- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
Új hozzászólás Aktív témák
-
vonyarc
tag
válasz
Morphus101 #117 üzenetére
Úgy nem engedi. A Steames email címemet kéne megváltoztatnom, és oda akarja küldeni.
1.
Jelentkezzen be Steam fiókjába a megadott adatokkal.
Nyissa meg a Fiókadatok menüpontot , és kattintson az „E-mail címem módosítása” lehetőségre.
2, Válassza ki a megerősítő kód e-mailre küldésének lehetőségét
3,Látogassa meg a https://gygmail4.com oldalt , és jelentkezzen be a fent megadott hitelesítő adatokkal.
4. A Steam kódját tartalmazó e-mail az e-mail postaládájába kerül, írja be ezt a kódot a Steamen.
5. Változtassa meg jelszavát. Felhívjuk figyelmét, hogy az e-mail 30 napig lesz elérhető, majd letiltjuk.Ez működhet így?
-
vonyarc
tag
Sziasztok!
Véletlenül steam fiókot vettem a g2a-n 1 játékkal, és nem tudom hogy kell aktiválni.
Segítene valaki?
Köszönöm. -
herion
tag
Elég halott a topik, de azért leírom hogy jártam.
Nem szoktam ilyen szürkepiaci kulcsos oldalakon vásárolni, inkább kivárom a leárazásokat ha sokallom a pénzt egy játékért. 2 hete viszont úgy adódott, egyik barátomnak, hogy tudjunk együtt játszani megvettem (volna) egy játékot G2A-n.
Sóherkodtam, és be is szívtam rendesen. Megbízhatónak értékelt eladó, globális kulcs, fél ár, kell ennél több?
Igen ám, csak a kulcs nem volt készleten az eladónál. Ennek ellenére mégis árulta a semmit. A visszatérítés 6 órán belül megtörtént. Mármint csak egy emailben. A pénzre azóta is várok, ugyanis a szabályzat szerint akár 28 napig is simán ülhetnek a pénzen.Úgy tűnik ezt be is tartják, mert 15. napja hogy a közel 8 ezer forintomat még mindig nem kaptam vissza.
Lehet ennél szánalmasabb egy oldal, hogy hetekig ül egy károsult pénzén, esetleg még meg is forgatja, és csak utána adja vissza? Szerintem nem.
Oké ott a shield, de aki 2 évente egyszer vesz valamit, az nem fog előfizetni shield-re.
Na mindegy, nálam ez a moslék oldal végleg elásta magát. -
batman91
őstag
válasz
Gabson730 #113 üzenetére
Nem illegális és nem is adnak el használt softwaret. Szürke boltnak számít, magán emberektől veszel kulcsokat. Nekem eddig semmi gondom nem volt vele. Sokan írják, hogy lopott kulcsok stb. és le lesznek majd tiltva. Itt is olyantól kell vásárolni akinek több ezer pozitív értékelése van kevés negatív mellett. Ettől függetlenül belefuthat ez ember nem működő kulcsba, de ezt hamar tudják orvosolni. Szóval nem kell aggódni.
-
Gabson730
tag
Ez a G2a nem illegális? Használt játékokat árulnak nem?
Ha jól tudom használt szoftware-t tilos adni venni. Akkor ez hogy vanElőre is köszi
-
Morphus101
tag
Anno nem volt rossz a G2A,de volt néhány olyan huzásuk hogy kb 2 éve inkább másoldalon vásárolok..ráadásul ha megnézitek Allkeyshopban,gyakran nem is ők a legolcsobbak,ha meg igen nekem megéri azt fél-1 euroval többet kifizetni egy megbizhatobb siteon.
-
Khaosz55
addikt
Hali,
a fiam vásárolt ezen az dalon FIFA2021-et. A játék árán kívül havonta levonnak 4 euro-t. Próbálom megszüntetni de egyenlőre be sem tudok lépni az oldalukra. Ez valami átvágód téma?
Hogy tudom megszüntetni, hogy havonta ne terheljék a bankkártyát ha be sem tudok lépni? A Banknál kell letiltani a levonást ? -
maross
nagyúr
ez remek kerdes, utobbi ket alkalommal nekem se sikerult, de nem volt fontos. be van ragadva kb 16 eurom tobb mint egy eve...
-
adammeyer
csendes tag
[Moneyback guarantee, G2A, scam]
Sziasztok,
Vettem egy 20 euro koruli kulcsot g2a-n (nem elso vasarlasom, eddig nem volt ilyen problemam), es a kod invalid. Beszeltem az illetekes fejleszto ceg support teamjevel es mondtak hogy ez a kulcs nincs az adatbazisukban es nem valid. Amugy utana aznap lattam hogy az eladonak van par negativ bejegyzese arra a napra ugyan arra a termekre, de amugy 800+ pozitiv ratingje volt 98%-os upvote-tal.
Gondoltam semmi gond akkor refundol a g2a, na ez nagyon nem igy megy. Kell nekik egy hivatalos allaspont valami szervezettol, pl rendorseg, hogy en at lettem verve. Namost persze elmentem viccbol a rendorsegre es mondtak hogy 50.000 forint alatt sajnos nem tudnak segiteni. A fogyasztovedelemnel csak EU-ra vonatkozo entitast talaltam es G2A Hong Kongba van bejelentve (nem veletlen).
A kerdesem az volna hogy van-e valakinek haspnlo tapasztalata, sikerult-e mar valakinek penzvisszafizetest elernie? Illetve van e valamifele fogyasztovedelem akihez lehet fordulni ilyen esetben. Persze most meg probalkozok a paypal oldalarol valo refunddal, meglatjuk mi lesz belole.
Ezek utan valoszinu hogy tobbet nem vasarolok itt, az egesz store legalabb olyan shady mintha a darkweben lenne egy webshop. Amugy a kulcsok amiket eladnak semmifele verifikacios vagy validacios protokolon nem mennek at, barki eladhat barmit egybol. Fyi: https://m.imgur.com/gQhoEmH
-
L4mie
veterán
Ez a mocskos szemét banda valahova elrejtett egy G2A Plus feliratkozást az utolsó vásárlásomnál és 1 héttel a vásárlás után vonja az 1000 forintot majd havonta akarja vonni.
Hogy a fenébe tudok leiratkozni erről a mocsokról, simán törlöm az accountomat az segít?*ok sikerült, plus felületen lehet lemondani....pfujj undorító.
-
s7evcsenko
addikt
Valaki segítene pls.
Szeretnék feltenni pár játékot g2a-ra, de mikor rámegyek a sell itemre, ez fogad.
Ha rámegyek a "get acces now"-ra, akkor meg mindenféle céges adatokat kér tőlem, amim nincs.
Hogy tudok itt seller lenni egyszerűen? -
wjbhbdux
veterán
-
batman91
őstag
válasz
Cray Tyler #100 üzenetére
Én is megszüntettem a fenébe, nem kell nekem ez.
-
-
maross
nagyúr
válasz
Cray Tyler #98 üzenetére
g2a még viccesebb ha engem kerdezel
-
-
maross
nagyúr
válasz
Cray Tyler #95 üzenetére
-
L4mie
veterán
válasz
Cray Tyler #95 üzenetére
jaja minuszba van a walletem
-
-
-
maross
nagyúr
válasz
Cray Tyler #89 üzenetére
ha atveros email, akkor pont ugy nez ki mint az eredeti
. g2a von penzt ha nem logolsz be, en is kaptam mar ilyen emailt.
-
-
Dendytv
senior tag
Üdv
Vettem a G2A-n egy Fallout 76-ot és rossz a code ! Nem tudom aktiválni ! mi a teendő ilyenkor ? -
batman91
őstag
Ezt a sz#rt, mi a fenéért nem lehet email címet változtatni? Most törölnöm kellet ez miatt az egész fiókot.
-
DioRulez!
csendes tag
válasz
Nagy Zsolt 2 #79 üzenetére
Egy nagy videomegosztó keresőjébe beírod:
How to cancel G2A Plus subscription
És az első találatot megnézed.Nekem is ez volt a problémám, azt hittem a shieldet vonja le, de nem.
-
Nagy Zsolt 2
csendes tag
valaki tudja hogyan kell törölni ga 2 pluss nem vagyok be regisztrálva semmi hogyan lehet törölni ?
-
Nagy Zsolt 2
csendes tag
válasz
VikMorroHun #75 üzenetére
tudsz nekem segíteni lészíves
nem vagyok regisztrálva semmi egyszer vettem egy játékot azóta segítesz nekem g2a pluss itt mi von le Thank you. Here's your receipt
Hello, znagy3859@gmail.com
Your transaction has been processed successfully.
G2A PLUS
Order number: Not provided
Transaction date: 24 June 2018 07:30:01 UTC
Your transaction summary
Payment fee € 0,38
VAT € 0,54
G2A Plus € 1,99
Grand Total € 2,91 -
Nagy Zsolt 2
csendes tag
válasz
VikMorroHun #75 üzenetére
azt hogyan kell ga 2 pluss nem vagyok be regisztrálva sem mi re kell lépni ? vagy hova ?
-
Nagy Zsolt 2
csendes tag
válasz
Nagy Zsolt 2 #74 üzenetére
ga 2 pluss törlése hogyan kell nem vagyok regisztrálva valaki segítsen mit kell írni ?
-
VikMorroHun
őstag
válasz
Nagy Zsolt 2 #74 üzenetére
Szerintem a 66-os hozzászólásban írtak vonatkoznak rád is. Egyébként nem muszáj folyamatosan fizetni a G2A Shieldért, lehet csak az adott vásárláshoz is kérni.
-
Nagy Zsolt 2
csendes tag
hello egyszer vettem egy játékot véletlenül shieldre rá nyomtam azóta levonja kártyámról hogy azt ne vonja mit kell csinálni mit kell írni ne történjen meg nem vagyok regisztrálva az oldalon valaki segítsen ?!
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
A kártyás fizetés régen is feláras volt a G2A-n? (130.- ha jól tudom)
-
3L1T3
addikt
Napokban megvettem pár Sims 3 kiegészítőt, persze jóval az Origin-es árak alatt. 2 napig ott is voltak az Origin profilomon , mára viszont eltűntek.
Lehetséges, hogy deaktiválták, mert olyan forrásból voltak a kódok?
-
bobalazs
nagyúr
Teljesen kezdőként, vettem egy kulcsot, majd automatikusan csak a fizetésre nyomtam, (paypallel)
majd megdöbbenve láttam hogy van ilyen g2a shield nevű cuccos amiért legombolt 937 forintot.
Ráadásul a kulccsal sem vagyom megelégedve mert DLC-t vettem meg az alapjáték helyett úgyhogy most használni sem tudom.
Első kérdés:
Vissza tudom igényelni a 937 forintot, (a shield árát)?Írtam az eladónak, és egy screenshottal bizonyitom hogy nem tudom beaktiválni alap játék nélkül, és hogy reagáljon rá valamit, lehet ebből esetleg egy teljes visszatérítés?
-
Novver
senior tag
Szervusztok.
Regisztráltam csak hogy megvegyek egy párszáz forintos tételt és törölném is az accountot.
Van bármi amire oda kell figyelni, és/vagy lemondani hogy ne fizettessenek? Paypalos fizetés volt ahol a G2A Plus trial bentmaradt, azt már kilőttem a subscription résznél, shield nem volt beállítva
A regelt mail egy eldobható mail, semmi személyes adat, telefonszám etc és bankkártyaadat nem került megadásra és a paypal sincs regelve az accounton, csak egyszeri paypalos fizetés történt.
Válaszotokat előre is köszönöm
-
Csillag01
aktív tag
Hali
Szeptember 4.kaptam vissza a penzem nagynehezen. Tobb mint 3 het mulva. Senki ne vegyen 98% alatt, plane keves ertekelessel.
A pajzsot is ajanlom mert annelkul irni se tudsz a supportnok es bukod a penzed. Az egesz penzem vissza kaptam az adot is visza fizettek. Az volt irva hogy jatek penzbe kapom meg de vissza utaltak a bankkartyamra. Azota megvettem egy masik eladotol a g2a, aki mar nem vert at 12k-val. Megkaptam a jatekot majdnem 1 honap huza-vona utan. -
-
Csillag01
aktív tag
Sziasztok
Vettem egy jatekot mult heten 12 ezerert. Invalid kulcsot kuldott az elado. Vettem shieldet ezert kertem a penzvisza fizetest a g2a-tol. 3 napot varni kelett hatha valaszol az elado miert invalid kulcsot kuldott. De nem valaszolt. Utanna meg 2 nap elbiralas volt a g2a reszerol amit fotokkal bizonyitanom kelett. Azt irtak visza is fizetik a penzem penteken. A kerdesem az lenne mikor, hany nap mulva kuldik a penzem? A bankartyamra utaljak vagy a g2a-ra? Vafy lehet elbucsuzhatok a penzemtol? -
nzozz
aktív tag
válasz
morfondőr #60 üzenetére
Végülis bevállaltam egyet, egy ezrest megér így is, úgy is. Ha meg egy hivatalos honlapról letöltött szoftver azt írja hogy az adott license kulcsot elfogadta és minden oké, akkor remélhetőleg az úgy is van, frissül és véd normálisan. A wanna cry és barátai úgy hiányoznak, mint sz@r a zsebbe...
-
GoTReX
őstag
Lehet ez már nem újság,de G2A-n 232.- a Dirt 3 Complete Steam Global. Szerintem nagyon jó ajánlat.
-
laceszgamer
addikt
Nem lesz vele semmi. Nekem közel ezer játékom származik innen, sok közülük feltűnően olcsó volt, és mindössze egyetlen esetben volt gondom, ott is mindössze annyi, hogy nem a emgfelelő régióba szoló kulcsot kaptam. De aztán mikor reklamáltam, írták, hogy sajna nincs is ebbe a régióba szoló kulcs, és elírták.
Cserébe viszont abban az értékben vásárolhattam bármit.Oké, nem a pénzt adták vissza, de azért ezt sem feltétlen mindenhol teszik meg, hogy le elhet vásárolni az adott összeget.
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
20 000 eladásos, 99% -os eladótól Eset Smart Security beszerzése mennyire vállalható szerintetek a G2A -ról? Elég furán olcsónak tűnik.Van valami tapasztalat ilyennel kapcsolatban?
Köszönöm
-
GoTReX
őstag
Köszönöm a segítséget 😊 Gondoltam rákêrdezek, hogy ne legyen utólag meglepetés
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Változott a G2A megint?Fizetés előtt kérdezi hogy honnan történik a vásárlás ,de nincs Magyarország. Alapesetben Eu Business & Vat registered van 0% Vatal. Ti mit használtok?
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Kicsit off de G2A-n nincs már kuponkód opció?Köszi Lacesz ,már azóta be is szereztem ( egy árban volt a Globallal ezért azt vettem,de lehet még majd másnál EU is) .
-
GoTReX
őstag
válasz
laceszgamer #43 üzenetére
És az EU kiadás is jó nekem vagy csak a GLOBAL?
-
GoTReX
őstag
válasz
laceszgamer #43 üzenetére
Oké,köszönöm! Megpróbálom
-
laceszgamer
addikt
Én sose használom, mégse votl semmi gond, csak arra kell figyelni, hogy olyan eladótól vedd, akinek több ezer értékelése van és minimum 95% fölötti.
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
A segítségeteket szeretném kérni.Először használom/használnám ezt az oldalt és ki is néztem elsőre néhány párszázas ajánlatot mert még kicsit bizalmatlan vagyok. Egy ~450 HUFos gaméra esett a választás de ez a g2a Shieldel már ~1000 HUF. Kikapcsolható és gondolom akkor nincs felár... Ti mindig használjátok?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
PeeterssoN
őstag
válasz
cyberkind #36 üzenetére
Már csak a kövi hónaptól (illetve most is kikapcsolhatod de mivel kifizetted erre a hónapra - élni fog) tudod lemondani, de nyugi ha már fizetted az adott hónapot többet azért nem von le.
A beállításoknál tudod ezt a piócát kikapcsolni, de javaslom többször ellenőrizd hogy valóban kikapcsoltad e. -
TheProb
veterán
Eladásnál már megint mik ezek a plussz lehúzós tételek?
Most nézem, hogy a ~6k-ért eladott warhammer-ből levontak majd 1200ft-ot kb.
Product Commission és Selected Offer Provision (Boost Price) címszó alatt, mi a tököm ez már megint?Kezd felhúzni ez a g2a, hogy lassan már többet fognak elkérni az egyes jutalékokért, mint amit kapok az adott játékért...
-
cyberkind
félisten
Sziasztok!
A nem bekapcsolt de a G2A szerint mégis csak bekapcsolt Shield-től, hogy kell megszabadulni, hogy törölhessem a bankkártya adataimat?
Ma reggel regeltem, esetleg az teljesen lehetetlen, hogy egy hónapig megkaptam ezt a rohadt shieldet és ezért nem tudom lemondani?
-
törölt tag
válasz
laceszgamer #34 üzenetére
Erre gondoltam én is, de akkor Steamnél miért nem ?
-
GAbre
veterán
válasz
laceszgamer #29 üzenetére
Szerinte, is,de viszont ha magyarba aktiválom,berakom uplayembe akkor jó lehet kinn?
-
GAbre
veterán
Üdv!
Kérdésem az lenne vajon ha régió blokkolt a játék igy:
Warning! This product CANNOT be activated in following countries: Armenia, Azerbaijan, Belarus, Ukraine, Georgia, Kazakhstan, Republic of Moldova, Tajikistan, Uzbekistan, Russian Federation, Isle of Man, Jersey, South Georgia and the South Sandwich Islands, Great Britain, Guernsey, Bangladesh, Bhutan, Brunei Darussalam, Cambodia, Hong Kong, Indonesia, Republic of Korea, Lao People's Democratic Republic, Macau, Malaysia, Mongolia, Myanmar, Nepal, Philippines, Singapore, Taiwan, Thailand, Vietnam, India.Amit akarok venni,akkor magyarba lehet aktiválni gondolom,illetve nagy britannia blokkolt,de irországban lehet aktiválni szerintetek?
-
laceszgamer
addikt
Én már több mint egy éve kereskedek G2A-n. Szintén apróbb játékok, de sok kicsi sokra megy. Utoljára BF1 Prémiumot vettem így befojt pénzből.
-
freeknight
őstag
Persze, hogy a fejlesztők kikelnek ellene, mert nem tudják 60€-ért elsózni a bughalmaz sz*rjaikat.
Magam részéről már több, mint 30 kulcsot vásároltam G2A-n, több, mint 1 év alatt. Még mindet be tudtam aktiválni, és még soha, egyetlen játékot sem tiltottak le.
Szóval annyira még sem lehet illegális... Persze scammerkbe így is belelehet futni, de azokba ebayen, sőt, itt aprón is bele lehet, sőt, ott semmi nem is véd ellenük. Ezért kell magas értékelésű, ismert eladóktól vásárolni. -
törölt tag
Na az imént írtam nekik, várom, hogy válaszoljanak
-
Bad Pritt
félisten
A videót nem tudom értelmezni.
Fasza dolog a shield, meg hogy most már minden hónapban levonja, épp csak nincs bekapcsolva még így sem és a trialt dobja ki nekem vagy vegyek egy hónapra.
Nyoma nincs G2A tranzakciók között, hogy ezt levonja, gyakorlatilag csak a Paypal email alapján látom, hogy ezt csinálja (meg ha nagyon figyelem, akkor a banki számlatörténet alapján). Szóval egyszer az ember beállította és onnantól kezdve állandóan szedi a pénzt. Plusz a levonás közleménye is wtf, abból se lehetett kitalálni...
-
maross
nagyúr
De van, de van!! (shield)
-
Bad Pritt
félisten
Na pont kapóra jön ez a topik.
A G2A Paypalen keresztül havonta levonogat 1.62 eurókat, ez mi a rák? Nincs leírás hozzá, nincs semmi, G2A-n nem találtam hozzá semmit, a Shield nincs bekapcsolva, szóval még annak a megújítása sem lehet, Paypal nincs a G2A accountomhoz csatolva.
Ebben kérnék segítséget. -
Lackki
őstag
Tisztában vagyok hogy mennyiért vetted, de továbbra is tartom, hogy 1-2 euroért semmi értelme árulni g2an. Majd rájössz Te is, amikor kéred az első kifizetésed mondjuk Paypalra és fee levonása után is hiányzik 30-40euro az exchange rateknek köszönhetően
Na akkor jön majd a kopp
-
törölt tag
Hát én biztos nem veszek részt a károsításban, mert legális felesleges kulcsaimat adom el, melyeket legális formában szereztem.
(#3) TheProb : Jobb félni, mint megijedni
(#4) Lackki : A nyitóposztban szereplő képen látható tranzakciók javarészt 1 $-os csomagok olyan részletei, melyeknél csak egy-egy kulcsra volt szükségem. Amint látható, 2 €-ért adtam el őket úgy, hogy 1 $ fizettem magáért a csomagért, és nem az egész csomagot értékesítettem, hanem csak egy részét annak.
(#5) yozsee11 : Tőlem egyelőre nem kértek újból, de én pl tudnám mindig igazolni. Sőt még az a figyelmeztetés sincs, hogy minden 10 eladásonként kellene igazolnom.
Minősítési rendszer is van:
Annyit még leírnék, hogy érdemes figyelni mennyit ér az adott kulcs, mert általában mindig a legolcsóbb ajánlat a nyerő a vevő oldaláról, és utána 15 cent az ár módosításának díja.
Ebből jól bevásároltam majd a felesleget, hetek vagy hónapok múlva, amikor kifogynak a potya AC kulcsok, piacra dobom
-
TheProb
veterán
Nem kell félni a vásárlástól sem, legalábbis nem úgy ahogy te gondolod. Egyfelől még ha olyan kulcsot is kapnál, ami "szürke", az csak annyit jelentene, hogy nem tudod aktiválni, vagy beaktiválod ugyan, de esetleg később leveszik. Bár én még egyikkel sem találkoztam, pedig jó pár gamet, software licence-et vettem már ott.
Tök mindegy hány játékod van az accodon, a többi játékot biztosan nem fogja befolyásolni... Egy hamis kulcsért nem függesztik fel a teljes accot, csak max az adott címet törlik róla.
-
wjbhbdux
veterán
g2a?
szerintem semmi helye ezen a fórumon, hiszen a fejlesztők által is elismerten károsítja a játékipart az ott megengedett tevékenység, mostanában a wareznél is jobban kikelnek ellene.
keresni persze jól lehet vele, nem véletlen hogy a Twitch donationok is ezen a kínai kamu címre regisztrált paypal klónjukon mennek már át, hatalmas pénzeket szedhettek össze
-
törölt tag
Nos korábban nem volt a kedvencem, mert szürke boltnak számított, így nem vásároltam semmit. Viszont az egyik barátom felhívta a figyelmemet arra, hogy remekül lehet eladni.
A https://www.g2a.com-n ráadásul van eredetiség ellenőrzés is:
""Hello,
Please provide us with scans or screenshots of all keys which you have already listed in your auctions.
Name of products and game codes should be visible.
Add, please, receipts for your codes
The screenshots should be from the place where you bought them.
This will allow us to forward the case to our experts in order to verify you account.
You can make a PDF file with all screenshots
"Aztán:
Hello,
Could you also add, please, receipts for all your codes"
Szóval kellemesen leptek, meg. Vásárolni persze nem merek, mert nekem már Steam-en, Originen, és Uplay-en is annyi játékom van, hogy lenyírnám a hajam, ha gond lenne. Viszont eladni tényleg jó, főleg a HB-s kulcsokat:
Az egyenlegünket itt tudjuk lekérdezni: https://www.g2a.com/marketplace/customer/balance/
Láthatjuk azt is, hogy mennyi idő van hátra a kifizetésig:
A kifizetést nem muszáj közvetlenül a számlánkra kérni, jó a Paypal is!
Mivel nem találtam neki külön topicot itt a fórumon, de a Best Buy topicban is sűrűn felmerül a neve, így jobb itt beszélgetni róla, mint offolni a több topicot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Netflix
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 1 / 2
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CPU léghűtés kibeszélő
- Hardcore café
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Futás, futópályák
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- További aktív témák...