Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Linux kezdőknek
- Apple TV+
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- SkyShowtime
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Disney+
-
IT café
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manka76
senior tag
-
kiskeni
aktív tag
Öhm, valaki nem tudja miért crash-el ki az S9-re portolt Gcam minden alkalommal a telefonomon? Az Exynos verziót próbáltam és megadtam minden engedélyt, de így sem akart működni a dolog. Szeretném kipróbálni mit tudhat egy igazán jó kamera szoftverrel a telefon, mert állítólag ez a Gcam csodákra képes.
Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
kiskeni
aktív tag
válasz DeFence #22996 üzenetére
Őszintén? Én várom az S10 szériát, holnap lehet meg is nézem a bemutatásukat, de nem biztos, mert azért ezek eléggé unalmasak (számomra legalábbis) Ha meggyőz a bemutató, egy S10-re váltanék simán, esetleg egy Mate 20 Pro-ra, mert az is tetszik, csak azon a képernyőbe ágyazott ujjlenyomatolvasó kissé fapados (és optikai), míg az S10-ekben úgy tudom ultraszonikus leolvasó lesz.
-
DeFence
tag
Ha megunnátok az S9-et, milyen telóra váltanátok?
Mert magában tudásban és használatután miatt nem igényel cserét a teló, ez egyértelmű számomra is. Csak régen 3-4 havonta mindig más telóm volt mert ezzel üzleteltem és sokszor hiányzik 😂
Honor Magic5 Pro, Galaxy Watch 4 Classic,
-
veterán
válasz davtsik #22989 üzenetére
Ahogyan már itt írták, elég a rendszerhangokat levenni és máris néma lesz az exponálás.
A rendszerhangokat pedig eléggé egyszerű lehalkítani, majd visszarakni, szóval nem túl nagy mizéria némára venni az exponálás hangját
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Silenzio
addikt
válasz zetecR #22953 üzenetére
Hejhó! Nekem azzal nem volt bajom soha, a super slow mo is mindig aktiválódott a megfelelő pillanatban, igaz, azt csak 2-3x próbáltam, Oreo alatt.
Amazfit okosórát használok. Mióta újraraktam a rendszert, csak azt írja ki, hogy üzenetet kaptam (pl. SMS, Messenger). Nem tudjátok, merre vannak az értesítések adatvédelmi beállításai, hogy megkapjam a tényleges üziket is az órára? Előre is kösz.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
kelly416
veterán
Tök jó, hogy be lehet állítani, hogy csak kis vonalak látszódjanak az előlapi gombok helyett, vagy akár azok sem, és csak a gesztusokkal működjenek a funkciók. De miért van az, hogy pl. messenger közben előcsalom a billentyűzetet, és egy ujjnyi csík van a space és a kijelző széle között, mintha az előlapi gombok ott lennének? Ez Nálatok is ilyen?
Egy másik kérdés, ha már szóba került a DeX. Ebay-en állítólag original új DeX padokat árulnak 11.200Ft magasságától kezdődően. Nem kérdeznék, ha nem alsó hangon duplája lenne itthon, de 10000Ft azért vastag pénz. Mennyire esélyes, hogy ezek kintről tényleg eredetiek? Nagyon sok pozitív visszajelzéses sok százalékos eladók, nem is ez a kérdés, hanem az, hogy Húgom is mondja, kint németben jóval olcsóbb az S9 mint itthon, ebből kiindulva akár a DeX is lehet jóval olcsóbb, így jó esély lehetne rá, hogy origi az is, amit megrendelnék. Szerintetek érdemes egy ilyenbe belevágni, vagy inkább vegyek itthon egyet, ha már eredetit szeretnék? Persze itthon iPon-on pl. 20000, gyorsboltban (ami megbízhatóbb hírű sokkal) már 30000, úgyhogy már háromszoros szorzóról beszélünk ebay-hez képest... (tudom, SES most éppen csak 25000).
-
kelly416
veterán
válasz csorbajeno #22956 üzenetére
Az app-telepítések nálam nem voltak kérdésesek, én azokkal találkoztam és megoldottam, de köszi az infót.
-
paolinho
őstag
Nem tudom, használ-e valaki Amazfit Stratos-t, de nekem egy olyan problémám lenne, hogy ha hívnak, a telefon kiírja a hívót, az óra azonban csak Ismeretlen-ként jelzi ezt. Mi lehet a probléma? A korábbi telefonjaimnál az óra is megjelenítette a hívót.
-
kelly416
veterán
válasz dvarw.mtl #22945 üzenetére
Köszi! (Gyári, nem töltöttem az időt a neten keresgéléssel.)
Igazából nem, mert tudom, hogy az a pite, csak nem tudom, itt miért várnak ilyen sokan a pitére, miközben már a telekom is kiadta a pités romot, illetve miért írta a fórumtárs, hogy frissítésben lassabb a szolgáltatói telefon, hiszen ezen is pite van már, és nem mókoltam semmit, OTA jött amint először bekapcsoltam szombaton délután.
-
Rinocerosz
őstag
válasz proly01 #22971 üzenetére
Indiant:
Hát most ezzel a német rommal ami tartalmazza a februári frissítést lehet ütemezni a dark modot meg mintha valamivel jobban bírná a telefon..De a szinkront tudomásom szerint nem lehet ütemezni de ha igen akkor az engem is érdekelne mert ha az ki van kapcsolva akkor frissíteni kell a gmailt mindig, hogy be adja a emailokat és hát ez nem a legjobb
De ha kikapcsolod lassabban merül a telefon valamivel[ Szerkesztve ]
-
zunga
tag
Üdv! Az utóbbi pár hétben a következő problémát észleltem:
S9+, két kártyával használom, 1. T, 2. Voda. A T-s kártyán alkalmanként előfordul, hogy hívnak és azt jelzi nekik, hogy nem elérhető. A Vodás kártya működik, azon el is tudnak érni. Ilyenkor az sms-t sem kapom meg rá. A térerő jelző ikon azt mutatja, hogy elérhető a kártya, ráadásul ha indítok egy kimenő hívást róla azt simán engedi. Egyszerűen nem tudom mit nézzek, mi lehet elállítva?
-
proly01
őstag
válasz Rinocerosz #22962 üzenetére
Csorbajeno:köszönöm
Köszi szépen az infót. Van esetleg olyan app vagy bármiféle időzítő ami kikapcsolja a szinkront x idokor és vissza megint x időben? Vagy csak kizárólag manuálisan lehetséges?! Köszönöm.
....Pr:)ly....
-
szevassag
tag
válasz csorbajeno #22959 üzenetére
Slow-mo-t kérdezted, ott lehet utólag állítani. Az ahol nem lehet az a 960 fps super slow-mo. Ott vagy automatán csinálja, vagy neked kell elkapni a pillanatot (0,2-0,4 s)
[ Szerkesztve ]
-
kiskeni
aktív tag
válasz e-newsee #22967 üzenetére
Kösz a javítást. Én csak az eddig tapasztaltakból indultam ki és bizony Chrome-al telefonon nem sok élmenyem van. Nem igazán szeretem gépen sem, telefonon sem. Anno úgy jó 10 éve budget pc miatt váltottam Firefoxra és ez azóta is tart, csak most már jobb gépem van és a Chrome is takarékosabb lett azóta. Telefonon meg csak azért kerülöm, mert nem lehet testre szabni bővítményekkel, illetve mert nem szeretnék ott is fiókkal belépni, ennek ellenére mindig erősködik hogy naa, jóazúgylépjémábe...
-
Indiant
addikt
Lehet valahogy időzíteni a szinkronizálást?
-
e-newsee
addikt
válasz kiskeni #22965 üzenetére
Ez így ebben a formában nem igaz, a Chrome-ban, ha keresel egy videót google-ban, és rányomsz az egyik találatra, simán megnyitja a YT appban.
Szerintem Operában is az alkalmazáson belül lesz valami megoldás erre.[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
csorbajeno
veterán
Na ezt ma este kipróbálom, nekem is 7%-ot merül.
-
kiskeni
aktív tag
válasz InHell #22948 üzenetére
Operát annyira nem ismerem, de annyit azért tudok, hogy a böngészők nem is fognak YT appra küldeni videókat, maguk nyitják meg.
Firefox-on gondolkoztál már? Testre szabható bővítményekkel/kinézetekkel csakúgy, mint a PC-s verzió, illetve egy nagyon jó funkció még van benne. Egy android jelet jelenít meg a címsorban, ha észleli, hogy az oldalhoz van a telefonon app is és ha rányomsz erre a kis android robotra, máris nyitja az appban az oldal tartalmát. YT-nál előjön az app értelemszerűen. Valahogy így:Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
dvarw.mtl
tag
Oreo alatt volt szuperlassítás visszafelé lejátszása, pie alatt kimaradt. 😑
𝕯𝖛𝖆𝖗𝖜
-
kiskeni
aktív tag
válasz zetecR #22953 üzenetére
Hát, ha beállítom automatikus észlelésre akkor még a 8 éves öcsém is tudja kezelni Nem sértés, csak ennyire egyszerű ha automatikus észleléssel használod. 1x megkértem vegye fel azt ahogyan dobálom ki a lapokat (francia kártya). Pitching-et gyakoroltam a minap és jól jött látni 960fps-ben hogyan is végzem el a mozdulatot. A 240fps meg mégegyszerűbb, felveszed ami kell és utólag beállítod hol legyen lassítva a videó, mivel ott minden másodpercet 240fps-ben vesz fel, nem csak 0.2-0.4mp-et.
-
dvarw.mtl
tag
-
proly01
őstag
Lenne még egy kérdésem mennyi az elfogadható atlagos merülés 9 es alatt éjszaka. Bekapcsolt wifi szinkron mellett. Nekem ipyen 8% okat merül 7 óra alvás alatt.
....Pr:)ly....
-
csorbajeno
veterán
válasz .Szaki. #22937 üzenetére
Én a DeXPad-ot használom napi szinten, ami egy 32"-os Samsung TV-re van rákötve, ami FullHD felbontású. Amikor beüzemelted a DeX-et, akkor kérte, hogy a képet igazítsd a megjelenítőhöz(bár nálam jó volt az alapbeállítása), illetve a DeX beállításaiban lehet állítani a felbontást is. Lehet, hogy neked a felbontás csúszott el.
-
esbii22
őstag
Spigen SGP Thin Fit tokot használ valaki üvegfóliával? White stone dome uv-s üvegfóliát rendeltem, megfér egymás mellett a tokkal? Nem nyomja fel?
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
.Szaki.
addikt
válasz PedroPascal #22946 üzenetére
Másnem elviszem magammal a DeX-et, rádugom mindegyikre és amelyikkel jó megveszem.
Viccet félre téve akkor sokkal beljebb nem kerültem sajnos, szerintem is igazad van, monitor függő. A beállítások a telefon DeX menüjében és a TV-nél is megfelelő. Lehet ha lesz egy kis időm, akkor ráteszem a nagy TV-re, kipróbálom azzal is.
-
Revesz
aktív tag
XEH pitére nem jött még nektek sem februári frissítés?
-
veterán
válasz .Szaki. #22944 üzenetére
Nekem az egyik Dex pótlóm ilyen, ennek tökéletes a képe
-
PedroPascal
senior tag
Nekem gyári Dex Pad van a monitorom 27" Benq full hd, a kép minősége olyan akár a PC-n. Most Bp-en vagyok egy hotelben ahol egy Hitachi tv van a szobában és borzalmas a kép minőség a tv-ben. Szerintem monitor tv függő a kép minősége.
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
.Szaki.
addikt
válasz Donki Hóte #22940 üzenetére
Gyári DeX padot vettem természetesen. Nem tudom mi lehet a gond.
[ Szerkesztve ]
-
e-newsee
addikt
válasz InHell #22938 üzenetére
Messenger főablakban a profilképre katt, majd "Fényképek és media", ott pedig a "Hivatkozások megnyitása az alapértelmezett böngészőben"-t kapcsold be! Akkor, ha nincs beállítva alapértelmezés, akkor meg fogja kérdezni, hogy hol nyissa meg.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
kelly416
veterán
Én alternatívat, de venni fogok eredetit. Minden esetre ezzel is nagyon szép képe van Samu fullHD TV-n 40 colon, de projectorra is kiküldtem a képet, vagy 640x480 vagy egyel nagyobb a felbontása, de sem nem szőrös, sem nem torz, nagyon jól látszott minden és élesen. (Bár talán a megjelenítő kezeli az érkező jel átméretezését...)
-
kelly416
veterán
válasz csorbajeno #22926 üzenetére
Telekomos vásárlás, és ilyen szoftver. Én vagyok eltévedve? Ez már pite, nem?
-
veterán
Gyári DEX padot használsz, vagy alternatív verziót.
Nekem alternatív verzióim vannak, a HDMI-snek gyönyörű, éles képe van egy 55 collos UHD TV-n is.
Viszont van egy VGA kimenetes is, na annak tényleg mosott kicsit a képe
-
InHell
senior tag
-
.Szaki.
addikt
Srácok!
Aki használ DeX-et, azoktól kérdezném, hogy milyen monitort kötöttetek rá? Ebben a témában teljesen laikus vagyok. Egyszer kipróbáltam egy BenQ fullHD monitorral, azon iszonyatos volt a kép, itthon pedig egy Philips TV-re van kötve, felvettem mindenhol mindent, de mégsem tűéles, valahogy nem az igazi.
Szerintetek mit lehetne csinálni a tűéles kép érdekében? Most kinéztem egy monitort, de addig nem akarok belevágni, amíg nem garantált a megfelelő képminőség.
-
e-newsee
addikt
Nekem ma frissült a Galaxy Apps. Új design, meg ilyenek. Remélem, az alkalmazások automatikus frissítése is megjavult.
-
.Szaki.
addikt
válasz e-newsee #22933 üzenetére
Én is erre gondoltam, hogy ez lehet a problémája, de ha jól emlékszem, akkor az első bejelentkezéskor azonnal erőlteti ezeket a Chat fejeket a Messenger, tudom, mert általában az első dolgom kikapcsolni.
Na de ha mégis ez hiányzik a kollégának, akkor leírom a menetét: Messengert megnyitod -> Chatek felirat mellett baloldalt a profilképre kattintasz -> Görgetsz lefelé és a Chat-fejek lehetőséget bekapcsolod.
-
e-newsee
addikt
válasz proly01 #22915 üzenetére
Nem a "chat fejekre" gondolsz? Azt a messengeren belül tudod állítani.
Plusz az alkalmazásinfónál keresd meg, hogy "Megjelenítés legfelül", és engedélyezd.
Bár, ha a Messengerben beállítod a chat fejeket (Istenem, de hülye név! ), akkor fel kellene, hogy dobja, hogy engedélyezd a Megjelenítést más alkalmazások felett.[ Szerkesztve ]
-
cirx
senior tag
-
PedroPascal
senior tag
Én S7 ről váltottam S9+ ra. A kamera jobb szerintem meg leszel elégedve
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
melan
senior tag
Sziasztok! S7-ről váltanék S9/S9+ -ra. Valakinek volt hasonló váltása? A kamera érdekelne, mert az nagyon fontos, az S7-el teljesen elégedett voltam...
-
paolinho
őstag
válasz csorbajeno #22926 üzenetére
Igazából feltelepítette kéretlenül mindet (vagy én bénáztam el valamit, mert felmentek), de egyébként tényleg nem zavaróak, a 6 Gb-ba meg csak elfér.
Akkor egyelőre nem kísérletezgetek, marad ez, ez így tökéletes nekem. Mondjuk azt kellene valahogy még megoldani, hogy ne csak max 2 órára tudjam szüneteltetni azt, hogy frissíteni akarjon a rendszer.
-
csorbajeno
veterán
válasz paolinho #22903 üzenetére
Első indításkor/Gyári visszaállítás utáni első alkalommal, amikor belakod a telefont, akkor megkérdezi tőled, hogy mely appokat szeretnéd tőlük telepíteni, boot logo pedig nincs. Szóval csak a frissítéssel vagy hátrább a független romhoz képest.
Pie alatt nincs módód a hívó fél hangjának a rögzítésére, csak a tiédre. Talán úgy maradt ennek értelme, ha a fontos részleteket visszaismétled és akkor jó minőségben lesz elmentve.
-
paolinho
őstag
válasz dvarw.mtl #22910 üzenetére
Köszi, le fogom tesztelni, ez nagyon jól jönne!
Viszont a Cube Call Recorder ACR nálam simán felveszi a 8-as Android alatt mind két fél hangját.
Csak erősítsetek meg azon hitemben, ha frissítem a PIE-t, akkor Odin-nal vissza tudok lépni korábbi platformra, ha szükséges lenne esetleg valami miatt? -
MCs88
aktív tag
válasz InHell #22902 üzenetére
Hol kapod ezeket a youtube linkeket? Mert a FB Messenger pl. alapértelmezetten szereti a "saját" böngészőjében megnyitni a linkeket, hogy ne hagyd el az appot. Szerencsére be lehet állítani, hogy a normál böngészőben nyisson meg mindent és ilyenkor meg is jelenik a popup, hogy a YouTube appban vagy böngészőben akarod megnyitni a videót.
Ha nem FB messenger, akkor is érdemes megnézni, hogy ahol kapod nem-e a saját webview-ját erőlteti és emiatt van ez a jelenség. -
Aryon87
félisten
válasz hhenry #22869 üzenetére
Note8-at felejtsd el ahogy van, az S9+ kb lehugyozza azt. 1 éve volt N8, és vannak nyűgjei bőven, a leggyengébb pontja az akku és a kamera sem tiszta...
Ujjlenyomatolvasó sokkal jobb, ahogy az arcfelismerés és az íriszes cucc is jobb (én nem használom).
Fogásban is jóval kellemesebb az S9+.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Manka76
senior tag
válasz Leslie1966 #22899 üzenetére
HOME vagy sima CSC-vel csináltad?
LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
dvarw.mtl
tag
válasz paolinho #22909 üzenetére
package disabler-el meg tudsz szabadulni a felesleges dolgoktól.
𝕯𝖛𝖆𝖗𝖜
-
paolinho
őstag
válasz Indiant #22905 üzenetére
Köszi, megvan!
(#22907) veryfery: Neked is köszi, bár én úgy anblock szeretnék a Telekom-os dolgoktól megszabadulni, de majd egy romcsere erre is megoldás lesz.
(#22908) DeFence: köszi ezt is megnézem. Hmm, hát nem túl jó hírek, amiket a hangrögzítés kapcsán adtál, de majd biztos erre is lesz megoldás egyszer.
[ Szerkesztve ]
-
paolinho
őstag
Sziasztok!
Ma én is beruháztam egy S9 Plus-ba, ami a Telekom forgalmazásában lett piacra dobva. Én két SIM-mel használom, és, ha nem is túlzott rendszerességgel, de nekem is volna igényem a beszélgetések némelyikének rögzítésére. Jelenleg Android 8.0.0 van fent, ami elvileg tudja ezt a funkciót. Viszont a teló rendszeresen macerál, hogy frissítsem. Ehhez kapcsolódna három kérdésem.
Most akkor a PIE tudja-e a rögzítést, vagy sem?
Akinek tudja, annak milyen rom vant fenn a PIE-ből? (Mellesleg szívesen megszabadulnék a Telekom-os appoktól is, ami ugye romcser nélkül nem megy.)
Valamint nincs valami gyorsabb free lehetőség romot halászni, mint a sammobile.com? -
InHell
senior tag
válasz csorbajeno #22889 üzenetére
Töröltem, de ennek ellenére nem kérdez semmit megnyitáskor. Egyből m.youtube
< béna duma helye >
-
Indiant
addikt
válasz Leslie1966 #22899 üzenetére
Nem vágom ezt a VoLTE-t. 8-on is megjelent nekem mind2 kártyán, de hogy hogy működik?!
Rinocerosz: Kíváncsian várom. (oroszok szerint CSC- THL Thailand -al a hívásrögzítés is működik)
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest