Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
na ez a hozzáállás már tetszik, de még mindig picit sok a felesleges extra.
-
Diablo18
senior tag
Ezek szuper tv-k kár hogy sok magyarnak nem telik rá irígykedem azért kicsit
bár ugye az ember tehet is meg nem is arról hogy nem telik rá
de jó is lenne 1 203 cm es tv PS 3 már egész elfogadható lehet behányós téma lenne
de ha nagyon szédülnék max kimennék 20 percenként 1 cigire -
Napfénysüti
nagyúr
Tetszik ez a TV. Végre nem a sallangokra mentek rá hanem a legfontosabb dologra a képminőségre. Nekem mondjuk még a 3D se kellene bele de így is elég szimpatikus úton jár a Sharp.
Més que un club!
-
Perillustris
senior tag
Az első üzlet megnyitásakor és azt követően hosszú ideig még nem voltak webshopok, melyek kvázi közvetítőként, raktárkészlet és üzlet nélkül, kevés munkatárssal és támogatással leverik az árat.
Ma már sokan csak kinézik a kívánt terméket ott, aztán megrendelik interneten a legolcsóbb helyről.
A garanciális ügyintézés még mindig sokkal jobb náluk, szóval ha nincs lényeges különbség, akkor inkább náluk veszem meg.
(Persze IT-cuccot szinte soha nem, mert az árak nem követik a piacot, a beszerzés idejében kialakított ár még akkor is tartja magát, amikor a termékcsaládból már a sokadik újabb generáció kijött.)
Perillustris
-
aram01
nagyúr
válasz Perillustris #93 üzenetére
ritkán veszek ott,drágának találom a helyet,de jó tudni ilyeneket
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Perillustris
senior tag
Nem verik nagy dobra, de ha pl. egy házimozi, vagy HI-FI szettet, netán több háztartási gépet veszel egyszerre, akkor érdemes az eladón keresztül megkeresni az osztályvezetőt, aki jó eséllyel megállapít egy "csomagárat". Ez már 14 éve is így volt (akkor az eladó ajánlotta fel), amikor ott vettünk meg minden háztartási gépet.
[ Szerkesztve ]
Perillustris
-
ovecs
senior tag
En tavaly osszel vettem 55 colos csodat, LG55LD650 - ujonnan 200k volt. Biztos van sok TV aminek szebb a kepe, de amiota vettem hozza 1 normalis erositos hazimozi szettet, minden haver hozzank jar filmezni A hazomozi hasznaltan volt 85k + a benya Pecsre meg vissza , szerintem nagyon jo vetelt csinaltam
Kb 3m rol nezve tenyleg olyan mint a moziban Csak nalunk van kozben sor is a popcorn melleAquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
-
nincsisbéla
aktív tag
Jó hozzáállás!
A TV meg... ...kéne! Nagyon!Mentalita'
-
aram01
nagyúr
válasz Perillustris #87 üzenetére
ezt hogy érted?
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
dh66e
veterán
Van még nagyobb is és árban is jobban megéri.
[ 80'sharp[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
70-es TV nagy szobába tényleg jó. Szép képe van a SHARPnak. Nézegettem üzletben is. Ami még nagyon szép képet ad az a samsung. Jó cikk!
(#83) WiZARD: ja projektorban az égő napi 8-10 órás használat mellett 1-1,5 évet bír ki. És ugye az égő a projektorban nem olcsó mulatság. Szóval ahogy írod egy nagyobb TV-vel jobban jár mindenki. Főleg, hogy a képminősége fényévekkel messzeeb van a projektorétól.
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
WiZARD
addikt
válasz KINKY_007 #81 üzenetére
ok, az tény, hogy egy 100ezres vetítő és egy olcsó, de nagy vászon(vagy ha van hely, akkore fehér fal) is mozibb élményt nyújt a méret miatt, mint egy 70"es tv.
képminőségben nem lesz ott, de az élmény mégis jobb szerintem.
persze kell mellé a plazma, hisz a hagyományos "tévézésre"(hiradó, háttérben menjen vmi, de még sokszor sorozatokat is inkább tv-n nézem) nem jó a projektor, sötétíteni kell, véges izzó élettartam, stb...[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
törölt tag
válasz Perillustris #77 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy 108" és hogy a végén már "csak" 25 millió volt. A leírása alapján egy kültéri kijelző (állvánnyal együtt egy több mázsás dög), nem csodálkoznék, ha cég vette volna meg.
De tény, hogy ha nem is két nap alatt, de valakit csak találtak, akinek kellett. A beszerzési árára azért kíváncsi lettem volna, ill. hogy mennyiért ment el (alkudtak-e).
[ Szerkesztve ]
-
KINKY_007
aktív tag
Én sem arra gondoltam, hogy tökéletes képminőséget lehet összehozni ennek a TV-nek az árából, de 1,7 millióból nagyobb moziélmény varázsolható a vetítős technológiával+ még mellé egy 50-es plazmára is futja híradót nézni 3dben...
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
WiZARD
addikt
válasz KINKY_007 #58 üzenetére
egy jobb vászon se 2 fillér. (enyém 300k volt, de inkább alsókategória, mint közép)
sima fehér szobába hiába sötétítesz be, annyi visszaverődő fény lesz, hogy teljesen tönkreteszi a feketét. nem véletlen sötét a mozikban a fal/plafon/padló.én kompromisszumként sötétbarna padlót raktam nappaliba, és próbáltam a lehető legsötétebbre festeni a falat, ami még nappaliba/páromnak elfogadható...
feketék közel se tökéletesek, és főleg nem olyanok, mint a vászon mögötti plazmán.
csak hát a 96" vászon után (amit már megbántam, mert nagyobb kellett volna), az 50" plazma nevetségesen kicsi.[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Cyberpunk
félisten
Nem semmi árcédula meg is állt bennem az ütő hirtelen, aszem maradok a projektornál, a méret a lényeg szövegemhez hűen. No meg persze ennyiért már elég komolyak vannak ott is.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
dh66e
veterán
válasz Perillustris #77 üzenetére
Volt bizony az is sharp volt.
-
KINKY_007
aktív tag
-
erdoke
titán
válasz KINKY_007 #73 üzenetére
Tévézéskor (legalábbis felénk) nem a visszaverődő fényt bámulom, hanem ami direktben a tévéből jön. Látom, nehéz megérteni, miért fontosabb az egyiknél, mint a másiknál.
Van itthon projektor és vászon is, és bár egyik sem a millás fajta, de könnyen belátom, hogy minél jobb a minőség és nagyobb a fényerő, annál zavaróbb a világos falról és csillogó bútorról/tárgyakról visszaverődő fény mozizáskor. Nem véletlen, hogy már egy átlagos moziban se találkozol egyikkel sem.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
KINKY_007
aktív tag
Örülök, hogy ilyen tájékozott vagy. Még jó, hogy a plazma, lcd tv nem bocsát ki semmilyen fényt...
Gondolom felétek a moziteremben is plazma tv-k vannak, mert azok a legjobbak!A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
erdoke
titán
válasz KINKY_007 #58 üzenetére
Mielőtt szabad a gazdát játszanánk, adok egy segítő kérdést:
Jártál már fehér/sárga/bézs színű moziteremben? Vajon miért nem?"Igen, egy zsebprojektornak, ami aksiról tudja a 65 colt..."
Minél nagyobb fényerejű a projektor, annál fontosabb a reflexió kiiktatása. Tehát pont fordítva.A legjobb aláírás a héten
-
KINKY_007
aktív tag
Nem 10-20e egy redőny-de még a legolcsóbb sem... Majdnem drágább, mint maga az ablak.
Jól mondod, a megjelenítő mellé még normális hangzás is kell, az meg ismét szép summa tud lenni.A cikk jó, nem azt kritizálja senki, hanem a 1,7 milliós TV indítja be az ember gondolatai.
Ha kinéztek a hahu-n egy prémium autót 1-2 hónapon belül eltűnik, szóval vagy ellopják őket a kereskedésből, vagy megveszik. És azok ennek a tv-nek a többszörösébe kerülnek. Itt a PH-n is voltak 30 colos monitorok, nem sokáig kelleték magukat, szóval van igény az átlagnál drágább dolgokra is...A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
nagyúr
Ez a kép nagyon üt:
Emberek! Világító pingpong asztal!!!
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Ribi
nagyúr
Nézd már meg az aláírásom, baromira nem telik ilyenekre, de nem vagyok annyira begyepesedett, hogy egy drága eszköz tesztjén vagyok felháborodva, hogy minek tesztelnek ilyet, amikor kevesen engedhetik meg maguknak Ahogy írtad érdekesnek kezeled és kész. Én is annak kezelem, mert soha nem fogok ilyet venni. Nem kezdek fröcsögni a fórumon, mint egyesek, hogy minek ilyen teszt. Autó tesztek is feleslegesek, menjenek és teszteljék a BKV-t ?
Ja nincs TVm, de szeretek olvasni kütyükről, hogy hol tart a világ. Sőt szeretek olvasni több miliókba kerülő műtétekről is (nem plasztikai). Persze az is baromság, mert sokan nem engedhetik meg maguknak. Pff.[ Szerkesztve ]
-
Perillustris
senior tag
Azért van egészséges megoldás akkor is, ha külön moziszobára nincs mód. Nyilván költeni kell pl. minőségi black-out függönyre, jó projektorra, vászonra.
A mozihatás egyik kulcsa a méret. Egy 107-es mozivászon kb. 130%-kal nagyobb felületet biztosít, mint az amúgy kiváló 65-ös Panasonic tv.
Egy jó filmet mindkettőn élmény megnézni, de ha a lehetőségekhez mérten közel optimális környezetet tudunk teremteni mindkettőhöz, akkor a projektor mozihatásban verhetetlen.
[ Szerkesztve ]
Perillustris
-
BloodRay
veterán
A képminőséget remélem sikerül majd megnéznem nekem is, mert a többi idei Sharp-tól nem voltam elájulva, pozitív ha legalább ennél ilyen téren alkottak valamit. Bár nekem a borzalom menü miatt(bár gondolom megszokható) az életben nem kellene Sharp.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
KINKY_007
aktív tag
Én is laktam panelban, ott is lehet projektorozni. Aki akar össze tud spórolni reluxára, sötétítőre-redőny is opció, de az kicsit drágább. Ez azért is okos dolog, mert a nyáron nappal is használt veheti az ember, nem kell rögtön légkondira költeni.
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
KINKY_007
aktív tag
Igen, egy zsebprojektornak, ami aksiról tudja a 65 colt...
Nagyon jó helyen lakhatsz, ha éjjel nappal fényesség van az összes szobában, és egyik falon sem lehet 3m üres felület egy vászon belógatásával létrehozni...
Kompromisszumnak jó a plazma, de a moziélmény a projektor.A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
NandoXXL
senior tag
Mert a hozzád hasonló sznob trollokat néha meg kell próbálni elgondolkodtatni hogy a TV-den és a kütyüiden kívül van normális élet. Ezek csak erőforrás pazarlások, igényt teremtenek a hülyeségnek. Érdekeségnek érdekes, de helyén kéne kezelni a dolgokat.
V.R.S.N.S.M.V.-- S.M.Q.L.I.V.B
-
dezz
nagyúr
válasz Perillustris #50 üzenetére
"BTW a teszt miatt fanyalgóknak: sokkal többen vesznek hasonló árkategóriájú TV-t, mint gondolnátok."
Hát ja. Másfél millióért csak kisebb autókat lehet kapni (használtan se túl nagyot). És mennyi viszonylag új autó is rohangál az országban?
-
erdoke
titán
válasz Perillustris #50 üzenetére
Projektornak az optimális viszony kb. a matt fekete szoba, ami a nappali esetében az emberek durván 99 %-nál szóba se jön... Tehát vagy lemondasz a hasonló minőségről egy 65VT50 feketéjével, színhűségével köszönő viszonyban se lesz átlagos nappaliban az ára feléből kapható projektor), vagy mozi szobával együtt számolod a költségeket.
Nyilván a méret sokat számít, se ne felejtsük el odatenni a kérdést, hogy mekkora minőségbeli kompromisszumra hajlandó érte valaki.A legjobb aláírás a héten
-
pereces
tag
Szerintem egy drágább termékről írt teszt is hasznos a kevésbé tehetőseknek is (pl. nekem) mert látom, hogy mivel több vagy pont nem több a drágábbik.
Simán előfordul manapság, hogy a méregdrága cucc egyes részeit a gyártó ugyanazon alkatrészekből szereli össze mint az olcsóbbikat, vagy fordítva (de ez csak egy példa).
A lényeg, hogy van valamilyen összehasonlítási alapom amihez gyakorlatilag ingyen jutottam. Esélyem se lenne rá, hogy valaha is kipróbáljak egy ilyen drága eszközt és megnézzem mire képes, lehet nem is tud sokkal többet mint az olcsóbbik amit évek múlva veszek majd.
Egyszer ha lecserélem az ócska crt.met amit használtan vettem a szomszédtól talán majd jól jön ez az infó is pluszban. Nincs mindennap ilyen milliós teszt, néhanapján belefér ez is. Ezért biztos nem fogok a cikk írójára haragudni, mert akkor nem csak csóró lennék de még h...e is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest