Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Bitcoin topic
- Microsoft Excel topic
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Windows 11
- ASUS routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
-
IT café
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leslie1966
senior tag
válasz qltsar #34519 üzenetére
Érdekes. Nálam aktiválás után küldtek egy sms-t, és azóta is működik. Most Note 9-ben használom a Telenoros és Vodafonos SIM-et, mindkettő működik szépen VoLte-n is ahogy az S9+-ban is, sőt a Mate9-ben is megy.
[ Szerkesztve ]
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
-
Leslie1966
senior tag
Új firmware DBT-re.
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
Leslie1966
senior tag
DBT-re új Fw megérkezett.
-
Leslie1966
senior tag
válasz Leslie1966 #30081 üzenetére
A Samsung Healt új verziója a ludas, visszatettem az előző verziót, abban benne van az elemek között és működik is rendesen.
-
Leslie1966
senior tag
válasz thedarkfox #30073 üzenetére
Nálam is csak a stresszmérőben, valamit változtattak, júniusi a ROM nálam is. Samsung Healt verzió 6.5.0.039
[ Szerkesztve ]
-
Leslie1966
senior tag
válasz csorbajeno #30068 üzenetére
XEH legfrissebb , eddig volt benne. DBT-t szoktam felrakni Odinnal, de mindegy mert XEH abban is van.
[ Szerkesztve ]
-
Leslie1966
senior tag
Tegnap frissült az S-Healt és eltűnt a véroxigén mérő, csak a stressz mérésben van benne. Nálatok mi a helyzet ?
-
Leslie1966
senior tag
DBT-re új ROM : G965FXXU2CSB3/G965FOXM2CSB3/G965FXXU2CSB3/G965FXXU2CSB3 Samfim-el tölthető.
-
Leslie1966
senior tag
válasz dkovizoli #22357 üzenetére
Én is sokat agyaltam ezen, de semmiképpen sem tudtam DBT CSC-re átállítani, de nem is érdemes, érdekes, hogy az S8+-nál nem okozott gondot az átállás. Próbáltam úgy is, hogy TMH CSC-s romot tettem fel, de felhúzva a Pitét DBT-vel akkor is XEH lett. Egyébként nincs semmi különbség. Nálam is marad XEH. Ha valaki nagyon akarja flashelheti a DBT ROM-ot, de akkor Ota-n nem fog frissülni csak Odinnal fog menni, ha kijön egy-egy újabb rom.
-
Leslie1966
senior tag
válasz csorbajeno #21932 üzenetére
Elképzelhető, ha lesz időm megpróbálom, de annyira nem fontos, csak DBT-re hamarabb jönnek a frissítések.
-
Leslie1966
senior tag
válasz csorbajeno #21927 üzenetére
XEH, Pie-ről gyári független a teló.
-
Leslie1966
senior tag
-
Leslie1966
senior tag
-
Leslie1966
senior tag
Az S9+-on nem működik a CSC váltás úgy, mint az S8+-on ? DBT CSC-re váltanék, Odin flash - DBT CSC ROM-volt SIM nélkül mégis magyar nyelvvel kezd. Lehet , hogy csak német SIM-mel működik a dolog ? Egyébként a CSC fájl jó nagy méretű, benne van mindegyik ?
[ Szerkesztve ]
-
Leslie1966
senior tag
Sziasztok !
Ma lettem boldog tulajdonosa egy S9+ telónak, fekete színű független XEH.Most megy fel a Pite
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Építő/felújító topik
- Path of Exile 2
- SSD kibeszélő
- Anime filmek és sorozatok
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest