Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
Jó, de ez még akkor is sehol sincs a tehenekhez képest, akik elfingják nekünk a bolygót. Csak a műhús, meg a rovarevés jelent majd megoldást, mint amit én is árulok! Vegyétek, egyétek, nem olcsó, nem finom, nem zöld, de ha veszitek, én is vehetek egy karib tengeri szigetet magamnak.
-
olcsoleves
csendes tag
Egész biztosan vannak, mivel fontos nekik a környezettudatosság, és üdvözlik, ha az általuk előnyben részesített márkák is azt kommunikálják, hogy követik ezt az irányt. Nem mondanám naivitásnak, hogy erre nem szélsőséges szkepticizmussal reagálnak.
Ezek közé tartozom én is anélkül, hogy felülnék a hypera (tehát nem veszek meg semmit ami nem kell, csak azért mert környezetkímélő módon készült), viszont szeretem azt látni, ha pl. a sportruházat, amit veszek, x százalékkal környezetkímélőbb módon készült. Nyilván halvány fingom sincs hogy ez a gyakorlatban mit jelent egész pontosan, de a márka addigi megbízhatósága megelőlegezném neki a bizalmat és bizony én is csalódott lennék, ha kiderülne a képmutatás. -
neopeti
tag
Mi van az uSA-ból Európába hajóztatott 6x áron vásárolt palagázzal?
Mennyi energia kell a kitermeléshez és cseppfolyósításhoz=hűtéshez?
Nem beszélve a percenként 4536 liter gázolajat használó tartájhajóról ami 2 hét alatt ide hozza?Hol vagy Gréta?
A témában nagy a csend, Ja, hogy ez kóser.?!
-
Sose értettem, hogy ez a karbon kredit vásárlás hogyan lehet engedélyezett.
-
Ekkora baromságot, már legyártani sem karbonsemleges valamit. Meg is érdemlik, bár gondolom ez a büntetés is be volt kalkulálva a történetbe.
-
Fritz Teufel
addikt
Akinek picivel több esze van egy mákszemnél, annak nyilvánvaló hogy olyan, hogy karbonsemlegesség nem létezik amióta a tüzet megzaboláztuk.
Az más kérdés, hogy a szándékos megvezetés valóban nem helyes üzleti magatartás. -
mert tényleg van még olyan ember, aki elhiszi ezeknek a nagy cégeknek, hogy érdekli őket a karbonsemleges meg elektromos autós, zéró emissziós hazugság?
Új hozzászólás Aktív témák
it Lényegében greenwashing vádjával perelték be fogyasztók az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott Apple Watch okosórák miatt.
- Óra topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Windows 10
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- LG 34WN750-B - 34" IPS - 3440x1440 WQHD - 75Hz 5ms - FreeSync - HDR 10 - Hangszórók - sRGB 99%
- DDR5 32GB KINGSTON 5600MT/s SODIMM laptop RAM, több db- ÚJ, számla, garancia
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Turbózd fel a játék élményed egy felsőkategóriás PC-vel, amiről álmodni sem mertél! 0% THM
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest