Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rinocerosz
őstag
válasz hhenry #22869 üzenetére
Igazából szerintem az s9+ a legjobb választás és még árban is elég jó.
Ügye valamivel energiatakarékosabb soc, dual kamera, meg picit a kijelző szebb, 3500 aksi + pie kombinálva elég jól bírja (6-7 óra között), ujjlenyomat olvasó jobb helyre került,hangminőség valamivel jobb... és hát nagyjából ennyi.
(Érdemes csinálni rögtön egy gyári adatok vissza áll. mert haverom is ahogy meg kapta a telefont tele volt apróbb hibákkal a reset után meg szárnyalt érdekes dolgok ezek... de utána remek lett.) -
proly01
őstag
Azt szeretném kérdezni hogy ezen a 9 es rendszeren nem lehet beállítani messengeren hogy kirakja a buborékot az illető profil képével illetve hogy mennyi üzenetet küldött? (Gyakorlatilag mint a 8 as rendszeren) mert most konkrétan az értesítési savból kijön egy buborék benne van ki mit írt es válaszolni csak úgy tudok ha lehúzom az értesítési savot és megnyitom az illető üzentét.
Előre is köszi a válaszokat.....Pr:)ly....
-
Tiger.
nagyúr
Sziasztok. Azt vettem észre, hogy a hívás lista nem törlődik magától, oreon régieket egy idő után törölte, de piten nem.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
kiskeni
aktív tag
válasz Indiant #22886 üzenetére
Beállítások--->Kijelző--->Navigációs sáv--->Kezdőlap gomb erős nyomása - itt be tudod állítani a nyomásérzékenységet egy csúszkán, amin 5 jelölés van. A jobb legszélső a kevésbé érzékeny, a bal legszélső pedig értelemszerűen az ellentétje.
A koppintásos dolog is részben benne van a Pie-ban, az AOD részeként. Beállíthatod folyamatos AOD helyett koppintásosra, azaz ha a kikapcsolt képernyőhöz 1x hozzányúlsz, akkor 30mp-ig előjön az AOD. Ez nekem eléggé kedvenc lett, én csakis így használom az Always On Display-t.
Lezárni pedig tudtommal csak a gombbal lehet, illetve ha szólsz a Bixby-nek megcsinálja. Mondjuk Pie-ban felesleges vesződni vele, mert megérti és kiírja pontosan azt amit mondasz, de elég gyakran csak vakarja a fejét és nem tudja végrehajtani a parancsot[ Szerkesztve ]
Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
Indiant
addikt
A februári (német) pie-t már valaki próbálta?
[ Szerkesztve ]
-
csorbajeno
veterán
válasz InHell #22885 üzenetére
Próbáld ki azt, hogy a Beállítások->Alkalmazások-> Chrome/Samsung böngésző vagy amilyen böngészőt használsz, abba belépsz es ott a Legyen alapértelmezett fülön belül töröld az alapértelmezéseit. Ezt követően az első linknél meg kellene kérdeznie, hogy mivel nyissa meg.
-
InHell
senior tag
válasz csorbajeno #22870 üzenetére
Köszi a választ igen sajnos még S6 edge-nél aktiváltam. Állandóan felkínálja most, nem tudtam, hogy csak egyszer lehetett aktiválni.
(#22871) e-newsee köszi a választ, egyelőre nem sikerül. Akárhogy állítom mindig m.youtube-on nyitja meg előbb.
< béna duma helye >
-
vihartigris
őstag
Egy kis infó a tegnapi WAZE(lin) energiafogyasztásáról.
Kb: 220 km, 2 óra 45 perc autókázás 37 %-nyi (45-ről 8-ra) fogyasztást jelentett.
A fényerő adaptív felhasználás volt. Szerintem volt benne full fényerő is amikor rásütött a nap, illetve kb. 50 perc esti fényviszonyokhoz állított fényerő.Szándékosan nem töltöttem, kíváncsi voltam mit bír az aksi WAZE-zés közben.
bármi reciproka a semmi
-
kiskeni
aktív tag
Az egész jól működik az hatalmas túlzás. Fogj a kezedbe egy Iphone 7-est és megtudod. Bár szerintem az összes Iphone feloldható felemeléssel, de itthon csak 7-es van így arról tudok beszélni. Mindegy, itt még nem ártana csiszolni a funkción, mert pl a lassú felemelést egyáltalán nem érzékeli és olykor a kényelmeshez képest gyorsabban kell felemelni és megdönteni, hogy bekapcsoljon a kijelző. Ezzel ellentétben az Iphone-on még a legfinomabb, leglassabb felemelést is azonnal érzekeli és már kapcsol is be a kijelző. Ha elkezded letenni, akkor kikapcsol, amit pl. az S9 egyáltalán nem tesz meg.
Ha engem kérdezel, kicsit összecsapottnak, elhamarkodottnak tűnik ez a funkció, mint úgy amúgy a rendszer egyes elemei is. Remélem javít majd valamit az ehavi frissítés.
Megjegyzés: nem vagyok Iphone párti, de Android párti sem, csak egyszerűen az Iphone-okban 1000x jobban működik az ébresztés felemeléssel funkció.[ Szerkesztve ]
-
szab120
tag
válasz hhenry #22869 üzenetére
Ha a note 8 is opció (méret miatt írom), akkor egyértelműen az s9+, de nyilván attól is függ, mennyiért tudod az adott telót megszerezni.
Ha 10-20%-os árkülönbség, akkor S9+, ha nagy a differencia, akkor S8+.
Én a "sima" S8/S9-et vagy főleg a Note 8-at a karcsú akksi miatt nem választanám (utóbbin ezért is adtam túl hamar). -
Indiant
addikt
A Pie nem hozott javulást a feloldás terén? Számomra hatalmas csalódás, hogy a bekapcsoló gombot mindenképp meg kell nyomni a bekapcsoláshoz. (kivétel az ujjlenyomat)
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
olyat nem tud a telefonkönyv, hogy a gyakran használt neveket kereséskor előre veszi?
Tehát ha nyomok egy "K" betűt, akkor nem ABC sorrendben teszi ki a K-val kezdődőket, hanem előre veszi a leggyakrabban hívott K-sokat, hogy hatékonyabb legyen a keresés. -
e-newsee
addikt
válasz InHell #22868 üzenetére
Beállítások -> Alkalmazások -> YouTube
Ott van olyan, hogy legyen alapértelmezett, azon belül pedig ott van a lehetőség, hogy hol nyissa meg a linkeket.[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
csorbajeno
veterán
válasz InHell #22868 üzenetére
Ha az S8 esetén vagy korábbi telefonodnál aktiváltad a +100GB-ot, akkor azt nem tudod újraaktiválni, mert csak egyszer jár.
A YouTube linket meg egyszer valószínűleg "Mindig"-gel nyitottad meg a böngészőben. A böngésző alapértelmezéseit kellene törölnöd.
[ Szerkesztve ]
-
hhenry
őstag
Sziasztok! Telefon vásárlás előtt állok most egy s8am van de egy év alatt kilehelte a belét
A lehetséges választottak s8 s9 note 8
Mit javasoltok?
Kb leírna valaki egymáshoz képesti előnyöket -
InHell
senior tag
Sziasztok! Pár napja álltam át S8-ról S9+-ra, a méretét még szokni kell de nagyon meg vagyok elégedve vele. OneDrive ingyen 100GB-ot ti tudtátok aktiválni? Nekem továbbra is csak 5GB tárhelyem van, akármit csinálok. Ha pl. kapok egy YouTube linket és ráklikkelek, be lehet állítani, hogy egyből az alkalmazást nyissa meg, ne pedig m.youtube-on indítsa el a videót és ott kell még kiválasztanom, hogy az alkalmazáson játssza le?
< béna duma helye >
-
-
bigdigit
addikt
Érdekesség. Az imént volt egy hívásom amire nem azt írta ki a telefon,hogy privát szám hanem anonymus. Ezt se értem mi lehet de ennél is érdekesebb,hogy hívásinfóban még sem jelenik. Ez mi a franc lehet?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Holnap, vagy szerdán rászánom magam, szerintem megcsinálom az FR-t végre. Legalábbis, remélhetőleg.
Ahhoz képest egész jól bírja, hogy még nem volt, csak cache törlés. Napi 4-5 óra telefonálást teszek bele, van amikor többet, és így is bír 2 napot.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Tiger.
nagyúr
-
kiskeni
aktív tag
válasz csorbajeno #22857 üzenetére
Nem hogy gyorsabban old fel, gyorsabban is regisztrálja az íriszt. Kis túlzással kb. annyira gyorsan, mintha ujjlenyomattal oldanád fel a telefont, vagy pont mintha ujjlenyomatot regisztrálnál egy mozdulattal.
-
Maxxy10
addikt
Ez a gyors pulzus mérés hogy működik? Akárhogy próbálom nem sikerül..
-
proly01
őstag
Nektek a kamera és az ujjlenyomat olvasó közti rész nem karcolódik? Nekem akkora karc lett rajta a 2 napos telefonon mint ide Lacháza.🙄
....Pr:)ly....
-
Tiger.
nagyúr
válasz dvarw.mtl #22850 üzenetére
Nem gondolom volna, hogy van ilyen opcioja 😂 Mondhatsz akár mit, de ez úgy szar ahogy van, csináltam vissza allitast, majd teljesen eltakartam az érzékelő, semmit nem reagált rá, nyomtam rá lámpa fényt arra sem.
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
kiskeni
aktív tag
válasz csorbajeno #22816 üzenetére
Hát, 2 szemed, de csak egy íriszed van? Az érdekes, ez esetben tényleg fura az "egy írisz regisztrálása" gomb Egyébként meg ha már próbáltad ezt a kapcsolót valaha, akkor sejthetnéd, hogy ekkor csak az egyik íriszedet regisztrálja, mivel én próbáltam és feltűnt, hogy valamivel gyorsabb a feloldás. Szó szerint kell érteni az 1 íriszt, nem "egy írisz párra" gondol a telefon.
-
DaDa
senior tag
válasz rantothus #22841 üzenetére
Igen pie. Én azt vettem észre hogy semmi változás. Kb ugyanannyi a sot mint volt oreon. De másoknak jobb lett, megint másoknak rosszabb. 😀 Kifürkészhetetlen.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
proly01
őstag
Nekem miért írja ki a telefonom hogy a samsung ecperience kezdő képernyő a fő fogyasztó?
Pontosan 7.7% százalékkal meg aktív 3ora 30 perc
Háttérben 11ora 48 perc
?
Ez mi ez?....Pr:)ly....
-
DaDa
senior tag
válasz rantothus #22838 üzenetére
Páromnak s8 van nekem s9 nagyjából ugyan azok a sot-ok jönnek ki mindkét telefonra. Igaz eltérő programok és szokások de kb ugyanannyi. 1 napot bőven kibir az S9. Folyamatos nyomkodasra kb 5 óra az átlag. Munkanapokon a sok cella meg 4g váltás miatt kb. 3.5-4 óra.
[ Szerkesztve ]
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
kelly416
veterán
Így néz ki az első napom. Szerintem tekintve, hogy hajnalban frissített, de szűz telefont kapcsoltam be és mindent ami a belakáshoz kell, végig csináltam, miband2-vel kommunikál reggel óta és még projectorra is dugtam fél órára dex-el, tölteni meg semmit nem töltöttem rajta nap közben még dex-en sem... én rosszabbat vártam. Remélem még kicsit jobb lesz, mire beáll az akku, és akkor le a kalappal. Most azt mondom, nem bántam meg, hogy az S9+ és a Note8 helyett ezt vettem.
-
rantothus
csendes tag
Sziasztok, nemsokára tervezek váltani s8rol egy dual sim-es (sima) s9-esre, az volna a kérdésem mennyit változott az akku idő s8-hoz képest?
sajnos amilyen teszteket olvastam azok nem voltak túl hízelgőek és az s8 egyik gyengepontja pont az akku volt.
[ Szerkesztve ]
Motorola Defy -> Huawei Ascend P6 -> Xiaomi Redmi 3 -> Xiaomi Mi 5 -> Samsung S8
-
bodnara123_
csendes tag
.
[ Szerkesztve ]
-
pythonhun
csendes tag
Tudnátok nekem segíteni, hogy hol találom a wifi hívás beállításokat pite alatt?Túl vastagok a falak a pecoban, és nincs térerőm.
-
proly01
őstag
Bocsi teljesen új vagyok. (Tegnap előtt vettem a telefont) de ez a bixby mire jó? Vagy van érteleme? Nem akarok csúnyát mondani egy samsung topicban de ez olyan mint ifos-on a siri vagy ez inkább ilyen mesterséges intelligenciás cucc?
....Pr:)ly....
-
ACE-
addikt
Te tudod... az én linkem a notebook.hu -s hitelügyintézéshez tartozik... a Te linked meg egy cikk, az elektronikus aláírás bevezető szakaszáról... És Te egyébként hogyan írtad alá elektronikusan a dokumentumokat?
[ Szerkesztve ]
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
kelly416
veterán
IMS service értesítését ki lehet kapcsolni valahogy?
Bixby gombot hogy lehet programozni?
-
-
sch_a
addikt
Nem-nem. Ha így lett volna, eszembe sem jut. Minden online megy, nem láttam papírt. Múlt hét kedden jött is az e-mail, hogy kérték a termék kiszállítását. Na azóta várom, az oldalon pedig azóta is "folyamatban-t" ír a rendelés állapotára. Notebook.hu.
Köszi a mobile outfitters-es tippeket. Ez a full body fólia jó kompromisszumnak tűnik. Nem lesz tőle nagyon fura a fogása?
-
proly01
őstag
Köszönöm!
Tehát akkor mondjuk a barátnőm ujjlenyomattal sem tudja feloldani ha aktív az írisz skenner csak ha be pötyögi a kódot?....Pr:)ly....
-
ACE-
addikt
Az online hitel kicsit problémás, ugyanúgy postán kell az aláírt kinyomtatott iratokat visszajuttatni, aminek ugye van átfutása, és annak eredménye szerint (ha nem kell pótolni semmit) lehet menni átvenni, vagy szállítják ki.
Melyik bolt?Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
sch_a
addikt
Tudom, hogy most csengett le a tok és fólia vita, bocs, hogy megint bedobom. Én sem vagyok híve egyiknek sem, de lehet a kijelzőre vennék valamit, ha van rá tartós és jó megoldás. Erre a kerekítettre lehet valami normálisat kapni? Esetleg tudtok helyet, ahol fel is rakják a kijelzőre?
A hátlap mennyire sérülékeny/csúszós? Jó lenne natúrban használni, de ha nagyon kényes, lehet néznék valami tokot is rá.
3 hete rendeltem meg a telefont, de még mindig várok rá... Gondoltam ha már el lehet hozni 0% thm-mel, ráadásul netről intézve mindent, akkor miért ne. Hát először és utoljára vettem így valamit.
-
proly01
őstag
Tudnátok segíteni abban hogy hol pehet plusz arcot(még 1-et) és iriszt hozzáadni hogy arra 8s feloldjon a telefon? Sehol sem tálalom.
Hálás köszönet.....Pr:)ly....
-
Tiger.
nagyúr
válasz Indiant #22802 üzenetére
PC-n keresztül megcsináltad a telepitest?
Én ki kapcsolt kijelzőn keresztül 2-szer megnyomom a bixby gombot, és van vilagitasom.[ Szerkesztve ]
-
spider80
őstag
válasz kelly416 #22803 üzenetére
Ha a futó telefonról csináltál gyári visszaállítást, akkor rendesen kiléptet,nem lesz semmi gondja az új tulajnak. Akkor lenne gond,ha gomb kombinációkkal csináltál volna factory resetet.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Barca81
csendes tag
válasz Donki Hóte #22794 üzenetére
Köszi az infót! Tudnál segíteni, hogy honnan lehetne megrendelni a 64GB-os verziót? Bocsi de mi az az ODIN?
-
kelly416
veterán
Az A8-on nyomtam egy gyári adatok visszaállítását, kért samu fiók jelszót. Megadtam, vissza állt. Így most nyugodtan tulajt válthat, vagy még máshol is le kell válasszam, hogy ne okozzon fejfájást az új tulajnak? Nyomtam még egy visszaállítást, ott már nem kért semmit, de xiaominál még külön le kellett választani saját fiókról, mert egyébként kérte az eredeti tulaj xiaomi fiók jelszavát. Ha kell még valamit tennem, hol tegyem és mit?
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest