Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
djnice
veterán
válasz Szpilu__25 #644 üzenetére
~120 Kb/s AAC 2.0 a HBO GO-n lévő filmek hangja.
-
djnice
veterán
válasz Szpilu__25 #576 üzenetére
[link] Ez részletesebb, de látom másnál sem működik az AI.
-
LouiS22
veterán
válasz Szpilu__25 #442 üzenetére
Rendszerszintű valóban, de amúgy a Google dolgai szépen frissülnek, a képernyővédő (daydream) is mostanában kapott egy jelentősebb frissítést.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
LouiS22
veterán
válasz Szpilu__25 #439 üzenetére
Nem az a probléma, hogy nem hivatalos hotfix - persze, hogy az. Hanem az, hogy nem release kulccsal van aláírva, éppen ezért nem certified. Amikor kellő visszajelzés van, hogy rendben, ok, akkor lesz belőle release Te most tulajdonképpen bétatesztelsz.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
LouiS22
veterán
válasz Szpilu__25 #437 üzenetére
Én is azt írtam ,hogy okozHAT. A bétateszt velejárója, csak ebben az esetben nem tudsz visszamenni - ezért jeleztem, hogy lehetnek mellékhatások
-
LouiS22
veterán
válasz Szpilu__25 #435 üzenetére
Igen, ezek jó dolgok, DE azért óvatosan, mert nem fully certified, azaz okozHAT meglepetést DRM-et használó alkalmazásoknál (ok, hogy jelenleg az HBO GO és Netflix megy, de sosem tudhatjuk, hogy egy ilyen hotfixben esetleg nincs-e benne az, hogy az említett appok meghalnak a végleges release-ig).
-
djnice
veterán
válasz Szpilu__25 #299 üzenetére
Igen, ez az app rendszerszinten vált, pl HBO GO-hoz is kell.
Kodi, Plex, Emby, MrMC az vált magától. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Szpilu__25 #283 üzenetére
Köszi az infókat.
Természetesen, lényegében minden funkciója ki lesz használva, Dolby vision, HDR , Atmos.
Épp ma jött meg az új tévé és bár elég jól működik a belső lejátszója, olvasva ezt a kütyüt - meg nem is tudom mennyi videót néztem már meg a youtube-on is róla teszteket -, hát még így is mérföldeket fog ráverni a tévére...Netflix-Kodi very szuper, dolby atmossal is megy.
Majd biztos kérdezni fogok, hogy mik a legjobb beállítások, ha meglesz.
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz Szpilu__25 #283 üzenetére
Nálam is a Dolby Atmos volt a fő érv
-
szaby72
tag
válasz Szpilu__25 #261 üzenetére
Ok, köszönöm.
Akkor inkább a full csomag 50000ft.
Nem igazán találok újabb példányokat , használtan és újonnan sem🙁! -
ForRedGlory
félisten
válasz Szpilu__25 #229 üzenetére
Napok óta nincs, bár amilyen felárral dolgoznak. Lassan már az sem érdekelne, max veszek hozzá náluk +3 év garit, hogy jó drága legyen, de legalább hülyére legyen biztosítva. Már nagyon venném, hiányzik a saját filmes Dolby Atmos.
Elvileg az amazon.de-n lesz 1 héten belül. Meglátjuk...
-
arn
félisten
válasz Szpilu__25 #174 üzenetére
Ez a sajat frissitesen keresztul jon?
A youtubeos bugrol... kuldtem logot az nvidianak, azt irtak, hogy valszeg google bug. Mindenesetre hdmivel 5 napja megy, usbn 2-3 nap utan elhasalt. Hetvegen visszakotom az usbs dacot.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
LouiS22
veterán
válasz Szpilu__25 #167 üzenetére
Én is valami hálózati hibát gyanítok, azért is kérdeztem első körben, hogy min csatlakozik a kolléga.
Meg redditen sem olvastam hasonló bugról.
-
arn
félisten
válasz Szpilu__25 #144 üzenetére
Feldobtam mindket problemat a supportnak.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Cassi
őstag
válasz Szpilu__25 #123 üzenetére
A Geforce Now permanensen beragadt a béta állapotba, ezzel szemben a Stadia egy hét múlva már élesben üzemel. Korábban több cikk jelent meg arról, hogy az új Shield valamiféle prémium Stadia platform lesz, most a megjelenés után viszont még csak meg sincs említve a Stadia sehol. Azt is írták például , hogy a Stadia kontroller out-of-the-box használható lesz az új Shielddel. Elég nagy csalódás ez.
Szerintem eléggé egyértelmű, hogy a multimédiás Tegra vonalnak nincs jövője, mert még a Switch-csel együtt sem termel annyi pénzt, hogy az Nvidia rászánja magát egy rendes X1-utód kifejlesztésére. Ez a mostani shrink egyszerű időhúzás, ami után jó eséllyel egy game over várható.
-
LouiS22
veterán
válasz Szpilu__25 #123 üzenetére
Mondjuk a vas maga röhögve elbír velük, de ha valóban a vágy a távoli hozzáférhetőség és torrent, akkor javallott egy NAS beszerzése.
-
LouiS22
veterán
válasz Szpilu__25 #119 üzenetére
az általad vágyott feature-ök egy NAS, és nem egy médialejátszó tulajdonságai
-
peti85
senior tag
válasz Szpilu__25 #119 üzenetére
Ha nem szól a hang HDMI-n, akkor meg kell nézni hogy a hangkeltő (erősítő, soundbar, tv, ...) milyen formátumokat tud feldolgozni és hogy a Shield-en Kodi-ban milyen formátumok vannak Passthrough-ra állítva. Csak arra engedélyezd amit fel is tud dolgozni az eszköz amire küldöd a hangot.
HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
LouiS22
veterán
válasz Szpilu__25 #117 üzenetére
Én egyre jobban imádom ezt a vasat
És már készül az első komolyabb bugfix pakk is.
-
LouiS22
veterán
válasz Szpilu__25 #111 üzenetére
A klasszik felfelé lövő és onnan visszapattanó. Tehát a második
-
arn
félisten
válasz Szpilu__25 #105 üzenetére
de miert cserelik le az emberek?
-
LouiS22
veterán
válasz Szpilu__25 #78 üzenetére
Nézheted, nem lesz olcsóbb.
-
félisten
válasz Szpilu__25 #75 üzenetére
Még nem tudom. Néztem már van itthon is Alzánál, de elég húzos. Amazononról talán.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
arn
félisten
válasz Szpilu__25 #40 üzenetére
csak kabelmentes?
-
LouiS22
veterán
válasz Szpilu__25 #36 üzenetére
Ja, én a hengert vettem, mert a játék része pont nem izgat
-
LouiS22
veterán
válasz Szpilu__25 #31 üzenetére
Az árérzékeny magyar piacon nem fognak két kézzel kapkodni utána, hiszen 10 ezeré' veszek ilyet Kínábó'!
-
törölt tag
válasz Szpilu__25 #29 üzenetére
Meg három képből kettőn a régi táv látszik. A neve alapján mondjuk az újról van szó.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest