SY- Victoria, Mahe, Trinity House Office 14. I. em.
Külföldi cég, szervezet esetén a nyilvántartási szám: 049807
Külföldi cég, szervezet esetén a nyilvántartási hatóság: Seal Of The Seychelles Supreme Court
A tagsági jogviszony kezdete: 2010/10/21
Bejegyezés kelte: 2010/10/29
Hatályos: 2010/10/29 ...Adozasi szempontok miatt, vagy a tulajdonosok lennenek osszeferhetetlenek, mas cegben viselt dolgaik miatt...
[ Szerkesztve ]
-
Ceree
senior tag
Én is MageRg-vel értek egyet, mert
1: Hiába van mobil kliens, ha a Mo-on forgalmazott mobilnetek nagy része adatforgalom korlátos, ez meg ha jó minőségű, akkor meg eszi a sávszélt rendesen. Nem beszélve az aksiról, amit a streaming megoldás sokkal jobban zabál, mint a mezei zenelejátszó.
2: Desktop megoldásban tényleg igazi ellenfél a last.fm, de azt sem értem hogy élhet meg a youtube és a sok ingyenes netes rádió mellett.Másolat_eredetije
-
dabadab
titán
"Desktop megoldásban tényleg igazi ellenfél a last.fm, de azt sem értem hogy élhet meg a youtube és a sok ingyenes netes rádió mellett."
Szolgaltatas, valasztek. En nem nagyon tudok olyan ingyenes megoldasrol, ahol ennyi zene lenne es az en izlesemre formalva kuldene (es nem nekem kell osszevalogatni) a zenet.
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
Tenoce
tag
Es meg kliens sem kell, es van mobilos verzioja is (igaz az mar penzes).
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Újabb lehúzás, életképtelen ötlet. Streamelt zene? Ez vmi vicc? Ha rádiót akarok hallgatni, akkor hallgatok rádiót. Ha már fizetek a zenéért, akkor az a minimum, hogy bárhol meghallgathassam (internet kapcsolat nélkül is) és veszteségmentes legyen.
-
törölt tag
Nekem jelenleg ez a kedvenc ingyenes streaming szolgáltatásom. Feltölthetem a saját zenéimet, a hibás adatok wiki módszerrel javíthatók stb. Kevésbé ismert, mint a Grooveshark, de szerintem jobb. Egyetlen hátránya, hogy egyelőre csak spanyol nyelven érhető el, de azt a 2-3 kifejezést épp meg lehet tanulni
-
hohoo
senior tag
Mobil kliens? D max 6gb-s adatforgalmi korlátokkal? Minek?
Ingyenes zenestream szolgáltató? dropbox... bizony a publicba rakott zenék url-jét nyugodtan be lehet nyomni a lejátszóba, és streameli, de az összes többi megcsinálja kivé a microsoftos.
[ Szerkesztve ]
T-home extra csomag monopolterületen 6500 ft/hó, versenyterületen ahol Digi vagy UPC is van pedig 2990 ft/hó. Köszönjük!
-
WonderCSabo
félisten
Hmm, nem hiszem, hogy egy ilyen szolgáltatás meg tudná vetni itthon a lábát, ha nem:
-DRM free
-no előfizu, számonkénti ár -
Polllen
nagyúr
Azért érdemes lenne megnézned milyen adatforgalmat generál egy ilyen szolgáltatás, illetve picit átgondolni a dolgot... (néhány ötlet, merre indulj el: hány olyan mobilinternet csomag van, ami nem korlátos, létezik-e wifi a világon, vannak-e hotspot-k, mindig van a közelben számítógép és wifi egyben, ha stream-t zenét akarsz hallgatni otthon, nem kényelmesebb-e a mobilodról, mint belőni a gépet - a minőség ugysem lesz túleltérő, hiszen a stream-t adatfolyam lesz a szükkeresztmetszet, stb-stb.)
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
localhost
Közösségépítő
-
passatgt
aktív tag
válasz localhost #23 üzenetére
Az csak a hasonló előadók/számok keresésére használja szerintem.
Amúgy a kezelőfelület nagyon akadozva működik és csúnya.Viszont remélem nem veszitek reklámként, de 2 napja indult hasonló kategóriában a saját fejlesztésű oldalunk, amivel a youtube-on található zenéket lehet egy kicsit átláthatóbban kezelni, hallgatni: cant pont io
Nem raktam linkbe, aki akarja kitalálja már innen[ Szerkesztve ]
-
litvitcsak.a
tag
megnéztem és főként mainstream amit kínálnak... Persze nehéz mindenkinek megfelelni és lefedni a palettát, de pont ez a szolgáltatás aminél erre kellene törekedni.
Ha tovább folyik a hazai tendencia a rádiókban, hogy a jó beszélgetős műsorokat megszüntetik (ezeröcsi, bolhacirkusz, stb.), akkor ez a streaming alapú megoldás kiválthatja a 30-40 számot ismétlő rádiókat.
iMac 27" | Nexus4 | Kavics a magyar vizsla
-
törölt tag
válasz litvitcsak.a #25 üzenetére
megnéztem és főként mainstream amit kínálnak
Mire számítottál, hogy majd a Morbid Angel lemezeit innen hallgatod? Számomra ezért is nem alternatíva az ilyen streaming, egyedül a Groovshark/Musicuo-féle közösségi megoldás, ahova bárki feltöltheti a kedvenceit.
[ Szerkesztve ]
-
dabadab
titán
-
dabadab
titán
válasz #24737024 #28 üzenetére
Ja, viszont localhost talált valahol egy "powered by last.fm" feliratot a Superboxon (én nem láttam sehol sem ), ami azért elgondolkodtató.
Ja, és közben rájöttem, hogy a last.fm pénznemtől függetlenül háromba kerül, vagyis lehet az ára 3 GBP, 3 EUR v 3 USD is - értelemszerűen az utóbbit érdemes választani, úgy 550 Ft / hó, ami tényleg nem az az ár, amin érdemes lenne rugózni. Mondjuk az azért zavar, hogy egyre több korlátozást vezetnek be, de jobbat tényleg nem tudok egyelőre.
DRM is theft
-
localhost
Közösségépítő
E a superbox egy kliensprogram letöltését kérte/javasolta.
Letöltöttem, elindítottam, a képen látható [link]
Jobb alsó sarokban ott a logó.¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
misx
senior tag
Online zenehallgatás, ja majd viszem a hónap alatt a laptopot.
Nem tudom, mi a baj az mp3-al. Az új HIFI-k is mind támogatják, többségük pendrive-ról is.
Lehetne csinálni pl. egy digitális aláírással rendelkező licencszerződést a számokhoz, hogy megvettem, onnantól ott hallgatom, amikor akarom. Ja de ez így már túl komplex. -
Tenoce
tag
Ahogy mar tobbszor mondtam, a hagyomanyos penzert letoltos MP3-as uzleti modell halott. Csak a kiadok meg probalkoznak. Nem sok sikerrel.
Ez olyan mint a vezetekes telefon. 15 eve meg nagyon draga volt, ma ingyen megkapod. A kiadok egyszeruen nem ertik meg, hogy a felhasznalonak nem er annyit, amennyit kernek erte. A streaming jo reszmegoldas, de nem mindenre. Es termeszetesen ez sem er annyit, amennyit kernek erte. Az arakat itt mar reg a kereslet hatarozza meg. Nem a kinalat, azaz a kiadok.
-
hohoo
senior tag
"hány olyan mobilinternet csomag van, ami nem korlátos" kerek 0
"étezik-e wifi a világon, vannak-e hotspot-k" vannak néhol, de a transzparens átjárás köztük nem megy (thx to ipv4), tehát mozgás közben fail
Milyen adatforgalmat generál? 1 mbit/sec körül legalább is normális minőségben, az 1000 órát jelent max havonta ami sok, de ez a pofátlanul drága 6 gigás előfizukra értendő, és akkor még másra nem is használtuk a mobilnetet...
otthon meg ha mobilon hallgatnék zenét nemkell semmiféle netes cucc, csak egy NAS DLNA szerverrel, és a mobilra egy dlna-s lejátszó...T-home extra csomag monopolterületen 6500 ft/hó, versenyterületen ahol Digi vagy UPC is van pedig 2990 ft/hó. Köszönjük!
-
hohoo
senior tag
last fm tud streamelni? Nem is tudtam. Valami rádióról írogat, betölt valami szar flash és minden böngészőn csak ott írogatja ki hogy last fm azt annyi...
De teljesen mindegy ami ekkora bitrátán streamel az egy vicc. Ingyen elmegy, max ingyen de fizetni érte... na azt soha.[ Szerkesztve ]
T-home extra csomag monopolterületen 6500 ft/hó, versenyterületen ahol Digi vagy UPC is van pedig 2990 ft/hó. Köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Ez a mondat angolul?
- Automata kávégépek
- Még egy Redmi Watch 5 befutott
- Sikernek tűnik a Xiaomi első EV-je
- A Honor központjában próbáltuk ki a Magic7 Prót
- Mikrofon topic
- Sorozatok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia/
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Apple MacBook Pro (2023) 14,2", Apple M3 8 Core, 8GB RAM, 512GB SSD, SILVER, Magyar billentyűzet
- 40.000 ft -tól HP Pavilion x360 2-in-1 Kamatmentes Részletfizetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest