- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
válasz nortu30 #9273 üzenetére
@pepe, nortu:
Nah, okoskák, emlékszem, akkor is ti nyomtátok a szűklátókörű vakert Tényleg ennyire betalált az a téma, hogy még mindig ezen csámcsogtok? Az a ti szubjektív érzésetek mi lett felfújva - jelentős kisebbségben vagytok szerencsére kb. tucat (főleg magyarok) vs százak, akivel abban az ügyben kontaktáltam .
Isten88 100%-ig felfogta mi a helyzet, olvassátok újra, hátha az ismétlés segít. Ez nem garizható hiba. Még ekkor sem lenne jogos belekaffantani más dolgába, ha már nem segítetek, csak epéskedtek, ahogy az akkoriban is tettétek.
De a slusszpoén, hogy a garim hónapok óta nincs meg, mert futás közben megáztam, és befolyt a víz a telefonba is, elszíneződött a marker, nincs miről beszélnünk. Ez és a törés sem a cég hibája, ez van. A másik dolog, egy hanyag, elkenésre szánt hiba volt, éltem a jogaimmal, ami nagyon úgy alakult, h elhallgatásra kerül, elismertettem velük a hibát, érvényesítettem a garit, arra, amire való, ennyi! Ezért is volt gáz, h hónapokig húzták az időt, mert bármikor kieshetsz ebből a jogból, mint az ábra mutatja. És ideje lenne befejezni, mert ennyi dolgotok van az életben, mint a pitbull szájzárral lógni a témán? Hiszen "aki egy ilyenen ennyire bepörög, az nem tudom mit csinál ha valami nagyobb problémával szembesül az életben..."
Felfognátok a békesség kedvéért? Köszönöm![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Active 2
- KERESEK ---- SAMSUNG S9 ROSEGOLD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8 dual sim
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest