Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
akkor nagyon gazdasagosba vagy. erdekes dolgok ezek
tapasztalataim szerint mind2 game akkor eszik tobb eroforrast amikor modokat kapcsolsz be. nekem 4/8 as procim-20-30% megy.
meg van a high priority settings ami normal helyett magason futtatja-igy jobb egyebkent de nem profi sajnos viszont mind2 game jobb lesz [link]
majd meglatjuk. 2024 ben az 1.5 v. ba lehet beleteszik az uj grafikus motort...[ Szerkesztve ]
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
vlevi
nagyúr
Főleg azért is kellene javítani a grafikus motoron, amit korábban írtam.
Azt, hogy amikor beszaggat, akkor nem a VGA a szűk keresztmetszet. Nekem pl a Ryzen -5 3600 mellett, a 3060Ti, 1440p felbontásban megy a játék. Amikor beesik az FPS, pár másodpercre, olyankor a VGA kihasználtsága is bezuhan, 50% alá. Mintha nem lenne mit csinálnia, azért szaggat be. -
®abstract®
őstag
tudom,de ha meglesed a tobbi jatekomat azok szinte vaj siman szaladnak
nem tervezek mostanaban atomeromuvet venni,amig ez megy,az elmeny nekem good 100 w ot fogyaszt 32 colos moncsival,fhd bentudom elvezni..
az a vga ezekhez a gamekhez siman overkill-too much[ Szerkesztve ]
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
palfitom
félisten
Na, az már jó!
Én 100 fps-sel megyek (ennyit tud a monitorom), tökéletesen elég.Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
Jadro
veterán
Elcseszett ez a motor az tény, de...
- 300%-on is teljesen rendben van a látvány (persze ez egyénfüggő) és sokat lehet vele nyerni
- Tényleg szükséges a 100+ FPS ennél a játéknál? Nálam be van korlátozva Rivatunerrel 60 FPS-re és csókolom. Szép egyenes a frametime, nem röccen semmi. (ryzen5 5600+rtx3070, 1440p) 400%-os majdnem igyanez, de elvétve meg tud röccenni, bár igazából az sem kimondottan zavaró.Már csak azért is korlátozok, mert minek pörögjön a videokártya és tolja ki magából a számomra igazából felesleges plusz FPS-t. Még alul is van feszelve a GPU. Rohadt zöld vagyok na, lassan nem fogyasztom, hanem termelem az áramot.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
2ozzmexy
senior tag
Spicer Super 10 Speed, csak a tiéd 12
Mellesleg Ön itt? A valóságban nem vezettél már elég teherautót? Valahogyan úgy tudlak elképzelni hogy aminek kereke van és gurul azt tudod vezetni is és jogsid is van rá.A spicer 16 sebességes váltójában is 4 R fokozat van. 20 sebességesnek is szokták csúfolni, könnyű felismerni mert kék a váltógomb és egy 4 állású kapcsoló van rajta.
[ Szerkesztve ]
"...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
Foose
addikt
Ez oké, ez stimm. De ugyanazzal a profillal amivel az ETS2 is online? Vagy érdemesebb emiatt új regi wot-on? Jut eszembe,wot-on ha belépek, ott van az ETS2 és ats is. Szóval akkor szerintem lehet ugyanaz a profil wot-on. Jól gondolom?
[ Szerkesztve ]
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Foose
addikt
Persze hogy van gaming szoftver... Igen zavaros lehet,de mint írtam,most is babrásan indult,de most így működik. Ha úgy lenne állítva ahogy kell,most sem lenne jó. Közben ma megtaláltam a kombinált pedál funkciót,bepipáltam,még a játék indítás előtt,de mint írom is,semmit nem segített mert probléma volt vele megint.nekem alapbeállításként ez
fogad. (#21079) Milka 78 Hát,sajnos nálam semmi nem segített,tegnap elég sok órát elb..tam vele,végül visszakértem az árát. nem hagyott nyugodni a dolog,ezért ma újra megvettem[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
Nincs ilyen pedals akármim! Igen,minden úgy van állítva ahogy írod. minden. Most újraindítottam a gépet,mert leválasztottam a kormányt. Az a furcsa,hogy ets2-t megvettem,beléptem,beállítottam,játszottam. Ennél miért ilyen babrás? FH4,F12018,rfactor,gtaV,mindennel működik elsőre a kormány-pedál,csak ezzel nem. Az előbb újra indítottam ats-t,akkor már nem is talált játékvezérlőt. Ott lesz a hiba,nem nálam. Hiába a gép újraindítás,a beviteli varázsló hol látja a játékvezérlőt,hol nem. Itt lesz a bibi. Ezért kár volt megvenni
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
-
laceszgamer
addikt
Anyagilag maúgy megéri a saját pótos fuvar? Vagy csak annyi, hogy oylankor el lehet mondani, hogy na saját póttal teljesítette az ember?
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
vlevi
nagyúr
WOT-os fuvarnál be van kapcsolva a sebességkorlátozás, kikapcsolni sem lehet, nem értem, multiban miért engedik?
Korábban már írtam, kicsit viccesen, hogy akinek erre igénye van, menjen inkább Forza-zni
-
Milka 78
nagyúr
Na megvolt az első GSynces próba.Egyszerűen brutálisan sima minden!Mindegy neki,hogy 60 vagy 144fps-en fut,ez olyan mintha a t@knyony csúszna minden.Nagy ugrás volt a 60-ról 144hz-re váltás,de ez a Gsync még nagyobb.Szívtam a fogam a költségek miatt,de minden pénzt megért
Őt keresd Vega ügyben.[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
Én eddig 1080 és LG34uC79g (freesync) monitorral toltam.Sokkal szebben futott a játék mint 60hz-es monitoron,de mondjuk ha masszívabbat kanyarodtam vagy a monitor legszélén pl a fákat néztem akkor függetlenül a képfrissítéstől nagyon finom rángatást/laggolást éreztem.
Ma cseréltem 34uc89G-re ami G-Synces,holnap betesztelem,hogy jobb lett e a megjelenítés,de elméletileg simábbnak kell lennie az élménynek.Ha simább akkor elméletben működö freesync alatt is simábbnak kell lennie.én anno kérdezgettem Freesynces kollégát és az 1060 75hz-en jobban darált játékok alatt mint egy 470 aktív freesyncel.Hiába volt erősebb az 1060 a freesync&470 még is simább élményt nyujtott a kevesebb fps ellenére is. -
Marci112233
addikt
Nekem ilyet akkor csinált mikor régi verziós Rivatuner volt fent. Amint leszedtem a régit és felraktam az újat már megjavult, igaz nekem nem ETS2-vel volt ez a gond hanem más játékkal.
Egyébként nekem az 1060 mellett a 391.01 verziós driver van fent.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Cr00py
senior tag
Itt is nvidia van, szintén 397.93, és tökéletesen működik, de 1709-n.
Mint korábban írtam, a 1803-s verzióra több a panasz, mint a korábbi buildekre összesen..
Ez egy rakás kaki lett, nem csak játék, de minden szempontból.
Nem bootol be a gép, befagy, random crash, rengeteg hasznos funkciót kivettek ( nyílván egy átlag usernek, aki csak böngészik + 1-2 játék van, azoknak ez nem tűnik fel ) , helyette kaptunk új funkciókat, amik kb semmire sem jók, csak parasztvakítás. Mint ez a " legnagyobb feature " -ként emlegetett timeline.
Most őszintén.. van akit annyira érdekel, hogy mit csinált cca 1 hónapja mondjuk? Mert engem nem igazán.. sőt.. még az sem működött normálisan, pedig anno a 1709-ben jelent volna meg, de elhalasztották.. és még sorolhatnám.1803-n nekem is volt annyi nyűgöm, hogy meguntam.
Mióta visszaraktam a 1709-t, azóta tökéletesen működik minden. Érdekes. ( a funkciófrissítéseket kellett csak letiltani, hogy azt ne is keresse/telepítse. )+ épített vízzel hűtök kb mindent, szal számomra az sem hátrány, ha nem kap hülyét a rendszer félóránként, hanem megy stabilan, ahogy kell.
-
Ga3rieL
senior tag
Itt gondolom nem kell semmit állítani,ugye?
itt ennél ott fent a graphnál, minden gpu 1 és cpu 1,2,3,4 klok, usage, temperature,memory,bus,vid, fb usage mind maradhat bent? és a ram , pagefile usage is? framerate, és frametime?és lejjebb a többi?
?
és a többin, a benchmarkon,screen capture ott jpg-t tettem, azon kivül semmit nemkell állítani? video capture , profiles , user interface? semmi extra?
és itt mit mennyire kell húzni?
sorry az egész oldalas képregényért, de ilyen még soha nemvolt a kezeim közt
-
nagyúr
Köszönöm! Keresztfiam épp tegnap kezdte el a játékot és kellene neki magyar rádió!
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Cr00py
senior tag
Nos, kissé megkésve ugyan, de íme az eredmények.:
400% élsimítás ki: 150-165 között mozgott, éjszaka szinte üres városban picit fentebb ment úgy 170-175-ig.
300% élsimítás be: itt 144-nél megállt, gondolom a v-sync miatt. de nem is nagyon esett vissza, forgalmasabb városban 125-130 volt.
3 monitorom van+ TrackIR-t is használok, de nem hinném hogy ez bármit számítana.Terveim szerint kb 1-1,5 hónap múlva váltok ti-ra, azzal is mérek majd egyet.
Mondjuk az segítene, ha lenne beépített benchmark a játékban.
ATS-ben is mérhetek, ha szükséges.
Teljesen alap órajelen megy mind, ezek emelésével gondolom még egy pici kinyerhető belőle, illetve épített vízzel hűtök szinte mindent.
Francia területen néztem leginkább, próbaképp bementem Pestre, ott mivel elég régi, és nincsenek komolyabb prefabok így jelentősen nőtt a teljesítmény.
Ami még feltűnt, hogy a különböző tuning elemek is esznek pár fps-t, mivel teljesen alap kamionnal + 4-5 fps volt, míg egy teljesen kivilágított kánya érezhetően jobban megfogta a rendszert.
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
Én a 400%-os renderelést nem állítottam be, csak 200-at.
Na, majd egyszer valamikor csak javítanak rajta.
Merjünk álmodni, hogy hátha az ETS3-ban meglicenszelik a cryengine-t (vagy a unitit, ego-t, nekem mindegy), és abban írnak egy brutálszép, 200fps-es hasító valamit.
Mert mondjuk egy Assetto Corsa, esőben 20+ autóval a rajtnál nem kínlódik ennyit a megjelenítéssel, mint az ETS2 -
ledgeri
nagyúr
Haha. A blogon kijött és pont arra hivatkozik amit én is találtam. Szóval eu-hűek maradtak...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
nagyúr
Egy autó, több áru, kevesebb károsanyag kinocsáltás, meg 25,25 méter hosszú... van jelentösége. Be akarták vezetni itt is...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
ledgeri
nagyúr
Hát én is csak rákerestem... nem tudok többet.
De pl az első találatok közt volt egy Ban the big trucks jellegű európai petíciós oldal, ami Belga, Német, és Dán példákat hozott... Máshol meg valami kikötő és közeli gyárterület között lévő útvonaltervet láttam.Gondolom nem népszerűek, meg limitált infrastruktúra/igény áll rendelkezésre...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
-
-
zolee5016
őstag
autópályán 50 -es tábla + traffipax. Ez minek kellet?
Talán csak időhúzásnak,hogy lassítson egy kicsit......bár engem 50milla felett,nem mozgat a 400eurós bunti.Ha a kanyar engedi simán 100-al belemegyek trafi ide-oda....Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
nagyúr
Jól van tényleg, akkor nem enged a fék, ergo nem tudsz elindulni. Bocs, elnéztem.
(#1724) Bati0501: Játék beállításnál állítsd erősre a retardert. Lehet nins belőve.
[ Szerkesztve ]
-
Bati0501
őstag
Most vettem a Volvo-ba olyan váltót,amibe van retarder,látom is a kapcsolót,h változik,tehát erősebbre vagy gyengébbre veszem,de semmi hangja-a vidiben,amit láttam jó kis hangja volt-és igazából nem is lassít,igaz még csak a városban használtam,de sztem ott is érzékelhetőnek kellene lennie.
Nem azért szeretem a 20 sebességet,h mondhassam,h ó az enyémben 21 van,mert az nagy hülyeség lenne,hanem azért,mert van olyan modom,ami kiiktatja a sebességlimitet és ha mondjuk 100-120-al megyek,akkor 18-21-ikben szépen elketyeg a motor ~12-1300-al.És ha előzni kell országúton vagy hegymenet van,akkor jó,h vannak köztes fokozatok,amikben nem pörög túl,de van is ereje.
-
nagyúr
Pedig jó a retarder, mert ha városban csak féket használsz, előbb-utóbb nem tudsz megállni, mert elmegy a levegőd. A retarderrel meg nem. Szóval kell az a retarder, főleg dombon lefele 90-nel.
-
Milka 78
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Le Mans Ultimate
- Házimozi haladó szinten
- Filmvilág
- Autós topik
- De mennyi az annyi?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest